2017 Şubat Anneleri

Benimde 7 tane krem karistrilip kuullandim cok rahatlatti beni hapta allerset ti.bende cok cektimm ama bunlar rahtlatti bide yedigimizede dikkat etmek lazim kasinti yapn seylerden uzaklasinca cok rahtladim rabbim bida yasatmasin o gunleri kasunti hic biseye benzemiyor.istyorsaniz kremlerin isimleri bakip yazabilirim.

Merhaba Şubat anneleri ya benim dünden beri karnımin bitarafi sürekli toplandı indi diğer tarafta oldu bazen . kasılmamı bebek mi ayırt edemiyorum . sürekli semsert oldu elimin altında . sayamiçağım kadar çok oldu karnım da sert ama aci yok ama bugün de oldu kalktığımda beri arada bi oluyo ve bugün üstüne bel ağrısı oldu . hiç bi işte yapmıyorum nie böyle oluyor bilmiyorum şuan 1 saattir belim agriyo pozisyon değiştirsem de geçmiyo karnımdada yine bazen toplanıyo semsert oluyo geçiyor . .s bu bel.ağrısıyla beraber devam ediyor. belden karnıma doğru yayılınca doktora haber versemmi bilen arkadaşlar ne olduğunu biliyorsa söylerse sevinirim telaş yaptim şimdi

Ben hastanedeyken sağ sol kasıklarımdan bacaklarıma vuran değişik bir ağrı oldu. Bende normal doğum belirtileri nedir hiç yaşamadığım için dert etmedim. Hemşire iyimisiniz dedi. Söyledim. Neden söylemiyosunuz hemen dru arayalım dedi. Dr geldi. Nst bakalım hemen dedi. Ben kendimce okadar ciddiye bile almamıştım. Neyseki sancı falan çıkmadı. Dr Sancı yada enfeksiyondan olabilir dedi. Enfeksiyon çıktı.

Son düzenleme:

:) yok canım.bi sen değilsin. ben de dahil çok kişi var burda ondan tazdım.malum benimki de 21 şubat.

Senin yerinde olsam Dr mutlaka haber veririm. Bugün bende sordum tekrar adet sancısı dinlendiğinde geçmeyen bel ve kasık Ağrı'sı olursa gel dedi. Bazı sancıları biz hissedemiyoruz. Nst de çıkıyor. Karnının bir tarafa kasılıp kalması ara ara olu ama hemen geçiyor. Ne olur ne olmaz Dr la görüş geçmiş olsun

ARKADAŞLAR BİRİ BANA ACİL YARDIM ETSİN LÜTFEN.. BELKİ HATIRLARSINIZ ERZURUMDAN ANKARAYA GELMİŞTİM DOĞUM İÇİN KALDIM BURDA AMA DOKTORUM VE HASTANEM YOK HALA .. 36. HAFTADAYIM ARTIK BİR YER BULMAM LAZIM YOKSA KALDIM ORTADA LÜTFEN ANKARADA OLANLAR MEMNUN OLDUKLARI DOKTOR VE HASTANELERİ YAZSINLAR.. ÖNCELİKLE NORMAL DOĞUMA ŞANS VEREN BİR DOKTOR OLSUN İSTİYORUM..

Yalancı kasılma olabilir braxton hicks diye Google'a yazarsanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sağol bel ağrım var sadece karnımda yok bide ara ara toplanma oluyor . bel ağrım artarsa aricam artık napim sürekli gitmekte istemiyorum allah sağ sağlık kucağınıza almayı nasip etsin sizede

Arada kaynama diye alıntılıyorum

Seni hatırladım Ankara'ya gitmen konusunda konuşmuştuk hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun :)

Ben 2 hafta önce idrar tahlili verdiğimde hiç enfeksiyon çıkmadı.
Ağrı ise ayağa kalkınca bıçak saplanması şeklinde şiddetleniyor . Sağ kasığımdan sağ bacağıma vurup yürümemi engelliyor. Adım attıkca çok canım yanıyor.
Sol tarafımda ise hiç bir şey yok.
Oturunca veya uzanınca da geçiyor.
Bi anlam veremediğim için oturduğum yerden bekliyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…