- 25 Ekim 2014
- 186
- 163
- 53
Benim 34. Haftada basladi o sancilar. Dr soguktan olabilir dedi. O yuzden erken ayrildim dogum iznine. Gece uyuyamamak ve usumek etkili oluyor sanirim. Ben kendimde o sekilde oldugunu hissediyorum. Hemen kendimi sicak tutmaya calisiyorum geciyo o zaman o sancilar.Merhaba.
Gündüzleri çok rahatsız olmuyorum ama geceleri sızlama artıyor ve rahatsız ediyorum.
Korkuyorum gününden önce gelecek diye...
Benm valizimi annemle hazirladk su gelinlk bohcalarimdan bohcalara bnm kiyafetleri ayri bebisin ayri koyduk boyle keselere de krem bez vs yerlestrdk gercekten pratik olacak bence...Kızlar bebegimin kıyafetlerini böyle kese lere koydum bavul bu şekilde yerleştireceğiz daha hijyenik olur dedik. Fikir olur belki
Cnm ben kucuk bi paket prima premium care aldm hastane icin buyuk stok paketini de yesil prima paketlerinden aldm en basta cok hassaslar diye dedi arkadaslar bunlarla baslicm sonra deneye deneye daha uygun fiyatlara yonelebilirim sahsen... banyo urunleri sebamed ve unibaby aldm karma olarakKızlar bebek bezleriyle alakalı ne düşünüyorsunuz ilk bebeğim olucak bilgim yok banyo ürünleri ve bebek bezi ne kullanmalıyız sleppy var yumuşacık gibi görünüyor ama hiç kullanan duymadm ona göre stoklayalim
Cnm yapabilirsn cok basit soyle soyleyeyim mavi tulu resmen etek gibi lastik gecirererk dikmisler yani buyuk kismi bu ve cok kolay on kisma gelince kare saten kumasin icine elyaf koyup ortadan bagla al sana fiyonk tasli olmaz da incili olur kurdelali olur yapabilirsn emin ol bu arada hangi sehirdesinBen küçük bi şehirde olduğumdan bulabileceğimi hiiç sanmıyorumfiyatı neydi? kendim yapmayı denerim belki de. En son çare
TuRuNCu zamaninda saglikla gelsinler de... senin bellimi dogum sekli sezeryan normal olarak?
Benim de tansiyon sorunum yok ödem de çok normal azıcık var. Sadece ellerim şişiyor kapatıp açınca bileklerim bile ağrıyor. Ateş Var resmen ellerimde. Allah yardım etsinGünaydın, el Ağrı'sı ve şişkinliği var bende. Sabah uyandığımda belli bir süre ellerimi oynatamıyorum bile sonra biraz geçiyor. Aynı şişlik ayaklarında da oluyor. Tansiyon normal tuzuda az kullanmaya çalışıyorum ama geçmiyor.
İnşallah zamanında gelir canım. Ya senin sezeryan kaçıncı haftada olacak. Burda tutturmuslar bir 38 hafta bitsin alalım.37 + 0 dan herkese günaydınlar
Hızla son'a doğru yaklaşıyoruz
Toplam da 6.7 kilo ile devam ediyorum.
3 haftadır yemeklere karşı çok isteksizim. O yüzden kilo almıyorum. Umarım bebeğin kilo alımı iyidir. Artık haftalık gidiyorum doktora. Yarın ultrasonda belli olur bakalım
Benimle haftası aynı olan kızlar ,özellikle akşam yatarken kasık ağrısı ,bacaklara vuran adet sancılarınız oluyor mu ?
Benim 3 gündür rahatsız eden ağrılarım oluyor. Hani adet olmadan 1 gün önce böyle sızlamalar olur ya rahatsızlık veren,onun gibi işte....
Eşimin iş arkadaşı 15-20 arası izinli olacak. Çok korkuyorum o tarihten önce gelirse diye.Malum insanın en çok eşine ihtiyacı oluyor...
Ben de gece kalkıyorum çok zor 3 4 saat uyuyamıyorum ağlıyorum resmen ellerim ve bikini bölgesi hiç rahat vermiyor banaBenim de ellerim odem yapti sistiler. Gece ozellikle bazen kapatamiyorum bile. Gunduzleri daha iyi oluyor ama sisler yani bazen agri yapiyor
Ben bileklik kullandım ilk gebelikte çok fenaydı ama bu gebeliğim de başlamadı geçmiş olsun[/QUOTE
Ya bende mi alsam cuma dr à gidebilirim. Sorayım. Çok şükür kimsede başlaması inşallah. Son haftalar gerçi ben de sabır da kalmadi pek.. Annem çok nazlaniyorsun diyor sonra da taş olsa yerinde çatlardi. Dengesiz bir profil çiziyorum demek ki.
Selam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)
kararsız kaldığım bir durum ama şöyle düşündüm doğum 40 hafta olarak planlanıyor 40. haftayı doldurmuş olmak. 8 hafta gerisi 32 yi doldurmuş olmak olur bu durumda yani 32+... günlerde alınır gibi :)selam... ben tam 32+0 da gitmiştim.. günüde geçebelir sorun olmaz dediler. ama burda bazı arkadaşlar için 31+6 da gittikleri halde sanırım 1 gün sonra tekrar gel vs denilmişti... bence en erken 32+0 da git..
Kızlar bebek bezleriyle alakalı ne düşünüyorsunuz ilk bebeğim olucak bilgim yok banyo ürünleri ve bebek bezi ne kullanmalıyız sleppy var yumuşacık gibi görünüyor ama hiç kullanan duymadm ona göre stoklayalim
Benim kan değerlerim çok düşük kızlar hala. Sınır 10,5 olması gerekiyor doğum için benim 7 civarında şu an. Haftaya kontrolüm var tekrar bir test daha yaptırıp doktoruma danışıcam. Doğumu ne şekilde etkiler bilemiyorum. Doktorum önemli olduğunu söylemişti. Bilgisi olan var mı acaba?
İlk hamile kaldığımda 5.4 tü. O sebeple herkes 3 aydan sonra başlarken ben 1 aylıkken başladım demire. Bu kadar yükseldi. Geçen hafta doktorum hatırlattı düzenli ilaç kullandığımdan değerlerimin hala düşük olabileceği hiç aklıma gelmemişti.kansızlık ciddi bir durum bence hafife alma, demir ilacı kullanmıyor musun..benim kan değerlerim normal olmasına rağmen demir ilacı içiyorum hergün ,doktorum kullanmamı söyledi..doktorunla bu durumu acilen konuş,sana demir iğnesi verir büyük ihtimal hızla yükselsin diye..
İlk hamile kaldığımda 5.4 tü. O sebeple herkes 3 aydan sonra başlarken ben 1 aylıkken başladım demire. Bu kadar yükseldi. Geçen hafta doktorum hatırlattı düzenli ilaç kullandığımdan değerlerimin hala düşük olabileceği hiç aklıma gelmemişti.
Doktoruma bu konuda güveniyorum takibi iyi. Ben doğum şeklimi etkiler mi diye de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?