- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Tek nefesde kurtarsin rabbim kacinci haftasiydi
35 de erken değil mi ne oldu ki .insallah sağ-salim sağlıklı doğurur allah yardımcısı olsun amin
34+0 kontrolümüze gittik gelişimimiz haftamızla uyumlu kilosu 2360 dedi 2 hafta önce 2255 görünüyordu ama başka bir odada başka bi cihazla ölçüm yapılıyordu normalde, bugün mecburen diğer doktora muayene oldum. farkı sorunca cihazlar ve bebeğin pozisyonundn farkeder dedi. boyuda 33+6 kilosu 34+4 yazdılar dosyaya. Bunlara içerlesemde başka bi durum söz konusu. benim 50 ve 100 şeker yüklemelerim yüksekti asistanımız diyetisyene yönelndirdi ama yrd.doç olan asıl doktorum bunlar yüksek çıkınca açlık tokluk şekerine baktı normal çıkınca sadece dikkat et diyet yap demişti bende öyle ilerliyordum. bugünkü doktor(asistan) nst ye notmalde 36. haftada başlarız ama şeker sonuçların yüksekmiş bugün yapalım dedi. Üzüldüm. bi sıkıntı mı var ki? neden nst ye erken alacak herşey normal halbuki. mesela şeker yüksek olmasına rağmen suyum normal, bebek iri değil. Merak ettim neden nst istediğini. vaktimde yoktu işyerinden izin sıkıntısı olduğu için. yaptırmadım. yaptımalı mıydım? Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili olarak? Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Her doktorun uygulaması farklı demekki benim doktorum 30 dan sonra başlıyor nst ye.Ama benim rahim anormalliğim olduğu için 28. haftada başladım nst ye girmeye ve haftalık doktora gidiyorum.NST ye girmenizi önerdiyse doktor keşke girseydiniz 36 ya kadar nst ye almayan doktoru ilk kez duydum çünkü.İzin sıkıntınız filan varsa akşam acile gidin ağrım var diyin nst ye alırlar sizi34+0 kontrolümüze gittik gelişimimiz haftamızla uyumlu kilosu 2360 dedi 2 hafta önce 2255 görünüyordu ama başka bir odada başka bi cihazla ölçüm yapılıyordu normalde, bugün mecburen diğer doktora muayene oldum. farkı sorunca cihazlar ve bebeğin pozisyonundn farkeder dedi. boyuda 33+6 kilosu 34+4 yazdılar dosyaya. Bunlara içerlesemde başka bi durum söz konusu. benim 50 ve 100 şeker yüklemelerim yüksekti asistanımız diyetisyene yönelndirdi ama yrd.doç olan asıl doktorum bunlar yüksek çıkınca açlık tokluk şekerine baktı normal çıkınca sadece dikkat et diyet yap demişti bende öyle ilerliyordum. bugünkü doktor(asistan) nst ye notmalde 36. haftada başlarız ama şeker sonuçların yüksekmiş bugün yapalım dedi. Üzüldüm. bi sıkıntı mı var ki? neden nst ye erken alacak herşey normal halbuki. mesela şeker yüksek olmasına rağmen suyum normal, bebek iri değil. Merak ettim neden nst istediğini. vaktimde yoktu işyerinden izin sıkıntısı olduğu için. yaptırmadım. yaptımalı mıydım? Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili olarak? Kendimi çok mutsuz hissediyorum
sağlıcakla gelir inşallah Rabbim ikisini de birbirine bagislasin.erken olmuş sanki herşey yolundaydı neden böyle oldu ki
Kime diyosun eczaneye mi nerden almıştın?Markası bilindik değil . 8 tlik olandan istiyorm diyosn onlar sana veriyo canim hatta onda bile kampanya yapmışsa 5 liraya dusmustu
Beni de nstye sokacaklar . 31+ 5 haftalık olcam zaman gitcem nstye gireceksin dedi .normal kontrol herhalde.seker sınırda ve suyum iyi.ve de 25 haftalıkken hareket etmiyo yada ben hissemiyorm dedim yine nstye sokmuştu.nst kötü bisey değil canum34+0 kontrolümüze gittik gelişimimiz haftamızla uyumlu kilosu 2360 dedi 2 hafta önce 2255 görünüyordu ama başka bir odada başka bi cihazla ölçüm yapılıyordu normalde, bugün mecburen diğer doktora muayene oldum. farkı sorunca cihazlar ve bebeğin pozisyonundn farkeder dedi. boyuda 33+6 kilosu 34+4 yazdılar dosyaya. Bunlara içerlesemde başka bi durum söz konusu. benim 50 ve 100 şeker yüklemelerim yüksekti asistanımız diyetisyene yönelndirdi ama yrd.doç olan asıl doktorum bunlar yüksek çıkınca açlık tokluk şekerine baktı normal çıkınca sadece dikkat et diyet yap demişti bende öyle ilerliyordum. bugünkü doktor(asistan) nst ye notmalde 36. haftada başlarız ama şeker sonuçların yüksekmiş bugün yapalım dedi. Üzüldüm. bi sıkıntı mı var ki? neden nst ye erken alacak herşey normal halbuki. mesela şeker yüksek olmasına rağmen suyum normal, bebek iri değil. Merak ettim neden nst istediğini. vaktimde yoktu işyerinden izin sıkıntısı olduğu için. yaptırmadım. yaptımalı mıydım? Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili olarak? Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Eczaneden canim.8liralik koltuk altı ateş ölçerdn istiyorm dedim verdilerKime diyosun eczaneye mi nerden almıştın?
sağlık olsun üzülme bnm eşimde kendine aylardır cep telefonu alacak inan almıyor cocuk olacak diye düşnüp halbuki şükürler olsun almıyacak durumda yok.. eşKızlar dün eve yardımcı aldım halılar camlar iyice temizlendi perdelerinde bir kısmını yıkadım bir kere de Doğumdan önce alacağım ya da 2 haftaya bir alayım diyorum hiç halim kalmadı ya artık hep bir halsizlik ..ama hala mutlu değilim bir mutsuzluk ümitsizlik var üzerimde ...ben oğlumda bir kolye beğenmiştim eşim den Doğum için istemiştim ozaman durumumuz yoktu alamadı bu sefer de YÖK askında ben ne alırsam kendimi kötü hissetiyorum içimde kaldı o kolye ... eşim dün bisiklet aldı 1800 tl ye mal olmus çok sevindim onun mutlu olmasına öle çok şey alan biri değildir aslında kendi için bende sevindim ama ne bilim belki ben onun yerinde olsam yıllardır istediğim altın kolyeyi alırdım diye düşündüm ama erkekler düşünmüyor işte kızmıyorum çünkü bu içten gelmeli benim söylememle olmamalı dimi artık ben çoçukları büyütüp çalıştığım da alacağım kolyeyi ... bana diyor sana da bisiklet alacağım beraber süreriz Benin de hayalim bisiklet ama ne bilim bu hamilelik çık farklı ne düşüneceğimi şaşırdım
TŞKLER <3 :)Cok guzel olmus bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?