2017 Şubat Anneleri

canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim üzme kendini 1 hafta İnan ki hiç bişey değil dinlenmeye çalış bol bol.benim gerilik 23 haftada 3 günle başladı sonra 26 da 6 günken 29 da 10 gün oldu ve bugün iki hafta olmuştu. haftada bir et bir balık bir tavuk yeşil mercimek bakliyat süt yoğurt kaşar ne varsa yedim 13 kilo aldım bu hafta da hep kuruyemis muz meyve yedim ama işte olacaksa oluyor .dua et ki bi haftayı geçmesin. benim her gittiğimde duyduğum laf böyle giderse erken alırız erken gelir kuvezde kalır vs vs çok ama çok üzücü hergün her saniye aklımdan çıkmıyor ve dua ediyirum allah im ne olur ama ne olur kızımı alıp evime götürebilecegim sağlıklı bi doğum olsun hayirlisiyla .ama bak burda bi arkadaş vardı 33 de doğdu bebeği 1300 galiba ve kuvezde şimdilik şükrediyor büyüyor diye...en azından diyorum şimdilik benimki 1900 felan belki de doğunca ya 2500 u geçer ne bilim kuvez e gerek kalmaz hep ümit ediyorum kizima da tarih veriyorum 15 şubattan önce gelme kızım sabret ve büyümeye çalış lütfen diye

İnşallah canım yatamıyorum belimin ağrısına sol taraf kopuyo sanki bi kaç gecedir iyiydim napcam bilmiyorum

Günaydınlar...
Tam iyileştim diye sevinirken bu sabaha yine feci boğaz ağrısı ve tıkalı burun ile başladım
Hasta olmadım olmadım ,olunca da kurtulamadım diyeceğim bu gidişle
1 saate dr.randevum var. Bir şeyler yiyip hazırlanayım bari

Haftan ileri cnm bel ve kasık Ağrı'n yoksa korkma uzan ayaklarının altını yükselt... Yalancı kasılma da olabilir kendimi yormandan da olabilir yüklenme kendine çok fazla...
uyuyakalmışım gece ara ara kalktım yoktu o agrı muhtemelen yorulduğumdan oldu tşk ederim bilgiler için:)

Bugün çok yorduysan ondan da olabilir aynı haftadayız artık ağırlaşdığımız için en ufak bişeyde vucüt yoruluyo yani doğum ağrıları olduğunu sanmıyorum ama izle kendini panik yapma
evet muhtemelen ondan oldu doğum yaklaşıyor diye mutfak dolaplarını felan düzenliyorum işten gelince 1-2 saat oturamıyorum bi türlü:) tşkler

canım sıcağa yakın süt ic gazdır muhtemelen geçiriyor benimkini ya da pozisyon değişiyor olabilir
yorgunluktan oldu sanırım ay bu saatten sonra pozisyon değiştirmez inşallah:)

ben başladım kavonozların yarısını yaptım bile çok cici oldular. birde kokulu sabun siparişi verdim. birde kaçecen balon demeti yapmak istiyorum ama abartı olur mu diye de düşünüyorum. yasin ve tesbih de dagıtmak istiyuorum mevlütte ama herkesin evinde bi sürü yasin vardır. sahsen bende bile 3-4 tane var. o yüzden ondan da vazgeçiyorum. bak kavanozlarımı göstereyim sana. böyle olacak etiket zımbalayacam birde o kadar. nasıl sizce

Güzel olmus Can'ım

canım o saglıklı olsun da sezeryan olsun boşver. bende çok normal istiyorum ama içerde parça olduğu için doktorum sezeryan yapma düşüncesinde. önce canım sıkıldı sonra çevreme baktım hiçbir sıkıntısı olmayıp bebeği dönmeyen var sezeryan olan çok yani. o yüzden sıkma canını. bebeğin sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun

Kızlar dün eve yardımcı aldım halılar camlar iyice temizlendi perdelerinde bir kısmını yıkadım bir kere de Doğumdan önce alacağım ya da 2 haftaya bir alayım diyorum hiç halim kalmadı ya artık hep bir halsizlik ..ama hala mutlu değilim bir mutsuzluk ümitsizlik var üzerimde ...ben oğlumda bir kolye beğenmiştim eşim den Doğum için istemiştim ozaman durumumuz yoktu alamadı bu sefer de YÖK askında ben ne alırsam kendimi kötü hissetiyorum içimde kaldı o kolye ... eşim dün bisiklet aldı 1800 tl ye mal olmus çok sevindim onun mutlu olmasına öle çok şey alan biri değildir aslında kendi için bende sevindim ama ne bilim belki ben onun yerinde olsam yıllardır istediğim altın kolyeyi alırdım diye düşündüm ama erkekler düşünmüyor işte kızmıyorum çünkü bu içten gelmeli benim söylememle olmamalı dimi artık ben çoçukları büyütüp çalıştığım da alacağım kolyeyi ... bana diyor sana da bisiklet alacağım beraber süreriz Benin de hayalim bisiklet ama ne bilim bu hamilelik çık farklı ne düşüneceğimi şaşırdım

Canım geçmiş olsun yaa, aman dikkat et biraz daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…