2017 Şubat Anneleri

Günaydın bugun kontrol um var ama devlet hastanesi oldugu için ne kilosuju diyen var ne soğuk hakkında bilgi.. Doktor dç çok bilgili ama nyse inşa

Kızlar merhaba benden carsamba gunu yumurta alındı,normalde cumartesı transfer ıcın cagırılmıstır,ancak bugun aradılar ve pazratesı Sabah gel dedıler.Bu durum da pazartesı 5.gun mu oluyor 6.gun mu? Yorumlarınızı rıca ederım.
eger 6. gun ıse transfer ıcın gec degıl mı ? En ıyı zaman 5.gun dıye bılıyorum yorum parasanız sevınırım.

Aaa dogurmamis bizi de gerdin gece gece kızına söyle uslu dursun

Kızlar bende Ela Prensesimi gördüm. Bugün yüzünü gösterdi. Rabbim sağlıkla bütün kuzuları kavuştursun. (Ekranın içine girecektim nerdeyse) 33+0 2.250 46 cm boy. İlk defa 1 hafta öne geçtik. 2 hafta sonra tekrar gidicek. Bu arada 3 haftada 2 kilo almış yaklaşık 1 kilo Bebişe gitmiş. Kalsiyumu arttırmıştım. İşe yaramış

masAllah barekAllah bebise

Subat anneleri başladı doguma maşallah ben mart annesiyim ama erken doğum riskim var subat annesi olucam yani az kalsin ocak bile olacaktim :/ ocak ayının bir an once bitmesini diliyorummm

İnşallah geçer bian önce de gerek kalmaz Doğum sonrası ilaç kullanmaya

Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda

Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Aysima Reyyan Ravza Elif Zeynep Hafsa :)

Hem anlamlı hem güzel kız ismi sorulduğunda kendi ismimi tavsiye etmek geliyor içimden. Bencillikten değil yanlış anlaşılma olmasın. Saliha belki biraz eski bir isim gibi gelebilir. Yeni isimlerden düşünenlere de hüma cennet kuşu güzel.
Ben kendi kızıma Şeyma ismine karar verdim içime ilk sinen aklıma İlk düşen isim o oldu. Peygamber efendimizin Süt Kardeşinin adı.

Meyra koyabilirsin , parıldayan ışık demek..

Cansın da koyabilirsin hem Türkçe ve anlamlı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…