@fatmamuallm gitti Canım... Ne güzel anlatmışsın benim ikinci olduğu halde çıkarıp sevesim geldi :)çok şükür iyiyi canım .teşekkür ederiz:) kim gitti
ben iyiyim şükür yok Spinal anestezi oldum. Bebegim de iyi sütü gelirse daha iyi olcak inşallah . Teşekkür ederiz :)
İyiyiz canım :) sutum yok ama Göğsü d olmaya başladı bebeğim mama veriyoruz hastane aptamil verdi bizde devam ediyoruz sarı süt dedikleri gelio damla damla sa g maya devam gelecek az kaldı :) biberon anne göğsüne benzediğini için beni reddetmesi . Kendine ogrenmeye başladı kontrol edebiliyor çenesini:) ertesi gün çıktık biz hastaneden yarın kontrolünü var bakalım ne durumdayiz:)
Diğer koru daha pahalı canım hem muayene ücreti hem doğum ücreti şuan Sincan koru 112 yada 115 cukumanbar 200 lu rakamlarda diye biliyorumayy çok teşekkür ederim .. ankaraya geldim evet.. kaldım burda .. arkadaş oluruz tabi niye olmayalımama sincan bana çok uzak yaa.. ben aydınlıkevler tarafındayım.. ama yinede sağol seçenek olarak kalsın..ne kadar doğum ücreti sincan korunun.. ama diğer koru bana daha yakın olur sanırım..
Diğer koru daha pahalı canım hem muayene ücreti hem doğum ücreti şuan Sincan koru 112 yada 115 cukumanbar 200 lu rakamlarda diye biliyorum
Yok tatlım öyle olmuyor. Benim ilk doğumumda hiçbir şikayetim yoktu. Sancı nedir bilmem. Açılmaymış kasık ağrısıymış bilmem. Baktı dr bu kilo olarak aldı başını gidiyor. 40 beklersek dahada irileşecek. Ve normal olması mümkün değil. SeZeryan oldum. Ve gerçekten iri bir bebeğim olmuştu. Ve şuda var. Her hamilelik kendine öZgü. Şuan bende sanki ilk hamileliğimmiş gibi yaşadığım şeyler karşısında ne yapacağımı bilemez durumdayım.daha önce doğum yapmış biri olarak bazı şeyleri bilmeniz gerekmiyor muilk defa hamilelik yaşıyormuşsunuz gibi tepkileriniz var da..
Sincan koru 2350 şuan diye biliyorum yılbaşı zammı ile birlikte ama ben önceki hastası olduğum için 2000 dediler sezeryan da normal de Çukurambar da yine bunun nerdeyse 2 katı diye duydumdoğum ne kadar peki biliyomusun
Yanı kaçıncı olursa olsun her birinde farklı şeyler yaşanır heralde birinde yaşamadığını diğerinde yasayabilirsinYok tatlım öyle olmuyor. Benim ilk doğumumda hiçbir şikayetim yoktu. Sancı nedir bilmem. Açılmaymış kasık ağrısıymış bilmem. Baktı dr bu kilo olarak aldı başını gidiyor. 40 beklersek dahada irileşecek. Ve normal olması mümkün değil. SeZeryan oldum. Ve gerçekten iri bir bebeğim olmuştu. Ve şuda var. Her hamilelik kendine öZgü. Şuan bende sanki ilk hamileliğimmiş gibi yaşadığım şeyler karşısında ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Yok tatlım öyle olmuyor. Benim ilk doğumumda hiçbir şikayetim yoktu. Sancı nedir bilmem. Açılmaymış kasık ağrısıymış bilmem. Baktı dr bu kilo olarak aldı başını gidiyor. 40 beklersek dahada irileşecek. Ve normal olması mümkün değil. SeZeryan oldum. Ve gerçekten iri bir bebeğim olmuştu. Ve şuda var. Her hamilelik kendine öZgü. Şuan bende sanki ilk hamileliğimmiş gibi yaşadığım şeyler karşısında ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Aynen öyle. Herşeyiyle farklı. Ben ilkinde 39. Haftamda bile hopbidi hopbidi idim. Şimdi yerimden kalkıp adım atamıyorum. Kasılma yaşıyorum. Ağrılarım var. Uyuyamıyorum. Bulantılarım var. Ve daha bir çok şey.Yanı kaçıncı olursa olsun her birinde farklı şeyler yaşanır heralde birinde yaşamadığını diğerinde yasayabilirsin
Sincan koru 2350 şuan diye biliyorum yılbaşı zammı ile birlikte ama ben önceki hastası olduğum için 2000 dediler sezeryan da normal de Çukurambar da yine bunun nerdeyse 2 katı diye duydum
Var canım ekstra özel sigorta anlaşması da var diye biliyorum Ankara li bi hamişimiz de Sincan a geliyo özel sigorta dan faydalaniyodu sanırım M muhendiseylul oylemiydi canım ben mı yanlış biliyorumkoru hastanelerinin sgk anlaşması var mı?
Var canım ekstra özel sigorta anlaşması da var diye biliyorum Ankara li bi hamişimiz de Sincan a geliyo özel sigorta dan faydalaniyodu sanırım M muhendiseylul oylemiydi canım ben mı yanlış biliyorum
Evet canım SGK fiyatları ve nerdeyse çoğu hastane burda öyle bi kaç yeri daha aramıştım bende bundan yana dertliyim çok pahalı çünkü özel sigorta işini arkadaş görürse o daha iyi bilir söyler canımhmm sgk anlaşması olması iyiymiş ama bunlar sgk fiyatları mı o zaman..? bir de özel sigorta için çok geç kaldık sanırm
Evet canım SGK fiyatları ve nerdeyse çoğu hastane burda öyle bi kaç yeri daha aramıştım bende bundan yana dertliyim çok pahalı çünkü özel sigorta işini arkadaş görürse o daha iyi bilir söyler canım
Anliyorum canim...Böyle olmasi cok enteresanmis cidden...ben hep normal dogum yanlisiydim ama bebegim iri dogcakmis ayni hikayeden dolayi sezaryan olacak benim de..hayirlisi...@turuncu'da yanlis anlamasin, cok garip gelmisti,dogumlar ne kadar farkli olabilir diye dusundum ve cidden iyi niyetle sormustumYok tatlım öyle olmuyor. Benim ilk doğumumda hiçbir şikayetim yoktu. Sancı nedir bilmem. Açılmaymış kasık ağrısıymış bilmem. Baktı dr bu kilo olarak aldı başını gidiyor. 40 beklersek dahada irileşecek. Ve normal olması mümkün değil. SeZeryan oldum. Ve gerçekten iri bir bebeğim olmuştu. Ve şuda var. Her hamilelik kendine öZgü. Şuan bende sanki ilk hamileliğimmiş gibi yaşadığım şeyler karşısında ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Aynen canım pahalı valla bende onu düşünüyorum Dr umdan çok memnunum hep ona gittim ama doğum pahalı geliyo dediğin gibi devletten bende korkuyorum ve şimdiye kadar bu kadar para veripte devlette de kötü muamele görmekten korkuyorum Hüseyin Hoca ya çok alıştım napcam bende bunu düşünüyorumtamam canım sağolasın.. çok pahalı gerçekten yaa.. kredi çekip doğum yapıcam yani.. devlettende hepten korkuyorum ilk doğum olduğu için.. zekai tahir en iyisi sanırım aslında ama güvenemiyorum işte oradaki yaklaşıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?