1Kızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladıresmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok
Kızın odasının halısı gelmişti perdesine de bi ara çıkıp bakabilirsem oh ne ala..
Sonrasında ayaklarımı uzatıp hayallere dalıp kızımı bekleme zamanıAllah hepimize bebişlerimizle güzel kavuşmalar nasip etsin.
Amiiiiiiiinnnnnnnn
1
Gule gule kirlettt
Bulundugun ruh halini rahatlamani cok iyi anliyorim,darisi bize olsun insallah kar yagiyor burda surekli oyuzden beklemedeyim bende
gule gule kırlet:))ben sana butun evın halılarını yıkattm gerısı duruyoKızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladıresmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok
Kızın odasının halısı gelmişti perdesine de bi ara çıkıp bakabilirsem oh ne ala..
Sonrasında ayaklarımı uzatıp hayallere dalıp kızımı bekleme zamanıAllah hepimize bebişlerimizle güzel kavuşmalar nasip etsin.
Amiiiiiiiinnnnnnnn
gule gule kırlet:))ben sana butun evın halılarını yıkattm gerısı duruyo
Allah tez zamanda bebeğinin toparlanmasını nasip etsin inşallah. Zoru veren Allah sabrını da verir merak etme. Güle güle büyüt bebeğini.Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Oh ne güzel valla. Benim de biran önce temizlik işine giresim var ama canım hiiiçç istemiyor. Önce izne bir ayrılayım da ondan sonra bakarım bi çaresine inşallah. Güle güle kirlet :)Kızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladıresmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok
Amiiiiiiiinnnnnnnn
Benim endişem doğum değil de sonrası. En kötü normal nasip olursa 5-6 saat sancı çekerim. Ama bebeğe bakma işi beni biraz korkutuyor. Ruh halim çok değişir diye korkuyorum. Bakalım inşallah en zor zamanları çok zorlanmadan atlatırız hep birlikte.Kızlar selam yaklaştıkça ne hissediyorsunuz ?? Herkes aynı hislerimi paylaşıyor.şuan sanırım doğurayım da gerisi gelir modundayım ama bakıyorum arkadaşlarıma tek dedikleri doğum hiç bişeymiş lafııı
güzel günlerde kirlensin canım ben de 35. haftayı bekliyorum ama günlük rutinleri aksatmadan yapıyorum mutfak dolaplarıni da şöyle bi elden geçiriyorum arada ama buz dolabini uzun süredir silmedim biraz daha sabredip hepsini bir yaptıricam inşallah ama bi yandan da korku sarıyor ya aniden bişey olursa diye allah korusunKızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladıresmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok
Amiiiiiiiinnnnnnnn
bence kulağa en hoş gelen Serhan buğra canım...Kızlar isim olarak bi yardım istiyorum.
İlk oğlumun ismi Eymen Kayra.
İkinci oğlana bir türlü karar veremedik.
İsimletin uyması gerekmiyor. Sadece kulağınıza hoş geleni seçmeniz yeterli.
Bunlar dışında çift isim olarak farklı önerilere de açığız
- Serhan Kağan
- Serhan Buğra
- Serhan Talha
- Serhan Ömer
güzel günlerde kirlensin canım ben de 35. haftayı bekliyorum ama günlük rutinleri aksatmadan yapıyorum mutfak dolaplarıni da şöyle bi elden geçiriyorum arada ama buz dolabini uzun süredir silmedim biraz daha sabredip hepsini bir yaptıricam inşallah ama bi yandan da korku sarıyor ya aniden bişey olursa diye allah korusun
Sağlık sorunu olmasın da şükür bitti canim.oyle öyle büyücek o çirkin fındık allahın izniyle . allah analı babali büyütsün sağlıkla canımcanımKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
İnş cnm hep birlikte inşAllah tez zamanda bebeğinin toparlanmasını nasip etsin inşallah. Zoru veren Allah sabrını da verir merak etme. Güle güle büyüt bebeğini.
Oh ne güzel valla. Benim de biran önce temizlik işine giresim var ama canım hiiiçç istemiyor. Önce izne bir ayrılayım da ondan sonra bakarım bi çaresine inşallah. Güle güle kirlet :)
Benim endişem doğum değil de sonrası. En kötü normal nasip olursa 5-6 saat sancı çekerim. Ama bebeğe bakma işi beni biraz korkutuyor. Ruh halim çok değişir diye korkuyorum. Bakalım inşallah en zor zamanları çok zorlanmadan atlatırız hep birlikte.
Citcitliyla zibin ayni sey cnmbugün babası birer paket 1 ve 2 numara bez almış kızıma iki paket de alt açma örtüsü almış dış giyimi aşırı cok oldu kadife özellikle ama sanki citcitli eksiğimiz var şuan bide zıbın dedikleri şey ne bilen var mi kızlar
sağol canım bnm citcitli dediğim bizim de kullandığımız citcitli atletlerden yarim kol uzun kol 4 er tane almıştım kaçar tane daha almalı bide tek atlet ve alt tarzı kaçar tane almalı citcitli varken de gerekli mi onlarCitcitliyla zibin ayni sey cnm
Gobek kordonu oldugu icin capraz iclik atletler var yeni dogan bebisler icin ben onlardan aldm bag dusune kadsr rahatsz etmesin digerleri diye zibin yeterli olur ustune giydircez zaten diye dusuunuyrmsağol canım bnm citcitli dediğim bizim de kullandığımız citcitli atletlerden yarim kol uzun kol 4 er tane almıştım kaçar tane daha almalı bide tek atlet ve alt tarzı kaçar tane almalı citcitli varken de gerekli mi onlar
kızlar merhaba,
son kan tahlilinizde demir kaç çıktı sizin? benim 12 acaba yeterli mi?
birde dün aşırı ayakta kaldım 7-8 saat yürüdüm dolaştım dışarda bugün çok kötü agrılar girdi belime doğum başlıcak diye çok üzüldüm.. şimdi mutfaga kadar gitsem kasılıyorum.. siz sakın böyle şeyler yapmayın..
Kızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladıresmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok
Amiiiiiiiinnnnnnnn
bugün babası birer paket 1 ve 2 numara bez almış kızıma iki paket de alt açma örtüsü almış dış giyimi aşırı cok oldu kadife özellikle ama sanki citcitli eksiğimiz var şuan bide zıbın dedikleri şey ne bilen var mi kızlar
Serhan ismi eşimle benim seçimim. Diğer isimler aile büyüklerinin istedikleri.
Yani her halukarda Serhan diye sesleneceğiz biz ama aileyide kırmak istemiyoruz. O yüzden ilk olarak onu koyduk :)
Citcitliyla zibin ayni sey cnm
sağol canım bnm citcitli dediğim bizim de kullandığımız citcitli atletlerden yarim kol uzun kol 4 er tane almıştım kaçar tane daha almalı bide tek atlet ve alt tarzı kaçar tane almalı citcitli varken de gerekli mi onlar
Ben ayni biliyordum emin olmamakla birlikteZıbınla çıtçıtlı aynı şey değil kızlar tam foto ekleyeyim diye alıntı yaptım , baktımTuRuNCu eklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?