Gelsin ELA lar
Benimde 7 tane krem karistrilip kuullandim cok rahatlatti beni hapta allerset ti.bende cok cektimm ama bunlar rahtlatti bide yedigimizede dikkat etmek lazim kasinti yapn seylerden uzaklasinca cok rahtladim rabbim bida yasatmasin o gunleri kasunti hic biseye benzemiyor.istyorsaniz kremlerin isimleri bakip yazabilirim.Kaşıntıyı en iyi ben bilirim neler neler yaşadım altı doktora gittim çare yok.. Advantan m ve ovadril kullandım bi nebze azaldı şimdi günde üç kez nemlendirici bebek yagı sürüyorm.. Mahvoldum Karaciger im falan temiz.. Sizin kremler neydi nasıl atlatrınız
Ben hastanedeyken sağ sol kasıklarımdan bacaklarıma vuran değişik bir ağrı oldu. Bende normal doğum belirtileri nedir hiç yaşamadığım için dert etmedim. Hemşire iyimisiniz dedi. Söyledim. Neden söylemiyosunuz hemen dru arayalım dedi. Dr geldi. Nst bakalım hemen dedi. Ben kendimce okadar ciddiye bile almamıştım. Neyseki sancı falan çıkmadı. Dr Sancı yada enfeksiyondan olabilir dedi. Enfeksiyon çıktı.Kızlar telaşlanmak istemiyorum geçenki gibi ama sağ kasığıma giren fena ağrım var.
Adet sancısına benzemiyor. Bıçak saplanması gibi ağrı girip bacağıma vuruyor.
Kasılma filan hissetmiyorum.
Sadece bu ağrı var ve çok canımı yakıyor.
Normal doğum yapanlar bi el atın.
Valla tecrübeliyim ama bu belirtilerden bişi anlıyamıyorum.
Canım olmadı . ben aynı soruyu bizim gruba da sordum . bide Şubat annelerine sormak istedim . bizden bi kaç hafta öndeler ya belki onlarada olmuştur diye sordum . ona göre hareket etmeyi düşünüyorum . sürekli hastaneye gitmemek içinmart anneleri buraya mı transfer oldu nedir?
Merhaba Şubat anneleri ya benim dünden beri karnımin bitarafi sürekli toplandı indi diğer tarafta oldu bazen . kasılmamı bebek mi ayırt edemiyorum . sürekli semsert oldu elimin altında . sayamiçağım kadar çok oldu karnım da sert ama aci yok ama bugün de oldu kalktığımda beri arada bi oluyove bugün üstüne bel ağrısı oldu . hiç bi işte yapmıyorum nie böyle oluyor bilmiyorum şuan 1 saattir belim agriyo pozisyon değiştirsem de geçmiyo karnımdada yine bazen toplanıyo semsert oluyo geçiyor . .s bu bel.ağrısıyla beraber devam ediyor. belden karnıma doğru yayılınca doktora haber versemmi bilen arkadaşlar ne olduğunu biliyorsa söylerse sevinirim telaş yaptim şimdi
Senin yerinde olsam Dr mutlaka haber veririm. Bugün bende sordum tekrar adet sancısı dinlendiğinde geçmeyen bel ve kasık Ağrı'sı olursa gel dedi. Bazı sancıları biz hissedemiyoruz. Nst de çıkıyor. Karnının bir tarafa kasılıp kalması ara ara olu ama hemen geçiyor. Ne olur ne olmaz Dr la görüş geçmiş olsunMerhaba Şubat anneleri ya benim dünden beri karnımin bitarafi sürekli toplandı indi diğer tarafta oldu bazen . kasılmamı bebek mi ayırt edemiyorum . sürekli semsert oldu elimin altında . sayamiçağım kadar çok oldu karnım da sert ama aci yok ama bugün de oldu kalktığımda beri arada bi oluyove bugün üstüne bel ağrısı oldu . hiç bi işte yapmıyorum nie böyle oluyor bilmiyorum şuan 1 saattir belim agriyo pozisyon değiştirsem de geçmiyo karnımdada yine bazen toplanıyo semsert oluyo geçiyor . .s bu bel.ağrısıyla beraber devam ediyor. belden karnıma doğru yayılınca doktora haber versemmi bilen arkadaşlar ne olduğunu biliyorsa söylerse sevinirim telaş yaptim şimdi
Anladım canım aynen burada yazan çok oluyor:) zaten benimde son dogum Mart 1 . ama mart aynı beklemicek gibi :):) yok canım.bi sen değilsin. ben de dahil çok kişi var burda ondan tazdım.malum benimki de 21 şubat.
Yalancı kasılma olabilir braxton hicks diye Google'a yazarsanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.Merhaba Şubat anneleri ya benim dünden beri karnımin bitarafi sürekli toplandı indi diğer tarafta oldu bazen . kasılmamı bebek mi ayırt edemiyorum . sürekli semsert oldu elimin altında . sayamiçağım kadar çok oldu karnım da sert ama aci yok ama bugün de oldu kalktığımda beri arada bi oluyove bugün üstüne bel ağrısı oldu . hiç bi işte yapmıyorum nie böyle oluyor bilmiyorum şuan 1 saattir belim agriyo pozisyon değiştirsem de geçmiyo karnımdada yine bazen toplanıyo semsert oluyo geçiyor . .s bu bel.ağrısıyla beraber devam ediyor. belden karnıma doğru yayılınca doktora haber versemmi bilen arkadaşlar ne olduğunu biliyorsa söylerse sevinirim telaş yaptim şimdi
Çok teşekkür ederim sağol bel ağrım var sadece karnımda yok bide ara ara toplanma oluyor . bel ağrım artarsa aricam artık napim sürekli gitmekte istemiyorumSenin yerinde olsam Dr mutlaka haber veririm. Bugün bende sordum tekrar adet sancısı dinlendiğinde geçmeyen bel ve kasık Ağrı'sı olursa gel dedi. Bazı sancıları biz hissedemiyoruz. Nst de çıkıyor. Karnının bir tarafa kasılıp kalması ara ara olu ama hemen geçiyor. Ne olur ne olmaz Dr la görüş geçmiş olsun
Arada kaynama diye alıntılıyorumARKADAŞLAR BİRİ BANA ACİL YARDIM ETSİN LÜTFEN.. BELKİ HATIRLARSINIZ ERZURUMDAN ANKARAYA GELMİŞTİM DOĞUM İÇİN KALDIM BURDA AMA DOKTORUM VE HASTANEM YOK HALA ..36. HAFTADAYIM ARTIK BİR YER BULMAM LAZIM YOKSA KALDIM ORTADA LÜTFEN ANKARADA OLANLAR MEMNUN OLDUKLARI DOKTOR VE HASTANELERİ YAZSINLAR.. ÖNCELİKLE NORMAL DOĞUMA ŞANS VEREN BİR DOKTOR OLSUN İSTİYORUM..
Teşekkürler ederim bakıcam çok sagolun artık artarsa giderim yapcak bisi yok böyle çözülecek gibi deil :) ne olduğu anlamıyorum çünkü :)Yalancı kasılma olabilir braxton hicks diye Google'a yazarsanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Ben hastanedeyken sağ sol kasıklarımdan bacaklarıma vuran değişik bir ağrı oldu. Bende normal doğum belirtileri nedir hiç yaşamadığım için dert etmedim. Hemşire iyimisiniz dedi. Söyledim. Neden söylemiyosunuz hemen dru arayalım dedi. Dr geldi. Nst bakalım hemen dedi. Ben kendimce okadar ciddiye bile almamıştım. Neyseki sancı falan çıkmadı. Dr Sancı yada enfeksiyondan olabilir dedi. Enfeksiyon çıktı.
Rica ederim :) temkinli olmakta fayda varTeşekkürler ederim bakıcam çok sagolun artık artarsa giderim yapcak bisi yok böyle çözülecek gibi deil :) ne olduğu anlamıyorum çünkü :)
Aynen :) ilk hamilelik bide daha çok pimpirikli oluyor insan :)Rica ederim :) temkinli olmakta fayda var
Bilmiyorum canım zararını ama bu ilaçların gebelikte kullanılma grupları varya viks c grubu imisSimdiye kadar 3 kez kullandim canim zaten, cok kotu olmustum uyuyamiyordum...zarari neymis peki ?
Arada kaynama diye alıntılıyorum
Seni hatırladım Ankara'ya gitmen konusunda konuşmuştuk hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun :)
Anladım canım aynen burada yazan çok oluyor:) zaten benimde son dogum Mart 1 . ama mart aynı beklemicek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?