dalan roxy bulamamıştım migrostayim şuanda almaya geldimO tek taraflı ağrı sancımıymış yani? Dikkat et canım
Bize bişeyler oluyor:) günümüz de aynı demiştin sen başladın şimdi:) kıyafetleri yıkamak için neyi bekliyorsun peki hala bugün hemencecik halletsene ben stres oluyorum sen böyle diyince (ay akıl verir gibi olmadı dimi , düşündüğüm için dedim :) )
Sira bize geliyoAyy az önce ocak annelerine şöyle bi bakdım dahada heyecanlanıyorumsancısı başlayan başlayana yarın doğuma girecekler sürekli paylaşmışlar okudukça ben çekiyorum sanki sancıları
Kendini iyi takip et bari yatsaydin dicem evdeki ogluş u düşündün tabi hayırlısı inş zamanını beklersin
Geçmiş olsun. Sizde haklısınız ama hani acısı hissedilmeyen sancılarda olabiliyor. Hastanede kalmanız daha mı iyi olurdu. En azından akşama kadar takip edilseydiniz.
TuRuNCu bence yaklaşdın iyice sona valla senden çok ben heyecanlanıyorum dikkatli ol yinede belkide bebişin gelmek istiyodur yardımcı ol ona yürüyüş yap evin içinde merdiven in çık diyolar hurma falan da ye çok soğuk değilse ılık duş al bide vakit buldukça bize durumu yaz
Hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun .bebiş gelmek istiyor galiba .
O tek taraflı ağrı sancımıymış yani? Dikkat et canım
Bize bişeyler oluyor:) günümüz de aynı demiştin sen başladın şimdi:) kıyafetleri yıkamak için neyi bekliyorsun peki hala bugün hemencecik halletsene ben stres oluyorum sen böyle diyince (ay akıl verir gibi olmadı dimi , düşündüğüm için dedim :) )
Ayy bende sürekli o havadayım sancı veya su gelirse naparım die hesaplamaya çalışıyorum hemen bi duş doğuma giderken giyceğim kıyafeti bile düşünüyorum kafamda kuruyorum sürekliSira bize geliyobide sen ileriki haftalarda olanlardan birisin
TuRuNCu bitir bitir hazırlıkları hazırlıklı ol diye diyorum gerçi erkek bebek erken gelmez nasıl oldu varmı değişiklik durumunda
Ohh ne güzel dinlen ozmn fırsatın var mademCanım ikinci bebekler daha erkenci oluyormuş ,bir de benim oğlan bir kaç aydır çok aşağıda.
Geçen gittiğimde de doktor herşeye hazırlıklı ol demişti.
O yüzden biraz telaş yaptım sanırım.
Şuan iyim,eşim ayağa kalkmama izin vermiyor :)
Ben de ayaklarımı uzattım dinleniyorum işte :)
Senin sezeryandı sanırım açıklık kontrolü yaptırmadığına iyi yapmışsın. Yazmıştım bilinçsiz biri yapıyorsa ki acil nöbetçilerine hiç güvenmiyorum suyun gelmesini tetikletebiliyorlar keyfini çıkar dinlenmeninCanım ikinci bebekler daha erkenci oluyormuş ,bir de benim oğlan bir kaç aydır çok aşağıda.
Geçen gittiğimde de doktor herşeye hazırlıklı ol demişti.
O yüzden biraz telaş yaptım sanırım.
Şuan iyim,eşim ayağa kalkmama izin vermiyor :)
Ben de ayaklarımı uzattım dinleniyorum işte :)
Senin sezeryandı sanırım açıklık kontrolü yaptırmadığına iyi yapmışsın. Yazmıştım bilinçsiz biri yapıyorsa ki acil nöbetçilerine hiç güvenmiyorum suyun gelmesini tetikletebiliyorlar keyfini çıkar dinlenmenin
Kapı süsü cookkkk güzel olmuşEki Görüntüle 1939319 Eki Görüntüle 1939315 El emeği göz nuru kızımın süsleri
Bizim anne de babada minyonolabilir ama yine de sıkma canını bence 3 ü bulur çok rahat geçebilir bile. Benim önceki gidişimde 1900 E yakın idi haftada yaklaşık 200-250 Gr almış çok şükür. Böyle devam eder kuzular inşaallah.
Evet Can'ım Elif Asya olacak inş ...askında araba da güzel oldu ama çekim güzel olmadıBen çok tuhaf duygulardayim y
Kapı süsü cookkkk güzel olmuşeline sağlık elif asya mı olacak küçük hanım :)
Elif ler iyidir kendimden biliyomEvet Can'ım Elif Asya olacak inş ...askında araba da güzel oldu ama çekim güzel olmadı
Banada yapilmadi hiç canım ve hemşiresi ne sorduğumda bi şikayetin olmadığı sürece belirli haftalarda çatı muayenesi yapmiyo dedi Dr um için bende normal istiyorum ve Dr um da normal doğum taraftarı var demekki bi bildikleri :)Kızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
Bende aynı şekilde çatı muayenesi olmadım pazartesi kontrole gidicem nst ye de giricem ilk defaKızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?