2017 Şubat Anneleri

Iyi geceler hanimlar uyku gelmisken yatayım 3 te zaten kızım tekmeleriyle uyandırıyor beni.Sonra tekrar uyuyorum wc nöbetleri başlıyor.Sonra sabahın köründe hic uyumamis gibi ise kalkiyorum saat 06:00 da.Artik evde olmak istiyorum.Söyle gündüzleri uyumak.

Beni hiç uyandırmadi daha kızım geceleri herkes aynı şey söylüyor bi benim gece bebek tekmesi ile uyanmaya sanırım. Mesela şuan hareketli fazlasıyla sanırım gece uyuyor benimki.

Can'ım bende iki çocuklu olucam en güzel şey çocuklarımıza kardeş paramızla alamayacağımız tek şey... Doğumdan sonra biraz sıkıp eski halimize geliriz inş son günlerin verdiği sıkıntı da var o yüzden bu kadar kötü hissediyorsundur

Ay Aynı gun dogumlarımız sızınle 12 şubatta ıns bnm.kılolara takılmayın dogumdan sonra gıder ıns

Kizlar çatlaklar bir günde oluşuyormuş doğru mudur acaba? çatlamadim diye seviniyordum ama karnım çok fena kaşınıyor şimdi. .zor tutuyorum kendimi..gidip yaglanayaim bariyine uyku yok her zamanki gibi

Kızlar 6-7 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı sanki ılık bi duşa girdim çıktım ama şimdi de 5 dk da bir oluyor gibi ay tırsmaya başladım ne yapsam geçer mi ki?
Ay ben heyecan yaptım sen öyle deyince ağrı var mı ?? Bilmem ki nasıl doğum geliyor nişan ve su geldiğini biliyorum sadece son kontrolde ne dedi doktor yakın mıydı doğum ?

Kızlar 6-7 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı sanki ılık bi duşa girdim çıktım ama şimdi de 5 dk da bir oluyor gibi ay tırsmaya başladım ne yapsam geçer mi ki?
Can'ım yürüsene koridorda biraz geçecek mi bir bak kendini zorlayacak yada üzülecek bişi mi yaptın belki yalancı kadılmadır

Sen deyince ben de kasildim. .düzenliyse git bi doktora ama en önemlisi rahat olman hiç stres yapma inşallah bi sorun olmaz..

bekle az daha bide sen doğurma 38-39 da doğuran biri olsun şu topikte :) ben hiç anlamiyom kasılmaları ya karnim toplanıyor bazen ama bebek kendini gerdiriyo diyom ayyy sabaha da senden haber almayalım biraz daha beklesin ela hanım

Ay ben heyecan yaptım sen öyle deyince ağrı var mı ?? Bilmem ki nasıl doğum geliyor nişan ve su geldiğini biliyorum sadece son kontrolde ne dedi doktor yakın mıydı doğum ?

Ağrı yok gibi. Ay anlamıyorum ki azıcık belim ağrıyo ara ara. Son kontrolde bişey dememişti tırsıyorum.

Can'ım yürüsene koridorda biraz geçecek mi bir bak kendini zorlayacak yada üzülecek bişi mi yaptın belki yalancı kadılmadır

Hiçbişey yapmadım ya üzülmedim yorulmadım. 5 dk da bir geliyo sonra geçiyo ama son 1 saattir böyle

Sen deyince ben de kasildim. .düzenliyse git bi doktora ama en önemlisi rahat olman hiç stres yapma inşallah bi sorun olmaz..

Dr uma whatsapp dan yazdım ama görmedi arasam mı bilemiyorum aramalımıyım beklemeliyim. Ay bi de ben sezeryan istiyodum. Doğum belirtileri olmasın lütfen bunlar

Bence de beklesin korkmaya başladım

Kuzum eğer yarım saat daha geçmezse dr git nts de sancına bakarlar. Bu Arada kendi dr yoksa acilde sakın alttan muayene olma sabah kendi dr na gidersin benim ilk doğumumu acildekinin açıklık kontrolü tetiklemişti uyarmak istedim yanlış anlama...tabi sancı düzenliyse bakılır alttan ama sancı yokken bakılmıştı

yürüyünce uzanınca azalıyor mu düzenliyse aramalısın bence günümüz de aynı yaaaa

Eneeeeee bende heyecan yaptım kız hepimizi heyecanlandirdin heeee anlattığına göre düzenli giriyo kasilman doğum belirtileri de öyle diyolar az daha takip et kendini de git görün bu

Sezeryan olacağım kesinken alttan muayene yaptırmasam olmuyo mu ki.. öyle şeyler yaşamak istemediğim için sezeryan olmaya kararlıydım zaten ya

yürüyünce uzanınca azalıyor mu düzenliyse aramalısın bence günümüz de aynı yaaaa

Düzenli ya , kaltım yürüdüm oturunca yine aynı uzandım kasıldı yine oturdum ay ne bilim kafam allak bullak ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum biraz daha bekleyeyim bari yaa

Loveali bu şubat bebeleri zıpır ya duramıyorlar yerlerinde galiba :)
Aynen öyle valla aceleleri neyse bizi de heyecanlandırıyor gelenler korku filmi gibi olduk gerilim hat safhada 38-39 da gelen olmicak galiba Şubat anneleri olduk ocak anneleri nereye yetisceksek

Eneeeeee bende heyecan yaptım kız hepimizi heyecanlandirdin heeee anlattığına göre düzenli giriyo kasilman doğum belirtileri de öyle diyolar az daha takip et kendini de git görün bu

Biraz daha bekliyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…