Şuan bize gerilim filmi izletiyon resmenSezeryan olacağım kesinken alttan muayene yaptırmasam olmuyo mu ki.. öyle şeyler yaşamak istemediğim için sezeryan olmaya kararlıydım zaten ya
Düzenli ya , kaltım yürüdüm oturunca yine aynı uzandım kasıldı yine oturdum ay ne bilim kafam allak bullak ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum biraz daha bekleyeyim bari yaa
Yatacaktım heyacandan uykum kaçtı :) hastane yakın mı evinize bariBiraz daha bekliyim bakalım
Aynen öyle valla aceleleri neysebizi de heyecanlandırıyor gelenler korku filmi gibi olduk gerilim hat safhada 38-39 da gelen olmicak galiba Şubat anneleri olduk ocak anneleri nereye yetisceksek
Valla benim de uykumu kaçırdı merak ederim şimdiYatacaktım heyacandan uykum kaçtı :) hastane yakın mı evinize bari
Meraklı veledler bizimkiler benim kız bile uyandı kaburgalara çalışmaya başladı... Ben 36 yı görmeye bile razıyım... İnş dağ salim hayırlı Zaman'da gelsin her biri
Yatacaktım heyacandan uykum kaçtı :) hastane yakın mı evinize bari
Meraklı veledler bizimkiler benim kız bile uyandı kaburgalara çalışmaya başladı... Ben 36 yı görmeye bile razıyım... İnş dağ salim hayırlı Zaman'da gelsin her biri
benim kasılmalar var ama yalancı kasilmalardir diye teselli ediyorum süre bile tutmuyorum gerçek olsa kafayı yerim galiba ben hazırlık yok hem de korkuyorum doğumdan
mbg24 ihmal etme doktorla görüş ona göre hastaneye geçmen gerekebilir nasılsa canım bırak oda uyansın yani sen kendini umursa önce
aynen canım ya inşallah biraz daha bekler de kilosunu tamamlar kızın şubat bebeleri cok aceleciHastane çok yakın evin çaprazında sayılır
Yalancılar çok uzun zamandır var da bu sıklaşınca insanın ister istemez dikkatini çekiyo bakıyorsun dakkaya. Az daha bekleyeydim de bakayım ona göre ararım. İnşallah geçer azıcık daha beklesin
Allah yardımcın olsun.. sağlıcakla alırsın inşalah bebeğini kucağına.. kesin mi peki doğuma gieeceğin? belki serumla düşürürler sancını.. hakkınızda hayırlısı olsun..Kızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
Amin inşallah %90 gırecegım sancımda cok azalma olmadıAllah yardımcın olsun.. sağlıcakla alırsın inşalah bebeğini kucağına.. kesin mi peki doğuma gieeceğin? belki serumla düşürürler sancını.. hakkınızda hayırlısı olsun..
Bu kadar canını sıkma artık evlatlarını düşün. İlk oğlumu doğurduğumda 30 yaşında 28 kilo aldım. 1.5 sene sonra eski kiloma yavaş yavaş döndüm. Tavsiyem doğum sonrası süt için sadece bol bol su verirsin. 38 yaşındayım şuanda 10 kilo aldım, biraz daha olursa Onuda veririm. Şuanki psikolojinin Zarardan başka bişey değil. Üzme kendini artık aşırı tatlı ve hamurdan uzak dur.Su güzel günlerde bunu düşünmek kadar saçma birşey Yok ama Can'ım çok sıkkın sıkıntıdan iştahımı durduramıyorym yedikçe yiyorum 93 kilo oldum .. kendimi ayna da öle çirkin görüyorum ki anlatamam hep ağlıyorum 2 çoçukla ne yapacağım 30 yaşındayım nasıl görünüyorum diyorum . Nasıl zayıflayacağım hiç biliyorum nasıl spor yapacağım hemen Doğum yapıp 40ım çıksın yürüyüşe başlayacağım zaten inş .., çok sıkıldım böyle kilolu ve bitkin çirkin olmaktan .., boşver diyeceksiniz ama olmuyor ben şükrediyorum halime ama gene de Can'ım çok sıkılıyor
Kızlar 6-7 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı sankiılık bi duşa girdim çıktım ama şimdi de 5 dk da bir oluyor gibi ay tırsmaya başladım ne yapsam geçer mi ki?[/QUO
Hiç sancı çekmedim ama belden başlayıp kasıklara doğru girersen önemliymiş. Dinlenince geçmiyormuki
Rabbim yardımcın olsun Can'ım.sağlıkla kavuşun yavrunuzaKızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
Allah razı olsun hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun rabbım ınsallahF fatmamuallm Allah ikinize de yardım etsin. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Kizlar çatlaklar bir günde oluşuyormuş doğru mudur acaba?çatlamadim diye seviniyordum ama karnım çok fena kaşınıyor şimdi. .zor tutuyorum kendimi..gidip yaglanayaim bari yine uyku yok her zamanki gibi
Kızlar 6-7 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı sankiılık bi duşa girdim çıktım ama şimdi de 5 dk da bir oluyor gibi ay tırsmaya başladım ne yapsam geçer mi ki?
Kuzum eğer yarım saat daha geçmezse dr git nts de sancına bakarlar. Bu Arada kendi dr yoksa acilde sakın alttan muayene olma sabah kendi dr na gidersin benim ilk doğumumu acildekinin açıklık kontrolü tetiklemişti uyarmak istedim yanlış anlama...tabi sancı düzenliyse bakılır alttan ama sancı yokken bakılmıştı
Kızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?