2017 Şubat Anneleri

@muhendiseylul de uzaktan geliyo sen bilirsin canım ben tavsiye ettim sadece Ortadoğu yu hiç sormadım fiyatını bi araştır istersen sen gel Sincan a ben gotururum seni

ayy arabada yok ki burda annemlerde.. bizimkide erzurumda bi işime yaramaz.. uzak olunca korkuyorum.. bakalım napcam ya .. daha eşimde gelemedi.. bir haftaya gelecek inşallah.. pusetti bilmemneydi hep onu bekliyor alınmak için..

Kendini iyi takip et bari yatsaydin dicem evdeki ogluş u düşündün tabi hayırlısı inş zamanını beklersin

ayy arabada yok ki burda annemlerde.. bizimkide erzurumda bi işime yaramaz.. uzak olunca korkuyorum.. bakalım napcam ya .. daha eşimde gelemedi.. bir haftaya gelecek inşallah.. pusetti bilmemneydi hep onu bekliyor alınmak için..
İnş bulursun canım bi yer hallolur hepsi de merak etme :)

karnım iki gündür iyice sert bi şekilde kasılıyor bide kasıklara sancı giriyor stres ve yorgunluk var ona yormak istiyorum çünkü hazır degilim kızımın kıyafetleri yıkanacak eksikler alınacak

mesane pedi mi hasta bezi mi depend mi alayim kızlar hangisi en iyi olur

Geçmiş olsun. Sizde haklısınız ama hani acısı hissedilmeyen sancılarda olabiliyor. Hastanede kalmanız daha mı iyi olurdu. En azından akşama kadar takip edilseydiniz.

karnım iki gündür iyice sert bi şekilde kasılıyor bide kasıklara sancı giriyor stres ve yorgunluk var ona yormak istiyorum çünkü hazır degilim kızımın kıyafetleri yıkanacak eksikler alınacak
Eksikler neysede kıyafetleri yıkayın artık. En azından hastaneye götürecek kadar bulunsun elinizin altında. Eksikler tamamlanır birşekilde.

İyi hafta sonları kızlar bu sabah ilkkez ellerim şişmiş sağ elim hiç kapanmadı parmaklarımı hissetmedim şimdi biraz inmeye başladı Şişlikler... Eşimde dr gidelim diyor ama her hafta ultrason istemedim haftaya randevum daha neler yaşayacağım midem geçiyor başka bişi başlıyor anlamadım ...

@Mutsuzperi27 daha önce fikir belirtmiştim depentten daha memnun kalırsın hasta bezinden ziyade

@TuRuNCu bebiş inş sabırlı çıkar gününü bekler cnm evde bir bekleyen olunca kalamamışsındır ama kendini takip et muhakkak geçmiş olsun

Canım ben uzun zamandır yaşıyorum onu sabah kapatamiyorum ellerimi gece çok zorluyor parmaklar kapı kolunu açmakta bile sizliyo gün içinde açılıyor ama yine sızı oluyo bayadir var yani

Canım ben uzun zamandır yaşıyorum onu sabah kapatamiyorum ellerimi gece çok zorluyor parmaklar kapı kolunu açmakta bile sizliyo gün içinde açılıyor ama yine sızı oluyo bayadir var yani
Tansiyon dan falan değil dimi cnm sordun mu hiç şuan hala tam anlamıyla tutamıyorum birşeyi

TuRuNCu bence yaklaşdın iyice sona valla senden çok ben heyecanlanıyorum dikkatli ol yinede belkide bebişin gelmek istiyodur yardımcı ol ona yürüyüş yap evin içinde merdiven in çık diyolar hurma falan da ye çok soğuk değilse ılık duş al bide vakit buldukça bize durumu yaz

Kızlar 2-3 gündür bi uykuya düşkünüm anlatamam gözlerim açık ama uyuyorum sanki gün içinde öyle mayışık bi haldeyim ki iş güç yapamıyorum Loveali dediğin gibi bu gece bende rahat uyudum 2 kere tuvalet için kaldım onun haricinde kasılma falan bişey hissetmedn uyudum sürekli

Hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun . bebiş gelmek istiyor galiba .

Tansiyon dan falan değil dimi cnm sordun mu hiç şuan hala tam anlamıyla tutamıyorum birşeyi
Yok değil normalmis yanı benim Dr öyle dedi hatta ellerim uyuşuyor diye başladım geceleri kapanmiyo gün içinde açılıyor dimi diye devamını getirdi 1 aydan fazladır yaşıyorum ben tutamazsın bende öyleyim geçen gün eşim şaka yaparken az sıktı öyle can yakıcı değildi normal de ama çok sizladigi için baya acıdı oturdum ağladım o derece benimki de

Ben bu gece hiç kalkmadim diyom ya günlerdir ilk kez saat 2 den 8 e kadar kalkmadan uyumuşum güzel bi duyguymus

O tek taraflı ağrı sancımıymış yani? Dikkat et canım

Bize bişeyler oluyor:) günümüz de aynı demiştin sen başladın şimdi:) kıyafetleri yıkamak için neyi bekliyorsun peki hala bugün hemencecik halletsene ben stres oluyorum sen böyle diyince (ay akıl verir gibi olmadı dimi , düşündüğüm için dedim :) )

Kızlar bende bugün muayeneye gittim doktorumu değiştirdim kesinleştirdim Doğum yapacağım hastaneyi bebegim 2650 gram olmuş 47 cm haftasıyla uyumlu oglişim ve çok duygulandın ilk kez yüzünü gösterdi bize o kadar mutlu oldum o kadar huzur doldu Kİ içim anlatamam bu zamana kadar hiç yüzünü görmemiştik hiç canlandıramıyordum inanamıyordum şimdi görünce bi garip oldum erken gelmese de beni 40 hafta bekletse de olur artık merakımdan 38 de gelsin istiyordum açıkcası canım oğlum hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben bu gece hiç kalkmadim diyom ya günlerdir ilk kez saat 2 den 8 e kadar kalkmadan uyumuşum güzel bi duyguymus
Sorma sorma dinlenmiş hissediyorum kendimi az da olsa şuanda da kızımın hareketlerini izliyorum aslında çok canımı yakıyo batıyo hele tekme atıyo bazen ama çokda hoşuma gdiyo

Sorma sorma dinlenmiş hissediyorum kendimi az da olsa şuanda da kızımın hareketlerini izliyorum aslında çok canımı yakıyo batıyo hele tekme atıyo bazen ama çokda hoşuma gdiyo
Benim kalcam agriyo yine çok fena bacagima vuruyo oğluşum benimde çok canımı yakıyor kemiklerde geziyo sanki ama dediğin gibi yine de çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…