- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
ben bundan almayı düşünüyorum kızlar..http://www.babymall.com.tr/nuk-2si-1-arada-ates-olcer_NUK-NA256345Eczaneden canim.8liralik koltuk altı ateş ölçerdn istiyorm dedim verdiler
Sorularımı cevapladigin icin tesekkur ederim.canım hurma kolay doguma yarıyor deniyıor. tabi kimde ne kadar etkili bilemem. ben ateş ölçer olarak baya araştırmadan sonra medisana aldım linki aşagıda incelersin sende. süt sağma makinası en iyisi lansinosh diye duydum. benim eltimde philips var o artık kullanmıyor onunkini alacam o yüzden ben almadım şimdilik. umarım yardımcı olmuştur :)
http://urun.n11.com/ates-olcer-saglik/medisana-ftn-76120-infrared-uzaktan-ates-olcer-P12698299
Sen bilirsin canımcanımben bundan almayı düşünüyorum kızlar..http://www.babymall.com.tr/nuk-2si-1-arada-ates-olcer_NUK-NA256345
aynı zamanda
- Oda sıcaklığını, bebek mamasını veya bebeğin banyo suyunun ısısını da ölçebilirsiniz. diyor.
Sen bilirsin canımcanım
Hiç küçükken bunlar mi vardı.kuzenim önerdi bende aldım.benimde kafa karışıktı . masraf olmasin diye aldım.temazsizlar oda sıcaklığından etkileniyomus falan filan kulaktan olanlar kulak pisliğinden etkleniyoms birde kulak zarı diye bir sey var . bebeğin banyo suyunu dirsekle bakarım allah dirsek vermiş yanarsa su koy yanmazsa çocuğu at icine yikafiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık
aynen katılıyorumHiç küçükken bunlar mi vardı.kuzenim önerdi bende aldım.benimde kafa karışıktı . masraf olmasin diye aldım.temazsizlar oda sıcaklığından etkileniyomus falan filan kulaktan olanlar kulak pisliğinden etkleniyoms birde kulak zarı diye bir sey var . bebeğin banyo suyunu dirsekle bakarım allah dirsek vermiş yanarsa su koy yanmazsa çocuğu at icine yika
Oldu bitti
çok sekersin bende her türlü elektronik alma taraftarı değilim ihtiyaç olursa alicam pompayı falanHiç küçükken bunlar mi vardı.kuzenim önerdi bende aldım.benimde kafa karışıktı . masraf olmasin diye aldım.temazsizlar oda sıcaklığından etkileniyomus falan filan kulaktan olanlar kulak pisliğinden etkleniyoms birde kulak zarı diye bir sey var . bebeğin banyo suyunu dirsekle bakarım allah dirsek vermiş yanarsa su koy yanmazsa çocuğu at icine yika
Oldu bitti
fiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık
tabii ki biz bebekken bunlar yoktu, hala dünyanın bir sürü yerinde bir sürü bebek bunlar olmaksızın büyüyor ama imkanımız elverdiği ölçüde de teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım bence:) bende bir tane klasik cıvalı termometre zaten vardı, arkadaşın 8 liralık dediği o oluyor, eczaneden alınabilir, bi kere de rossmann'dan kasa önü fırsatı olarak bilmem ne kadarlık alışverişimize bilmem ne kadara düşen dijital rektal termometre almıştık çok uyguna. ağza popoya koltukaltına konandan, ama içi cıvalı değil, dijital, pilli. fiyatı çok uygun. orta halli bişey düşünüyorsanız tavsiye ederim. neyse benim içim rahat etmedi. çok pimpirikli bir insanım zaten, kulaktan ölçenden de aldım sonra. ama şimdi düşnüüyorum da zaten bebeğin azıcık ateşi çıksa ben kapar hastaneye götürürüm. hastane dibimizde. almasam da olurmuş:)))))
Sağol canim o senin sekerliliginçok sekersin bende her türlü elektronik alma taraftarı değilim ihtiyaç olursa alicam pompayı falan
Benim aldığım 8 liralık olandan ağızdan koltikaltindan ve popodan ölçüm yapiyo ablası. 8 liralık ama işi coktabii ki biz bebekken bunlar yoktu, hala dünyanın bir sürü yerinde bir sürü bebek bunlar olmaksızın büyüyor ama imkanımız elverdiği ölçüde de teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım bence:) bende bir tane klasik cıvalı termometre zaten vardı, arkadaşın 8 liralık dediği o oluyor, eczaneden alınabilir, bi kere de rossmann'dan kasa önü fırsatı olarak bilmem ne kadarlık alışverişimize bilmem ne kadara düşen dijital rektal termometre almıştık çok uyguna. ağza popoya koltukaltına konandan, ama içi cıvalı değil, dijital, pilli. fiyatı çok uygun. orta halli bişey düşünüyorsanız tavsiye ederim. neyse benim içim rahat etmedi. çok pimpirikli bir insanım zaten, kulaktan ölçenden de aldım sonra. ama şimdi düşnüüyorum da zaten bebeğin azıcık ateşi çıksa ben kapar hastaneye götürürüm. hastane dibimizde. almasam da olurmuş:)))))
Bencede biraz saçma olcakşöyle bişey alıp geçeceğim..http://www.babymall.com.tr/kraft-dijital-ates-olcer_KRF-T15Smağazasından almalı tabii.. 10 tl lik şeye 5 tl kargo vermek saçmalık olur..
nst istemesinde bir anormallik yok ki, pek çok hastane 32. haftadan itibaren sokuyor, benim düzenli gittiğim doktor ilk defa bu 34+52te gittiğimde aldı, ama daha önce 32. haftamda başka bir doktora gitmiştik o gün almıştı o hastanede 32den itibaren alınıyormuş.
Her doktorun uygulaması farklı demekki benim doktorum 30 dan sonra başlıyor nst ye.Ama benim rahim anormalliğim olduğu için 28. haftada başladım nst ye girmeye ve haftalık doktora gidiyorum.NST ye girmenizi önerdiyse doktor keşke girseydiniz 36 ya kadar nst ye almayan doktoru ilk kez duydum çünkü.İzin sıkıntınız filan varsa akşam acile gidin ağrım var diyin nst ye alırlar sizi
Beni de nstye sokacaklar . 31+ 5 haftalık olcam zaman gitcem nstye gireceksin dedi .normal kontrol herhalde.seker sınırda ve suyum iyi.ve de 25 haftalıkken hareket etmiyo yada ben hissemiyorm dedim yine nstye sokmuştu.nst kötü bisey değil canum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?