2017 Şubat Anneleri

Inanma demeyelim de ultrason oyle diyor ben de diyelim :)

Tünaydın hanımlar :)

Bende nezle kervanına katılmış bulunuyorum sırtım dökülüyor sanki aranızda hastaneye giden oldu mu halsizlikten?
Nasıl bi tedavi uygulandı veya evde neler yaptınız kendiniz?

Her gun olmaz canim ne yaptin .islak mendil dedin gibi geldi.paglastigin bağlantıda bizim dediklerimi doğruluyo.bebegi yıkayacağın suyu kaynatıp soğutup oyle yıkayacaksın. herşey ona özel olmalı . altını ılık suya batırılmış pamukla sil cem ben.aritilmis suyu kaynatipta.bag ilk düştüğünde dikkat et diyo o kadar .hic yıkamayın demiyo

Ben temizlik işlerini izne ayrılınca yapıcam inşallah. Az bi ütü işim kaldı, onu da halledince çantayı hazırlıcam bugün yarın. İzinde de inşallah canım isterse dolaba bişeyler atmayı düşünüyorum. Havalar müsade ederse de biraz yürüyüş fena olmaz.

Allah yardımcın olsun canım. Zor iş valla eşin ailesiyle kötü olmak. En güzeli uzak olmak. Uzakken daha az çekiyorsun.
En güzeli bi arkadaş da yazmış umursamaz görünmek. Bebekten sonra belki bişeyler değiişir eşin açısından. Sen bebeğini düşün ona odaklan.

Valla canım sana da üzülüyorum. İnşallah bebek olduktan sonra bişeyler değişir. Aileye düşkün erkeklerle uğraşmak çok zor. Hakkında hayırlısı olsun.

Hurma +yuruyuse baslayaniniz var mi kizlar
Ben de başlayacağım ama ne zaman başlayacağımı bilmiyorum.

Günaydın kızlar ! Hazırlıklar ne alemde ?
Hazırlıklar bitmek üzere. İnşallah bu hafta hepsi bitecek.

Ben internette bi doktordan dinlemiştim. Eğer bebek hastanede yıkanmayıp silinerek verildiyse bir süre yıkanmayabilir o da en fazla 1 hafta kadar. onun da nedeni üzerindeki koruyucu tabaka bebek için bir süre gerkliymiş. Yıkanarak verildiyle haftada 2-3 kere yıkanabilir diyor. Ben 2-3 güne yıkamayı düşünüyorum. Akşam belli saatte yıkayıp besleyip uyutulursa bir düzeni olurmuş. Tabi bu bebekten bebeğe de değişir. En azından deniycem bir süre.

Ben de 2-3 hafta altını pamuğu ılık suya batırıp silmeyi düşünüyorum ama 2-3 haftadan sonra yapmayacağım. Sonra bebeğin poposu çok hassas olabiliyormuş ve sürekli pişik olabiliyormuş.

Ben de 2-3 hafta altını pamuğu ılık suya batırıp silmeyi düşünüyorum ama 2-3 haftadan sonra yapmayacağım. Sonra bebeğin poposu çok hassas olabiliyormuş ve sürekli pişik olabiliyormuş.
Ben 6 ay pamuklara sarcam sonra tikanmis islak mendillere sarcam.6 aydan sonra kıyafetleri de normal deterjanlarla yıkayacam .hassas olmasın alışmasın.ilk 6 ay pamuklara sarcam o kesin

Ben aslında yeni doğan bebeğin ilk doğduğunda 24 saat içinde yıkanmaması gerektiğini biliyorum. Çünkü cildinde verniksi yağlı bir doku kaplı olurmuş ve bu bebeğin cildini koruyup bir antikor oluştururmuş. 4o banyosu diye birşey duymuştum bu da ben de bebek 40 gün yıkanmıyormuş gibi bir algı oluşturdu herhalde..

40i çıktı banyosu

Cok sukir kuzum gecmis olsun ah ahh kadin olmak cok zor gercekten ayyy insanlik harbiden olmus banada arastirma hastabesinde dr iki ay sonra gel takibe alalim dedi dusun 5 cm lik kist ufak ta degil neler cektim bide aksi gibi dra gittigim gun bana araba carpti tamda belimden dogru anam ne cektim dr dan yana sansim yok haaa var ama ozelde eee ozelede para yok napim surunuyom devlette neyse ozel gittim dr bana 8 igne yazdi 4 gun vurdur gubde bir kez ayni and aiki igne dusunsene ne cektim anammm en zindna gogus germemin tek nedeni suan icimde ve kucagima gelice gunu bekliyorum ve ne yazikki o dusugu unutamiyorum

sanada belalar aksilikler üst-üste gelmiş canim .sana da geçmiş olsun . ustumuzde bir nazar mi desem ne desem bilemedim kara bulutlar var . hem düşük hem kaza .allah büyük canim ya minigi kucağına alınca unutursun inşallah uzmr kendinj

InsaAllah yaaa kuzum inan iste unutamiyorum ama kizim unutturucak insaAllah her tekme atisinda hayat buluyorum aslind acanim canim cokkkk yaniyo ama ben bundan mutluluk duyuyorum ogunler geliyo aklima ah Allahim kimsenin basina vermesin boyle acilari allah razi oksun allah hepimizi nazardan kazadna beladan korusun yavrularimizi alalim kucagimiza insaAllah sende sikma canini olur mu bacim

Amin canim amin inşallah .hersey olacağına varır sıkma canını.sagol duaların için.dualarinin bin katı seni bulsun canim bnm

kızlar ihtiyatlı yaklaşanları gördükçe tereddüte düşünüyorum valla ne var ne yoksa hepsi hazır bizim küveti, bakım malzemeleri, burun aspiratrü, göğüs pompası, pedi vs. kalkanları hastane çantasına koydum hatta. sizinkiler yorum yapmıyor mu bilmiyorum ama göğüs kremi için doktorum 3 hafta önceki kontrolde başla dedi. o zamandan beri lansinoh kullanıyorum çok şükür bende daha çatlama olmadı çatlaklar için de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. her yerimi kremleyip yağlayıp dolanıyorum sabah akşam bende durum bu krem kullanmayanlar inşallah sıkıntı çekmezsiniz 1 ay önceden nemli tutmak göğüs ucunu yumuşatmak lazım diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…