2017 Şubat Anneleri

TuRuNCu canım umarım önemli birşey değildir bende de 2 gündür mide bulantısı var üstelik bugün çıkardım son aylarda mide bulantısı olmaz diye bilirdim anlamadım kendimi gitti son aya girdik şikayetler arttı resmen

Fıtığın var mı turuncu. Benim d3 o tarz oluyordu fıtık ağrım olunca

Geliyo mu acaba bebiş yürümene engel olması garip

Çok memnun olurum doktor a sorar kullanırım..

Eneemmmm Ankara ya mı geldin sen bana arkadaş olacaksan söylerim :) şaka bi yana Sincan koru Hüseyin Hoca ya gidiyorum canım yoğun bir Dr ama çok memnunum ben çok motive eden hastasiyla hasta gibi değil de çok samimi ilgileniyo ayrıca da tam bir normal doğum taraftarı bi Dr

Geliyo mu acaba bebiş yürümene engel olması garip

Hiç bilmiyorum ki...
Doğum sancısı böyle tek taraflı olmaz gibi. Oturduğunda veya uzandığında da geçmez herhalde.
Ama yürürken de sancı girince nefesim kesiliyor ,bi yerlere tutunup bekliyorum.
Neyse bişi olursa yazarım artık buraya :)

Çok memnun olurum doktor a sorar kullanırım..

Doğum sancısı pozisyon değiştiğinde gecmiyo diyolar

Doğum sancısı pozisyon değiştiğinde gecmiyo diyolar

Evet canım.
Belkide hazırlık ağrısı filandır. Hiç bilmiyorum.
Sabaha doğurmazsam bu hafta içine temizlikçiyi ayarlayıp işi gücü bitireyim bari.
Doğumdan çok iş güç stresi yaşıyorum :))

Evet canım.
Belkide hazırlık ağrısı filandır. Hiç bilmiyorum.
Sabaha doğurmazsam bu hafta içine temizlikçiyi ayarlayıp işi gücü bitireyim bari.
Doğumdan çok iş güç stresi yaşıyorum :))
Valla benim de yapılacak ama ne yardım edecek kimsem var nede kadın fln alabilirim ne yapcam bilmiyorum

Selam kızlar bnde sonra doğum yapan oldu mu tek tek okuyamadim:)
Eneemmmm nabiyon bebiş nasıl sen nasılsın evdemisiniz bebiş huysuzlaniyomu süt un var mı emebiliyomu çok sordum dimi daha devamı da var bi anda yazmiyim dedim bi ara cvplayiver bunları

Hepiniz çok haklısınız artık kendime gelme zamanım geldi

Doğumdan sonra da ayrılmayalım kızlar destek olalım birbirimize

Veririm ya ohh Sefa'm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…