- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.631
- 748
canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim üzme kendini 1 hafta İnan ki hiç bişey değil dinlenmeye çalış bol bol.benim gerilik 23 haftada 3 günle başladı sonra 26 da 6 günken 29 da 10 gün oldu ve bugün iki hafta olmuştu. haftada bir et bir balık bir tavuk yeşil mercimek bakliyat süt yoğurt kaşar ne varsa yedim 13 kilo aldım bu hafta da hep kuruyemis muz meyve yedim ama işte olacaksa oluyor .dua et ki bi haftayı geçmesin. benim her gittiğimde duyduğum laf böyle giderse erken alırız erken gelir kuvezde kalır vs vs çok ama çok üzücü hergün her saniye aklımdan çıkmıyor ve dua ediyirum allah im ne olur ama ne olur kızımı alıp evime götürebilecegim sağlıklı bi doğum olsun hayirlisiyla .ama bak burda bi arkadaş vardı 33 de doğdu bebeği 1300 galiba ve kuvezde şimdilik şükrediyor büyüyor diye...en azından diyorum şimdilik benimki 1900 felan belki de doğunca ya 2500 u geçer ne bilim kuvez e gerek kalmaz hep ümit ediyorum kizima da tarih veriyorum 15 şubattan önce gelme kızım sabret ve büyümeye çalış lütfen diyeteşekkür ediyorum kızlar ilginiz için.. bu ikinci dr gittiğimiz.. yararlı şeyler yemeye çalışıyorum sürekli.. hergün mutlaka sütümü yumurtamı yogurdumu meyvemi kuruyemişimi tüketiyorum.. hiç ihmal etmedim.. gebeliğin ilk zamanlarında hiçbişey yiyemezken bile zorla bi yumurta yemeye çalışıyordum bebek mahrum kalmasın diye..
birileri vardı böyle bebeği geriden giden nasıl düzelmişti onların bebeklerinin gelişimi??
canım sıcağa yakın süt ic gazdır muhtemelen geçiriyor benimkini ya da pozisyon değişiyor olabilirNe belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sanki
İnşallah canım yatamıyorum belimin ağrısına sol taraf kopuyo sanki bi kaç gecedir iyiydim napcam bilmiyorumEvet ben bu bi ay boyunca yani doguma kadar hurma alip gunde iki uc tane yicem bakalim insaAllah normal dogum olur saglicakla gelir kuzularimzi
Maşaallah. Doğum tarihlerimiz aynı :) bizde yarın gidicez inş. KontroleMerhaba kızlar.
Bugün doktora gittim. Oğluşum 33+1 de 2.200 gr ve 44 cm, maşallah. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
memnundu canım ama lansinoh da çok güzelmiş onu da baya kullanan ve memnun olan arkadaşım var.Eltin memnun muydu Philips ten? Ben de lansinoh ve Philips arasında kaldımm
uyuyakalmışım gece ara ara kalktım yoktu o agrı muhtemelen yorulduğumdan oldu tşk ederim bilgiler için:)Haftan ileri cnm bel ve kasık Ağrı'n yoksa korkma uzan ayaklarının altını yükselt... Yalancı kasılma da olabilir kendimi yormandan da olabilir yüklenme kendine çok fazla...
evet muhtemelen ondan oldu doğum yaklaşıyor diye mutfak dolaplarını felan düzenliyorum işten gelince 1-2 saat oturamıyorum bi türlü:) tşklerBugün çok yorduysan ondan da olabilir aynı haftadayız artık ağırlaşdığımız için en ufak bişeyde vucüt yoruluyo yani doğum ağrıları olduğunu sanmıyorum ama izle kendini panik yapma
yorgunluktan oldu sanırım ay bu saatten sonra pozisyon değiştirmez inşallah:)canım sıcağa yakın süt ic gazdır muhtemelen geçiriyor benimkini ya da pozisyon değişiyor olabilir
ben başladım kavonozların yarısını yaptım bile çok cici oldular. birde kokulu sabun siparişi verdim. birde kaçecen balon demeti yapmak istiyorum ama abartı olur mu diye de düşünüyorum. yasin ve tesbih de dagıtmak istiyuorum mevlütte ama herkesin evinde bi sürü yasin vardır. sahsen bende bile 3-4 tane var. o yüzden ondan da vazgeçiyorum. bak kavanozlarımı göstereyim sana. böyle olacak etiket zımbalayacam birde o kadar. nasıl sizceİyi geceler herkese. Bugün kıyafetler utulendı odası artık hazırhediyelik yapımına başlayan var mı acaba? Lavanta kesesi ve minik.kavanoz larda şeker hazırlayacağım ama erken mi olur kokusu uçar mi bilemedim
Güzel olmus Can'ımben başladım kavonozların yarısını yaptım bile çok cici oldular. birde kokulu sabun siparişi verdim. birde kaçecen balon demeti yapmak istiyorum ama abartı olur mu diye de düşünüyorum. yasin ve tesbih de dagıtmak istiyuorum mevlütte ama herkesin evinde bi sürü yasin vardır. sahsen bende bile 3-4 tane var. o yüzden ondan da vazgeçiyorum. bak kavanozlarımı göstereyim sana. böyle olacak etiket zımbalayacam birde o kadar. nasıl sizce
Eki Görüntüle 1934581
canım o saglıklı olsun da sezeryan olsun boşver. bende çok normal istiyorum ama içerde parça olduğu için doktorum sezeryan yapma düşüncesinde. önce canım sıkıldı sonra çevreme baktım hiçbir sıkıntısı olmayıp bebeği dönmeyen var sezeryan olan çok yani. o yüzden sıkma canını. bebeğin sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsunSelam kızlarçok endişeli olduğum bir durumum var maalesef . Allah izin verirse Şubat da kızımı kucağıma alicam ama çok korkmaya başladım doğumdan. Nedeni ise vajinada oluşan yaralarım bu yaralar hep mantar enfeksiyonu denilen zıkkım yüzünden oluştu hepp . Ve daha tam da geçmedi . Gecmezse normal doğuma m yapamiuacagimi söyledi doktorum . Bebegime Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir mis çıkarken. Ne kadar korksamda sağlıklı olduğu için doğal olarak normal doğum istiyorum ama isteee uff valla kötü hissediyorum hep .
Cok guzel olmus bayildimkızlar ufaktan kendimiz bişiler yapıyoruz bu daha tamamlanacak hastanede yatağı için.. yatak ucuna kurdele felanda olcak:)
Günaydınlar...
Tam iyileştim diye sevinirken bu sabaha yine feci boğaz ağrısı ve tıkalı burun ile başladım
Hasta olmadım olmadım ,olunca da kurtulamadım diyeceğim bu gidişle
1 saate dr.randevum var. Bir şeyler yiyip hazırlanayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?