2017 Şubat Anneleri

Ama dediğim gibi araştırdığım kadarıyla yine Sincan koru bide etimed en uygunlardan diğerlerine göre bildiğim kadarıyla Çukurambar zaten Sincan koru yla bariz farklı diye biliyorum etimed de 1700 mus ama zamla 2000 i bulmuş galiba tanıdık oyle dedi ama aşağısı yok fazlası var yani

evet epey fark var anlaşılan ama bana sincan çok uzak yaa hiç gitmedim sincana.. ortadoğu hastanesi var bir de o uygun galiba..

yine sincan uygunmuş bence doktorundan memnunsan devam et artık orda.. millet bi düğüne kaç para harcıyo yaa..birkaç saat için..napalım artık Allah hayırlısını versin..

Sizin doğum fiyatları neymiş öyle arkadaş ..ben o parayı çocugumun eğitimine harcarım. .benim muayene 70 tl doğum 900 tl

evet epey fark var anlaşılan ama bana sincan çok uzak yaa hiç gitmedim sincana.. ortadoğu hastanesi var bir de o uygun galiba..
M muhendiseylul de uzaktan geliyo sen bilirsin canım ben tavsiye ettim sadece Ortadoğu yu hiç sormadım fiyatını bi araştır istersen sen gel Sincan a ben gotururum seni

yine sincan uygunmuş bence doktorundan memnunsan devam et artık orda.. millet bi düğüne kaç para harcıyo yaa..birkaç saat için..napalım artık Allah hayırlısını versin..
Yani aradığım duyduğum netten baktığım kadarıyla çoğunluk böyle fiyatlar canım bakalım napcam hayırlısı artık

Kesinlikle katılıyorum:)) şu içimden geçeni yapsam çok rahatlicam da:) neyyysssseeeee diyorum:)))
Bende tam tersi oldum hormonlar beni hep ağlatıyor :) seninkiler çok fena tutma içinde şişecen dicem ama tutmayinca da olmaz şimdi sen tut en iyisi

Sizin doğum fiyatları neymiş öyle arkadaş ..ben o parayı çocugumun eğitimine harcarım. .benim muayene 70 tl doğum 900 tl
Maalesef canım Ankara da böyle ben de cok saskinim bende İzmit Gebze den gelin geldim buraya orda da böyle uçuk değil fiyatlar o yüzden acaba oraya mı gitsem diye de düşünmedim değil valla

Çok sıkıntılı bir gebelik yaşadım ve yaşıyorm her anına şükür ediyorum ama inanın artık sıkıldım bunaldım bebegim ne halde acaba .. Önce mide bulantısı dört ay sonra eşimle aram bozuldu hepten sonra kaşıntı belası cıktı ki en acısı bu çare bulamıyorum bıktım kaşınmaktn şimdi öksürük tuttu. Babam borçlarından dolayı evi terk etti ortada yok ulaşamıyıruz.. Evim cok soğuk nefret ediyorum arka cephe kap karanlık Allahım ın her gününe cok şükür. Ama nolur bana da Dua edin herşey güzel olsun inanın yoruldum

Çok sıkıntılı bir gebelik yaşadım ve yaşıyorm her anına şükür ediyorum ama inanın artık sıkıldım bunaldım bebegim ne halde acaba .. Önce mide bulantısı dört ay sonra eşimle aram bozuldu hepten sonra kaşıntı belası cıktı ki en acısı bu çare bulamıyorum bıktım kaşınmaktn şimdi öksürük tuttu. Babam borçlarından dolayı evi terk etti ortada yok ulaşamıyıruz.. Evim cok soğuk nefret ediyorum arka cephe kap karanlık Allahım ın her gününe cok şükür. Ama nolur bana da Dua edin herşey güzel olsun inanın yoruldum

Bi sen değilsin canım inan bi çoğumuz zorlu geçirdik galiba bende öyleyim ve hala da öyleyim son 2 saattir yine aglama krizindeyim ama bu günümüze şükür napalim

@Kriziantemcicegi canım bende hamileliğinin her dönemi stresli yaşadım çok mutsuzdum hala öyle ama çok şükür halime diyorum en azindan bebegimin gelisimi iyi gidiyor hayata tutunma sebebim oldu iyiki var inşallah kızıma zarar vermemisimdir diyerek kendimi avutuyorum bu süreçte o minnacık günahsız yavrum da her sıkıntıya benle katlandı dayanmalı ve dimdik durmalıyız çocuklarımız için ayakta durmak güçlü olmak zorundayiz

iki gündür yine sürekli kavga ediyoruz
esimle yine herzamanki gibi sorun ailesi biktim usandım önce kırıyor sonra birşey olmamış gibi yapmaya çalışıyor gelip sarılıyor ama yok iyice uzaklaştırıyor beni kendinden sabahtan beri duvarlarda lekeli yerleri kapilari sildi perdeleri yıkadı geri asti yarın da evdeyim yerleri elektrikler silerim büyük kısmı bitti diyor bende geçen gün dolapların içi temizdi dışını ve beyaz eşyaları silmistim temizlik kısmımız büyük oranda bitti beşiği almaya gidicez yarın bide eksik kalanları tamamlamak gerek tabi kıyafetler de yarın yıkanacak kızım sakın doğma hazır değilim diyorum sürekli vaktim olursa bide ağdaya gitmeliyim iyice rahatsiz oldum her ne kadar az olsada alışık degilim kıl tüy bırakmaya

Fıtığım yok canım.
İlk defa böyle rahatsızlık veren bir ağrı hissediyorum.
Bekleyeyim bakalım ne çıkacak
Allah yardımcın olsun. Her doğum ayrı bir hikaye işte
daha önce doğum yapmış biri olarak bazı şeyleri bilmeniz gerekmiyor mu ilk defa hamilelik yaşıyormuşsunuz gibi tepkileriniz var da..
Hayır canım benim.üçüncü gebeliğim ucu de ekek biri diğerine benzemiyor. Her gebelik ayrı bir serüven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…