2017 Şubat Anneleri

Benim de öyleydi ve 8-9 haftadır ancak 10 a çıktı sen biraz fazla tedirgin oluyosun sanırım ilacını iç pekmezini ye inş yükselir
drun dedigine gore 5 hafta var doguma cok sukir kizimin sagligi iyi insaAllah hersey yolunda giderde saglicakla alirim kucagima hepimiz saglicakla alalim insaAllah bu arada hurma yiyorum gunde 3 veya 4 tane acayip canim cekiyo bazen abartiyorum ama gun icine yayiyorum pekmez yiyorum ama hakiki degil tabiki insaAllah siparis verdim bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet basladim insaAllah ise yarar ya birtek bu konuda endisem var suan nasil yukseltebilirim ya bide hakiki dut pekemzi dediler ama nerden bulucam siparis verdim aydinda tanidigim var ama insaAllah bulabilirse gonderecek bana

Can'ım kan ilacı ne kullanıyorsun benim de 10 da değer ama sabah akşam içince ilacı bana epey iyi geldi yükselmeye başlamış değerlerim...
Başı aşağıda benimkinin dediğin gibi hıçkırığı göbek deliğinin oralarda ama aynı anda vajina ya doğru pıt pıt atiyo gibi oluyo :) mide yanması hiç sorma uykudan uyandiriyo resmen

Belki benim ki de dönmüştür şimdi heveslendim seni dinleyince aynı gibiyiz. Ben tek vajina da bişi hissetmiyorum... Mide yanmasına çözüm yok cnm doğurana kadar herhalde

iç çamaşırlarını ütülüyor musun sonra? birde maydonozu kaynar suya atıp buharına oturmak var bildiğim ama bu gebeyken bi sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ha denediğim bişeyde değil ama çok duyduğum bi kocakarı yöntemi babannene anneannene filan danış onlar biliyordur bişeyler.

Ben pekmez de yiyemiyorum ilacı da günde 2 demişti ama sadece akşam iciyorum akışına bıraktım sende o kadar endişe etme düzelir inş

Eğer göbek kaburga bölgesinde kuvvetli hareketlerini hissediyorsan dönmüş olabilir tatlım çünkü benim o bölgelerde çok kuvvetli kasik vajina da pek bişey olmuyor ayakları ve poposu zaten kuvvetli oluyo bildiğim kadarıyla benim de hep dediğim gibi midemin oralarda :) mide yanması evet çaresi yok maalesef anlık şurup işte gece kaç kez kalkıp içiyorum bu ara iyice arttı midemin oralarda olduğu için baskı yapiyo galiba

Maydanoz buharı tehlikeli olur sanırım denemem onu çamaşırları ütülemeyi yapmadım onu da yapayım. Sirkeli su ile silmek iyi geliyor diyorlar her gece bi sirkeli su ile siliyorum. İlk kez hamilelikte başıma geldi şaşkınım geçmiyor

Tarif ettiğin gibi cnm hayırlısı... Bana şrupda fayda sağlamıyor bağışıklık kazandık sanırım bide eşim gaviscon duble almış onu içince çıkarıyorum öyle uyuyabiliyorum inş geçecek az kaldı en fazla 1 ay dayancaz

Bende soğan suyu içiyordum Can'ım ama gebelikte sakıncası olabilir mi bilmiyorum ilk gebeliğim kimyasaldı geçmeyen enf olmuştım soğan suyu iyi gelmişti. Araştırmak lazım

Bende soğan suyu içiyordum Can'ım ama gebelikte sakıncası olabilir mi bilmiyorum ilk gebeliğim kimyasaldı geçmeyen enf olmuştım soğan suyu iyi gelmişti. Araştırmak lazım
Soğan suyunu da söktürücü etkisi çok kuvvetli o da gebelikte sakıncalı olması lazım canım. Bende pko için yapmıştım soğan kürünü. O zaman bile yumurtlama döneminden sonra bırakmıştim.

Rennie duo kullanıyorum canım bende bana da çok faydası olduğu söylenemez ama anlık yine bi rahatlatiyo işte aynen az kaldı Rabbim yardımcımız olsun :)

Evlendiğim ilk ay yaşadım felaket derecede mantar olmuştum sonra enfeksiyon a çevirdi 3-4 ay nerdeyse aralıksız ilaç kullandım diyebilirim tabi o sure içinde bide alttan muayeneler ilişki sırasında bile canımdan can ayriliyodu sanki Allah a şükürler olsun hamilelik te hiç olmadı çok zor bi durum inş geçer canım

Ağrı sızı yok sadece akıntı dediğim gibi 20 gün önce kırmızıli akıntı ile doktora gittiğimde çıktı hepsi meydana pat diye rahim ağzı yarası enfeksiyon topluca o kadar çok dikkat ediyorum kimseyi okulda WC kullanışımı görseniz deli gibiyim evde de alaturka tuvalet i kullanıyorum daha temiz olsun diye.

Ağrı sızı yoksa iyi yine benim felaket bu kaşıntı vardı ve diyorum ya ilişki de bile canımdan can gidiyodu sanki ordan bi yarayı kopariyolar gibiydi iyi yine senin içten demekki Rabbim şifa versin inş az kaldı bakalım geçer inş

Dr bana viks kullanma demişti canım bence kullanmayın kalbini curutme kullandiysan ama kullanma artık bende sola yatinca daha rahat nefes alıyorum sola yadtigin altına ıncecik yastık koydum köşeye öyle rahat ediyorum
Simdiye kadar 3 kez kullandim canim zaten, cok kotu olmustum uyuyamiyordum...zarari neymis peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…