2017 Şubat Anneleri

kızlar kızımızın adına karar verdik gibi Miray,manası da yılın ilk aylarında günlerinde doğan ay gibi parlayan nasıl sizce olmazsa eşim de Zeynep istiyor tam.netlestiremedik

Bu sipanin ismi de Zeynep mirayy

Eklentiler

• Screenshot_20170112-215008.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 31
Bazı gebelerde ne yaparsan geçmiyor. Geçen gittiğimde banada fitil verdi. 15 gün iyiydi şimdi yine çoğaldı. Tavsiyem bitkisel şeyleri kullanma çünkü son aylar, neyin iyi gelip gelemiyeceğini bilemezsin. Bende sordum hormonlardan dedi. Yanma ve kasıntı yok birden akıyor. Geçmiş olsun .

Sirkeli su şimdiye kadar bi işe yaramamış belli ki bırak bence onu zaten ordaki yararlı bakterileri de öldürdüğü yazıyor birçok forumda belki de o yüzden iyileşmiyordur? Doktor bişey demiyor mu neymiş o öyle mantar mı ne? Ütü çok işine yarayacak ve bol su zaten içiyormuşsun Allah şifa versin canım Doğum çokta uzak değil bi an önce iyileşirsin inşallah

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Son zamanlar artık devam idare etmeye o zaman

Doktor birşey demiyor smear örneği alacak işte onun sonucu ve olan doğum sonrası geçip geçmeyeceği onemli ona göre gerekirse rahim ağzı yarası için tedavi olur dedi. İnşaallah az kaldı bakalım o da geçer gider inşaallah sonrası emzirme döneminde ilaç kullanımı da sıkıntılı olur çünkü.

canım düzenli mi kasılma onu dakika tutmalısın birde pozisyon degisince agri azalıyor mu bakmalisin bende yalanci kasilmalarla ugrasip duruyorum sıradaki kim olucak acaba şubat anneleri doğuran doğurana :)
Gecede cok fazla toparlanma ve kasılma oldu.Sabah kontrolüm vardi nst ye girdim sanci çıkmadı.Su an gecti zaten sertlik yok karnimda.

Gecen hafta basi doplerde 2600 cikan bebis bugun dr 2570 olmus dedi sonra ne olmus kilo mu vermis yani dedim +400 yada -400 eksik olculebilir bebegin durus pozisyonuna göre göbek çevresine göre degisir dedi.O anda döndü bizim sıpa bir daha ölçtü 2700 olmus dedi.Dr.larin cihazlarına göre ve bebegin duruş pozisyonuna göre degerler degisiyor arkadaslar.Net sonucu doğunca anlayacagiz.Lazkisiesma@ gözün aydin allah anali babali büyütsün o tak sesi arada bendende geliyor korktum seni duyunca,benim ki yatakta donememekten herhalde

Santafer mi ne gunde bir kullaniyodum simdi ikiye cikardi dr sabah aksam ac kullaniyorum insaAllah yukselir hayirlisi 15 gun sonra kontrolum var tekrar daha sonra haftalik alicak beni dr

Kızlar dün sormustum ama mesajlarin arasinda kayboldu herhalde kimse cevap yazmadi.Doğumdan önce humana çaya baslayan var mi?

Hele yemek vakitlerinde hiç durmuyor bende eşiniz gibi düşündüm nöbetleşe yemek yeriz diyoruz :) burçlarından mı cinsiyetten mi valla anlamadım...
Aynen canım ya yemek yerken hiç rahat durmuyo sandalyede şekilden şekile giriyorum bu aralar daha az uyuyo sanırım genelde hep hareket halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…