Fıtığın var mı turuncu. Benim d3 o tarz oluyordu fıtık ağrım oluncaBen 2 hafta önce idrar tahlili verdiğimde hiç enfeksiyon çıkmadı.
Ağrı ise ayağa kalkınca bıçak saplanması şeklinde şiddetleniyor . Sağ kasığımdan sağ bacağıma vurup yürümemi engelliyor. Adım attıkca çok canım yanıyor.
Sol tarafımda ise hiç bir şey yok.
Oturunca veya uzanınca da geçiyor.
Bi anlam veremediğim için oturduğum yerden bekliyorum işte :)
Geliyo mu acaba bebiş yürümene engel olması garipCanım çok ağrım var. Sebebini bilemiyorum. Sadece sağ kasığıma bıçak saplanıyor ve sağ bacağıma vuruyor.
Yürümemi dahi engelliyor sancı. Ayakta duramıyorum. Oturup ayaklarımı uzatınca şiddeti hafifliyor. 5 gibi başlamıştı ağrım ,devam ediyor hala...
Çok memnun olurum doktor a sorar kullanırım..Benimde 7 tane krem karistrilip kuullandim cok rahatlatti beni hapta allerset ti.bende cok cektimm ama bunlar rahtlatti bide yedigimizede dikkat etmek lazim kasinti yapn seylerden uzaklasinca cok rahtladim rabbim bida yasatmasin o gunleri kasunti hic biseye benzemiyor.istyorsaniz kremlerin isimleri bakip yazabilirim.
Fıtığın var mı turuncu. Benim d3 o tarz oluyordu fıtık ağrım olunca
Eneemmmm Ankara ya mı geldin sen bana arkadaş olacaksan söylerim :) şaka bi yana Sincan koru Hüseyin Hoca ya gidiyorum canım yoğun bir Dr ama çok memnunum ben çok motive eden hastasiyla hasta gibi değil de çok samimi ilgileniyo ayrıca da tam bir normal doğum taraftarı bi DrARKADAŞLAR BİRİ BANA ACİL YARDIM ETSİN LÜTFEN.. BELKİ HATIRLARSINIZ ERZURUMDAN ANKARAYA GELMİŞTİM DOĞUM İÇİN KALDIM BURDA AMA DOKTORUM VE HASTANEM YOK HALA ..36. HAFTADAYIM ARTIK BİR YER BULMAM LAZIM YOKSA KALDIM ORTADA LÜTFEN ANKARADA OLANLAR MEMNUN OLDUKLARI DOKTOR VE HASTANELERİ YAZSINLAR.. ÖNCELİKLE NORMAL DOĞUMA ŞANS VEREN BİR DOKTOR OLSUN İSTİYORUM..
Geliyo mu acaba bebiş yürümene engel olması garip
Çok memnun olurum doktor a sorar kullanırım..Benimde 7 tane krem karistrilip kuullandim cok rahatlatti beni hapta allerset ti.bende cok cektimm ama bunlar rahtlatti bide yedigimizede dikkat etmek lazim kasinti yapn seylerden uzaklasinca cok rahtladim rabbim bida yasatmasin o gunleri kasunti hic biseye benzemiyor.istyorsaniz kremlerin isimleri bakip yazabilirim.
Doğum sancısı pozisyon değiştiğinde gecmiyo diyolarHiç bilmiyorum ki...
Doğum sancısı böyle tek taraflı olmaz gibi. Oturduğunda veya uzandığında da geçmez herhalde.
Ama yürürken de sancı girince nefesim kesiliyor ,bi yerlere tutunup bekliyorum.
Neyse bişi olursa yazarım artık buraya :)
Doğum sancısı pozisyon değiştiğinde gecmiyo diyolar
Eve çıktınız mı Can'ım Bebiş Nasıl? Birisi bu sabah gitti doğumaSelam kızlar bnde sonra doğum yapan oldu mu tek tek okuyamadim:)
Valla benim de yapılacak ama ne yardım edecek kimsem var nede kadın fln alabilirimEvet canım.
Belkide hazırlık ağrısı filandır. Hiç bilmiyorum.
Sabaha doğurmazsam bu hafta içine temizlikçiyi ayarlayıp işi gücü bitireyim bari.
Doğumdan çok iş güç stresi yaşıyorum :))
Selam kızlar bnde sonra doğum yapan oldu mu tek tek okuyamadim:)
Eneemmmm nabiyon bebiş nasıl sen nasılsın evdemisiniz bebiş huysuzlaniyomu süt un var mı emebiliyomu çok sordum dimiSelam kızlar bnde sonra doğum yapan oldu mu tek tek okuyamadim:)
Bizim de Ela Nuray ..ikincisi mecburi isim oldu ama benim Ela kizim olacak o5 olduk:)) bizimki de Ela Merve (Merve'yi rahmetli babam söylemişti, eşim sağolsun benden önce koymak istedi. Ela da ikimizin ortak isteğiydi..
Hepiniz çok haklısınız artık kendime gelme zamanım geldiBu kadar canını sıkma artık evlatlarını düşün. İlk oğlumu doğurduğumda 30 yaşında 28 kilo aldım. 1.5 sene sonra eski kiloma yavaş yavaş döndüm. Tavsiyem doğum sonrası süt için sadece bol bol su verirsin. 38 yaşındayım şuanda 10 kilo aldım, biraz daha olursa Onuda veririm. Şuanki psikolojinin Zarardan başka bişey değil. Üzme kendini artık aşırı tatlı ve hamurdan uzak dur.
Doğumdan sonra da ayrılmayalım kızlar destek olalım birbirimizeCan'ım bende iki çocuklu olucam en güzel şey çocuklarımıza kardeş paramızla alamayacağımız tek şey... Doğumdan sonra biraz sıkıp eski halimize geliriz inş son günlerin verdiği sıkıntı da var o yüzden bu kadar kötü hissediyorsundur
Veririm ya ohh Sefa'm olsunAmaan bu günleri bi daha mı görücem yedikçe yiyorum mesajını hiç unutmam. Çok salmamak gerekiyo hamilelikte.
Kilo takıntım var benimde almaktan korkarım.
Neyseki yaşın genç ne güzel iki çocuk annesi olucan bu yaşta. Çok güzel verirsin kiloları tek derdin bu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?