- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlarBebeğin damağına sürmek sünnet mi gerçekden nasıl sürülcek
Dudaklarına mi surulecek yoksa ağzının içene mi.birde kim çiğneyecek peygamberimiz erkek .babasi mi çiğneyecek kiK
Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlar
Valla onu tam bilmiyorum ama hem agzinin ici hemde disina iyice cignenicek hurma bide ben yapicam bunu bi hocaya sormak lazim en iyisini onlar bilir yani anne yada baba farkeder mi diye bi sormakta fayda var ogrenir ogrenmez haber ederim insaAllahDudaklarına mi surulecek yoksa ağzının içene mi.birde kim çiğneyecek peygamberimiz erkek .babasi mi çiğneyecek ki
Can'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedim
Kızlar kızlar kızlaaaaaraz önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını
tereyagli ekmek canim tarifler paylaşmıştın Sen derin dondurucuya atılıyo mu onlar
canım hurma kolay doguma yarıyor deniyıor. tabi kimde ne kadar etkili bilemem. ben ateş ölçer olarak baya araştırmadan sonra medisana aldım linki aşagıda incelersin sende. süt sağma makinası en iyisi lansinosh diye duydum. benim eltimde philips var o artık kullanmıyor onunkini alacam o yüzden ben almadım şimdilik. umarım yardımcı olmuştur :)
http://urun.n11.com/ates-olcer-saglik/medisana-ftn-76120-infrared-uzaktan-ates-olcer-P12698299
kızlar merhaba,
ya canım çok sıkılıyor, dün kontrolümüz vardı bebeğim bir hafta geride kalmış.. 34. haftadayız 33 ölçtü doktor.. 2 kilo dedi... eminmisiniz dedi 34 olduğuna.. eski ultrasonlara falan baktı yeniden.. birde hala ters duruyor kuzum.. off herşeyide yiyip içiyorum ne oluyo böyle bilmiyorum ben ya...
Tamam canim bende bi hocaya rastlarsam sorarım inşallahValla onu tam bilmiyorum ama hem agzinin ici hemde disina iyice cignenicek hurma bide ben yapicam bunu bi hocaya sormak lazim en iyisini onlar bilir yani anne yada baba farkeder mi diye bi sormakta fayda var ogrenir ogrenmez haber ederim insaAllah
Dudaklarına mi surulecek yoksa ağzının içene mi.birde kim çiğneyecek peygamberimiz erkek .babasi mi çiğneyecek ki
Pişmeyen rulo olan sanırım.tamam canim .adini vermiyim dedim.tesekkurler bir tek o kaldı yapmadığım.bir tarif var cok güzel yumsak oluyo tavsiye ederim.oozelden atarim baglantiyi.Teşekkür ederim canım cevabın için neyse ki birşey çıkmamış sende de ben de sordum dr uma heryerin kaşınıyorsa test yaparız dedi kuruluktandır nemlendirici kullan dedi... yapacak birşey yok sanırım
Canım bu alerji gibi ya çatlaklar belli yerlerde uzun kırmızı çizgiler halinde. Geçmiş olsun
Evet canım biri pişmiyor zaten buzlukta uzun süre dayanıyor diğeri de pişmeden koyup uzun süre saklanabiliyor. İstediğin zaman çıkar dilimle pişir
Eltin memnun muydu Philips ten? Ben de lansinoh ve Philips arasında kaldımm
Üzülme canım ya her bebeğin yapısı farklıdır ben de 2.300 gr doğmuşum ama şimdi maşallahım var
Yöre yöre değişiyormu bu hurma isi yawHocaya sormadım ben ama çevremdekiler zemzem suyuna batırıp elleriyle yumuşatıp ağzına sürmüşlerdi
Pişmeyen rulo olan sanırım.tamam canim .adini vermiyim dedim.tesekkurler bir tek o kaldı yapmadığım.bir tarif var cok güzel yumsak oluyo tavsiye ederim.oozelden atarim baglantiyi.
Birde ben ateş ölçeri 8 tl lik koltuk altı olan ateş ölçeri aldım.kuzenimin yeni bebesi oldu o onerdi
Yöre yöre değişiyormu bu hurma isi yaw
Teşekkür ederim canım benimTeşekkür ederim canım cevabın için neyse ki birşey çıkmamış sende de ben de sordum dr uma heryerin kaşınıyorsa test yaparız dedi kuruluktandır nemlendirici kullan dedi... yapacak birşey yok sanırım
Canım bu alerji gibi ya çatlaklar belli yerlerde uzun kırmızı çizgiler halinde. Geçmiş olsun
Evet canım biri pişmiyor zaten buzlukta uzun süre dayanıyor diğeri de pişmeden koyup uzun süre saklanabiliyor. İstediğin zaman çıkar dilimle pişir
Eltin memnun muydu Philips ten? Ben de lansinoh ve Philips arasında kaldımm
Üzülme canım ya her bebeğin yapısı farklıdır ben de 2.300 gr doğmuşum ama şimdi maşallahım var
Attım canim bak bakalım atabilmisimmiSana zahmet atarsanben de yapıp koymalıyım biraz... her ikisi de rulo şeklinde biri pişiyor biri pişmiyor canım sorun olursa yazabilirsin özelden ben de ondan aldım weewell marka işimizi görür herhalde
Bilemedim biz antepliyiZ ama zemzem suyu fikri de iyi gibi sanki
Bizde normali ebe yapar sezaryanda doktor yaparnormal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde
e peki neden ozel hastane uzman doktor falan arıyoruz kiBizde normali ebe yapar sezaryanda doktor yapar
Dr bir kaç kez bende geldi açılma tamamlanma sürem 8 saatti ebeden bilgi aldı mesai saati içinde bizim hastane de dr um sorumluydu ama tabi sürekli ne kadar açıklık oldu kısmı ebelerde... Doğumhane ye girince dr da bulunuyor onun kontrolünde kesi vs gerekip gerekmediğinormal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde
Sen ozelden mi söz ettin.benim dedgim devlette canime peki neden ozel hastane uzman doktor falan arıyoruz ki
Ben yaşıyorum aynı sorunu hiç bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi resmen mide bulantımda oldu bugün neden böle oldum bilmiyorumKızlar yarın 36. Haftadayım kontrolüm var. Ben hiçbir şey yiyemiyorum iştahım tamamen gitti benim gibi olan var mı
Sağol cnm bilgi verdiğin için hocaya sorduğunda bana da yazar mısın ben ilk defa duydumK
Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlar
Cnm dıkkat et cunku bende ilk tatsızlık dılımın sağ tarafında hafıf sıslık oluştu hıc aklıma gelememişti ama Bu baslangıcmıs belkı senin ödem de olabılır bol su ıc eğer geçmezse doktora gıt ıstersen cunku ben rüzgara bağlıyordum ama Bır arkadasım antalya da olmasına rağmen doguma Bır hafta kala yaşamış başımıza gelmeden bılmıyoruz ama yaygın Bır seymıs onemlı olan bağışıklığımızın yüksek olması guzel beslenme düzenlı uykuCanım benimde bugün yemek yerken ağzım torba gibi oluyormuş hissi oldu çok değişikti acaba bende de olabilir mi böyle sanki boğulacakmışım gibi oluyordu
Bizde 24 saat doğum doktoru var ama mesai saatleri dışında olursa başka doktor nöbetçi oluyor yok benim doktorum doğuma girsin istiyorsan ekstra 350 daha doğum parasına ekliyorsun ve kendi doktorun geliyor yani normalde de sezeryande de doktor bulunuyor ama tabi hep değil ebe başında oluyor yaklaştı mı doktor arada bir geliyor ve doğumda bulunuyornormal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?