- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Saliha ve Salih çok güzel isimler dua ederken Allah ım evlatlarımızı Salih Saliha kullardan eyle deriz hep :)Hem anlamlı hem güzel kız ismi sorulduğunda kendi ismimi tavsiye etmek geliyor içimden. Bencillikten değil yanlış anlaşılma olmasın. Saliha belki biraz eski bir isim gibi gelebilir. Yeni isimlerden düşünenlere de hüma cennet kuşu güzel.
Ben kendi kızıma Şeyma ismine karar verdim içime ilk sinen aklıma İlk düşen isim o oldu. Peygamber efendimizin Süt Kardeşinin adı.
Ha ha çok güldüm ilk oğlumda kontrole giderken sarıp sarmaladim dr hepsini cikarttirdi boğacan mi dedi. Sonra sonra korkum yenip çocuğu çıplak çıplak gezdirdim. Eee çocuk temmuz bebediydi o vakit. Ah ilk acemilikler....Kızlar yaa ,bugün dr.da sıra beklerken 2-3 annenin kucağında yeni doğan bebek gördüm.
Yavruları lahana gibi kat kat sarmışlar,acıdım valla yaa.
En içte kesin iki kat kıyafetleri vardır. Onun üstüne penye battaniye ile sarmışlar. Daha üstüne peluş battaniye sarılmış. En son kat olarakta örme battaniye sarmıştı kadının biri
Beklediğimiz yer de o kadar sıcak ki ,yetişkinin mont ile oturması bile rahatsızlık veriyor.
Aman siz siz olun sıcak tutacağız diye bebeleri haşlamayın
Geçmiş olsun haber ver bize. Bizim subat bebekleri pek bi sabırsız çıktı. .. hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar bende bugun kontrole geldım 2 gundur yalancı kasılmalarım oluyor zannedıyordum meger doğum sancısıymış öğlenden beri nst de baglıyım ve sureklı serumla ilaç veriliyor dualarınızı bekliyorum sabah doğuma girecegim inşallah
Allah hayrla kurtarsın hemen inşallah. sezeryan mı? açıklık mı olmuş?
Meraba canim evet haklisin cocuk isminin anlamiyla sekilleniyor gercekten.bi tane kizim var ismi yüsra simdi ikinci kizim olcak oda ins hanne olcak ismi belki sanada fikir olur.bu arada bnde subat annesiyim hep takip ediyorm sizleri ama pek yazmiyorumHala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Yusra ismi benim de hosuma gitmisti.isimleriyle uzun saglikli yasasinlar inşallah.Meraba canim evet haklisin cocuk isminin anlamiyla sekilleniyor gercekten.bi tane kizim var ismi yüsra simdi ikinci kizim olcak oda ins hanne olcak ismi belki sanada fikir olur.bu arada bnde subat annesiyim hep takip ediyorm sizleri ama pek yazmiyorum
Bende varım canım hiç gece uyandırmadı daha. ün içinde maşallah pek hareketliyiz,Beni hiç uyandırmadi daha kızım geceleri herkes aynı şey söylüyor bi benim gece bebek tekmesi ile uyanmaya sanırım. Mesela şuan hareketli fazlasıyla sanırım gece uyuyor benimki.
Bende varım canım hiç gece uyandırmadı daha. ün içinde maşallah pek hareketliyiz,akşamları yavaşlıyoruz ama yine de durmuyoruz. saat 11-12 arasında hareketler bitiyor benim uyku saatimde birlikte uyuyoruz. sabah alarm sesiyle uyanıp mesaimize başlıyoruz. bu gece eşim lavabo için uyandırdı saat 1.30 gibi (kendim hiç uyanamıyorum lavaboya, sabaha kadar çok sıkışıyorum ) o zaman minik minik hareketleri vardı ama çok sakin ve yumuşaktı. İnşallah doğumdan sonrada gece uykuları düzenli olur bebeklerimizin. Eş dost hep öyle diyor hamileyke nasılsa öyle gidiyormuş 40 çıktıktan sonra ama bakalım nasipte ne var
İnşaallah canım maaşallah diyelim o zaman bebislerimize. Ben WC için kalksam da geri uyuyorum hemencecik. Gece 12-1 gibi uyanık oluyorum ben o zaman bile kıpır kıpır ama uyuduğumda hiç uyandırmıyor.Bende varım canım hiç gece uyandırmadı daha. ün içinde maşallah pek hareketliyiz,akşamları yavaşlıyoruz ama yine de durmuyoruz. saat 11-12 arasında hareketler bitiyor benim uyku saatimde birlikte uyuyoruz. sabah alarm sesiyle uyanıp mesaimize başlıyoruz. bu gece eşim lavabo için uyandırdı saat 1.30 gibi (kendim hiç uyanamıyorum lavaboya, sabaha kadar çok sıkışıyorum ) o zaman minik minik hareketleri vardı ama çok sakin ve yumuşaktı. İnşallah doğumdan sonrada gece uykuları düzenli olur bebeklerimizin. Eş dost hep öyle diyor hamileyke nasılsa öyle gidiyormuş 40 çıktıktan sonra ama bakalım nasipte ne var
mbg24 canım odanın maşallah çok tatlı.
Erkenden gelmeye mi niyetli kizceler. Hayırla gelsin inşallah.
mbg24 nerdesin gittinmi Dr a
Kızlar telaşlanmak istemiyorum geçenki gibi ama sağ kasığıma giren fena ağrım var.
Adet sancısına benzemiyor. Bıçak saplanması gibi ağrı girip bacağıma vuruyor.
Kasılma filan hissetmiyorum.
Sadece bu ağrı var ve çok canımı yakıyor.
Normal doğum yapanlar bi el atın.
Valla tecrübeliyim ama bu belirtilerden bişi anlıyamıyorum.
Ay herkese bişeyler oluyo
Ayy sorma canım yaaa.
Ağrıdan yürüyemiyorum ama tarif edilen doğum sancılarına da hiç benzemiyor.
Valla paranoyak oldum sanki
Telefonla ulaşabilirsen dr una sorsan aslında, ne olur ne olmaz
Benim normal doğum ama bu belirtiyi hiç duymadım Can'ım... Karnın sertleşiyor belin ve kasıklarına bıçak gibi ağrı giriyorAyy sorma canım yaaa.
Ağrıdan yürüyemiyorum ama tarif edilen doğum sancılarına da hiç benzemiyor.
Valla paranoyak oldum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?