2017 Şubat Anneleri

kizlar bu 32. hafta hakkaten dönüm noktasiymis. o zamandan bu yana pek bi halsizim. nefes almakta güçlük yaşıyorum sanki göğsüm sıkışıor gibi oluyo tek yastikla yatamiorum zaten. gece oturur pozisondaydim uykuya dalarken sabah baktm boynum agrimis. sabaha karsi güzel daldim uykuya ise de gec gittim napimbi de bn karnimda kasilma hissetmiyorum normal mi ??kasiklarima günde bir kac defa bicak kesigi gibi agri vuruor, akintim da artti ya suyum sızıntı yapiyorsa diye bi korku geldi belki cisimi de kacirio olabilirim bazen bebek mesaneye cok baski yapio sanirim. kontrolum haftaya bakalim bi anlaticam bu durumlari. su 37. haftaya bi geleydim işe gelmek yorucu oluyor... bende durumlar böyle. . sıkıntısı neyse çekerz yeter ki bebislerimiz ve biz sonunda iyi olalım. herkeslere mutlu huzurlu bi gun diliorum

34+0 kontrolümüze gittik gelişimimiz haftamızla uyumlu kilosu 2360 dedi 2 hafta önce 2255 görünüyordu ama başka bir odada başka bi cihazla ölçüm yapılıyordu normalde, bugün mecburen diğer doktora muayene oldum. farkı sorunca cihazlar ve bebeğin pozisyonundn farkeder dedi. boyuda 33+6 kilosu 34+4 yazdılar dosyaya. Bunlara içerlesemde başka bi durum söz konusu. benim 50 ve 100 şeker yüklemelerim yüksekti asistanımız diyetisyene yönelndirdi ama yrd.doç olan asıl doktorum bunlar yüksek çıkınca açlık tokluk şekerine baktı normal çıkınca sadece dikkat et diyet yap demişti bende öyle ilerliyordum. bugünkü doktor(asistan) nst ye notmalde 36. haftada başlarız ama şeker sonuçların yüksekmiş bugün yapalım dedi. Üzüldüm. bi sıkıntı mı var ki? neden nst ye erken alacak herşey normal halbuki. mesela şeker yüksek olmasına rağmen suyum normal, bebek iri değil. Merak ettim neden nst istediğini. vaktimde yoktu işyerinden izin sıkıntısı olduğu için. yaptırmadım. yaptımalı mıydım? Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili olarak? Kendimi çok mutsuz hissediyorum

nst istemesinde bir anormallik yok ki, pek çok hastane 32. haftadan itibaren sokuyor, benim düzenli gittiğim doktor ilk defa bu 34+52te gittiğimde aldı, ama daha önce 32. haftamda başka bir doktora gitmiştik o gün almıştı o hastanede 32den itibaren alınıyormuş.

Her doktorun uygulaması farklı demekki benim doktorum 30 dan sonra başlıyor nst ye.Ama benim rahim anormalliğim olduğu için 28. haftada başladım nst ye girmeye ve haftalık doktora gidiyorum.NST ye girmenizi önerdiyse doktor keşke girseydiniz 36 ya kadar nst ye almayan doktoru ilk kez duydum çünkü.İzin sıkıntınız filan varsa akşam acile gidin ağrım var diyin nst ye alırlar sizi

Beni de nstye sokacaklar . 31+ 5 haftalık olcam zaman gitcem nstye gireceksin dedi .normal kontrol herhalde.seker sınırda ve suyum iyi.ve de 25 haftalıkken hareket etmiyo yada ben hissemiyorm dedim yine nstye sokmuştu.nst kötü bisey değil canum

sağlık olsun üzülme bnm eşimde kendine aylardır cep telefonu alacak inan almıyor cocuk olacak diye düşnüp halbuki şükürler olsun almıyacak durumda yok.. eş
Cok guzel olmus bayildim
TŞKLER <3 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…