- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
bez sayısını bn de bilemedim ilk başta 10 tane koydum. sonra eksik olacağına fazla olsun gerekirse geri getirirm dedim 15 e cikardm sayiyiGünaydınlar..
Kayseriye de nihayet kar geldi..
2 gündür yine kendimi çok yorgun hissediyorum. Vucudumun her yeri sızlıyor. Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
İmkanım olsa akşama kadar yataktan çıkmam ...
Yemek yapmak ve yemek büyük eziyet. Mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum.
İştahı açık olanlar ,ne güzel canınız istiyor ve yiyebiliyorsunuz.
Ben hala yemek kokularından tiksiniyorum.
Tost yapmak ,tavada yumurta kırmak kokusundan dolayı işkence gibi geliyor bana.
Tek sevdiğim portakal suyu ve çeşitli meyveler ..
Neyse ,daha fazla şikayet etmeyeyim.
Kendimi bazen çok çekilmez hissediyorum
Hastane çantamı nihayet hazırladım.
Aklıma sadece bebek bezi sayısı takıldı. Kaç tane koymak gerekir acaba ?
10 tane koydum ama yeterli mi bilemiyorum.
bebek dönmesi için belirli durus ve pozisyonlar var onları yapsan bir sonraki kontrole kadar canım en azından bi ümit olurdu ise yaradı diyen de cok bnde istemiyorum kaynanamın gelmesini annemde yakın aslında gerek yok kimsenin kalmasına diycem normali de en çok bu yüzden istiyormyok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı
Canim kilolarimiz nerdeyse ayni benimde boy 174 kilom 74du hamile kaldigimda dogumda ne kadar kilo gidecek merak ediyorum[/QUOTE
Su an kaç kilosun Can'ım
165-66 boyum benim de ama ben zayıf başladim 50-51 le kaldım ve o kadar kilo aldım ama herkes sadece göbek var çok yakışmış yüzün az dolgunlasmis diyo :) çünkü ben hep çok zayıf tim doğumdan sonra azcik kalsa diyorum ama benimde o kadar kıyafet kalır mı bilmiyorum :)Can'ım sen kaçla başladın kaç kilosun ??
Ben 170 boyundayım 73 kilo hamile kaldım su an 91 kiloyum 94 le tamamlasam Doğumdan sonra 83 ile kalsam ideal kilom 63 eeee 20 kiloyu nasıl vereceğim hiç bilmiyorum Mart'tan sonra yürüyüşe başlayacağım hemen diyet değil de sporla vermeye çalışacağım önce hamur işini keseceğim umarım emzirirken iştahım açılmaz gene . Çünkü ben güzel bir kadınım kilolu olunca çok mutsuz hissediyorum kendimi öz güvenim eksiliyor bide bir sürü 38 beden kıyafetim var onlar ne olacak ?? 30 yasında 40 yasında görünmek de çok kötü .. tek dileğim kızımı sağlıkla doğurmak cevsağlıklı olmak sonrası için planlarım var umarım uygularım
Hahahahaha bencede dene sağlam mi bi bakHahahaha utanmasam emziği de emecektimiçimde bir bebek varmış da haberim yokmuş
Ama bebek arabasını falan da denemek lazım
inşallah canım insallah öyle olur zaten eşimin doğum izni var 10 gün bana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum allah kerimSezaryen artık eskisi gibi değil ki benim alt komşum iki doğumunu da bu şekilde yaptı iş eşte bitiyor belki ilk gün bebeği eğilip alamazsın ama 2.gün onun maşallahı vardı işinin ehli bi doktorla hiçte korkmana gerek Yok eşin alır emzirirken verir sonra alır yatağına yatırır diğer ihtiyaçlarını da birlikte halledersiniz hiç endişelenme :)
okudum biraz yapmaya çalıştıklarım da olmadı degilbebek dönmesi için belirli durus ve pozisyonlar var onları yapsan bir sonraki kontrole kadar canım en azından bi ümit olurdu ise yaradı diyen de cok bnde istemiyorum kaynanamın gelmesini annemde yakın aslında gerek yok kimsenin kalmasına diycem normali de en çok bu yüzden istiyorm
İlk doğumunuz mu?inşallah canım insallah öyle olur zaten eşimin doğum izni var 10 gün bana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum allah kerim
nişan biraz kırmızımsı pembemsi oluyor diye biliyorum ama doktorunu arayıp sor bence nolur ne olmazKizlar bisi sorucam ya az once lavoboya gittim ama cisim gelmemisti bi islaklik hissettim bakmaya gittim baya avuc ici buyuklugunde su gelmis bide yumurta aki gibi akinti vardi boydan boya hic bu kadar gelmemisti peceteyle sildim baktim noluyo diye ic camasirim renkli oldugu icin kormizimi degilmo anladim peceteyede baya parmak arasi uzayan akinti geldi peceteye ama sari desem degil acaba nisan olabilir mi bu
Ya saglik ocagina gidip geldim kan sayimi icin kan vericektim malum sikinti yasadim ama veremedim ordan geldim boyke oldu acaba yol yurudum diye mi dicem ama bu kadar hic olmazdi carsamba randevum var dr a du bakalim yune gelirse direk hastabeye gidicemnişan biraz kırmızımsı pembemsi oluyor diye biliyorum ama doktorunu arayıp sor bence nolur ne olmaz
daha önce teyzemin iki doğumunda baktım erkek kardeşime baktım komşumuzun çocuğuna geçen seneye kadar baktım ama kızım olunca sanki elimden hiçbirşey gelmez gibi hissediyorum yetememekten korkuyorum
arayıp da sor bence öyle birşey değilse boşuna yorulmazsın hastaneye kadarYa saglik ocagina gidip geldim kan sayimi icin kan vericektim malum sikinti yasadim ama veremedim ordan geldim boyke oldu acaba yol yurudum diye mi dicem ama bu kadar hic olmazdi carsamba randevum var dr a du bakalim yune gelirse direk hastabeye gidicem
Günaydın tombış hanımlar nefes alamamaktan bahsetmışsınız acaba sızın bebek donmedımı asagı oyuzden olabılır brnm gogus kısım sısık degıl kasıklarmda oynuo cıldırıo göbek delıgımden dırsegı mı dır nedır tutabılıoruz dışardan :)öyle oynuo maşallah nefes sorunum yok şuan hep yavaş hareket edıorum.
ben henüz :) 13 aldım17-18 de ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?