2017 Şubat Anneleri

merhabalar..Başına gelen var mı bilmiyorum ama geceleri bacaklarım fena kaşınıyor..Izdırap gibi ...SOrunsuz geçen gebeliğim son ay bir şeyler oldu bana

İyi şimdilik bişey olmamasına sevindim canım inş biraz daha bekler ela hanım :) sen dusunuyon kızım vaktinde gel diyeydin

Bebeğin duruşundan olabilir biraz bişeyler ye hareket et inşallah geçer

Bebeğin duruşundan olabilir biraz bişeyler ye hareket et inşallah geçer

Canım çok ağrım var. Sebebini bilemiyorum. Sadece sağ kasığıma bıçak saplanıyor ve sağ bacağıma vuruyor.
Yürümemi dahi engelliyor sancı. Ayakta duramıyorum. Oturup ayaklarımı uzatınca şiddeti hafifliyor. 5 gibi başlamıştı ağrım ,devam ediyor hala...

merhabalar..Başına gelen var mı bilmiyorum ama geceleri bacaklarım fena kaşınıyor..Izdırap gibi ...SOrunsuz geçen gebeliğim son ay bir şeyler oldu bana
Mrb canm 2 hafta once senn yasadginin aysini hatta daha fazlasini yasadim kabus gibiydi bnm butun vucudum kasindi delirmk uzerydim hep kabrdm dr gittm setum takti karacigr enzimlerone bakti sukur temiz cikti bi hap bide karisim krem verdi cok rahatlatti bi kac gune.mutlaka doktora git bi muayene ol cok g.olsun rabbim sifa versin ins

yanıt için çok teşekkür ederim pazartesi test yaptırcam sağlık ocağında ben de...İnşallah geçer mahvoldum

Themis f bana da karaciğerden test yapıldı kaşıntı için ama birşey çıkmadı bol nemlendirici sür dedi dr verecek ilaç bulamayınca

Kaşıntıyı en iyi ben bilirim neler neler yaşadım altı doktora gittim çare yok.. Advantan m ve ovadril kullandım bi nebze azaldı şimdi günde üç kez nemlendirici bebek yagı sürüyorm.. Mahvoldum Karaciger im falan temiz.. Sizin kremler neydi nasıl atlatrınız

Kaşıntı dan neler çektiğimi bir Allah bilir birde ben sırf bunun için iki hafta erken ayrıldım işten.. Ne yaptım olmadı altı doktor a gittim cildiye kadın doğum dermatoloji iç hastalıkları neler neler hepsi test yaptı temiz artık bişey çıksın da tedavi olayım diyordm. Konu açtm okuyun istersenz.. Bol bol nemlendiriorm şimdi kepeklenio kaşınğm yer.. İlk başta kırmızı kabarık olmuştu yulaf samanı bşraz iyi geliyor du birde sirkeli su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…