Bende bunu kullanıyorum hep benimki de bunu yazdı. Sabahları aç karnına portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle al dedi doktor portakal sıkmak zor geliyor limonlu su ile içip peşine mandalina yiyorum sabah namazına kalktığımda sonra yine yatıyorum bu iki saat daha uyuyup sonra kahvaltı yapıyorum.Cnm bende bunu kullanıyorum
Demir + folik asit + b12 var içinde
çok ama çok güzel canım ellerinize sağlık hele perdeler şahane Rabbim sağlıkla kucağına alıp odasında unutmayı büyütmeyi nasip etsin ...
Kızlar yaa ,bugün dr.da sıra beklerken 2-3 annenin kucağında yeni doğan bebek gördüm.
Yavruları lahana gibi kat kat sarmışlar,acıdım valla yaa.
En içte kesin iki kat kıyafetleri vardır. Onun üstüne penye battaniye ile sarmışlar. Daha üstüne peluş battaniye sarılmış. En son kat olarakta örme battaniye sarmıştı kadının biri
Beklediğimiz yer de o kadar sıcak ki ,yetişkinin mont ile oturması bile rahatsızlık veriyor.
Aman siz siz olun sıcak tutacağız diye bebeleri haşlamayın
Düşünme canım öyle bence şuan en güzel halindesindirSu güzel günlerde bunu düşünmek kadar saçma birşey Yok ama Can'ım çok sıkkın sıkıntıdan iştahımı durduramıyorym yedikçe yiyorum 93 kilo oldum .. kendimi ayna da öle çirkin görüyorum ki anlatamam hep ağlıyorum 2 çoçukla ne yapacağım 30 yaşındayım nasıl görünüyorum diyorum . Nasıl zayıflayacağım hiç biliyorum nasıl spor yapacağım hemen Doğum yapıp 40ım çıksın yürüyüşe başlayacağım zaten inş .., çok sıkıldım böyle kilolu ve bitkin çirkin olmaktan .., boşver diyeceksiniz ama olmuyor ben şükrediyorum halime ama gene de Can'ım çok sıkılıyor
Bunları da düşünüyorum bir kızım bir oğlum olacak be güzel diyorum genç yasta anne olacağım diyorum Allah herkese tattırdın diyorum ama bazen ruhum daralıyor kocaman bir bedenim var her yetim agrıyor halim YÖK nefes bike zor alıyorumDüşünme canım öyle bence şuan en güzel halindesindiryerimizde olmak isteyen bu şekilde koca göbekli olup tombik gezmek isteyen ne kadar çok insan var öyle düşünme hamişiz biz her halimiz çok güzel emin ol buna 2 çocuk napcam diye düşünme evet zorlanicaksin belki ama Rabbim verdiyse kolaylığını da verir merak etme Allah in izniyle hepsini atlatıp iyi ki olmuş dediğin günleri göreceksin
Canim 73 kg basladim hamilelige su anda 88 kg olmusum.Şükür diyorum bebegim sağlıklı ve kg olarak iyi.Bayan için evet kg cok önemli, kg fazla olunca ozguvende sorun olabiliyor belki acaba güzel miyim?Aynada cok şişmanım gibi.Daha önce cok kg idim.Magazada satış danismani size göre kıyafetimiz yok dediği gün sisman oldugumu biliyordum ama yüzleşmek çok zoruma gitmisti.92 kg daydim o zaman kullandığım kortizon ve vitaminlerden sonra azimle 63 kg düştüm. Kk da forumlarda gruplarda o kadar çok mesajlarim var.Diyeceğim cok sey var bu konuda.Kimseyi kafana takma şu anda bebeğini düşün.Istersen herseyi basarabilirsin.Kg biraz genetik biraz psikolojik....Takma sonra bir grup kurarız veririz bebislerle kg hepsini.Su güzel günlerde bunu düşünmek kadar saçma birşey Yok ama Can'ım çok sıkkın sıkıntıdan iştahımı durduramıyorym yedikçe yiyorum 93 kilo oldum .. kendimi ayna da öle çirkin görüyorum ki anlatamam hep ağlıyorum 2 çoçukla ne yapacağım 30 yaşındayım nasıl görünüyorum diyorum . Nasıl zayıflayacağım hiç biliyorum nasıl spor yapacağım hemen Doğum yapıp 40ım çıksın yürüyüşe başlayacağım zaten inş .., çok sıkıldım böyle kilolu ve bitkin çirkin olmaktan .., boşver diyeceksiniz ama olmuyor ben şükrediyorum halime ama gene de Can'ım çok sıkılıyor
Canım son ayların zorluğunun verdiği duygular bunlar nerdeyse hepimiz öyleyiz bende geçen gün ne yapiyodum bişey yaparken yapamadım kendimi o kadar kötü hissettim ki oturdum ağladımBunları da düşünüyorum bir kızım bir oğlum olacak be güzel diyorum genç yasta anne olacağım diyorum Allah herkese tattırdın diyorum ama bazen ruhum daralıyor kocaman bir bedenim var her yetim agrıyor halim YÖK nefes bike zor alıyorum
Turuncu canim sonrada bebekler isilik oldu dermatit oldu diye getirirler.Altina citcitli badi üstüne 1 tulum yada 1 takim yeter bence.Sizce?
Benim arkadaş ta öylelahana gibi yapiyo bebeyi evi hamam gibi çocukta üst üste kafası ter hep ve hep hasta oluyo çünkü kendi calisiyo sabah annesine birakiyo tabi çocuk o kadar sıcağa alışınca da en ufak bi soğukta hemen hasta oluyo bende o bebeğe çok üzülüyom yazın 5-6 aylikti o sıcaklarda bile daha kısa kollu ile görmedim bebeği bi pikniğe gittik abartısız 3 tane battaniye sardı sarmaladi bide bebek arabasının üstünü örttü o sıcaklarda cam kapı actirmiyodu
Amiinn çok teşekkür ederim, hepimizinki inşallah..
Okurken ateş bastı.. hastaneler gerçekten sıcak oluyor yazık bebeye ya.. ben küçüktüm ama hatırlıyorum bi tanıdığımız vardı ikiz kızlarını sobalı odada sobanın dibinde yatırır üzerlerini kat kat giydirip yorgan battaniye örter, gecede de 2-3 kere çocukları uyandırıp terlediniz hadi üstünüzü değişicem derdi.. çocuklar hiç hastalıktan kurtulmadı.. uykuya bile doyamadı garipler 3 kere uyanmaktan.. abartmamak lazım yaa..
Yanlış değilsin canım bende aynı şeyleri hissediyorum çok catladım çok kilo aldım İnan önce oğlum gelsin istiyorum artıkSu güzel günlerde bunu düşünmek kadar saçma birşey Yok ama Can'ım çok sıkkın sıkıntıdan iştahımı durduramıyorym yedikçe yiyorum 93 kilo oldum .. kendimi ayna da öle çirkin görüyorum ki anlatamam hep ağlıyorum 2 çoçukla ne yapacağım 30 yaşındayım nasıl görünüyorum diyorum . Nasıl zayıflayacağım hiç biliyorum nasıl spor yapacağım hemen Doğum yapıp 40ım çıksın yürüyüşe başlayacağım zaten inş .., çok sıkıldım böyle kilolu ve bitkin çirkin olmaktan .., boşver diyeceksiniz ama olmuyor ben şükrediyorum halime ama gene de Can'ım çok sıkılıyor
Bence tombik hamisler olarak hepimiz de çok datluyuzCanim 73 kg basladim hamilelige su anda 88 kg olmusum.Şükür diyorum bebegim sağlıklı ve kg olarak iyi.Bayan için evet kg cok önemli, kg fazla olunca ozguvende sorun olabiliyor belki acaba güzel miyim?Aynada cok şişmanım gibi.Daha önce cok kg idim.Magazada satış danismani size göre kıyafetimiz yok dediği gün sisman oldugumu biliyordum ama yüzleşmek çok zoruma gitmisti.Kk da forumlarda gruplarda o kadar çok mesajlarim var.Diyeceğim cok sey var bu konuda.Kimseyi kafana takma şu anda bebeğini düşün.Istersen herseyi basarabilirsin.Kg biraz genetik biraz psikolojik....Takma sonra bir grup kurarız veririz bebislerle kg hepsini.
Aynen yazık kı ne yazık bebe bunaldım da diyemiyo kafa ter içinde mizmizlaniyo hep çünkü rahatsız oluyo bunaliyo diyorum ya yazin bile kısa kollu giymedi hiç ve camlar kapılar da hep kapalıEvin için de ben de bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum. Zaten yeterince sıcak evlerimiz.
Ayyy yazık çocuğa yaa.
Ben oğlumu hiç öyle sıkı sıkı giydirmedim.
Sütünü /mamasını bile oda sıcaklığında verdim ki öyle alışsın diye.
Şimdi buzdolabına gider ,buzz gibi sütü lıkır lıkır içer bir güzel. Kaç kişi çocuğun boğazı şişer diye söylediyse de benim oğlanın boğazı hiç bu sebepten şişmedi :)
Yazık valla yaa.
Tamam yeni doğandır,sıcak tutmak gerekir ama bugün gördüklerimde çok abartıydı yahu..
Amaan bu günleri bi daha mı görücem yedikçe yiyorum mesajını hiç unutmam. Çok salmamak gerekiyo hamilelikte.Bunları da düşünüyorum bir kızım bir oğlum olacak be güzel diyorum genç yasta anne olacağım diyorum Allah herkese tattırdın diyorum ama bazen ruhum daralıyor kocaman bir bedenim var her yetim agrıyor halim YÖK nefes bike zor alıyorum
Benim irkek
Amin ecmain canım cümlemizin kini sağlıklı şekilde kavuştursun inş :) eccük küçük olaydı ogluş a düşünürdük kivircigi :)Allah ım dertsiz tasasız sana kavuştursun pasanıbizde kız annislerine çalışırız o zaman
Kocamannnn gobegimle yere birsey düşmesin diye dua ediyorum artik eğilmek cook zor.Evde eşim alıyor, is yerinde yerden birsey almak çok zor.Bazen kalemler dusuyorda bırakıyorum yerde, eğilmek işkence.Az kaldi gecicek yine fit ve sıkı olacağız.Evde bisiklet hazırda bekliyor.Kizlar korse kullancak mısınız dogumdan sonra biz genital varisi olanlar ne yapcaz bakalim?Dr soranlarinz var mi?Korse çok sıkı kan akimini bozuyor.Tek istediğim bu koca göbeğin cocuktan sonra sarkmamasi.Bence tombik hamisler olarak hepimiz de çok datluyuz
Aynen canım az kaldı inş kucagimiza bi alalım yüzüne baktıkça daha da sukretcez bunları yaşadığımızaKocamannnn gobegimle yere birsey düşmesin diye dua ediyorum artik eğilmek cook zor.Evde eşim alıyor, is yerinde yerden birsey almak çok zor.Bazen kalemler dusuyorda bırakıyorum yerde, eğilmek işkence.Az kaldi gecicek yine fit ve sıkı olacağız.Evde bisiklet hazırda bekliyor.Kizlar korse kullancak mısınız dogumdan sonra biz genital varisi olanlar ne yapcaz bakalim?Dr soranlarinz var mi?Korse çok sıkı kan akimini bozuyor.Tek istediğim bu koca göbeğin cocuktan sonra sarkmamasi.
Çok şükür maşallah azaldı ama hala varben çok geriliyorum eşimin ailesi yüzünden dayanamıyorum artık kasılmalara canım çok zor zamanlar geçirdim bunlar yüzünden bu arada kaşıntıların nasil oldu
Kaşıntı bende de oluyo ya hiç karaciğer fln bakilmadi çünkü Dr a demeyi unutuyom hepÇok şükür maşallah azaldı ama hala var
Namazlarında bana da Dua edermisin cok sıkıntılarım var buna şükürBende bunu kullanıyorum hep benimki de bunu yazdı. Sabahları aç karnına portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle al dedi doktor portakal sıkmak zor geliyor limonlu su ile içip peşine mandalina yiyorum sabah namazına kalktığımda sonra yine yatıyorum bu iki saat daha uyuyup sonra kahvaltı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?