2017 Şubat Anneleri

TuRuNCu öpüyorum canım seni anladın sen:)))))

Beni de öp bende anladım @TuRuNCu yu bende öpiyim

Öpüyorum kızlar siziii

Günaydın kızlar...
Hayırlı ve güzel bir hafta sonu diliyorum herkese...
Dün bahsettiğim sancı devam ediyor.
Tek taraflı ağrı olunca aklımıza böbrek filan geliyor. Birazdan hazırlanıp doktora gideceğiz bakalım.
Döndüğümde yazarım size de

Günaydın canım, bence de bi baktır artık inşallah olumsuz bi durum yoktur haber bekliyoruz.

Kizlar gunaydin. Dun kontrolum vardi. 34+6 daydim. Oglusum 2310 g mis. Boyunu soylemedi doktor. Kilosu 1 hafta geriden geliyor dedi. Ama herseyi normalmis cok sukur. Cati muayenesini sordum doguma yakin yapiyorum dedi. Bir de kasiklaeimda bacaklarimin arasindaki agriyi soyledim gebelik korsesi kullan cok rahatlatir dedi. 2 hafta sonra tekrar goruselim dedi.

Gecmis olsun canim insallah kotu birsey yoktur.

Allah Allah neden bu hafta geride dedi ki benim 34+2 de 2350 civarı idi gayet normal dedi ne kilolu ne demek zayıf ortama bir bebek olacak kızımız dedi hatta

Allah Allah neden bu hafta geride dedi ki benim 34+2 de 2350 civarı idi gayet normal dedi ne kilolu ne demek zayıf ortama bir bebek olacak kızımız dedi hatta
Bilmiyorum ki hatta nirazcik minyon bile olabilir dedi. Bende guldum annede babada minyon degil nasil olaxak o is diye. Belki erkek oldugu icin oyle demistir erkek bebekler iri oluyor biraz

Bilmiyorum ki hatta nirazcik minyon bile olabilir dedi. Bende guldum annede babada minyon degil nasil olaxak o is diye. Belki erkek oldugu icin oyle demistir erkek bebekler iri oluyor biraz
Bizim anne de babada minyon olabilir ama yine de sıkma canını bence 3 ü bulur çok rahat geçebilir bile. Benim önceki gidişimde 1900 E yakın idi haftada yaklaşık 200-250 Gr almış çok şükür. Böyle devam eder kuzular inşaallah.

Var canım ekstra özel sigorta anlaşması da var diye biliyorum Ankara li bi hamişimiz de Sincan a geliyo özel sigorta dan faydalaniyodu sanırım M muhendiseylul oylemiydi canım ben mı yanlış biliyorum
canım benim özel sağlık sigortam yok ama kurum anlaşması
Var canım ekstra özel sigorta anlaşması da var diye biliyorum Ankara li bi hamişimiz de Sincan a geliyo özel sigorta dan faydalaniyodu sanırım M muhendiseylul oylemiydi canım ben mı yanlış biliyorum
canım benim özel sağlık sigortam yok da kurum anlaşması var ayakta tedavilerde yüzde 20 yatarak tedavide yüzde 15 indirim var. Ben de sincan koru da Ceylan hanim a gidiyorum o da doğum yanlısı peace_in_the_world

Gunaydin kizlar oglusumun besigi de geldi artik cok mu az kaldi ne onlari icinde gormek icin doguranlar ne sansli mis mis bakisiyorlardr simdi bebisleriylebize de az kaldi dgl mi daha evi temizleme olaylarina hic girmedm bi yandan istiyorm bi yandan gozum almio calisma hayatimin son haftasi da bitse de iyice bebisime odaklansam sizde durumlar nasil

Hehhh işte kurum mu özel mı onu tam hatirlayamamistim :)

2-2 buçuk gibi yattım ve 8 e kadar ilk kez hiç uyanmadim hayret günlerdir öyle alışmışım kı saat başı 2 saate bir ya şurup içmek için yada tuvalete kalkmaya kendimden şüphe ettim bugün buraya baktım o saatlerde sizlerde yoktunuz bi çoğumuz rahat mı uyuduk ne

Günaydın...doğumlu rüyalar görmekten yoruldum yaa nedir bu..beklemek istemiyorum daha 3 hafta var ama bilinçaltım hep bekleyişte sanırım daha temizlik var bebeğim kendine gel

Kızlar şimdi hastaneden geldim.
Aksi gibi kendi doktorum izinliymiş.
Nst yapıldı ,bir kaç kez 80e vuran sancılarım oldu ama genel olarak iyi dendi.
Doktoruma haber verdiler ama o da yatışımın yapılıp gözlenmemi istedi.
Ben kendi isteğimle çıktım.
Tekrar yoğun ağrılar başlarsa gideceğim.

hadi hayırlısı bakalım.. çok heyecanlı artık bekleyiş sona yaklaşıyor hepimizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…