Hayirlisi canım siz sağlıklı olun da artık nasipte sezeryan varmış demekki ikinizinde sağlığı yerinde olsun yeter kiÇok sevindim..bebek dönmedi bide gebelik tansiyonundan dolayı simdi ilaç kullaniyorum ama.yinede yuksek tehlikeye atamam normalle dedi doktor
Çookkkkk güzel olmuş pembiş pembişTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün içinde prensesTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Aynı Dr mu canım bi hafta da 300 gr fazla değil mi yaKızlar ben geçen hafta doktora gittim 2415 gr dı bu hafta koroner gittim 2715 gr ya korkmaya başladım bir haftada 300 gr adıyla doğuma kadar her hafta o kadar alsa 4 ü geçiyor o kadar dikkat ediyorum hatta bazen 2 öğün yiyorum cok az yiyorum zaten karbonhidrat yasak ben pek kilo almadım toplam 5 kilo aldım ama ne yesem bebeğe gidiyor demekki daha 35 hafta bitti ama bakalım
Canım benım cok saol ınsalah.Tuhaf olan 21 yumurta alındı 7 si işleme konuldu ve sadece 1 tanesı tutu oyuzden bıraz kotkrtum ,sıze sormak ıstedım ::)
merhaba canim... benimde bebegim buyukmus cogu zaman makineler yanlis olcuyi diye dusunuyorum ama bazende kafama takiliyo 32 haftalikken 2300 grdi benim hatta 35 hafta gorunuyo dendi ... doktir dedi buyuk dogar hayir kim istemez tosuncuk ama boyle heveslendirip soyleyip sonra minnak bisey cikarsa insan bi tuhaf olur. bu arada buyul diyince 3.6 ay arasi kiyafet alasi geliyo insanin bide yanlis olcuyolarsa olmaz kiyafetler bebege..bide ben bu hafta konuusnda nezaman dogurcam diye dusunuyorum. acaba adet tarihimimi yanlis biliyorum diye dusundum.. ay ne biliyim kontrole haftaya gidicem bakalim ne diycek ... cok sikildim doktorlarib her hafta baska baska bisey soylemesinden ... nezaman dogurcam diye dusunmekten ... hayir bebek bana zayif gibi geliyo onuda anlamadim... cunku ben et balik yumurta asla yemem .... vejeteryan gibiyim diyim anla yani... kahvalti muz tahin helvasi ile besleniyorum fazlasi yok ...yiyemiyorum... anlamadim ben nezaman dogum yapcamKızlar ben geçen hafta doktora gittim 2415 gr dı bu hafta koroner gittim 2715 gr ya korkmaya başladım bir haftada 300 gr adıyla doğuma kadar her hafta o kadar alsa 4 ü geçiyor o kadar dikkat ediyorum hatta bazen 2 öğün yiyorum cok az yiyorum zaten karbonhidrat yasak ben pek kilo almadım toplam 5 kilo aldım ama ne yesem bebeğe gidiyor demekki daha 35 hafta bitti ama bakalım
eşim korkuyor avm de doğuracaksın diyo sağol canım haber verdiğin için bi gidip gezeyim haftasonuKıyafetleri yıkada gerisi alınır bu arada dagide indirim varmış ayın 15'ine kadar işini görür umarım :)
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Senin doğum yaptığını görünce bi panik oldum valla. Senle günlerimiz aynı çünkü. Çantam falan hazır da evin işleri var. Bu hafta halletmem lazım.Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bütün gün cam açık ama tabi yterli olmuyor maalesef. kalorifer havayı hemen kurutuyor. Gerçi çok da rahatsız etmiyor grip olmadığım sürece.Hava ne kadar soğuk olursa olsun oda oda havalandırmaya çalışın evi ben her sabah havalandırmama rağmen nefes alamıyor gibi oluyorum. Burun tıkanıklığı için de krem gibi birşey ile nemlendirmek iyi geliyor geceleri.
Hamileyken Viks kullanmayı pek düşünmedim belki bi zararı olur diye. Zaten çok çok rahatsızlık vermiyor.Canim benim burnum cok tikandiginda viks suruyorum cok rahat ediyorum tavsiye ederim
Galiba benim yazdığım yazı yanlış anlaşıldı. Kastettiğim iki adet değil bir adet fiyatıydı. Arkadaş 35 yazınca ben de uygun olduğunu belirtmek için 2 adet 40 ml aldım yazdım. Yanlış anlaşılma için özür dilerim.Canım 2li 40mg lansinoh u 22liraya alan senmiydin? Nerden aldın? Tekli fiyat en az 22çünkü
ben çikolatalarımın siparişi verdim dün geldi. Acaba bayatlar mı diye düşündüm ben de. Sonra satıcıya sordum serin ve kuru bir yerde muhafaza ederseniz bişey olmaz dedi.Hem de ne tutuştuk
İlk Doğum sonrası yıkadım her şeyi
3. Doğum da çantamı hazırlamama sebep oldu
36 yı geçen çok az kişi oldu
Hepsi ocakta gelecek herhalde bunların
Senin tarih belli canm hiç değilse
Kendini ayarlayabiliyorsun
Ben çikolata siparişi vermedim hala, geç mi olur versem bayatlar mı kafamda sorular hep
32+0 da aldık biz
2 farklı kabul gördüm ben de
Çok kötüydü gecem
Kalk ye bir şeyler
Karın bölgem değil de göğüs arası uyurken benim de çok terliyor. Yağ sürüyorum cilt hava mı almıyor acaba diye düşünüyorum.Arkadaşlar Merhaba ..aranıza yeni katilanlardan☺Rabbim herkese saglikla bebbegini kavustursun insallah.Ben size bir soru sormak istiyorum..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor. Özellikle karın bölgesi üzerinde olan terleme acaba bebeğe sıkıntı veriyor mudur die?
Oh ev mis gibi olmuş darısı benim başıma inşallah. İzne yarın ayrılcam. Ayrıldıktan sonra ilk işim temizlik olacak. Daha sonra zamanım kalırsa buzluğa bişeyler atmayı düşünüyorum. Bebek inşallah zamanında gelir de benim de bütün bunları yapmaya fırsatım olur.Mrb kızlar şu iki gün cokk yoruldum ama camlar perdeler halılar doğum temizliği balkonlar gardirop çocukların ki bitti.bebeğin kıyafetleri ayıklandi ayarlandi battaniyeler çıkartıldı ana kucağı çıkartıldı qtemizlik malzemeleri zaten evde var. Şampuan sabun herşeyim hazır. Sadece kiler dolabı kaldı bi d3 doğum cantasi haxirlayqcagim. Çok hafifledim. Bebek çikolatası kolonya si bebek hediyesi kaldı onlar da netten halledecegim. Hangi siteden sececegime karar veremedim. Haftaya da bunları halletmis olacağım inşallah
Çok güzel olmuş. Güle güle yatsın bebeğin.Teyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Ben biberon emzik koydum belki lazım olur diye. bi tane 10lu hastane çıkışı, bi kaç tane çıtçıtlı badi, alt üst takım ve bi tane de tulum koydum. tabi bir gece kalacağımı düşünerek. ıslak mendil 1 paket, bezi 15 tane koydum fazladan zarar gelmez dedim. 2 tane de battaniye koydum. bi kaç tane ağız bezi ve alt değiştirme örtüsü de e.kledimdogum cantasina biberon emzik konuluyor mu islak mendil bi paket ve bebek bezi 10 tane koyuym diyorum bide hastane çıkışı 10lu ve 5li olanı tamamen mi koycam başka birşey var mi mesela yenidoğan kadife 5li takım falan var onları mi koysam ki bilemedim heyecan bastı iyice normal doğum deniyoe simdilik
bende yapmadim.... oglum var 4 yasinda onun oda takimi gelicek yarin o gelsin kurulsun insallah yarindan sonra basliycam ... hafa sonu velki alisveris yaparim... pofffff boyle bi sihirli degnek olsa da hepsi kendiliginden hallolsa.. valla kolumu kipirdatmak istemiyorum poffffYa bende korkmaya başladım ne oda hazır ne çantam Hepsi biyerde eşim ist dışında çalışıyor Evde olmadığım için yapamadım çok mu geç kaldım kızlar
Canim hacı serifin kiler gelince haber verir misin kaliteli mi diyeSelam kızlar,
Yarın okulda son günüm çok şükür. Çatım çok acıyor o yüzden de artık zorlanmaya başladım. Neyseki sağ salim 37. haftamı bitiriyorum.
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Senin doğum yaptığını görünce bi panik oldum valla. Senle günlerimiz aynı çünkü. Çantam falan hazır da evin işleri var. Bu hafta halletmem lazım.
sütün de gelir inşallah en kısa zamanda. Biraz erken doğduğu için herhalde gelmedi hemen. Rezene çayını dene bi istersen.
Bütün gün cam açık ama tabi yterli olmuyor maalesef. kalorifer havayı hemen kurutuyor. Gerçi çok da rahatsız etmiyor grip olmadığım sürece.
Hamileyken Viks kullanmayı pek düşünmedim belki bi zararı olur diye. Zaten çok çok rahatsızlık vermiyor.
Galiba benim yazdığım yazı yanlış anlaşıldı. Kastettiğim iki adet değil bir adet fiyatıydı. Arkadaş 35 yazınca ben de uygun olduğunu belirtmek için 2 adet 40 ml aldım yazdım. Yanlış anlaşılma için özür dilerim.
ben çikolatalarımın siparişi verdim dün geldi. Acaba bayatlar mı diye düşündüm ben de. Sonra satıcıya sordum serin ve kuru bir yerde muhafaza ederseniz bişey olmaz dedi.
Karın bölgem değil de göğüs arası uyurken benim de çok terliyor. Yağ sürüyorum cilt hava mı almıyor acaba diye düşünüyorum.
Oh ev mis gibi olmuş darısı benim başıma inşallah. İzne yarın ayrılcam. Ayrıldıktan sonra ilk işim temizlik olacak. Daha sonra zamanım kalırsa buzluğa bişeyler atmayı düşünüyorum. Bebek inşallah zamanında gelir de benim de bütün bunları yapmaya fırsatım olur.
Ben bebek çikolatalarını internetten sipariş verdim. Gayet de iyi çıktı.
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/erkek-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi-70-madlen-P52909433
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
Doktorumuzu da unutmadik ona da özel ambalaj çikolata yaptırdık. hacı şerif'ten aldıklarım daha elime ulaşmadı ama diğer ikisi ulaştı. Satıcı oldukça hızlı ve ilgiliydi. Çikolataları da taze. tavsiye ederim.
Çok güzel olmuş. Güle güle yatsın bebeğin.
Evt yaaa bende cise bile gitmek de zorlanıyorum birşey yapasım yok ayakta durabilsrm ne alabende yapmadim.... oglum var 4 yasinda onun oda takimi gelicek yarin o gelsin kurulsun insallah yarindan sonra basliycam ... hafa sonu velki alisveris yaparim... pofffff boyle bi sihirli degnek olsa da hepsi kendiliginden hallolsa.. valla kolumu kipirdatmak istemiyorum poffff
Tamam canım veririm tabi. İnternette %100 başarılı satıcı görünüyordu. Ben de güvenip aldım. iyi çıkacağını tahmin ediyorum.Canim hacı serifin kiler gelince haber verir misin kaliteli mi diye
Doktor aynı bencede fazla ya bide ben kilo almadım görenler zaten hiç 35 haftalık bir karın değil diyor acaba cihazda mı sıkıntı varAynı Dr mu canım bi hafta da 300 gr fazla değil mi ya
dogum cantasina biberon emzik konuluyor mu islak mendil bi paket ve bebek bezi 10 tane koyuym diyorum bide hastane çıkışı 10lu ve 5li olanı tamamen mi koycam başka birşey var mi mesela yenidoğan kadife 5li takım falan var onları mi koysam ki bilemedim heyecan bastı iyice normal doğum deniyoe simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?