2017 Şubat Anneleri

Penaten bebek şampuanını kullanan ya da bir fikri olan var mı kızlar? meşhur Alman markasının kremi konusunda şüphelerim yok ama acaba şampuanıda aynı mıdır bilemedim ..

Saliha ve Salih çok güzel isimler dua ederken Allah ım evlatlarımızı Salih Saliha kullardan eyle deriz hep :)

Ha ha çok güldüm ilk oğlumda kontrole giderken sarıp sarmaladim dr hepsini cikarttirdi boğacan mi dedi. Sonra sonra korkum yenip çocuğu çıplak çıplak gezdirdim. Eee çocuk temmuz bebediydi o vakit. Ah ilk acemilikler....
Geçmiş olsun haber ver bize. Bizim subat bebekleri pek bi sabırsız çıktı. .. hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Allah hayrla kurtarsın hemen inşallah. sezeryan mı? açıklık mı olmuş?

Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda
Meraba canim evet haklisin cocuk isminin anlamiyla sekilleniyor gercekten.bi tane kizim var ismi yüsra simdi ikinci kizim olcak oda ins hanne olcak ismi belki sanada fikir olur.bu arada bnde subat annesiyim hep takip ediyorm sizleri ama pek yazmiyorum
Hala isim bulamadim kizima.hah su dedigim icime sinen yok.hem anlami hem de soylenisi guzel olsun istiyorum.isimler sirayet ediyor insana diye dusunuyorum.isieri kararlastiran arkadaslar var sanirim aramizda

Yusra ismi benim de hosuma gitmisti.isimleriyle uzun saglikli yasasinlar inşallah.

Beni hiç uyandırmadi daha kızım geceleri herkes aynı şey söylüyor bi benim gece bebek tekmesi ile uyanmaya sanırım. Mesela şuan hareketli fazlasıyla sanırım gece uyuyor benimki.
Bende varım canım hiç gece uyandırmadı daha. ün içinde maşallah pek hareketliyiz, akşamları yavaşlıyoruz ama yine de durmuyoruz. saat 11-12 arasında hareketler bitiyor benim uyku saatimde birlikte uyuyoruz. sabah alarm sesiyle uyanıp mesaimize başlıyoruz. bu gece eşim lavabo için uyandırdı saat 1.30 gibi (kendim hiç uyanamıyorum lavaboya, sabaha kadar çok sıkışıyorum ) o zaman minik minik hareketleri vardı ama çok sakin ve yumuşaktı. İnşallah doğumdan sonrada gece uykuları düzenli olur bebeklerimizin. Eş dost hep öyle diyor hamileyke nasılsa öyle gidiyormuş 40 çıktıktan sonra ama bakalım nasipte ne var

benim eşim ısrarla kv ismini istiyor Semra ama ben katiyen istemiyorum bunu da söyledim güzel bi işim değil yani yoksa yine bişey demicem sonra da Zeynep olsun dedim ılımlı baktı ama ben miray ismini de çok beğendim hem manalı hem çok tatlı kibar bi işim gibi geldi işte kararsız kaldım ama hafta sonu karar vericem çünkü m agnetleri sipariş edicem hayırlısı bakalım

Benim oğluşum da böyle.
Gün içinde yeterince hareketli ama ben uyuduğum da o da uyuyor.
Ben yatağa girince önce hareketleri azalıyor,ben dalana kadar o da uyumuş oluyor .
Öğlen uyuduğumda da öyle oluyor.
Akıllı benim de oğluşum

İnşaallah canım maaşallah diyelim o zaman bebislerimize. Ben WC için kalksam da geri uyuyorum hemencecik. Gece 12-1 gibi uyanık oluyorum ben o zaman bile kıpır kıpır ama uyuduğumda hiç uyandırmıyor.

Kızlar telaşlanmak istemiyorum geçenki gibi ama sağ kasığıma giren fena ağrım var.
Adet sancısına benzemiyor. Bıçak saplanması gibi ağrı girip bacağıma vuruyor.
Kasılma filan hissetmiyorum.
Sadece bu ağrı var ve çok canımı yakıyor.
Normal doğum yapanlar bi el atın.
Valla tecrübeliyim ama bu belirtilerden bişi anlıyamıyorum.

mbg24 canım odanın maşallah çok tatlı.
Erkenden gelmeye mi niyetli kizceler. Hayırla gelsin inşallah.

Çok teşekkür ederim gece korkuttu evet

mbg24 nerdesin gittinmi Dr a

Kızlar geldim çok şükür bi sorun yok şimdilik, alıştırma sancıları bunlar dedi, ama gerçek sancıya çok benziyordu aynı anlattığı gibiydi ihmal etmememi söyledi yine böyle olduğunda direk gel dedi. Ama her lafında beklerse beklerse falan dedi. O da inanmıyor galiba zamanını bekleyeceğine. nst ye de girdim günde defalarca kasılan karnım nst de 1 kez kasıldı sadece. Kızımı da gördüm elini çenesine dayamış düşünüyodu miniğim. Allah zamanında sağlıkla kavuştursun hepimizi.

Ay herkese bişeyler oluyo

Telefonla ulaşabilirsen dr una sorsan aslında, ne olur ne olmaz

Canım telefon numarasını vermiyor doktor ama arasam bile hastaneye nst için yönlendirir sanırım.
Dün görüştüğümüzde doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu ve anlıyamadığımı söyledim.
O da sancın başlarsa anlamamak mümkün olmaz merak etme dedi. Kendi iç güdülerin hastaneye getirir zaten seni dedi.
Tek istediğim her an hazırlıklı olup kendini takip etmen dedi.

Benim ağrı eşiğim düşük olunca hemen stres yapıyorum sanırım

Ayy sorma canım yaaa.
Ağrıdan yürüyemiyorum ama tarif edilen doğum sancılarına da hiç benzemiyor.
Valla paranoyak oldum sanki
Benim normal doğum ama bu belirtiyi hiç duymadım Can'ım... Karnın sertleşiyor belin ve kasıklarına bıçak gibi ağrı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…