- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Ya bende korkmaya başladım ne oda hazır ne çantam Hepsi biyerde eşim ist dışında çalışıyor Evde olmadığım için yapamadım çok mu geç kaldım kızlar
Bayıldım Can'ım sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında perdelerin rengi çok tatlı hepsi güzeldeTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Çok güzel olmuş sağlıkla uyuyup büyür odasında inşallahTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Bende dikkat etmeye çalışıyırum normal doğum istediğim için muz kilo yapıyo eğer yiyosan yeme dediğin gibi 4 dü geçebilir ama ultrasonlar artık birebr ölçemiyo çok takma tafana yinedeKızlar ben geçen hafta doktora gittim 2415 gr dı bu hafta koroner gittim 2715 gr ya korkmaya başladım bir haftada 300 gr adıyla doğuma kadar her hafta o kadar alsa 4 ü geçiyor o kadar dikkat ediyorum hatta bazen 2 öğün yiyorum cok az yiyorum zaten karbonhidrat yasak ben pek kilo almadım toplam 5 kilo aldım ama ne yesem bebeğe gidiyor demekki daha 35 hafta bitti ama bakalım
Umudunu yüksek tut canım benimde tek yumurtam varken aşılama oldu ve mucizem 35 haftalıkMerhaba Kızlar ,
Benım cumartesı gunu transfer ıslermı olacak ve cok heyecanlıyım, sadece 1 tanecık embriyo olusmus yorumlarınızı rıca ederım.
Çookkkkk güzel olmuş pembiş pembiş
Çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün içinde prenses
Selam kızlar,
Yarın okulda son günüm çok şükür. Çatım çok acıyor o yüzden de artık zorlanmaya başladım. Neyseki sağ salim 37. haftamı bitiriyorum.
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Senin doğum yaptığını görünce bi panik oldum valla. Senle günlerimiz aynı çünkü. Çantam falan hazır da evin işleri var. Bu hafta halletmem lazım.
sütün de gelir inşallah en kısa zamanda. Biraz erken doğduğu için herhalde gelmedi hemen. Rezene çayını dene bi istersen.
Bütün gün cam açık ama tabi yterli olmuyor maalesef. kalorifer havayı hemen kurutuyor. Gerçi çok da rahatsız etmiyor grip olmadığım sürece.
Hamileyken Viks kullanmayı pek düşünmedim belki bi zararı olur diye. Zaten çok çok rahatsızlık vermiyor.
Galiba benim yazdığım yazı yanlış anlaşıldı. Kastettiğim iki adet değil bir adet fiyatıydı. Arkadaş 35 yazınca ben de uygun olduğunu belirtmek için 2 adet 40 ml aldım yazdım. Yanlış anlaşılma için özür dilerim.
ben çikolatalarımın siparişi verdim dün geldi. Acaba bayatlar mı diye düşündüm ben de. Sonra satıcıya sordum serin ve kuru bir yerde muhafaza ederseniz bişey olmaz dedi.
Karın bölgem değil de göğüs arası uyurken benim de çok terliyor. Yağ sürüyorum cilt hava mı almıyor acaba diye düşünüyorum.
Oh ev mis gibi olmuş darısı benim başıma inşallah. İzne yarın ayrılcam. Ayrıldıktan sonra ilk işim temizlik olacak. Daha sonra zamanım kalırsa buzluğa bişeyler atmayı düşünüyorum. Bebek inşallah zamanında gelir de benim de bütün bunları yapmaya fırsatım olur.
Ben bebek çikolatalarını internetten sipariş verdim. Gayet de iyi çıktı.
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/erkek-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi-70-madlen-P52909433
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
Doktorumuzu da unutmadik ona da özel ambalaj çikolata yaptırdık. hacı şerif'ten aldıklarım daha elime ulaşmadı ama diğer ikisi ulaştı. Satıcı oldukça hızlı ve ilgiliydi. Çikolataları da taze. tavsiye ederim.
Çok güzel olmuş. Güle güle yatsın bebeğin.
Bayıldım Can'ım sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında perdelerin rengi çok tatlı hepsi güzelde
Drun daha iyi bilir cnm ama bu hafta atağa geçmiştir belki gelecekte yavaşlar alımı içini ferah tut. Benim ki de 10 günde 1780 den 2380e çıkmıştı ki benim bulantılarım fazla bol meyve yemiştim... Sürekli bu kadar almazlar sanırım alsalarda 40 haftasını doldurmaz gibi oğlum 3650 geldi 38. Haftasında...Kızlar ben geçen hafta doktora gittim 2415 gr dı bu hafta koroner gittim 2715 gr ya korkmaya başladım bir haftada 300 gr adıyla doğuma kadar her hafta o kadar alsa 4 ü geçiyor o kadar dikkat ediyorum hatta bazen 2 öğün yiyorum cok az yiyorum zaten karbonhidrat yasak ben pek kilo almadım toplam 5 kilo aldım ama ne yesem bebeğe gidiyor demekki daha 35 hafta bitti ama bakalım
Çok güzel olmuş sağlıkla uyuyup büyür odasında inşallah
Bende dikkat etmeye çalışıyırum normal doğum istediğim için muz kilo yapıyo eğer yiyosan yeme dediğin gibi 4 dü geçebilir ama ultrasonlar artık birebr ölçemiyo çok takma tafana yinede
10 tane bez 1 paket yenidoğan ıslak mendil 2 tane pofuduk alt açma bezi koyucam kendime de gece pedi mi depend mi kararsız kaldım bizde beşik alamadık hala canım eksiğim de çok bu ara kasılmam da çok oluyor napcam bilmiyorum güya bugün gidip alacaktık beşiği illa annem de gelsin dedi annesi de koltuk örtüsü almayı bizle beşik bakmaya tercih etti bu stresten kasilmaktan erken doğururum diye düşünüyorum bu arada sen ilk günler daha aktiftin canım hatırlıyorum isminiGünlerimiz aynı merhaba.. Çantanı artık hazırlama vakti gelmiş canım elini çabuk tutmalısn.. Oda ise sonra dan da olur stres yapma biz henüz beşiği almadık
Belli olmuyo canim ya benim Yengeme 4200 fln doğar dedi bebek iri baya normal olmaz dedi sezeryan dedi gerçi bide varış ameliyatı olduğu içinde sezeryan demişti ama bebek doğdu 3400 fln hatta hemsireye demistim bebeğin yarısi nerde diye :)Doktor aynı bencede fazla ya bide ben kilo almadım görenler zaten hiç 35 haftalık bir karın değil diyor acaba cihazda mı sıkıntı var
10 tane bez 1 paket yenidoğan ıslak mendil 2 tane pofuduk alt açma bezi koyucam kendime de gece pedi mi depend mi kararsız kaldım bizde beşik alamadık hala canım eksiğim de çok bu ara kasılmam da çok oluyor napcam bilmiyorum güya bugün gidip alacaktık beşiği illa annem de gelsin dedi annesi de koltuk örtüsü almayı bizle beşik bakmaya tercih etti bu stresten kasilmaktan erken doğururum diye düşünüyorum bu arada sen ilk günler daha aktiftin canım hatırlıyorum ismini
Bebeğin yarısı nerdeBelli olmuyo canim ya benim Yengeme 4200 fln doğar dedi bebek iri baya normal olmaz dedi sezeryan dedi gerçi bide varış ameliyatı olduğu içinde sezeryan demişti ama bebek doğdu 3400 fln hatta hemsireye demistim bebeğin yarısi nerde diye :)
:) Ama öyleydi biz öyle heyecan yapmistikki kıyafet fln ne alicamizi bilemedik kilolu doğacak fln diye gelele gelele 3400 luk normal bir bebe geldiBebeğin yarısı nerdene güldüm anlatamammm
Hosgeldin oncelikle,hormonlarla alakali diye dusunuyorum,dr sordun mu boyle bisey olabilir mi diye?dogum sonrasi daha cok terleyecegiz amaArkadaşlar Merhaba ..aranıza yeni katilanlardan☺Rabbim herkese saglikla bebbegini kavustursun insallah.Ben size bir soru sormak istiyorum..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor. Özellikle karın bölgesi üzerinde olan terleme acaba bebeğe sıkıntı veriyor mudur die?
Can'ım naçizane fikrim hastane için depend al rahat edersin üzerim battı mı batacak mı diye düşünmüyor insan ben çok rahat ettim eğer regl dönemi kanamaların fazlaysa... Kv takma bebişle senden önemli mi?10 tane bez 1 paket yenidoğan ıslak mendil 2 tane pofuduk alt açma bezi koyucam kendime de gece pedi mi depend mi kararsız kaldım bizde beşik alamadık hala canım eksiğim de çok bu ara kasılmam da çok oluyor napcam bilmiyorum güya bugün gidip alacaktık beşiği illa annem de gelsin dedi annesi de koltuk örtüsü almayı bizle beşik bakmaya tercih etti bu stresten kasilmaktan erken doğururum diye düşünüyorum bu arada sen ilk günler daha aktiftin canım hatırlıyorum ismini
Yok zaten şeker çıktığı diyetisyenin verdiği şeyleri yemeye çalışıyorum çoğu şekerli meyveyi yemiyorum beyaz un yok anlamadımÇok güzel olmuş sağlıkla uyuyup büyür odasında inşallah
Bende dikkat etmeye çalışıyırum normal doğum istediğim için muz kilo yapıyo eğer yiyosan yeme dediğin gibi 4 dü geçebilir ama ultrasonlar artık birebr ölçemiyo çok takma tafana yinede
Kan değerlerin Nasıl acaba? Benim kapı pencere silecek kadar yok enerjim evde olduğum halde ama birkaç gündür b12 iğnesi ve sabah akşam Demir ilacı alalı biraz daha iyi oldum kaşıntılarda geçti evi silip süpürmek akşam yemek yapmak tüm nevresimler perdeleri yıkamak benim için epey lüksttü ilaçlara bağlıyorum şuan...Kızlar bu temizlik yapanlar kapı pencere silenler enerjiyi nerden buluyor okula gitmemek için geçen hafta bıraktm cok aşırı halsizim ne yemek yaparım inanın bugun duş u zor aldım ama benim gebeliğim çok agır geçti.. Sizin gbi olmak istedim varmı acaba bir çaresi
Bence de almamalı o kadar cihazlardan dolayı bence ve doğana kadar paniğimizle kalacağızDrun daha iyi bilir cnm ama bu hafta atağa geçmiştir belki gelecekte yavaşlar alımı içini ferah tut. Benim ki de 10 günde 1780 den 2380e çıkmıştı ki benim bulantılarım fazla bol meyve yemiştim... Sürekli bu kadar almazlar sanırım alsalarda 40 haftasını doldurmaz gibi oğlum 3650 geldi 38. Haftasında...
Evet cihazlar sağlıklı ölçüm yapamıyo dr tahmini söylüyolar bence:) Ama öyleydi biz öyle heyecan yapmistikki kıyafet fln ne alicamizi bilemedik kilolu doğacak fln diye gelele gelele 3400 luk normal bir bebe geldiben direk hemşireye kiloyu sordum 3400 deyince yarısı nerde dedim nasıl yani dedi dedim 4200-4300 fln demişti Dr dedim cihaz farkeder dedi dedim nasıl bi farktır nerdeyse yarısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?