2017 Şubat Anneleri

Kızlar bu son haftalara geldikçe bebeğin yerinin daralması da şehir efsanesi galiba bizim ki büyüdükçe daha hareketli oldu burda da okuduğum çoğu arkadaş öyle yazıyor

Kızlar bu son haftalara geldikçe bebeğin yerinin daralması da şehir efsanesi galiba bizim ki büyüdükçe daha hareketli oldu burda da okuduğum çoğu arkadaş öyle yazıyor
Aynen canım daha kuvvetli oluyorlar galiba can acitiyo kaburgalara oynuyor hep

Merhaba hanımalr bizimde bugün konyrolümüz vardı. 50cm ve 2750 kg dedi doktorum. Doğum pozisyonuna girmiş yüzünü göremedik. Kasılmalarım fazla olmaya başladım dedim gayet notmal dedi. Birde ay sonunu bulmaz doğumun her an da gelebilir bekleyedebilir dedi fena tırstım.

Canim benim burnum cok tikandiginda viks suruyorum cok rahat ediyorum tavsiye ederim
Dr bana viks kullanma demişti canım bence kullanmayın kalbini curutme kullandiysan ama kullanma artık bende sola yatinca daha rahat nefes alıyorum sola yadtigin altına ıncecik yastık koydum köşeye öyle rahat ediyorum

Aynen hep hamile programlarında falan bilgi verirken son zamanlarda bebğinizin hareketlerini daha az hissedeceksiniz yazıyo ama ben artık hareketlerine dayanamıyorum sürekli pozisyon değişdiriyorum okdr canımı yakıyo ki aşağıyı öle bi zorluyoki eşimde doğunca bize çok çekdircek bu diyo

Aynen canım daha kuvvetli oluyorlar galiba can acitiyo kaburgalara oynuyor hep
Bu kadar hareketle alttan değil karnımı yarıp çıkacak gibi hissediyorum Can'ım tecrübeye rağmen neresi bacak neresi kol anlayamıyorum da benim ki tersti döndüde ondan mı kıpır diyorum ama farklı çözemedim sil baştan herşey

Hele yemek vakitlerinde hiç durmuyor bende eşiniz gibi düşündüm nöbetleşe yemek yeriz diyoruz :) burçlarından mı cinsiyetten mi valla anlamadım...

ben çok geriliyorum eşimin ailesi yüzünden dayanamıyorum artık kasılmalara canım çok zor zamanlar geçirdim bunlar yüzünden bu arada kaşıntıların nasil oldu

keşke yapabilsem ama hayatım boyunca haksızlığa yalana gelemedim bunlarda eksik olmuyor

Kızlar benim enfeksiyon geçmemiş yaklaşık 15-20 gün önce antibiyotik ve fitil kullandım. Rahim ağzı yarası var dedi doktor ilaç bitiminde smear alınacaktı bugün yine alıntı çok olunca fitil verdi tekrar bir dahaki kontrolde alırız örnek dedi. Geçmiyor ne yapsam o kadar dikkat ediyorum bol su içiyorum günlük ped yerine eski atlet kestim parça parça değiştirip atıyorum çamaşırlarımi kaynar suda yıkayorum ayrı olarak. Başka tavsiyesi olan var mı ?

battaniye bi penye bi pamuk bi peluş alsam diyordum arabanın kliması sorunlu ya dönerken sorun olmasın peluş aliym mutlaka diyorum bu arada ağız bezini unutmuştum sağol canim

Aynen bende karnimdan cikacak gibi geliyo :) bende hic ayiramiyorum ayiranlarda nasil ayiriyo bilmiyorum :) dr un dedigine gore sadece neresi nerde öyle biliyorum :) midemin oralarda hep ayaklar ve poposu :)

keşke yapabilsem ama hayatım boyunca haksızlığa yalana gelemedim bunlarda eksik olmuyor
Kendine zarar verirsin cnm 8 yıllık evlilikte bunu öğrendim. Ben üzüldüğümle kaldım maalesef kimse sen kadar hassas olmuyor

Aynen bende karnimdan cikacak gibi geliyo :) bende hic ayiramiyorum ayiranlarda nasil ayiriyo bilmiyorum :) dr un dedigine gore sadece neresi nerde öyle biliyorum :) midemin oralarda hep ayaklar ve poposu :)
Başında hiç birşey hissediyor musun cnm hıçkırıkları mesela göbek deliğimde hissediyorum Nasıl bir duruşsa... Mide yanmaların senin de fenadır Allah kolaylık versin

keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini biliyorum , bide o serumlardan sonra ilaca başlamışmıydın ?
Evet basladim insaAllah ise yarar ya birtek bu konuda endisem var suan nasil yukseltebilirim ya bide hakiki dut pekemzi dediler ama nerden bulucam siparis verdim aydinda tanidigim var ama insaAllah bulabilirse gonderecek bana

Kan ilaci mi o ne ki tamam sagol sorucam dr uma

Başı aşağıda benimkinin dediğin gibi hıçkırığı göbek deliğinin oralarda ama aynı anda vajina ya doğru pıt pıt atiyo gibi oluyo :) mide yanması hiç sorma uykudan uyandiriyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…