2017 Şubat Anneleri

Kızlar selam yaklaştıkça ne hissediyorsunuz ?? Herkes aynı hislerimi paylaşıyor.şuan sanırım doğurayım da gerisi gelir modundayım ama bakıyorum arkadaşlarıma tek dedikleri doğum hiç bişeymiş lafııı

1
Gule gule kirlettt
Bulundugun ruh halini rahatlamani cok iyi anliyorim,darisi bize olsun insallah kar yagiyor burda surekli oyuzden beklemedeyim bende

1
Gule gule kirlettt
Bulundugun ruh halini rahatlamani cok iyi anliyorim,darisi bize olsun insallah kar yagiyor burda surekli oyuzden beklemedeyim bende

Evet darısı hepinizin başına inşallahhh, temizlik düzen gibisi yok.. burdada düne kadar yağıyordu bugün güneş açtı şansımıza.. inşallah hepinizin işi rast gider

gule gule kırlet:))ben sana butun evın halılarını yıkattm gerısı duruyo

Allah tez zamanda bebeğinin toparlanmasını nasip etsin inşallah. Zoru veren Allah sabrını da verir merak etme. Güle güle büyüt bebeğini.

Oh ne güzel valla. Benim de biran önce temizlik işine giresim var ama canım hiiiçç istemiyor. Önce izne bir ayrılayım da ondan sonra bakarım bi çaresine inşallah. Güle güle kirlet :)

Benim endişem doğum değil de sonrası. En kötü normal nasip olursa 5-6 saat sancı çekerim. Ama bebeğe bakma işi beni biraz korkutuyor. Ruh halim çok değişir diye korkuyorum. Bakalım inşallah en zor zamanları çok zorlanmadan atlatırız hep birlikte.

güzel günlerde kirlensin canım ben de 35. haftayı bekliyorum ama günlük rutinleri aksatmadan yapıyorum mutfak dolaplarıni da şöyle bi elden geçiriyorum arada ama buz dolabini uzun süredir silmedim biraz daha sabredip hepsini bir yaptıricam inşallah ama bi yandan da korku sarıyor ya aniden bişey olursa diye allah korusun

bence kulağa en hoş gelen Serhan buğra canım...

Teşekkür ederim canım bende de hep o endişe vardı son zamanlarda rahatladım çok şükür inşallah sende halledersin bir an önce.. bebişlerde zamanında gelsinler inşallah

Sağlık sorunu olmasın da şükür bitti canim.oyle öyle büyücek o çirkin fındık allahın izniyle . allah analı babali büyütsün sağlıkla canımcanım

İnş cnm hep birlikte inş

bugün babası birer paket 1 ve 2 numara bez almış kızıma iki paket de alt açma örtüsü almış dış giyimi aşırı cok oldu kadife özellikle ama sanki citcitli eksiğimiz var şuan bide zıbın dedikleri şey ne bilen var mi kızlar

Citcitliyla zibin ayni sey cnm

sağol canım bnm citcitli dediğim bizim de kullandığımız citcitli atletlerden yarim kol uzun kol 4 er tane almıştım kaçar tane daha almalı bide tek atlet ve alt tarzı kaçar tane almalı citcitli varken de gerekli mi onlar

Gobek kordonu oldugu icin capraz iclik atletler var yeni dogan bebisler icin ben onlardan aldm bag dusune kadsr rahatsz etmesin digerleri diye zibin yeterli olur ustune giydircez zaten diye dusuunuyrm

26cı haftalarda 11 çıktı demirim.
Sabah akşam kan ilacı başladı dr.
Şuan ne durumda bilmiyorum.

Ooh mis gibi olmuş valla.
Ben son an'a kadar bırakayım diyorum ama öte yandan temizleyip rahat rahat beklemek daha mantıklı geliyor.
Darısı bize olsun diyeyim :))

Canım iç zıbın göbek düşene kadar giydirilen şey'e denir.
Bana sorarsan bir özelliği yok ama yenidoğana giydiriliyor işte :))
Resmini ekliyorum.

Serhan ismi eşimle benim seçimim. Diğer isimler aile büyüklerinin istedikleri.
Yani her halukarda Serhan diye sesleneceğiz biz ama aileyide kırmak istemiyoruz. O yüzden ilk olarak onu koyduk :)

Serhan ismini çok sevdim
Erkek ismi zor ben Pamir ismini seviyorum erkekte
Seninkiler arasından da serhan buğra sevdim

Zıbınla çıtçıtlı aynı şey değil kızlar tam foto ekleyeyim diye alıntı yaptım , baktım TuRuNCu eklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…