2017 Şubat Anneleri

Ya bende korkmaya başladım ne oda hazır ne çantam Hepsi biyerde eşim ist dışında çalışıyor Evde olmadığım için yapamadım çok mu geç kaldım kızlar

Günlerimiz aynı merhaba.. Çantanı artık hazırlama vakti gelmiş canım elini çabuk tutmalısn.. Oda ise sonra dan da olur stres yapma biz henüz beşiği almadık

Bayıldım Can'ım sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında perdelerin rengi çok tatlı hepsi güzelde

Çok güzel olmuş sağlıkla uyuyup büyür odasında inşallah
Bende dikkat etmeye çalışıyırum normal doğum istediğim için muz kilo yapıyo eğer yiyosan yeme dediğin gibi 4 dü geçebilir ama ultrasonlar artık birebr ölçemiyo çok takma tafana yinede

Çookkkkk güzel olmuş pembiş pembiş

Çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün içinde prenses

Bayıldım Can'ım sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında perdelerin rengi çok tatlı hepsi güzelde

Çoookkk teşekkür ederiz teyzeler, güzel dualarınıza amin diyorum, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.. hepimizin minişleri sağlıkla huzurlu evlerde büyüsün inşallah..

Drun daha iyi bilir cnm ama bu hafta atağa geçmiştir belki gelecekte yavaşlar alımı içini ferah tut. Benim ki de 10 günde 1780 den 2380e çıkmıştı ki benim bulantılarım fazla bol meyve yemiştim... Sürekli bu kadar almazlar sanırım alsalarda 40 haftasını doldurmaz gibi oğlum 3650 geldi 38. Haftasında...

Aminnn çok teşekkür ederiz..

Günlerimiz aynı merhaba.. Çantanı artık hazırlama vakti gelmiş canım elini çabuk tutmalısn.. Oda ise sonra dan da olur stres yapma biz henüz beşiği almadık
10 tane bez 1 paket yenidoğan ıslak mendil 2 tane pofuduk alt açma bezi koyucam kendime de gece pedi mi depend mi kararsız kaldım bizde beşik alamadık hala canım eksiğim de çok bu ara kasılmam da çok oluyor napcam bilmiyorum güya bugün gidip alacaktık beşiği illa annem de gelsin dedi annesi de koltuk örtüsü almayı bizle beşik bakmaya tercih etti bu stresten kasilmaktan erken doğururum diye düşünüyorum bu arada sen ilk günler daha aktiftin canım hatırlıyorum ismini

Kızlar bu temizlik yapanlar kapı pencere silenler enerjiyi nerden buluyor okula gitmemek için geçen hafta bıraktm cok aşırı halsizim ne yemek yaparım inanın bugun duş u zor aldım ama benim gebeliğim çok agır geçti.. Sizin gbi olmak istedim varmı acaba bir çaresi

Doktor aynı bencede fazla ya bide ben kilo almadım görenler zaten hiç 35 haftalık bir karın değil diyor acaba cihazda mı sıkıntı var
Belli olmuyo canim ya benim Yengeme 4200 fln doğar dedi bebek iri baya normal olmaz dedi sezeryan dedi gerçi bide varış ameliyatı olduğu içinde sezeryan demişti ama bebek doğdu 3400 fln hatta hemsireye demistim bebeğin yarısi nerde diye :)

Yok canım bişey olmz emin ol benim kadar kimse stres yaşamamıştr.. Çok zor gebelik yaşadım son üç haftadır da kaşıntı illeti ile başım belada altı doktora gittim çare bulunmadı en son prof a gittim bana kortizon tedavisi önerdi günde sekiz tane hap alacaktım yoksa geçmez dedi ama bebegim için almadım katlandım elhamdülillah maşallah biraz dha iyiyim şimdi .. Şuan da halsizlik geceleri kabus görüyorum yardım eden biri yok üstelik. Yani ben de bebek stres e girip kakasını yicem diye cok korkuyorum allah yardımcımız olsun

Bebeğin yarısı nerdene güldüm anlatamammm

Bebeğin yarısı nerdene güldüm anlatamammm
:) Ama öyleydi biz öyle heyecan yapmistikki kıyafet fln ne alicamizi bilemedik kilolu doğacak fln diye gelele gelele 3400 luk normal bir bebe geldi ben direk hemşireye kiloyu sordum 3400 deyince yarısı nerde dedim nasıl yani dedi dedim 4200-4300 fln demişti Dr dedim cihaz farkeder dedi dedim nasıl bi farktır nerdeyse yarısı yok

Hosgeldin oncelikle,hormonlarla alakali diye dusunuyorum,dr sordun mu boyle bisey olabilir mi diye?dogum sonrasi daha cok terleyecegiz ama

Can'ım naçizane fikrim hastane için depend al rahat edersin üzerim battı mı batacak mı diye düşünmüyor insan ben çok rahat ettim eğer regl dönemi kanamaların fazlaysa... Kv takma bebişle senden önemli mi?

Yok zaten şeker çıktığı diyetisyenin verdiği şeyleri yemeye çalışıyorum çoğu şekerli meyveyi yemiyorum beyaz un yok anlamadım

Kan değerlerin Nasıl acaba? Benim kapı pencere silecek kadar yok enerjim evde olduğum halde ama birkaç gündür b12 iğnesi ve sabah akşam Demir ilacı alalı biraz daha iyi oldum kaşıntılarda geçti evi silip süpürmek akşam yemek yapmak tüm nevresimler perdeleri yıkamak benim için epey lüksttü ilaçlara bağlıyorum şuan...

Bence de almamalı o kadar cihazlardan dolayı bence ve doğana kadar paniğimizle kalacağız

Evet cihazlar sağlıklı ölçüm yapamıyo dr tahmini söylüyolar bence

Bugun adet sancisi gibi agrilar girip durdu belime ve kizim surekli vajinamin tam ustunde tepinio durdu sanki seyimden cikicak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…