2017 Şubat Anneleri

Magnezyum, kalsiyum ve potasyum alimina yardimci olur. Eksikliginde sinirlilik hali ortaya cikar. Findik, fistik, ceviz, badem gibi kuruyemisler, yesil yaprakli sebzeler ve kuru bakliyatlar magnezyum kaynagidir. #CepSaglik B003
Alın size sağlık bilgisi .sinirli hanımların dikkatine
Eften püften seyler e kızıp eşlerinize saldirmayin

Hanimlar gunaydin kollarumdaki kasinti icin karaciger enzmlerine birde safra asitlerine bakilacakti bugun kan verdim cuma randevm var benm gibi kkollari elleri kasinan varsa bilgilendiririm cuma gunu

merhaba kızlar iyi haftalar diliyorum
Günaydın kızlar ! Hazırlıklar ne alemde ?

c.tesi e bebek alışverişindeydim;
2 emzikler ve saklama kabı,
çamaşır için dalin deterjan ve yumuşatıcı
leke çıkarıcı
temizlik pamuğu
prima ve baby me ıslak mendiller
alt değiştirme örtüsü
banyo havlusu
emzirme yastığı
göğüs pedi
kulak çubuğu (belki kulanmam)
penye battaniye (kırmızı kalpli 8.5 tl)
emzirme sutyeni
iç dış zıbın
eldiven ve bere eldiven takım
230 tl ödedim çıktım :)

bugünde sebamed şampuan ve sudokrem siparişi verdim 45 tl
erkek kardeşimden hastane çıkışı için decatlon valiz istedim
tınak makası, burun aspiratörü ve ateş ölçer kaldı... onları eczaneden alıcam

35. haftamda hastane çıkışı ve lohusa pijama takımlarını alıp yıkayıp yerleşticeğim

aciliyeti olmayan şeyler için göğüs ucu kremi için bana gerek kalmayabilirler denildi.. onu almıcam şimdilik... birde biberon vs alma dediler.. emerse gerek yokmuş.. suyu vs zaten bi kaç ay içicek (gerçi emerse 6 ay gerek yok ama)

Maheen i banladılar canm ondan yok

Benim de dönmedi makat üstü takılıyor :)

Aynen canm, zaten ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdu. Ocak'a da anne lazım:))
Amin inşallah
Hadi yaa üzüldüm şimdi. Neyse cezası bitince gelir artık.
Kızlar ya bişey diyecem ama kizmayin lütfen. Sezeryanda bile 39 haftayı bitirin diyorlar benim ikinci oğlum 15 16 gün erken dogdu. Bağışıklığı çok kötüydü çocuk dru hep erken doğmasına ve sezeryan olmama bağladı. Bazı drlar kendilerini düşünüp erkenden dpgurtuyorlar kadınları. Tabi aciliyet yoksa beklemek bebek için daha iyi. Ben çektim kimse çekmesin inşallah.
Kız sen varya çok akıllısın masallah. Doğu diyon dün kp aradı hiç kavga etmedim ama 7 yılın hincini aldım. Konuştum dinledi agladi iyi günler dedim kapadım teli. Öyle mutluyum ki... akıl akıl akıl. ...
Kız dur beni dé ağlatecaksin. Maşallah son ana kadar oynadın o gobisle. Dün büyük oğlan oynayalım dedi yapamadım ne yapayım. Çok dackendine haksızlık etme yani. Okula gitsin o da sen de alisinca çok iyi olmuş dersin demedi deme?:)))
Maşallah sağlıcakla kavusun

canım ilk 40 gün yıkanmamasi gerekiyor demişsin öyle mi yoksa ben mi yanlış anladım çünkü bebeği hergün yika diyorlar olmadı gün asiri

canım ilk 40 gün yıkanmamasi gerekiyor demişsin öyle mi yoksa ben mi yanlış anladım çünkü bebeği hergün yika diyorlar olmadı gün asiri

Göbeği düşene kadar mikrop kapma riskine karşı yıkanmaz ama göbek düşünce gün aşırı yıkamak lazım cnm. Yıkadıkça büyür derler hatta eskiler. Ben oğlumda yaz bebeği olduğu için her gün yıkıyordum. Maşallah hiç sorun yaşamadım banyo yaptığı için 40 gün yıkanmadan nasıl dursun yazık yavruya

Canım tam tersi uzmanlar eğer yaz aylarında doğmuşsa her gün eğer kış ise haftada bir yıkanmasını öneriyorlar.. 40 gün yıkanmamış bebeğin halini düşünemiyorum:))

evet canım bebeğin göbek bağı iltihap kapmasın diye bebek 40'ı çıkana kadar yıkanmaz derler ki babannem ilk çocuğunu göbek bağı düşmeden yıkamaya kalktığı için kaybetmiş.İltihap kapmış orası,ateşlenmiş sonra da bebeği ölmüş. Ben yıkamayı düşünmüyorum şahsen,hergün ıslak bezle silerim o ayrı.

Göbek bağı en fazla 1 hafta da düşüyo kiz .islak mendil de cildi tahriş eder kızarır çocuk . Göbek bağı için fisfislar var fislatiyosun kapatıyorsun bitti gitti.babaannen zamanıyla bu zaman bir değil ttlm benim .haftada 2 kere yıkanıyo yine.gobek bağı varken 2 defa yikamis oluyosun yani.zaten ölü deri acımaz mis.

Bizde bebek hastaneden geldigi gun yikanir gobek bagini kapatiyorlar su degdirmeden yikiyorlar bende 2-3 gune bir yikamayi dusunuyorum yikandikca buyur ve kaliteli uyku uyur diye dusunuyorum annemler hep oyle yapmislar bizi

E bebekde tekstil urunlerrinde pijama takimlarinda indrim var ben almasam alirdm bilginize kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-02-12-12-25.webp
    5 KB · Görüntüleme: 97
Burun aspritoru almicam ben ya kendi kendine atıyormuş burundakileri bebek .

Amin inşallah ya benimde perşembe randevum var druma sorayım :)

ıslak mendil demedim zaten canım,ıslak bez dedim hani ipek kumaştan oluyor ya onlardan..bilmiyorum ben bu konuda hassasım biraz ,haftada 1 kez yıkanabilir sanırım ama hergün de yıkanmamalı diye düşünüyorum..

Ebet canım ya bende sırt üstü yatmayı çok seviyorum ama korkudan yatamıyorum Sağ sola dönmek ise işkence Dün gece ağrım çok oldu adet ağrısı Hem de cok korktum 37 yi atlatsak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…