Takılma ozmn tahmini ölçüm yapıyo cihazlarda bebeğün hareketli mi pekiYok zaten şeker çıktığı diyetisyenin verdiği şeyleri yemeye çalışıyorum çoğu şekerli meyveyi yemiyorum beyaz un yok anlamadım
Aynen canım öyle oluyo ya dediklerinden eksik ya fazla doguyolar sağlıklı gelsinler inş meleklerimizEvet cihazlar sağlıklı ölçüm yapamıyo dr tahmini söylüyolar bence
Aynen canım daha kuvvetli oluyorlar galiba can acitiyo kaburgalara oynuyor hepKızlar bu son haftalara geldikçe bebeğin yerinin daralması da şehir efsanesi galiba bizim ki büyüdükçe daha hareketli oldu burda da okuduğum çoğu arkadaş öyle yazıyor
Dr bana viks kullanma demişti canım bence kullanmayın kalbini curutme kullandiysan ama kullanma artık bende sola yatinca daha rahat nefes alıyorum sola yadtigin altına ıncecik yastık koydum köşeye öyle rahat ediyorumCanim benim burnum cok tikandiginda viks suruyorum cok rahat ediyorum tavsiye ederim
Aynen hep hamile programlarında falan bilgi verirken son zamanlarda bebğinizin hareketlerini daha az hissedeceksiniz yazıyo ama ben artık hareketlerine dayanamıyorum sürekli pozisyon değişdiriyorum okdr canımı yakıyo ki aşağıyı öle bi zorluyoki eşimde doğunca bize çok çekdircek bu diyoKızlar bu son haftalara geldikçe bebeğin yerinin daralması da şehir efsanesi galiba bizim ki büyüdükçe daha hareketli oldu burda da okuduğum çoğu arkadaş öyle yazıyor
Bu kadar hareketle alttan değil karnımı yarıp çıkacak gibi hissediyorum Can'ım tecrübeye rağmen neresi bacak neresi kol anlayamıyorum da benim ki tersti döndüde ondan mı kıpır diyorum ama farklı çözemedim sil baştan herşeyAynen canım daha kuvvetli oluyorlar galiba can acitiyo kaburgalara oynuyor hep
Hele yemek vakitlerinde hiç durmuyor bende eşiniz gibi düşündüm nöbetleşe yemek yeriz diyoruz :) burçlarından mı cinsiyetten mi valla anlamadım...Aynen hep hamile programlarında falan bilgi verirken son zamanlarda bebğinizin hareketlerini daha az hissedeceksiniz yazıyo ama ben artık hareketlerine dayanamıyorum sürekli pozisyon değişdiriyorum okdr canımı yakıyo ki aşağıyı öle bi zorluyoki eşimde doğunca bize çok çekdircek bu diyo
ben çok geriliyorum eşimin ailesi yüzünden dayanamıyorum artık kasılmalara canım çok zor zamanlar geçirdim bunlar yüzünden bu arada kaşıntıların nasil olduYok canım bişey olmz emin ol benim kadar kimse stres yaşamamıştr.. Çok zor gebelik yaşadım son üç haftadır da kaşıntı illeti ile başım belada altı doktora gittim çare bulunmadı en son prof a gittim bana kortizon tedavisi önerdi günde sekiz tane hap alacaktım yoksa geçmez dedi ama bebegim için almadım katlandım elhamdülillah maşallah biraz dha iyiyim şimdi .. Şuan da halsizlik geceleri kabus görüyorum yardım eden biri yok üstelik. Yani ben de bebek stres e girip kakasını yicem diye cok korkuyorum allah yardımcımız olsun
keşke yapabilsem ama hayatım boyunca haksızlığa yalana gelemedim bunlarda eksik olmuyorCan'ım naçizane fikrim hastane için depend al rahat edersin üzerim battı mı batacak mı diye düşünmüyor insan ben çok rahat ettim eğer regl dönemi kanamaların fazlaysa... Kv takma bebişle senden önemli mi?
battaniye bi penye bi pamuk bi peluş alsam diyordum arabanın kliması sorunlu ya dönerken sorun olmasın peluş aliym mutlaka diyorum bu arada ağız bezini unutmuştum sağol canimBen biberon emzik koydum belki lazım olur diye. bi tane 10lu hastane çıkışı, bi kaç tane çıtçıtlı badi, alt üst takım ve bi tane de tulum koydum. tabi bir gece kalacağımı düşünerek. ıslak mendil 1 paket, bezi 15 tane koydum fazladan zarar gelmez dedim. 2 tane de battaniye koydum. bi kaç tane ağız bezi ve alt değiştirme örtüsü de e.kledim
Aynen bende karnimdan cikacak gibi geliyo :) bende hic ayiramiyorum ayiranlarda nasil ayiriyo bilmiyorum :) dr un dedigine gore sadece neresi nerde öyle biliyorum :) midemin oralarda hep ayaklar ve poposu :)Bu kadar hareketle alttan değil karnımı yarıp çıkacak gibi hissediyorum Can'ım tecrübeye rağmen neresi bacak neresi kol anlayamıyorum da benim ki tersti döndüde ondan mı kıpır diyorum ama farklı çözemedim sil baştan herşey
Kendine zarar verirsin cnm 8 yıllık evlilikte bunu öğrendim. Ben üzüldüğümle kaldım maalesef kimse sen kadar hassas olmuyorkeşke yapabilsem ama hayatım boyunca haksızlığa yalana gelemedim bunlarda eksik olmuyor
Başında hiç birşey hissediyor musun cnm hıçkırıkları mesela göbek deliğimde hissediyorum Nasıl bir duruşsa... Mide yanmaların senin de fenadır Allah kolaylık versinAynen bende karnimdan cikacak gibi geliyo :) bende hic ayiramiyorum ayiranlarda nasil ayiriyo bilmiyorum :) dr un dedigine gore sadece neresi nerde öyle biliyorum :) midemin oralarda hep ayaklar ve poposu :)
9.7Kanın kaç
Evet basladim insaAllah ise yarar ya birtek bu konuda endisem var suan nasil yukseltebilirim ya bide hakiki dut pekemzi dediler ama nerden bulucam siparis verdim aydinda tanidigim var ama insaAllah bulabilirse gonderecek banakeçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini biliyorum , bide o serumlardan sonra ilaca başlamışmıydın ?
Kan ilaci mi o ne ki tamam sagol sorucam dr umaHayırlı olun canım Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
canım benimde kan degerlerim düşük. doktor solgar 1000 mg b12 verdi bana. fiyatı 60 tl. doktoruna sor bence bir
ayy yok benimki Şubat beklesin. Şubat 2 de izne ayrılıyorum 3 de dogsa ne güzel olurgerçi bi yandan da ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi diyorlar. ama ben özledim kızımı yaa. keşke 3 şubatta doğsa
Başı aşağıda benimkinin dediğin gibi hıçkırığı göbek deliğinin oralarda ama aynı anda vajina ya doğru pıt pıt atiyo gibi oluyo :) mide yanması hiç sorma uykudan uyandiriyo resmenKendine zarar verirsin cnm 8 yıllık evlilikte bunu öğrendim. Ben üzüldüğümle kaldım maalesef kimse sen kadar hassas olmuyor
Başında hiç birşey hissediyor musun cnm hıçkırıkları mesela göbek deliğimde hissediyorum Nasıl bir duruşsa... Mide yanmaların senin de fenadır Allah kolaylık versin
Benim de öyleydi ve 8-9 haftadır ancak 10 a çıktı sen biraz fazla tedirgin oluyosun sanırım ilacını iç pekmezini ye inş yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?