2017 Şubat Anneleri

Ayy az önce ocak annelerine şöyle bi bakdım dahada heyecanlanıyorum sancısı başlayan başlayana yarın doğuma girecekler sürekli paylaşmışlar okudukça ben çekiyorum sanki sancıları

dalan roxy bulamamıştım migrostayim şuanda almaya geldim

Ayy az önce ocak annelerine şöyle bi bakdım dahada heyecanlanıyorum sancısı başlayan başlayana yarın doğuma girecekler sürekli paylaşmışlar okudukça ben çekiyorum sanki sancıları
Sira bize geliyo bide sen ileriki haftalarda olanlardan birisin

Kendini iyi takip et bari yatsaydin dicem evdeki ogluş u düşündün tabi hayırlısı inş zamanını beklersin

Aynen öyle canım.
Oğluş olunca çıkmak istedim ...

Geçmiş olsun. Sizde haklısınız ama hani acısı hissedilmeyen sancılarda olabiliyor. Hastanede kalmanız daha mı iyi olurdu. En azından akşama kadar takip edilseydiniz.

Canım nst 30 dakika çekildi ve iyi dediler.
Doktorum izinli olmasaydı veya yarın iş günü olsaydı yine kabul ederdim kalmayı.
Ultrason yapılmıyor ,tahlil filan da yok. Sadece gözlemleyeceklerdi.
Kasılma da hissetmeyince kalmak istemedim.
İnşl doğru karar vermişimdir..

Aman dur canım daha son hazırlıklarım bitmedi. Her şey hazır olunca gelsin paşa :)

Hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun . bebiş gelmek istiyor galiba .

Tekden'de Gülcan hanım'a gidiyorum.
Memnunum canım doktorumdan..

Canım doktorum izinliydi. Hastanede 1 tane nöbetçi doktor vardı ,o da doğuma çıkmıştı ve bekleyen 25 hastası vardı. Yeni hasta kabul etmeyebilir dedi hemşiresi.
Ben de acilden giriş yapıp direkt doğum katına çıktım.
Hemen açıklık kontrolü yapmak istediler ama kabul etmedim. Sadece nst istiyorum ,doktora da haber vermeyin dedim.
30 dakika bağladılar ve sadece 2-3 kez çıktı sancı 80lere..
Genel olarak iyi görünüyor ama doktora haber verelim dedi hemşire.
Doktorum da nst de sıkıntı yok ama ağrım var dediği için yatışını yapıp takip edelim demiş.
Ben de evim yakın ,yine çok ağrılarım olursa gelirim diyerek ayrıldım..

TuRuNCu bitir bitir hazırlıkları hazırlıklı ol diye diyorum gerçi erkek bebek erken gelmez nasıl oldu varmı değişiklik durumunda

Sira bize geliyo bide sen ileriki haftalarda olanlardan birisin
Ayy bende sürekli o havadayım sancı veya su gelirse naparım die hesaplamaya çalışıyorum hemen bi duş doğuma giderken giyceğim kıyafeti bile düşünüyorum kafamda kuruyorum sürekli

TuRuNCu bitir bitir hazırlıkları hazırlıklı ol diye diyorum gerçi erkek bebek erken gelmez nasıl oldu varmı değişiklik durumunda

Canım ikinci bebekler daha erkenci oluyormuş ,bir de benim oğlan bir kaç aydır çok aşağıda.
Geçen gittiğimde de doktor herşeye hazırlıklı ol demişti.
O yüzden biraz telaş yaptım sanırım.
Şuan iyim,eşim ayağa kalkmama izin vermiyor :)
Ben de ayaklarımı uzattım dinleniyorum işte :)

Ohh ne güzel dinlen ozmn fırsatın var madem iyi olmana sevindim

Senin sezeryandı sanırım açıklık kontrolü yaptırmadığına iyi yapmışsın. Yazmıştım bilinçsiz biri yapıyorsa ki acil nöbetçilerine hiç güvenmiyorum suyun gelmesini tetikletebiliyorlar keyfini çıkar dinlenmenin

Demin önce komşum arkdasım Doğuma girdi geceden beri sancı çekiyor yanına gittim ay baya kötüydü duş edin kızlar ... ben unutmuşum sanki sancı çektiğim günleri ... doğumum sezeryan olacak ama sancı çekmenin yeri ayrı kızlar ya çok tuhaf oldum ya ..,,

Canım senin uyarın geldi zaten aklıma.
O yüzden kabul etmedim.
35.ci hafta da yapılmıştı yine kontrol.
Şimdi 38ci hafta da olunca uyardığın gibi doğumu tetikleyebilir diye kabul etmedim

Insallah canim. Saglikli olsun da minyon yada zayif olmasi endiselendirmiyor artik beni

Kızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..

Evet Can'ım Elif Asya olacak inş ...askında araba da güzel oldu ama çekim güzel olmadı
Elif ler iyidir kendimden biliyom araba da güzel olmuş da genelde gördüğüm bişey olduğu için ona yorum yapmadım kapı süsün değişik hoş olmuş o yüzden sadece ona dedim yoksa arabada çok güzel eline sağlık

Banada yapilmadi hiç canım ve hemşiresi ne sorduğumda bi şikayetin olmadığı sürece belirli haftalarda çatı muayenesi yapmiyo dedi Dr um için bende normal istiyorum ve Dr um da normal doğum taraftarı var demekki bi bildikleri :)

Bende aynı şekilde çatı muayenesi olmadım pazartesi kontrole gidicem nst ye de giricem ilk defa

Çok sıkılıyom canım darlaniyo mutsuzum hep aglayasim var biri bişey dese dokunsa ağlamaya geciyom gözümde yaş hazır bekliyor sanki kendime ağır gelmeye başladım çok sıkıcıyım boyle bağırıp boyle aglayasim var biri bişey derken boyle yapasim var boyle yatasim var bide mide yanması ayyyy gıcık oldum şuan kendime sizi düşünemiyorum okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…