- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
kızlar kızımızın adına karar verdik gibi Miray,manası da yılın ilk aylarında günlerinde doğan ay gibi parlayan nasıl sizce olmazsa eşim de Zeynep istiyor tam.netlestiremedik
ayy bayıldım o sıraya o vakit Zeynep miray koyalım da inşallah böyle olsun
Allah'ım oyuncak bebek gibi gözler saçlar maaşallah sübhanallah
ayy bayıldım o sıraya o vakit Zeynep miray koyalım da inşallah böyle olsun
Allah'ım oyuncak bebek gibi gözler saçlar maaşallah sübhanallah
Bazı gebelerde ne yaparsan geçmiyor. Geçen gittiğimde banada fitil verdi. 15 gün iyiydi şimdi yine çoğaldı. Tavsiyem bitkisel şeyleri kullanma çünkü son aylar, neyin iyi gelip gelemiyeceğini bilemezsin. Bende sordum hormonlardan dedi. Yanma ve kasıntı yok birden akıyor. Geçmiş olsun .Kızlar benim enfeksiyon geçmemiş yaklaşık 15-20 gün önce antibiyotik ve fitil kullandım. Rahim ağzı yarası var dedi doktor ilaç bitiminde smear alınacaktı bugün yine alıntı çok olunca fitil verdi tekrar bir dahaki kontrolde alırız örnek dedi. Geçmiyor ne yapsam o kadar dikkat ediyorum bol su içiyorum günlük ped yerine eski atlet kestim parça parça değiştirip atıyorum çamaşırlarımi kaynar suda yıkayorum ayrı olarak. Başka tavsiyesi olan var mı ?
Sirkeli su şimdiye kadar bi işe yaramamış belli ki bırak bence onu zaten ordaki yararlı bakterileri de öldürdüğü yazıyor birçok forumda belki de o yüzden iyileşmiyordur? Doktor bişey demiyor mu neymiş o öyle mantar mı ne? Ütü çok işine yarayacak ve bol su zaten içiyormuşsun Allah şifa versin canım Doğum çokta uzak değil bi an önce iyileşirsin inşallahMaydanoz buharı tehlikeli olur sanırım denemem onu çamaşırları ütülemeyi yapmadım onu da yapayım. Sirkeli su ile silmek iyi geliyor diyorlar her gece bi sirkeli su ile siliyorum. İlk kez hamilelikte başıma geldi şaşkınım geçmiyor
Çok güzel istediğim isimler arasındaydı. Benimde eşim istemedi. Zarif bir isim.kızlar kızımızın adına karar verdik gibi Miray,manası da yılın ilk aylarında günlerinde doğan ay gibi parlayan nasıl sizce olmazsa eşim de Zeynep istiyor tam.netlestiremedik
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Son zamanlar artık devam idare etmeye o zamanBazı gebelerde ne yaparsan geçmiyor. Geçen gittiğimde banada fitil verdi. 15 gün iyiydi şimdi yine çoğaldı. Tavsiyem bitkisel şeyleri kullanma çünkü son aylar, neyin iyi gelip gelemiyeceğini bilemezsin. Bende sordum hormonlardan dedi. Yanma ve kasıntı yok birden akıyor. Geçmiş olsun .
Doktor birşey demiyor smear örneği alacak işte onun sonucu ve olan doğum sonrası geçip geçmeyeceği onemli ona göre gerekirse rahim ağzı yarası için tedavi olur dedi. İnşaallah az kaldı bakalım o da geçer gider inşaallah sonrası emzirme döneminde ilaç kullanımı da sıkıntılı olur çünkü.Sirkeli su şimdiye kadar bi işe yaramamış belli ki bırak bence onu zaten ordaki yararlı bakterileri de öldürdüğü yazıyor birçok forumda belki de o yüzden iyileşmiyordur? Doktor bişey demiyor mu neymiş o öyle mantar mı ne? Ütü çok işine yarayacak ve bol su zaten içiyormuşsun Allah şifa versin canım Doğum çokta uzak değil bi an önce iyileşirsin inşallah
Ay saçlara bak maşallah Barekallah çok tatlıymış
Ay saçlara bak maşallah Barekallah çok tatlıymış
Gecede cok fazla toparlanma ve kasılma oldu.Sabah kontrolüm vardi nst ye girdim sanci çıkmadı.Su an gecti zaten sertlik yok karnimda.canım düzenli mi kasılma onu dakika tutmalısın birde pozisyon degisince agri azalıyor mu bakmalisin bende yalanci kasilmalarla ugrasip duruyorum sıradaki kim olucak acaba şubat anneleri doğuran doğurana :)
Gecen hafta basi doplerde 2600 cikan bebis bugun dr 2570 olmus dedi sonra ne olmus kilo mu vermis yani dedim +400 yada -400 eksik olculebilir bebegin durus pozisyonuna göre göbek çevresine göre degisir dedi.O anda döndü bizim sıpa bir daha ölçtü 2700 olmus dedi.Dr.larin cihazlarına göre ve bebegin duruş pozisyonuna göre degerler degisiyor arkadaslar.Net sonucu doğunca anlayacagiz.Lazkisiesma@ gözün aydin allah anali babali büyütsün o tak sesi arada bendende geliyor korktum seni duyunca,benim ki yatakta donememekten herhaldemerhaba canim... benimde bebegim buyukmus cogu zaman makineler yanlis olcuyi diye dusunuyorum ama bazende kafama takiliyo 32 haftalikken 2300 grdi benim hatta 35 hafta gorunuyo dendi ... doktir dedi buyuk dogar hayir kim istemez tosuncuk ama boyle heveslendirip soyleyip sonra minnak bisey cikarsa insan bi tuhaf olur. bu arada buyul diyince 3.6 ay arasi kiyafet alasi geliyo insanin bide yanlis olcuyolarsa olmaz kiyafetler bebege..bide ben bu hafta konuusnda nezaman dogurcam diye dusunuyorum. acaba adet tarihimimi yanlis biliyorum diye dusundum.. ay ne biliyim kontrole haftaya gidicem bakalim ne diycek ... cok sikildim doktorlarib her hafta baska baska bisey soylemesinden ... nezaman dogurcam diye dusunmekten ... hayir bebek bana zayif gibi geliyo onuda anlamadim... cunku ben et balik yumurta asla yemem .... vejeteryan gibiyim diyim anla yani... kahvalti muz tahin helvasi ile besleniyorum fazlasi yok ...yiyemiyorum... anlamadim ben nezaman dogum yapcam
Santafer mi ne gunde bir kullaniyodum simdi ikiye cikardi dr sabah aksam ac kullaniyorum insaAllah yukselir hayirlisi 15 gun sonra kontrolum var tekrar daha sonra haftalik alicak beni drCan'ım kan ilacı ne kullanıyorsun benim de 10 da değer ama sabah akşam içince ilacı bana epey iyi geldi yükselmeye başlamış değerlerim...
Belki benim ki de dönmüştür şimdi heveslendim seni dinleyince aynı gibiyiz. Ben tek vajina da bişi hissetmiyorum... Mide yanmasına çözüm yok cnm doğurana kadar herhalde
rnim ilacıSantafer mi ne gunde bir kullaniyodum simdi ikiye cikardi dr sabah aksam ac kullaniyorum insaAllah yukselir hayirlisi 15 gun sonra kontrolum var tekrar daha sonra haftalik alicak beni dr
O ilac daha mi iyiİnş normale döner Can'ım brnim ilacım da gynoferon...
rnim ilacı
Aynen canım ya yemek yerken hiç rahat durmuyo sandalyede şekilden şekile giriyorum bu aralar daha az uyuyo sanırım genelde hep hareket halindeHele yemek vakitlerinde hiç durmuyor bende eşiniz gibi düşündüm nöbetleşe yemek yeriz diyoruz :) burçlarından mı cinsiyetten mi valla anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?