2017 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar,
Ben mayıs annesiyim 6aylık hamileyim.Ve çok hastayım öksürüğüm var 4 gündür karnıma sancılar giriyor artık denemediğim bitkisel içeçek kalmadı. Turp suyundan tutun kuş burnuna kadar bal ıhlamur elma kabuğu ceviz suyu ,çorba meyve vs.
Doktorum Nac-600 önerdi.
Kullanan bilen varmı yardımcı olun nolur
Zararı olmaz demi bebeğe .Doktor olsa vermez ama korkuyorum bilmiyorum nasl bişeydir.Yazarsanız çok sevinirim kullananlar.

Aradim dru nisan demek icin kirmizi yada pembe olmasi gerekiyo dedi ayni islaklik olursa carsambayi bekleme gel dedi randevu var carsmabaya bakalim daha erken insaAllah erken gelmez kizim dua edin olur mu

Dediğin ilaç suda eritilen balgam söktürücü bişey canım Dr un dediğin gibi zararı olacak olsa vermezdi heralde kendi Dr un mu verdi

Kazen @Mune kk uygulamasından giremiyorum mailere geliyo mail üstünden girebiliyorum kk.niye böyle oldu ne yapmam lazım kk kaldırıp tekrar yüklesem olur mu

Merhaba,
SSL geçişinden dolayı bir problem vardı teknik ekip konu üzerinde çalışmaktadır.
Bilginize...

Aradim dru nisan demek icin kirmizi yada pembe olmasi gerekiyo dedi ayni islaklik olursa carsambayi bekleme gel dedi randevu var carsmabaya bakalim daha erken insaAllah erken gelmez kizim dua edin olur mu
korkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyle

Cok guzelmis gule gule saglikla kullan canim.hazir mi aldin kendin mi yaptin.bende kendim biseyler yapmak istiyorum ama becerebilirsem

aslında kendim yapacaktım canım ama bu karda kışta malzeme almak için dolaşmaya çıkmaya üşendim , 30 tl ye aldım geçtim..

İkizler nabiyoooooo

Canım ben internetten sipariş verdim kalpli modeli bugün yarın gelir inşallah.
Hadi şimdiden hayırlı olsun, güzel uykulara vesile olsun :)))

Geçmiş olsun canım o bahsettiğin ilacı bilmiyorum ama bizim gruptan bi arkadaş geçenlerde doğal antibiyotik tarifi vermişti bana iyi geldi tarifini yazayım bi dene:1tane soğanı ince ince kes içine 1 limon suyunu sık ve 1 yemek kaşığı bal ekle balkonda 2 saate yakın tut, karışım suyunu bırakıyor sonra 1 yemek kaşığı suyundan içersin ihtiyaç duydukça ayrıca öksürüğün Boğaz tahrişin varsa toz zencefil bal karışımını yıllardır kullanırım geçmiş olsun

beni deli ediyorlar erkenden gelmeye kalkıyorlar haftada en az iki gün hastanede yatmak istiyorlar iyice şımarık oldular seninki napıyo
İki taneler ya sigamadilar demekki benimki de en son iyiydi :) tek başına o sigamadi bi yere ikizler napsin :) bobregimin oralarda kaburgalar da gezinip duruyor

Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,biraz erken doğmuş galiba bir sorun mu oldu ? Doğum nasıldı,kendini iyi hissettiğinde bizi de bilgilendir..

Vajina kemiğim cok fena ağrıyo yaw.yurutmuyo bazen.gelecem diye şimdiden diretmesin de kizcuvazim.asagilar da hissediyorum. Kımış kımış. Eksikleri alaydım iyiydi.

ne güzel ikizler geliyor...

Kızlar sol göğüsümde sızlama var, sabahtan beri geçmiyor. Kolumda ağrıyor. Soluma yattığımdandır diyorum kolum ama göğüs? O da süt topluyor diye mi? kalp ağrısı olmasından korkuyorum sizde oluyor mu sızlama tarzı ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…