2017 Şubat Anneleri

Şuan bize gerilim filmi izletiyon resmen tam yaticaktim bişey değil şimdi aklım burda sende kalacak doğurdu mu dogurcak mı diye

Biraz daha bekliyim bakalım
Yatacaktım heyacandan uykum kaçtı :) hastane yakın mı evinize bari

Aynen öyle valla aceleleri neyse bizi de heyecanlandırıyor gelenler korku filmi gibi olduk gerilim hat safhada 38-39 da gelen olmicak galiba Şubat anneleri olduk ocak anneleri nereye yetisceksek

Meraklı veledler bizimkiler benim kız bile uyandı kaburgalara çalışmaya başladı... Ben 36 yı görmeye bile razıyım... İnş dağ salim hayırlı Zaman'da gelsin her biri

benim kasılmalar var ama yalancı kasilmalardir diye teselli ediyorum süre bile tutmuyorum gerçek olsa kafayı yerim galiba ben hazırlık yok hem de korkuyorum doğumdan

mbg24 ihmal etme doktorla görüş ona göre hastaneye geçmen gerekebilir nasılsa canım bırak oda uyansın yani sen kendini umursa önce

Valla benim de uykumu kaçırdı merak ederim şimdi neyse tuvalet molasina uyanınca okurum artık :) inş yalancidir benim oğlan da gümbür gümbür valla uyuyabilirim ins

Hastane çok yakın evin çaprazında sayılır

benim kasılmalar var ama yalancı kasilmalardir diye teselli ediyorum süre bile tutmuyorum gerçek olsa kafayı yerim galiba ben hazırlık yok hem de korkuyorum doğumdan

mbg24 ihmal etme doktorla görüş ona göre hastaneye geçmen gerekebilir nasılsa canım bırak oda uyansın yani sen kendini umursa önce

Yalancılar çok uzun zamandır var da bu sıklaşınca insanın ister istemez dikkatini çekiyo bakıyorsun dakkaya. Az daha bekleyeydim de bakayım ona göre ararım. İnşallah geçer azıcık daha beklesin

aynen canım ya inşallah biraz daha bekler de kilosunu tamamlar kızın şubat bebeleri cok aceleci

Allah yardımcın olsun.. sağlıcakla alırsın inşalah bebeğini kucağına.. kesin mi peki doğuma gieeceğin? belki serumla düşürürler sancını.. hakkınızda hayırlısı olsun..

Ayyy millet dökülüyor nolcak böle bende korkmaya başladım Haa

Bu kadar canını sıkma artık evlatlarını düşün. İlk oğlumu doğurduğumda 30 yaşında 28 kilo aldım. 1.5 sene sonra eski kiloma yavaş yavaş döndüm. Tavsiyem doğum sonrası süt için sadece bol bol su verirsin. 38 yaşındayım şuanda 10 kilo aldım, biraz daha olursa Onuda veririm. Şuanki psikolojinin Zarardan başka bişey değil. Üzme kendini artık aşırı tatlı ve hamurdan uzak dur.

R
Rabbim yardımcın olsun Can'ım.sağlıkla kavuşun yavrunuza

Günaydınlar...
Bugün yine erkenciyim ben
Vucut iyice erken uyanıp doğuma hazırlık yapmaya başladı sanırım...

Kızlar ben Lazkızıesma'dan sonra fena paranoyak oldum yaa. İkinci doğumum ama öyle birden doğuma gireceğim diye ödüm kopuyor.
2 gündür oturup kalkarken bi an da suyum gelse naparım diye düşünüyorum.
Dün annemlerdeydim ,orda bile suyum gelecek paranoyasıyla zor oturdum.
Sıyırdım iyice

Kizlar çatlaklar bir günde oluşuyormuş doğru mudur acaba? çatlamadim diye seviniyordum ama karnım çok fena kaşınıyor şimdi. .zor tutuyorum kendimi..gidip yaglanayaim bariyine uyku yok her zamanki gibi

Canım ben de henüz çatlamadım ama bu hafta çok fena kaşınıyorum.
İlk oğlumda alt göbeğimde çatlaklarım olmuştu sadece 38.ci hafta da.
Azcık çatlağım var diye düşünürken doğumdan sonra baya olduğunu farkettim.
Bunda da aynı olacak herhalde..

Kızlar 6-7 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı sanki ılık bi duşa girdim çıktım ama şimdi de 5 dk da bir oluyor gibi ay tırsmaya başladım ne yapsam geçer mi ki?

Çok merak ettim şimdi seni.
İlk fırsatta bi haber ver.

Bak ben bunu bilmiyordum.
Kacıncı hafta da tetiklenmişti doğumun?
Ben 35.de açıklık muayenesi oldum. Şuan 37deyim ama korktum bi an.

Hayırlı doğumlar diliyorum.
Şubat bebeleri cidden çok aceleci çıktı.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…