2017 Şubat Anneleri

LazKiziEsma cnm spinal anestezi sezeryanda oluordu dimi ? Erken doğması ile alakalı ne dedi doktor . Gerçi artık pek 40. Hafta görülmüyor sanırım . İnş bol bol sütün gelirde cuk cuk emer bebeğin

LazKiziEsma cnm spinal anestezi sezeryanda oluordu dimi ? Erken doğması ile alakalı ne dedi doktor . Gerçi artık pek 40. Hafta görülmüyor sanırım . İnş bol bol sütün gelirde cuk cuk emer bebeğin
Evet canım sezerysn belden aşağı uyuşturuluyo
Olgun bebek doğum kanalına girmiş erken gelebilir demişti 5 gün sonra geldi . Bana en başından beri erken yumurtlama önden giden gebelik dendi .

Erken doguruo hanimlar) hazir olsun dedim sagolasin darisi size yumusatici almadm koymayin diolar ama seninki daha guzel kokar
Yumuşatıcı aldım ama kararsızım çok koku kalırsa bebiş doğunca kullanmam .. bizim kıyafetlerin bir kısmı annemde . 1 haftaya hepsini getirip renkli ve beyazlar diye 2 seferde yıkayacağım ...

Cnm 32 de 13gun ondeydi bilmiorm boyundan mi dio ama iri bebek bekliorm dedi ben zaten sezeryan istiorm dogum seklini gununu 2hafta sonra konusalim dedi artk her hafta kontrol ve nst olacakms haftaya cuma yine gidicm senin kontrol yakin mi

Evet canım sezerysn belden aşağı uyuşturuluyo
Olgun bebek doğum kanalına girmiş erken gelebilir demişti 5 gün sonra geldi . Bana en başından beri erken yumurtlama önden giden gebelik dendi .
Hayırlısı olmuş cnm maşallah.. diğer erken Doğum yapan arkadaşlarda sezeryanmı acaba ?

Cnm 32 de 13gun ondeydi bilmiorm boyundan mi dio ama iri bebek bekliorm dedi ben zaten sezeryan istiorm dogum seklini gununu 2hafta sonra konusalim dedi artk her hafta kontrol ve nst olacakms haftaya cuma yine gidicm senin kontrol yakin mi
P.tesi gidicem 35+2 olucam o zamana.. ben nasip olursa normal istiyorum . Çatı muayenesi yapmaz herhalde . Sezeryan derse doktor değiştiricem. Korkuyorum sezeryandan ...

P.tesi gidicem 35+2 olucam o zamana.. ben nasip olursa normal istiyorum . Çatı muayenesi yapmaz herhalde . Sezeryan derse doktor değiştiricem. Korkuyorum sezeryandan ...
Cnm bnm durum biraz farkli muayene olamiorm psikolojik vajinusmus yasadm baska seyler de derken o an kitlenip kasarim cocuk haznede kalir diye sezeryan istiorm valla arkadasm bnden 3hafta once ayni dr a gidioruz hala cati muayenesi olmams sanirim sanci olmazsa ve acilma yoksa muayene yapmiolar o da normal istio cunku Ama hazirlikli git yine de ve korkma gruptakiler cok zor olmadgni yazmislar hep

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim..senin adina sevindim, atlattin ne guzel, darisi bize olsun insallah...

LazKiziEsma şuan tam yine ağlama modundaydim son bi saattir fln ağlama modundayim yazdigini okuyunca hepten coştum

İyi akşamlar bende ankaradayım doktorum fatma reşide önalan cukurambarda muayenesi istediğin hastanede dogum yaptırıyor.Çok ilgili ve herseyi ayrıntısıyla anlatan bir doktor ben çok memnunum.

ayy çok teşekkür ederim .. ankaraya geldim evet.. kaldım burda .. arkadaş oluruz tabi niye olmayalım ama sincan bana çok uzak yaa.. ben aydınlıkevler tarafındayım.. ama yinede sağol seçenek olarak kalsın..ne kadar doğum ücreti sincan korunun.. ama diğer koru bana daha yakın olur sanırım..

İyi akşamlar bende ankaradayım doktorum fatma reşide önalan cukurambarda muayenesi istediğin hastanede dogum yaptırıyor.Çok ilgili ve herseyi ayrıntısıyla anlatan bir doktor ben çok memnunum.

çok teşekkür ederim ... not alıyorum ismini doktorun.. valla sokakta doğurucam bu gidişle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…