2017 Şubat Anneleri

Allah bi ayazda kurtarsın inşallah canım sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.guzel haberlerini bekliyoruz. dualarimizdasiniz

Allah hayrla kurtarsın hemen inşallah. sezeryan mı? açıklık mı olmuş?

Butun gece uyumadim yalanci sanci dediginiz adet sancisi glbl mi tecrubeli arkadaslar

Günaydın kızlar,
Kızımı görmeye gidicem. Gece heyecandan pek uyuyamadım. Oğlum sürekli yüzünü gösteriyordu cimcime hiç yüzünü göstermedi hep yandan yüzünü karnıma dayıyor. Artık hemen herkes 35/36 haftasında erken doğum olmuyor. Sağlıkla gelsinler. Daha çantamı hazırlamadım tek endişem şuanda bu. Bu hafta halledicem İnşAllah

günaydın kızlar, yine ben yine bir soru
Zeynep Ela ismi nasıl sizce eşim tek isim diye tutturuyor, 2 isim ben de çok hoşlanmıyorum ama ela tek başına manevi gelmiyor, zeynep te biraz resmi gibi geldi. ikisi bir fazla mı olur sizce yoksa uyumlu gibi de oldu, tam karar veremedim.

Günaydın. .rüyamda sabaha kadar doğurdunuz hepiniz ..tek tek haberlerinizi okuyorum ama bana sıra gelmiyordu bi türlü bu grup beni çok etkiliyor sanırım

Benim aylarca kararsız kaldığım iki isimdi Eşim Ela yi seçti ama ben Zeynep ismini çok severim benve çok güzel olmuş ikisi birlikte

İkiside güzel ama çocuk için ileride sorun oluyor.hangi isminizi kullanıyorsunuz, hangi adı yazalım,ne diyelim size vs.kişide sürekli bu sorunları yaşıyor.Ben tek isimden yanayım sırf çocuğum rahat etsin diye. Düşündüğünüz aylardan Zeynep daha dolu ve hoş bence.

Günaydın uyumayı özledim ve bu gidişle daha çok özleyeceğim galiba gece zaten uyuyamadım sabaha kadar eşimi dürttüm sesli nefes alma diye. Şimdi de uyandım birkaç saat uyumamışımdır vücûd gerçekten anneliğe hazırlanıyor galiba

F fatmamuallm sağlıcakla inş bebişini kucağına alırsın Allah kolay bir doğum nasip etsin inş
mbg24 inş iyisindir Cnm
TuRuNCu kendi dr yaptıysa tedirgin olma cnm benim kendi dr yaptığımda bir sorun yoktu acilde ki Can'ımı yakmıştı gece 1 gibi. Sabah suyumun gelmesine uyanmıştım haftam iyiydi ama 38 di

Bende oglisin tekmelerine uyndim mbg24 naptin cnm

mbg24 sabah sanırım onunda doğum haberini alıcaz inşallah

mbg24 canım ne oldun hastahanede misin haberini bekliyoruz

ne yaptın acaba canım ben de okuyunca çok heycanlandım

mbg24 canım sanırım uyudun sancın geçti.

Kızlar günaydın.. gece tam artık hastaneye gidelim dediğimiz zamanlarda kasılmalarım seyrekleşti. Şu anda iyi gibiyim, galiba bi sorun yok. Galiba diyorum çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorum yaa. Randevumuz pazartesi normalde. Dr uma gece yazmıştım sabah erken görmüş kasılmaların olursa gel hemen dedi. Olmazsa pazartesiyi beklicem olursa gidicem. Şu an kendimi takip ediyorum. İnşallah normale dönmüştür herşey. Ama diken üstündeyim.

Kızlar günaydın 34 haftalık hamikeyin ancak oğlum bir hafta önde gidiyor bu durum da 34 hafta olarak mi 35 hafta olarak mi hesaplayacagim yani bir hafta önde ise bir hafta önce mi gelecek

Günaydın hepinize
İlk zamanlar giriyordum yazıyordum bir şeyler ama oğlum olduğu için yazamıyorum fakat yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum çoğunuzun ilk doğumu olacak Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim sizlere tavsiyem bu dönemlerde çok fazla yorulmamaya dinlenmeye çalışın erken Doğum olur mu düşüncesinden biraz uzaklaşın bebeğiniz vakti dolunca gelsin bu şekilde düşünün kendinizi Bebek bakımıyla ilgili kitap blog vs şeylerle meşgul edin sancılarınız 5 dk da düzenli şekilde geliyorsa mutlaka doktorunuza haber verin bazen erken gelmek isteyen bebeklerin gelmesi tıbbi müdahalelerle engellenebiliyor ya da erken gelecekse Bebek bazı ilaç ve iğnelerle hazırlanıyor inşallah vaktinde gelir hepimizin bebeği birde erken yapılan alttan muayene bazen bebeğin doğumunu tetikleyebiliyor çatı muayenesi de bunlardan biri ve olmakzorunda değilsiniz çatın dar deyip keyfi sezeryana yönelmeyin Doğum sırasında belli olur çoğu şey makat gelişli denilen bebekler bazen son anda dönebilir o yüzden doktorunuzu seçerken bilinçli size güven veren isteklerinize saygı duyan bir doktor olmasına dikkat edin hepinize hayırlı doğumlar dilerim

maşallah çok güzel çok huzur dolu bir oda olmuş sağlıklas büyütün bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…