Amin saol canm snde ins gonlune gre bi isim bulursunYusra ismi benim de hosuma gitmisti.isimleriyle uzun saglikli yasasinlar inşallah.
İyi şimdilik bişey olmamasına sevindim canım inş biraz daha bekler ela hanım :) sen dusunuyon kızım vaktinde gel diyeydinÇok teşekkür ederim gece korkuttu evet
Kızlar geldim çok şükür bi sorun yok şimdilik, alıştırma sancıları bunlar dedi, ama gerçek sancıya çok benziyordu aynı anlattığı gibiydi ihmal etmememi söyledi yine böyle olduğunda direk gel dedi. Ama her lafında beklerse beklerse falan dedi. O da inanmıyor galiba zamanını bekleyeceğine. nst ye de girdim günde defalarca kasılan karnım nst de 1 kez kasıldı sadece. Kızımı da gördüm elini çenesine dayamış düşünüyodu miniğim. Allah zamanında sağlıkla kavuştursun hepimizi.
İyi şimdilik bişey olmamasına sevindim canım inş biraz daha bekler ela hanım :) sen dusunuyon kızım vaktinde gel diyeydin
Bebeğin duruşundan olabilir biraz bişeyler ye hareket et inşallah geçerCanım telefon numarasını vermiyor doktor ama arasam bile hastaneye nst için yönlendirir sanırım.
Dün görüştüğümüzde doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu ve anlıyamadığımı söyledim.
O da sancın başlarsa anlamamak mümkün olmaz merak etme dedi. Kendi iç güdülerin hastaneye getirir zaten seni dedi.
Tek istediğim her an hazırlıklı olup kendini takip etmen dedi.
Benim ağrı eşiğim düşük olunca hemen stres yapıyorum sanırım
Dinler dinler inşDiyorum da dinler inşallah:))
Bebeğin duruşundan olabilir biraz bişeyler ye hareket et inşallah geçer
Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsünKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Mrb canm 2 hafta once senn yasadginin aysini hatta daha fazlasini yasadim kabus gibiydi bnm butun vucudum kasindi delirmk uzerydim hep kabrdm dr gittm setum takti karacigr enzimlerone bakti sukur temiz cikti bi hap bide karisim krem verdi cok rahatlatti bi kac gune.mutlaka doktora git bi muayene ol cok g.olsun rabbim sifa versin insmerhabalar..Başına gelen var mı bilmiyorum ama geceleri bacaklarım fena kaşınıyor..Izdırap gibi ...SOrunsuz geçen gebeliğim son ay bir şeyler oldu bana
Mrb canm 2 hafta once senn yasadginin aysini hatta daha fazlasini yasadim kabus gibiydi bnm butun vucudum kasindi delirmk uzerydim hep kabrdm dr gittm setum takti karacigr enzimlerone bakti sukur temiz cikti bi hap bide karisim krem verdi cok rahatlatti bi kac gune.mutlaka doktora git bi muayene ol cok g.olsun rabbim sifa versin ins
rica ederm ne demk ama p.tesi kadr dayanabilirmisin ben hic duramiyordum kasinmaktanyanıt için çok teşekkür ederim pazartesi test yaptırcam sağlık ocağında ben de...İnşallah geçer mahvoldum
Bi hap bi kac tanede krem verdi karisim yaptrdik cok iyi geldi banaThemis f bana da karaciğerden test yapıldı kaşıntı için ama birşey çıkmadı bol nemlendirici sür dedi dr verecek ilaç bulamayınca
Bizde variz,degistirsek mi acabaNe kadar çok Ela geliyorbenim kızım Ela olacak kaç kişiyiz acaba?
ben de ben de:) büyük ihtimal zeynep ela.
Bizde variz,degistirsek mi acaba
ben de ben de:) büyük ihtimal zeynep ela.
Mrb canm 2 hafta once senn yasadginin aysini hatta daha fazlasini yasadim kabus gibiydi bnm butun vucudum kasindi delirmk uzerydim hep kabrdm dr gittm setum takti karacigr enzimlerone bakti sukur temiz cikti bi hap bide karisim krem verdi cok rahatlatti bi kac gune.mutlaka doktora git bi muayene ol cok g.olsun rabbim sifa versin ins
merhabalar..Başına gelen var mı bilmiyorum ama geceleri bacaklarım fena kaşınıyor..Izdırap gibi ...SOrunsuz geçen gebeliğim son ay bir şeyler oldu bana
merhabalar..Başına gelen var mı bilmiyorum ama geceleri bacaklarım fena kaşınıyor..Izdırap gibi ...SOrunsuz geçen gebeliğim son ay bir şeyler oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?