Gelsinler de artık Ayaş'a kalkalımEvin için de ben de bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum. Zaten yeterince sıcak evlerimiz.
Ayyy yazık çocuğa yaa.
Ben oğlumu hiç öyle sıkı sıkı giydirmedim.
Sütünü /mamasını bile oda sıcaklığında verdim ki öyle alışsın diye.
Şimdi buzdolabına gider ,buzz gibi sütü lıkır lıkır içer bir güzel. Kaç kişi çocuğun boğazı şişer diye söylediyse de benim oğlanın boğazı hiç bu sebepten şişmedi :)
Yazık valla yaa.
Tamam yeni doğandır,sıcak tutmak gerekir ama bugün gördüklerimde çok abartıydı yahu..
teşekkür ederim inşallah ya artık çok kaygılıyım hala bir doktorum yok..
Selam kızlar bnde sonra doğum yapan oldu mu tek tek okuyamadim:)
Evet canım.
Belkide hazırlık ağrısı filandır. Hiç bilmiyorum.
Sabaha doğurmazsam bu hafta içine temizlikçiyi ayarlayıp işi gücü bitireyim bari.
Doğumdan çok iş güç stresi yaşıyorum :))
F fatmamuallm cnm sendin dimi bugün Doğuma giden ? Nasıl oldun?
mbg24 ve TuRuNCu geçmiş olsun cnm . Okurken bende korktum valla. Dikkat edin ikinizde ... çatı ağrısı denen şey çok zormuş çoook. Bende ondan çekiyorum kızlar
Bişey olmaz o kadarcik şeyden :) korkma ama bu haftalarda sakarlik artıyor düşmeyelim de aman amanKızlar... tuvalete girerken ışığı yakmak istedim ve o an karnımın sol tarafını kapının kasasına vurdumaaaa dedim birden ama hemen oğlum karnımın sağ tarafına dayadı kendini acaba bir sorunmu oldu yoksa rahatsız olup sadece hareketmi etti . Şimdi ablamla konuştum bişey olmaz deri . Allahım inş . Bişey olmamıştır
Eevet bu sabah bi arkadaşı daha doğuma aldılar. Siz nasılsınız? Notmalmi oldu doğumunuz? Bebiş nasıl?
Yastıkta koyuyorum cnm ama bu kez bacaklarım uzun süre açık kaldığından acıyor ... oğlum rahat ediyor yastık koyunca diye düşünüyorum ... sağa sola dönmek işkenceTeşekkür ederim canım çatı ağrısını bende ara sıra yaşıyorum zor gerçekten, yatarken yastık koyuyormusun bacaklarının arasına? Daha iyi geliyor yastıkla yatmak.
Oğlum da 3 sene de veremedim en sın 73 kiloya kadar düştüm oysa hedefim 63 tü. Her ay 1 kilo zor verdim oda dikkat etmekten yorulmuştum evlendim evleneli hiç eski kıyafetlerimi yiyemedim bu da üzdü beni bir çoçukla başaramadım 2 çoçukla nasıl başaracağım diye daralıyorumCanim 73 kg basladim hamilelige su anda 88 kg olmusum.Şükür diyorum bebegim sağlıklı ve kg olarak iyi.Bayan için evet kg cok önemli, kg fazla olunca ozguvende sorun olabiliyor belki acaba güzel miyim?Aynada cok şişmanım gibi.Daha önce cok kg idim.Magazada satış danismani size göre kıyafetimiz yok dediği gün sisman oldugumu biliyordum ama yüzleşmek çok zoruma gitmisti.92 kg daydim o zaman kullandığım kortizon ve vitaminlerden sonra azimle 63 kg düştüm. Kk da forumlarda gruplarda o kadar çok mesajlarim var.Diyeceğim cok sey var bu konuda.Kimseyi kafana takma şu anda bebeğini düşün.Istersen herseyi basarabilirsin.Kg biraz genetik biraz psikolojik....Takma sonra bir grup kurarız veririz bebislerle kg hepsini.
ohh güle güle giysin inş annesi ...Hanımlar merhaba yazıları okurken korktum erken dogurcaz yıne dıye allahtan olmamış.bu arada dalının sıvı deterjanıyla bebegın kıyafetlerını yıkadım mınnak mınnak mıs gıbı bır koku bayıldm resmen hacısakırde aldm ama bu acayıp güzel kokuyo tavsıye ederm
çok şükür iyiyi canım .teşekkür ederiz:) kim gittiEve çıktınız mı Can'ım Bebiş Nasıl? Birisi bu sabah gitti doğuma
ben iyiyim şükür yok Spinal anestezi oldum. Bebegim de iyi sütü gelirse daha iyi olcak inşallah . Teşekkür ederiz :)Eevet bu sabah bi arkadaşı daha doğuma aldılar. Siz nasılsınız? Notmalmi oldu doğumunuz? Bebiş nasıl?
İyiyiz canım :) sutum yok ama Göğsü d olmaya başladı bebeğim mama veriyoruz hastane aptamil verdi bizde devam ediyoruz sarı süt dedikleri gelio damla damla sa g maya devam gelecek az kaldı :) biberon anne göğsüne benzediğini için beni reddetmesi . Kendine ogrenmeye başladı kontrol edebiliyor çenesini:) ertesi gün çıktık biz hastaneden yarın kontrolünü var bakalım ne durumdayiz:)Eneemmmm nabiyon bebiş nasıl sen nasılsın evdemisiniz bebiş huysuzlaniyomu süt un var mı emebiliyomu çok sordum dimidaha devamı da var bi anda yazmiyim dedim bi ara cvplayiver bunları
kizlar masallah ne cok muhabbet donmus yetisemiyorm. Malum sinav haftasi okulun son demleri pek yogun gecio habersiz kaliyorm sizden ama dogum yapan arkadaslara hayirli olsn diyorm ins vakti zamaninda darisi basimiza hazirlik yapan arkadaslari gordm pembis bi kizcenin odasi vardi cok guzel olms gule gule gelsin buyusun bunun disinda tum hamislik dertleri benim de basimda sirt bacak agrisi kasilmalar yalanci sancilar ama cok sukur iyiyiz dun kontrolumuz vardi 2800gr 51 cm dedi drumuz bakalim iri bebek bekle 2hafta onden gidio ins erken gelmeye kalkmaz oglusum [/QUOTE
Maşallah oğluna cnm ... Doğum şekli vs konuştunuzmu? Benimde 32+o da 2270 idi 13 gün ilerideydi ama benimkine iri demedi doktor ...
Sevindim canım gelir gelir süt un stres yapma yeter ki bebise maşAllah çenesi kuvvetlendikce daha iyi emer emdikce de daha çok süt gelir inş çok sevindim inş yarında herşey yolunda derçok şükür iyiyi canım .teşekkür ederiz:) kim gitti
ben iyiyim şükür yok Spinal anestezi oldum. Bebegim de iyi sütü gelirse daha iyi olcak inşallah . Teşekkür ederiz :)
İyiyiz canım :) sutum yok ama Göğsü d olmaya başladı bebeğim mama veriyoruz hastane aptamil verdi bizde devam ediyoruz sarı süt dedikleri gelio damla damla sa g maya devam gelecek az kaldı :) biberon anne göğsüne benzediğini için beni reddetmesi . Kendine ogrenmeye başladı kontrol edebiliyor çenesini:) ertesi gün çıktık biz hastaneden yarın kontrolünü var bakalım ne durumdayiz:)
Iste çarşamba günü sabah ise bi uğradım kahvalti mi yaptım bi güzel masaya geçtim hatta buraya yazdım bi anda tak diye ses geldi ne oluyoruz dedim ve baskı var kasık lara kalktım bi anda suyun geldi bn şok ece gittik nişanı gelmiş eşimi aradım saat 09.30 doktoru aradım eve gidip duş alayım mi Hayır hemen gel dedi. Sanci var 10 dk da bir gidene kadar 10 dk birde devam etti. Hastaneye gittik ultrason girdim sancı ma bakıldı nasıl istiyorsun dedi . Spinal dedim aslında bn kolay yapabilirim gibime gelmişti normal doğumu bebeğim belki gününü tamamlamadan o yapmasa felan derken hop baktım ameliyat odasındayim:) anestezi doktoru kendini tanıttı oturdum iğnesi yaptı vs doktorum geldi ekip epey fazlaydı sanırım 5 kişi vardı . Saat 11.30 gibi başladılar ve ağlama sesi ve dünyanın en güzel kokusu burnumda buram buram . Allahım isteyen herkese nasip etsin . Bebegim gitti bn yaklaşık 20 dk sürmeden odama geçtim çok profesyonelleri hiçbişey hissetmedim . Ağrım çok olmadı. Ertesi gün gaz çıkınca evin yolunu tuttuk:) ve ben o zaman anladım yeni bi hayatın beni beklediğini. Allahıma şükürler olsun sağlıklı bi bebek nasip etti. Darisi sizlere insallah.bakmaya doymuyor insan koklamak doymuyor :) bu arada ben Bebeğimi hala yıkamadim hastanede yıkamadi pazar günü yıkama düşünüyoruz 5 gün yıkama dedi doktorumcanım anlatsana doğum sürecini,, meraktan ölüyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?