Erken doguruo hanimlar) hazir olsun dedim sagolasin darisi size yumusatici almadm koymayin diolar ama seninki daha guzel kokarohh güle güle giysin inş annesi ...
Bende dalin toz , yumuşatıcı sıvı haftaya bende yıkayacağım inş.
Evet canım sezerysn belden aşağı uyuşturuluyoLazKiziEsma cnm spinal anestezi sezeryanda oluordu dimi ? Erken doğması ile alakalı ne dedi doktor . Gerçi artık pek 40. Hafta görülmüyor sanırım . İnş bol bol sütün gelirde cuk cuk emer bebeğin
Yumuşatıcı aldım ama kararsızım çok koku kalırsa bebiş doğunca kullanmam .. bizim kıyafetlerin bir kısmı annemde . 1 haftaya hepsini getirip renkli ve beyazlar diye 2 seferde yıkayacağım ...Erken doguruo hanimlar) hazir olsun dedim sagolasin darisi size yumusatici almadm koymayin diolar ama seninki daha guzel kokar
Hayırlısı olmuş cnm maşallah.. diğer erken Doğum yapan arkadaşlarda sezeryanmı acaba ?Evet canım sezerysn belden aşağı uyuşturuluyo
Olgun bebek doğum kanalına girmiş erken gelebilir demişti 5 gün sonra geldi . Bana en başından beri erken yumurtlama önden giden gebelik dendi .
ARKADAŞLAR BİRİ BANA ACİL YARDIM ETSİN LÜTFEN.. BELKİ HATIRLARSINIZ ERZURUMDAN ANKARAYA GELMİŞTİM DOĞUM İÇİN KALDIM BURDA AMA DOKTORUM VE HASTANEM YOK HALA ..36. HAFTADAYIM ARTIK BİR YER BULMAM LAZIM YOKSA KALDIM ORTADA LÜTFEN ANKARADA OLANLAR MEMNUN OLDUKLARI DOKTOR VE HASTANELERİ YAZSINLAR.. ÖNCELİKLE NORMAL DOĞUMA ŞANS VEREN BİR DOKTOR OLSUN İSTİYORUM..
P.tesi gidicem 35+2 olucam o zamana.. ben nasip olursa normal istiyorum . Çatı muayenesi yapmaz herhalde . Sezeryan derse doktor değiştiricem. Korkuyorum sezeryandan ...Cnm 32 de 13gun ondeydi bilmiorm boyundan mi dio ama iri bebek bekliorm dedi ben zaten sezeryan istiorm dogum seklini gununu 2hafta sonra konusalim dedi artk her hafta kontrol ve nst olacakms haftaya cuma yine gidicm senin kontrol yakin mi
Cnm bnm durum biraz farkli muayene olamiorm psikolojik vajinusmus yasadm baska seyler de derken o an kitlenip kasarim cocuk haznede kalir diye sezeryan istiorm valla arkadasm bnden 3hafta once ayni dr a gidioruz hala cati muayenesi olmams sanirim sanci olmazsa ve acilma yoksa muayene yapmiolar o da normal istio cunku Ama hazirlikli git yine de ve korkma gruptakiler cok zor olmadgni yazmislar hepP.tesi gidicem 35+2 olucam o zamana.. ben nasip olursa normal istiyorum . Çatı muayenesi yapmaz herhalde . Sezeryan derse doktor değiştiricem. Korkuyorum sezeryandan ...
Beni de öp bende anladım@TuRuNCu yu bende öpiyim
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim..senin adina sevindim, atlattin ne guzel, darisi bize olsun insallah...Iste çarşamba günü sabah ise bi uğradım kahvalti mi yaptım bi güzel masaya geçtim hatta buraya yazdım bi anda tak diye ses geldi ne oluyoruz dedim ve baskı var kasık lara kalktım bi anda suyun geldi bn şok ece gittik nişanı gelmiş eşimi aradım saat 09.30 doktoru aradım eve gidip duş alayım mi Hayır hemen gel dedi. Sanci var 10 dk da bir gidene kadar 10 dk birde devam etti. Hastaneye gittik ultrason girdim sancı ma bakıldı nasıl istiyorsun dedi . Spinal dedim aslında bn kolay yapabilirim gibime gelmişti normal doğumu bebeğim belki gününü tamamlamadan o yapmasa felan derken hop baktım ameliyat odasındayim:) anestezi doktoru kendini tanıttı oturdum iğnesi yaptı vs doktorum geldi ekip epey fazlaydı sanırım 5 kişi vardı . Saat 11.30 gibi başladılar ve ağlama sesi ve dünyanın en güzel kokusu burnumda buram buram . Allahım isteyen herkese nasip etsin . Bebegim gitti bn yaklaşık 20 dk sürmeden odama geçtim çok profesyonelleri hiçbişey hissetmedim . Ağrım çok olmadı. Ertesi gün gaz çıkınca evin yolunu tuttuk:) ve ben o zaman anladım yeni bi hayatın beni beklediğini. Allahıma şükürler olsun sağlıklı bi bebek nasip etti. Darisi sizlere insallah.bakmaya doymuyor insan koklamak doymuyor :) bu arada ben Bebeğimi hala yıkamadim hastanede yıkamadi pazar günü yıkama düşünüyoruz 5 gün yıkama dedi doktorum
daha önce de tavsiye etmiştim, beni dinle ve Doç. Dr. Cemil Kaya'ya git canım... asla pişman olmayacaksın..bana güven
Eneemmmm Ankara ya mı geldin sen bana arkadaş olacaksan söylerim :) şaka bi yana Sincan koru Hüseyin Hoca ya gidiyorum canım yoğun bir Dr ama çok memnunum ben çok motive eden hastasiyla hasta gibi değil de çok samimi ilgileniyo ayrıca da tam bir normal doğum taraftarı bi Dr
İyi akşamlar bende ankaradayım doktorum fatma reşide önalan cukurambarda muayenesi istediğin hastanede dogum yaptırıyor.Çok ilgili ve herseyi ayrıntısıyla anlatan bir doktor ben çok memnunum.
kim doğuma girdi ?? haydaaa vakti mi gelmişti yoksa yine acil durum vakası mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?