Kizlar herkesin gorusu farklidir ama emzik konusunda ne dusunuyosunuz.oglumda vermstim almamisti. memede uyuyordu surekli ,yani beni emzik niyetine kullandi bi muddet sonra.ben bebegi sakinlestirdigine inaniyorum.alanlar hangi marka aldilar acaba,hic bilgim yok bu konuda.
Hoşgeldin tekrar aramıza. Cezan bitmiş gözün aydın.Merabalar Şubat anneleriiiiiiiiiiii
Ben de aldım emzik ve 2 yaşına kadar alırsa vermeyi düşünüyorum. Çünkü 2 yaşından sonra ağız yapısı için sıkıntı yaratabiliyormuş emzik. Avent'in 0-3 aylık olanından aldım 2'li bir de Nuk aldım. Bakalım hangini kullanacak.Kizlar herkesin gorusu farklidir ama emzik konusunda ne dusunuyosunuz.oglumda vermstim almamisti. memede uyuyordu surekli ,yani beni emzik niyetine kullandi bi muddet sonra.ben bebegi sakinlestirdigine inaniyorum.alanlar hangi marka aldilar acaba,hic bilgim yok bu konuda.
Evet bitti çok şükür zaten de boşuna almışım bu cezayı sonradan onu farkettim :) neyse bi daha yok böyle biseyler inş :)Hoşgeldin tekrar aramıza. Cezan bitmiş gözün aydın.
Merabalar Şubat anneleriiiiiiiiiiii
Çok geçmiş olsun.. Ben öyle rahatsızlandığım zaman en iyi terleme ile atyıroum.. sıcak bişiler içip 2 kat yorganla dinlenip güzelce terlemeni sonra da hemen sıcak bi duş almanı tavsiye ederim.. Bana çok iyi geliyoTünaydın hanımlar :)
Bende nezle kervanına katılmış bulunuyorumsırtım dökülüyor sanki aranızda hastaneye giden oldu mu halsizlikten?
Nasıl bi tedavi uygulandı veya evde neler yaptınız kendiniz?
Ben de maalesef hiç yürümeyenlerdenimmerhaba,
doktor kontrolü yok derken nasıl yanibu arada hoşgeldin sende aramıza
yürüyüş beni çok yoruyor.. son 15 gündür yürüyüş sonrası gece ağrıdan uyuyamıyorum.. günlük rütin ofiste çay su ve wc ihtiyacı için kalktığım dışında pek haraket olmuyor maalesef...
Normal ped kullanmıştım, çok yoğun kanamam olmamıştı, her bünye farklı tabi, çok yoğun adet gören biride değildim.Kizlar ben dogumdan sonra kanama icin normal ped kullanmayi dusunuyorum. Yetersizmi gelirki. Oyle fosur fosur kanama oluyormu? Birde biberon emzik ve gogus ucu kremi almadi.. Emmezse alirim biberonu. Emzigide kullanmak istemiyorumn edense. Gogus ucu icinde bebek memeyi dogru tutarsa catlak olmadigini biliyorum. Yanlis tutturmacatlaga neden oluyor diye simdilik almadim. Olursa alirim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. İzne ayrılman iyi olmuş bence.. Güzelce dinlenmeye ve beslenmeye bak.. Bebeğin kilosunu da çok takma kafaya sağlıklı olsun da inşallah en kısa zamanda alır kiloyu..Bugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuşdoktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
Kardeşimde bebeği 35/36 gibi hiç kilo almamıştı, suyuda azalınca bekleyip riske atmak istemedi. Hayırlısı olsun ama tansiyon çok önemli takibini mutlaka yap. Bebiş 400/500 gr daha alırsa hiç korkma yiğenim doğduğunda 2700 dü sonra 2500 kadar düştü, şimdi tosun gibi 4 aylık Dr u az emzir diyoBugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuşdoktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
Geçmiş olsunKızlar gözlerim,burnum şıpır şıpır akıyor ateşim 38'ye çıkıyor kemiklerimde ağrıyor bikaç güne kontrolümüz var sizlerden daha erken hastalananlar olmuştu sanırım nE yaptınız doktor bi ilaç filan verdi mi?
Hoş geldinMerabalar Şubat anneleriiiiiiiiiiii
simdi canim bebek gelisimi nasil ben anlayamadim sana anlatiyim beni uonlendir... ozele gittigimde 1 hafta onde devlete 11 . ayda gittigimde 2 hafta onde dedi sonra alfamet kullaninca 17 tansiyonu gorunce beni perinatolojiye sevk ettiler kanuni has. gitmem istendi gittim bunasil bebek 27 haftalikyi gittigimde bana 32 haftalik dedi sen dedi adet tarihini yanlis biliyosun bebek 1 ay buyuk dedi... dondum geldim eve kaldim oyle sonra ozele yilbasindan dolayi zam gelince buara durumumda olmayinca yakin bi devlet hast. gidiyim ordada dogum yaparim dedim evraklarla gittim muayene oldum 2 hafta buyuk sadece oda sorun degil dedi... bi sey anlamadim...iste 29 haftalikken acile yatmistim 1700 dedi .. 1 hafta sonra kontrole gittim orada dogum yapacagim icin muayene oliyim takibim baslasin diye 1 hafta sonrada 1700 kusur dedi 30 haftaliktim ozaman simdi 33 oldum bilmuyorum ne oldu carsamba gunu kontroe gitcem ... cok karisik oldu biliyorum ama bende bisey anlamadim
Merabalar Şubat anneleriiiiiiiiiiii
Hoşbuldum canimAmanınn kimler gelmişş
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?