2017 Şubat Anneleri

@fatmamuallm gitti Canım... Ne güzel anlatmışsın benim ikinci olduğu halde çıkarıp sevesim geldi :) inş bol sütün olur o sarı sıvı çok değerli zaten bebişe sıcak su ile duşta masaj yap göğüslerine çok etkili bak süt gelmesinde tekrar güle güle büyüt

Diğer koru daha pahalı canım hem muayene ücreti hem doğum ücreti şuan Sincan koru 112 yada 115 cukumanbar 200 lu rakamlarda diye biliyorum

daha önce doğum yapmış biri olarak bazı şeyleri bilmeniz gerekmiyor mu ilk defa hamilelik yaşıyormuşsunuz gibi tepkileriniz var da..
Yok tatlım öyle olmuyor. Benim ilk doğumumda hiçbir şikayetim yoktu. Sancı nedir bilmem. Açılmaymış kasık ağrısıymış bilmem. Baktı dr bu kilo olarak aldı başını gidiyor. 40 beklersek dahada irileşecek. Ve normal olması mümkün değil. SeZeryan oldum. Ve gerçekten iri bir bebeğim olmuştu. Ve şuda var. Her hamilelik kendine öZgü. Şuan bende sanki ilk hamileliğimmiş gibi yaşadığım şeyler karşısında ne yapacağımı bilemez durumdayım.

Yanı kaçıncı olursa olsun her birinde farklı şeyler yaşanır heralde birinde yaşamadığını diğerinde yasayabilirsin

+1 kesinlikle her hamilelik kendine özgü süreç

Yanı kaçıncı olursa olsun her birinde farklı şeyler yaşanır heralde birinde yaşamadığını diğerinde yasayabilirsin
Aynen öyle. Herşeyiyle farklı. Ben ilkinde 39. Haftamda bile hopbidi hopbidi idim. Şimdi yerimden kalkıp adım atamıyorum. Kasılma yaşıyorum. Ağrılarım var. Uyuyamıyorum. Bulantılarım var. Ve daha bir çok şey.

Insallah sende en kisa zamnda bir doktor bulursun.Bende balgat koruda dogum yapmak istiyorum.doktor ücreti kendi 2000 alıyordu arti hastane ama ocaktan sonra zam geldiği için daha belli olmadi dedi.haftaya gidince belli olucak bakalım fiyatlar ☺

Var canım ekstra özel sigorta anlaşması da var diye biliyorum Ankara li bi hamişimiz de Sincan a geliyo özel sigorta dan faydalaniyodu sanırım M muhendiseylul oylemiydi canım ben mı yanlış biliyorum

hmm sgk anlaşması olması iyiymiş ama bunlar sgk fiyatları mı o zaman..? bir de özel sigorta için çok geç kaldık sanırm

hmm sgk anlaşması olması iyiymiş ama bunlar sgk fiyatları mı o zaman..? bir de özel sigorta için çok geç kaldık sanırm
Evet canım SGK fiyatları ve nerdeyse çoğu hastane burda öyle bi kaç yeri daha aramıştım bende bundan yana dertliyim çok pahalı çünkü özel sigorta işini arkadaş görürse o daha iyi bilir söyler canım

tamam canım sağolasın.. çok pahalı gerçekten yaa.. kredi çekip doğum yapıcam yani.. devlettende hepten korkuyorum ilk doğum olduğu için.. zekai tahir en iyisi sanırım aslında ama güvenemiyorum işte oradaki yaklaşıma..

Anliyorum canim...Böyle olmasi cok enteresanmis cidden...ben hep normal dogum yanlisiydim ama bebegim iri dogcakmis ayni hikayeden dolayi sezaryan olacak benim de..hayirlisi...@turuncu'da yanlis anlamasin, cok garip gelmisti,dogumlar ne kadar farkli olabilir diye dusundum ve cidden iyi niyetle sormustum

Aynen canım pahalı valla bende onu düşünüyorum Dr umdan çok memnunum hep ona gittim ama doğum pahalı geliyo dediğin gibi devletten bende korkuyorum ve şimdiye kadar bu kadar para veripte devlette de kötü muamele görmekten korkuyorum Hüseyin Hoca ya çok alıştım napcam bende bunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…