- 23 Aralık 2012
- 7.854
- 52.330
- 748
Allah bi ayazda kurtarsın inşallah canım sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.guzel haberlerini bekliyoruz. dualarimizdasinizKızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
Allah hayrla kurtarsın hemen inşallah. sezeryan mı? açıklık mı olmuş?Kızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
ne yaptın acaba canım ben de okuyunca çok heycanlandımBiraz daha bekliyim bakalım
Dr un bana adet sancısı gibi sürekli olan sancın olursa haber ver dedi. Tecrübem yok maalesefButun gece uyumadim yalanci sanci dediginiz adet sancisi glbl mi tecrubeli arkadaslar
Oyyy canım masallah sıze Allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın cok guzel haberler bunlar :)Umudunu yüksek tut canım benimde tek yumurtam varken aşılama oldu ve mucizem 35 haftalık
Nakil ne zaman yapilacak? Bizi de haberdar et. insallah güzel haberler alirsin.
Benim aylarca kararsız kaldığım iki isimdi Eşim Ela yi seçti ama ben Zeynep ismini çok severim benve çok güzel olmuş ikisi birliktegünaydın kızlar, yine ben yine bir soru
Zeynep Ela ismi nasıl sizceeşim tek isim diye tutturuyor, 2 isim ben de çok hoşlanmıyorum ama ela tek başına manevi gelmiyor, zeynep te biraz resmi gibi geldi. ikisi bir fazla mı olur sizce yoksa uyumlu gibi de oldu, tam karar veremedim.
İkiside güzel ama çocuk için ileride sorun oluyor.hangi isminizi kullanıyorsunuz, hangi adı yazalım,ne diyelim size vs.kişide sürekli bu sorunları yaşıyor.Ben tek isimden yanayım sırf çocuğum rahat etsin diye. Düşündüğünüz aylardan Zeynep daha dolu ve hoş bence.günaydın kızlar, yine ben yine bir soru
Zeynep Ela ismi nasıl sizceeşim tek isim diye tutturuyor, 2 isim ben de çok hoşlanmıyorum ama ela tek başına manevi gelmiyor, zeynep te biraz resmi gibi geldi. ikisi bir fazla mı olur sizce yoksa uyumlu gibi de oldu, tam karar veremedim.
Kızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
Bende oglisin tekmelerine uyndimmbg24 naptin cnm
mbg24 sabah sanırım onunda doğum haberini alıcaz inşallah
Günaydınlar...
Bugün yine erkenciyim ben
Vucut iyice erken uyanıp doğuma hazırlık yapmaya başladı sanırım...
Kızlar ben Lazkızıesma'dan sonra fena paranoyak oldum yaa. İkinci doğumum ama öyle birden doğuma gireceğim diye ödüm kopuyor.
2 gündür oturup kalkarken bi an da suyum gelse naparım diye düşünüyorum.
Dün annemlerdeydim ,orda bile suyum gelecek paranoyasıyla zor oturdum.
Sıyırdım iyice
Canım ben de henüz çatlamadım ama bu hafta çok fena kaşınıyorum.
İlk oğlumda alt göbeğimde çatlaklarım olmuştu sadece 38.ci hafta da.
Azcık çatlağım var diye düşünürken doğumdan sonra baya olduğunu farkettim.
Bunda da aynı olacak herhalde..
Çok merak ettim şimdi seni.
İlk fırsatta bi haber ver.
Bak ben bunu bilmiyordum.
Kacıncı hafta da tetiklenmişti doğumun?
Ben 35.de açıklık muayenesi oldum. Şuan 37deyim ama korktum bi an.
Hayırlı doğumlar diliyorum.
Şubat bebeleri cidden çok aceleci çıktı.
Allah yardımcın olsun.
mbg24 canım ne oldun hastahanede misin haberini bekliyoruz
ne yaptın acaba canım ben de okuyunca çok heycanlandım
Günaydın uyumayı özledim ve bu gidişle daha çok özleyeceğim galiba gece zaten uyuyamadım sabaha kadar eşimi dürttüm sesli nefes alma diye. Şimdi de uyandım birkaç saat uyumamışımdır vücûd gerçekten anneliğe hazırlanıyor galiba
F fatmamuallm sağlıcakla inş bebişini kucağına alırsın Allah kolay bir doğum nasip etsin inş
mbg24 inş iyisindir Cnm
TuRuNCu kendi dr yaptıysa tedirgin olma cnm benim kendi dr yaptığımda bir sorun yoktu acilde ki Can'ımı yakmıştı gece 1 gibi. Sabah suyumun gelmesine uyanmıştım haftam iyiydi ama 38 di
canım kan degerim düşük diye verdi doktor bana. 1000 mg b 12 yazıyor üstünde de zatenKan ilaci mi o ne ki tamam sagol sorucam dr uma
maşallahTeyzeler kızımın odasından bi kaç kare sizlereDaha halısını almadık, nevresimini falan da sermedim , duvarları da renklendirmek için duvar kağıdı, raf , çerçeve gibi fikirlerim var ama şimdilik bitmese de paylaşmak istedim nasıl olmuş? Kapı süsünü de ben yapmıştım
maşallahçok güzel çok huzur dolu bir oda olmuş sağlıklas büyütün bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?