2017 Şubat Anneleri

Maşallah çok güzel hazırlamışsın cnm . Benim kendi yatak odama çok benziyor güle güle kullanın inş. Eksik pek bişey kalmamış zaten

Mgb24@kızının odasi cok güzel olmus.Allah kucaginda gostersin.Yataginda yatırmak nasip etsin.

Ba yıl dımmm

Cnm bende bunu kullanıyorum
Demir + folik asit + b12 var içinde
Heeee bunu biliyorum bennn ama bana santafer verdi bide elevit vitamin verdi ikisinidde kullaniyorum insaAllah bi faydasi olir extra olarak ta pekmez yiyorum hurma aldik onuda doguma az kaldi ondam yiyorum bide kuru uzum siyah uzumden siparis verdim yine aydindan akraba ozel olarak kendileri yapiyo getiricek bana aklima baska da bisi gelmiyo

Benimkinde bende hızlı işe yarıyor cnm belki bünyedendir başlangıçta bir kutu bitirince epey yükselmişti benim gebelikde

Maşallah çok güzel hazırlamışsın cnm . Benim kendi yatak odama çok benziyor güle güle kullanın inş. Eksik pek bişey kalmamış zaten

Mgb24@kızının odasi cok güzel olmus.Allah kucaginda gostersin.Yataginda yatırmak nasip etsin.

Ay çok teşekkür ederiz güzel teyzeler amin inşallah.. daha daha güzelleri sizinkiler olsun inşallah

Kızlar dün sormustum ama mesajlarin arasinda kayboldu herhalde kimse cevap yazmadi.Doğumdan önce humana çaya baslayan var mi?
canım benim yüksek olasılık sezeryan olacak be tarih net belli değil netleşsin 3 4 gün kala başlamayı düşünüyorum hem humana still tea hem humana rezene çay hem de laktamil ucunu kullanicam

çok ama çok güzel canım ellerinize sağlık hele perdeler şahane Rabbim sağlıkla kucağına alıp odasında unutmayı büyütmeyi nasip etsin ...

Doğum sonrası kullanmıştım
Cevap icin teşekkür ederim canimm
canım benim yüksek olasılık sezeryan olacak be tarih net belli değil netleşsin 3 4 gün kala başlamayı düşünüyorum hem humana still tea hem humana rezene çay hem de laktamil ucunu kullanicam
Banada hemen başla dediler,daha kolay süt geliyormuş o zaman.Gec gelme gibi bir sorun olmuyormus.Göğsümde kist var benim mastit olmak istemiyorum bu yüzden araştırıyorum.

Kızlar yaa ,bugün dr.da sıra beklerken 2-3 annenin kucağında yeni doğan bebek gördüm.
Yavruları lahana gibi kat kat sarmışlar,acıdım valla yaa.
En içte kesin iki kat kıyafetleri vardır. Onun üstüne penye battaniye ile sarmışlar. Daha üstüne peluş battaniye sarılmış. En son kat olarakta örme battaniye sarmıştı kadının biri
Beklediğimiz yer de o kadar sıcak ki ,yetişkinin mont ile oturması bile rahatsızlık veriyor.
Aman siz siz olun sıcak tutacağız diye bebeleri haşlamayın

Eskiden teknoloji mi varmis,eskiden humanalar mi varmis,eskiden ultrason mu varmis,eskiden hersey daha mi güzelmiş acaba kızlar. Şimdi yeni gelen yenilikler hayatımızda paronoyak olmamıza neden oluyor,ne kadar çok bilgiye sahip olursak o kadar ayrıntıya iniyoruz.Gece gece annanem gibi oldum

Turuncu canim sonrada bebekler isilik oldu dermatit oldu diye getirirler.Altina citcitli badi üstüne 1 tulum yada 1 takim yeter bence.Sizce?

Benim arkadaş ta öyle lahana gibi yapiyo bebeyi evi hamam gibi çocukta üst üste kafası ter hep ve hep hasta oluyo çünkü kendi calisiyo sabah annesine birakiyo tabi çocuk o kadar sıcağa alışınca da en ufak bi soğukta hemen hasta oluyo bende o bebeğe çok üzülüyom yazın 5-6 aylikti o sıcaklarda bile daha kısa kollu ile görmedim bebeği bi pikniğe gittik abartısız 3 tane battaniye sardı sarmaladi bide bebek arabasının üstünü örttü o sıcaklarda cam kapı actirmiyodu

Bebeklerin günde en az üç kere üstlerini değiştirmek gerekebileceğini unutmayın. Yedekleri ile beraber yeterli sayıda bodysi, çorabı, tulumu (mevsime göre kısa veya

uzun patikli) olduğundan emin olun. Çünkü çarşıya gitmek için zamanınız az olabilir. Sonbahar ve kış için dışarıda giyebileceği tulum da alınmalıdır. İlk aylarda giysiler çok kısa sürede küçüleceğinden, gereğinden fazla giysi almaktan kaçının. Eskiden yeni doğan bebeklere giydirilen zıbınların, bodylerden bir üstünlüğü yoktur ve zıbınlar uzun süre kullanılmadıklarından, body almak daha akıllıca olabilir.

Zaten bebeğinizin göbek kordonu düşmeden önce üzeri kapalı olduğundan, ondan da endişe etmenize gerek yoktur. Tulumların bacakları düğmeli olanları, altını değiştirirken kolaylık sağlar. Ayrıca çoğu bebek giysisi kafadan da rahatlıkla geçişi sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Eğer doktorunuz ultrasonda tahminen büyük bir bebeğiniz olacağını söylediyse, en küçük bebek giysileri (50 cm'lik olanlar) muhtemelen bebeğinize uymayacaktır.

Yeni doğan bebekler özellikle başlarından kolay ısı kaybettiklerinden, her zaman mevsime uygun incelikte bir şapka giydirin. Küçük bebekleri sıkı giydirmiş olsanız da, çok soğuk kış günlerinde uzun süre dışarıda tutmayın.

Bebeklerin sizden bir kat daha fazla giyinmiş olmaları, şapkaları ve çorapları olduğu sürece yeterli olacaktır.

Bebeğin tenine değen giysilerin yumuşak pamuklu kumaştan olması, dikişlerinin batmayacak şekilde olması önemlidir. Bebeğin giysilerini, kendiniz için kullandığınız deterjanla yıkamayın.
En iyisi sabunla yıkamaktır. Sabun tozlarının otomatik makinelerde kullanılabilenleri de mevcuttur. Ancak bebeğin makineyi doldurabilmek için yeterli giysisi olamayabilir. Bu yüzden elde yıkayacak tozlardan da bulundurmanızda fayda vardır.

Bunun dışında bebeğiniz için yumuşak, su emiciliği yüksek alt kurulama havlusu ve banyo havlusu almanız gerekir.

Şiddetle katıldım şuan anneanne ruhuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…