Ama dediğim gibi araştırdığım kadarıyla yine Sincan koru bide etimed en uygunlardan diğerlerine göre bildiğim kadarıyla Çukurambar zaten Sincan koru yla bariz farklı diye biliyorum etimed de 1700 mus ama zamla 2000 i bulmuş galiba tanıdık oyle dedi ama aşağısı yok fazlası var yanitamam canım sağolasın.. çok pahalı gerçekten yaa.. kredi çekip doğum yapıcam yani.. devlettende hepten korkuyorum ilk doğum olduğu için.. zekai tahir en iyisi sanırım aslında ama güvenemiyorum işte oradaki yaklaşıma..
Senin hormonlar çok fenaDemiştim anlayan anlıyo diye:)) seni de öptük
Ama dediğim gibi araştırdığım kadarıyla yine Sincan koru bide etimed en uygunlardan diğerlerine göre bildiğim kadarıyla Çukurambar zaten Sincan koru yla bariz farklı diye biliyorum etimed de 1700 mus ama zamla 2000 i bulmuş galiba tanıdık oyle dedi ama aşağısı yok fazlası var yani
Aynen canım pahalı valla bende onu düşünüyorum Dr umdan çok memnunum hep ona gittim ama doğum pahalı geliyo dediğin gibi devletten bende korkuyorum ve şimdiye kadar bu kadar para veripte devlette de kötü muamele görmekten korkuyorum Hüseyin Hoca ya çok alıştım napcam bende bunu düşünüyorum
Senin hormonlar çok fenabenimki ağlamaya calisiyo senin hormonlar başka şeylere
M muhendiseylul de uzaktan geliyo sen bilirsin canım ben tavsiye ettim sadece Ortadoğu yu hiç sormadım fiyatını bi araştır istersen sen gel Sincan a ben gotururum senievet epey fark var anlaşılan ama bana sincan çok uzak yaahiç gitmedim sincana.. ortadoğu hastanesi var bir de o uygun galiba..
Yani aradığım duyduğum netten baktığım kadarıyla çoğunluk böyle fiyatlar canım bakalım napcam hayırlısı artıkyine sincan uygunmuş bence doktorundan memnunsan devam et artık orda.. millet bi düğüne kaç para harcıyo yaa..birkaç saat için..napalım artık Allah hayırlısını versin..
Bende tam tersi oldum hormonlar beni hep ağlatıyor :) seninkiler çok fena tutma içinde şişecen dicem ama tutmayinca da olmaz şimdiKesinlikle katılıyorum:)) şu içimden geçeni yapsam çok rahatlicam da:) neyyysssseeeee diyorum:)))
Maalesef canım Ankara da böyle ben de cok saskinim bende İzmit Gebze den gelin geldim buraya orda da böyle uçuk değil fiyatlar o yüzden acaba oraya mı gitsem diye de düşünmedim değil vallaSizin doğum fiyatları neymiş öyle arkadaş ..ben o parayı çocugumun eğitimine harcarım..benim muayene 70 tl doğum 900 tl
Bi sen değilsin canım inan bi çoğumuz zorlu geçirdik galiba bende öyleyim ve hala da öyleyim son 2 saattir yine aglama krizindeyim ama bu günümüze şükür napalimÇok sıkıntılı bir gebelik yaşadım ve yaşıyorm her anına şükür ediyorum ama inanın artık sıkıldım bunaldım bebegim ne halde acaba .. Önce mide bulantısı dört ay sonra eşimle aram bozuldu hepten sonra kaşıntı belası cıktı ki en acısı bu çare bulamıyorum bıktım kaşınmaktn şimdi öksürük tuttu. Babam borçlarından dolayı evi terk etti ortada yok ulaşamıyıruz.. Evim cok soğuk nefret ediyorum arka cephe kap karanlık Allahım ın her gününe cok şükür. Ama nolur bana da Dua edin herşey güzel olsun inanın yoruldum
Çok sıkıntılı bir gebelik yaşadım ve yaşıyorm her anına şükür ediyorum ama inanın artık sıkıldım bunaldım bebegim ne halde acaba .. Önce mide bulantısı dört ay sonra eşimle aram bozuldu hepten sonra kaşıntı belası cıktı ki en acısı bu çare bulamıyorum bıktım kaşınmaktn şimdi öksürük tuttu. Babam borçlarından dolayı evi terk etti ortada yok ulaşamıyıruz.. Evim cok soğuk nefret ediyorum arka cephe kap karanlık Allahım ın her gününe cok şükür. Ama nolur bana da Dua edin herşey güzel olsun inanın yoruldum
Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıcakla büyüsün yavru. Darısı bize.erkek canım sa olası n . Kanala girmişti doktor bekliyordu
Allah yardımcın olsun. Her doğum ayrı bir hikaye işteFıtığım yok canım.
İlk defa böyle rahatsızlık veren bir ağrı hissediyorum.
Bekleyeyim bakalım ne çıkacak
Hayır canım benim.üçüncü gebeliğim ucu de ekek biri diğerine benzemiyor. Her gebelik ayrı bir serüvendaha önce doğum yapmış biri olarak bazı şeyleri bilmeniz gerekmiyor muilk defa hamilelik yaşıyormuşsunuz gibi tepkileriniz var da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?