Kızlar merhaba benden carsamba gunu yumurta alındı,normalde cumartesı transfer ıcın cagırılmıstır,ancak bugun aradılar ve pazratesı Sabah gel dedıler.Bu durum da pazartesı 5.gun mu oluyor 6.gun mu? Yorumlarınızı rıca ederım.
eger 6. gun ıse transfer ıcın gec degıl mı ? En ıyı zaman 5.gun dıye bılıyorum yorum parasanız sevınırım.
Kızlar günaydın.. gece tam artık hastaneye gidelim dediğimiz zamanlarda kasılmalarım seyrekleşti. Şu anda iyi gibiyim, galiba bi sorun yok. Galiba diyorum çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorum yaa. Randevumuz pazartesi normalde. Dr uma gece yazmıştım sabah erken görmüş kasılmaların olursa gel hemen dedi. Olmazsa pazartesiyi beklicem olursa gidicem. Şu an kendimi takip ediyorum. İnşallah normale dönmüştür herşey. Ama diken üstündeyim.
Kızlar bende Ela Prensesimi gördüm. Bugün yüzünü gösterdi. Rabbim sağlıkla bütün kuzuları kavuştursun. (Ekranın içine girecektim nerdeyse) 33+0 2.250 46 cm boy. İlk defa 1 hafta öne geçtik. 2 hafta sonra tekrar gidicek. Bu arada 3 haftada 2 kilo almış yaklaşık 1 kilo Bebişe gitmiş. Kalsiyumu arttırmıştım. İşe yaramış
Kızlar bende Ela Prensesimi gördüm. Bugün yüzünü gösterdi. Rabbim sağlıkla bütün kuzuları kavuştursun. (Ekranın içine girecektim nerdeyse) 33+0 2.250 46 cm boy. İlk defa 1 hafta öne geçtik. 2 hafta sonra tekrar gidicek. Bu arada 3 haftada 2 kilo almış yaklaşık 1 kilo Bebişe gitmiş. Kalsiyumu arttırmıştım. İşe yaramış
Subat anneleri başladı doguma maşallah ben mart annesiyim ama erken doğum riskim var subat annesi olucam yani az kalsin ocak bile olacaktim :/ ocak ayının bir an once bitmesini diliyorummm
Doktor birşey demiyor smear örneği alacak işte onun sonucu ve olan doğum sonrası geçip geçmeyeceği onemli ona göre gerekirse rahim ağzı yarası için tedavi olur dedi. İnşaallah az kaldı bakalım o da geçer gider inşaallah sonrası emzirme döneminde ilaç kullanımı da sıkıntılı olur çünkü.
Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Hem anlamlı hem güzel kız ismi sorulduğunda kendi ismimi tavsiye etmek geliyor içimden. Bencillikten değil yanlış anlaşılma olmasın. Saliha belki biraz eski bir isim gibi gelebilir. Yeni isimlerden düşünenlere de hüma cennet kuşu güzel.
Ben kendi kızıma Şeyma ismine karar verdim içime ilk sinen aklıma İlk düşen isim o oldu. Peygamber efendimizin Süt Kardeşinin adı.