- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
O ilac daha mi iyi
Maşallah çok güzel hazırlamışsın cnm . Benim kendi yatak odama çok benziyorTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedimnasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Teyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Heeee bunu biliyorum bennn ama bana santafer verdi bide elevit vitamin verdi ikisinidde kullaniyorum insaAllah bi faydasi olir extra olarak ta pekmez yiyorum hurma aldik onuda doguma az kaldi ondam yiyorum bide kuru uzum siyah uzumden siparis verdim yine aydindan akraba ozel olarak kendileri yapiyo getiricek bana aklima baska da bisi gelmiyoCnm bende bunu kullanıyorum
Demir + folik asit + b12 var içinde
Benim adım Begüm , bence cok anlamli ; hint prenseslerine verilen ünvan demek..benim eşim de selin ismini istiyor ben begüm diyordum beğenmedi bizde kesinleşmedi şu isim konusu :)
Benimkinde bende hızlı işe yarıyor cnm belki bünyedendir başlangıçta bir kutu bitirince epey yükselmişti benim gebelikdeHeeee bunu biliyorum bennn ama bana santafer verdi bide elevit vitamin verdi ikisinidde kullaniyorum insaAllah bi faydasi olir extra olarak ta pekmez yiyorum hurma aldik onuda doguma az kaldi ondam yiyorum bide kuru uzum siyah uzumden siparis verdim yine aydindan akraba ozel olarak kendileri yapiyo getiricek bana aklima baska da bisi gelmiyo
Maşallah çok güzel hazırlamışsın cnm . Benim kendi yatak odama çok benziyorgüle güle kullanın inş. Eksik pek bişey kalmamış zaten
Mgb24@kızının odasi cok güzel olmus.Allah kucaginda gostersin.Yataginda yatırmak nasip etsin.
Ba yıl dımmm
Benim irkekTeşekkür ederiz efendim kız bebislere olacaklar günde 3 doz alsın belki bu sipaya benzer melekler
Doğum sonrası kullanmıştımKızlar dün sormustum ama mesajlarin arasinda kayboldu herhalde kimse cevap yazmadi.Doğumdan önce humana çaya baslayan var mi?
canım benim yüksek olasılık sezeryan olacak be tarih net belli değil netleşsin 3 4 gün kala başlamayı düşünüyorum hem humana still tea hem humana rezene çay hem de laktamil ucunu kullanicamKızlar dün sormustum ama mesajlarin arasinda kayboldu herhalde kimse cevap yazmadi.Doğumdan önce humana çaya baslayan var mi?
çok ama çok güzel canım ellerinize sağlık hele perdeler şahane Rabbim sağlıkla kucağına alıp odasında unutmayı büyütmeyi nasip etsin ...Teyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
Himm insaAllah benim ilacta ise yarar rabbim buyuk allah dermani olmayan dert vermesin kimseyeBenimkinde bende hızlı işe yarıyor cnm belki bünyedendir başlangıçta bir kutu bitirince epey yükselmişti benim gebelikde
Cevap icin teşekkür ederim canimmDoğum sonrası kullanmıştım
Banada hemen başla dediler,daha kolay süt geliyormuş o zaman.Gec gelme gibi bir sorun olmuyormus.Göğsümde kist var benim mastit olmak istemiyorum bu yüzden araştırıyorum.canım benim yüksek olasılık sezeryan olacak be tarih net belli değil netleşsin 3 4 gün kala başlamayı düşünüyorum hem humana still tea hem humana rezene çay hem de laktamil ucunu kullanicam
Turuncu canim sonrada bebekler isilik oldu dermatit oldu diye getirirler.Altina citcitli badi üstüne 1 tulum yada 1 takim yeter bence.Sizce?Kızlar yaa ,bugün dr.da sıra beklerken 2-3 annenin kucağında yeni doğan bebek gördüm.
Yavruları lahana gibi kat kat sarmışlar,acıdım valla yaa.
En içte kesin iki kat kıyafetleri vardır. Onun üstüne penye battaniye ile sarmışlar. Daha üstüne peluş battaniye sarılmış. En son kat olarakta örme battaniye sarmıştı kadının biri
Beklediğimiz yer de o kadar sıcak ki ,yetişkinin mont ile oturması bile rahatsızlık veriyor.
Aman siz siz olun sıcak tutacağız diye bebeleri haşlamayın
Benim arkadaş ta öyleKızlar yaa ,bugün dr.da sıra beklerken 2-3 annenin kucağında yeni doğan bebek gördüm.
Yavruları lahana gibi kat kat sarmışlar,acıdım valla yaa.
En içte kesin iki kat kıyafetleri vardır. Onun üstüne penye battaniye ile sarmışlar. Daha üstüne peluş battaniye sarılmış. En son kat olarakta örme battaniye sarmıştı kadının biri
Beklediğimiz yer de o kadar sıcak ki ,yetişkinin mont ile oturması bile rahatsızlık veriyor.
Aman siz siz olun sıcak tutacağız diye bebeleri haşlamayın
Şiddetle katıldım şuan anneanne ruhunaEskiden teknoloji mi varmis,eskiden humanalar mi varmis,eskiden ultrason mu varmis,eskiden hersey daha mi güzelmiş acaba kızlar. Şimdi yeni gelen yenilikler hayatımızda paronoyak olmamıza neden oluyor,ne kadar çok bilgiye sahip olursak o kadar ayrıntıya iniyoruz.Gece gece annanem gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?