- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
Kızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
Benim doktorum da ilk doğum ve normal istediğim için 37. Haftada çatı kontrolünü yaparız dediKızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
Bende sizinle aynıyım benimde kız bebek ❤34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein PinkMermaid Salliala @Esencan
Dr iyi dediyse sorun yoktur cnm fazla düşünme cnm . Benim 32+ 0 da 2270 gr dı. İlerideydi .. bende normal seninKızlar 33+6 haftalık bebişim. Dün kontrolum vardı kilosu 2 kilo 100 gr . Doktor haftasinna göre güzel dedi . Ama bana biraz az geldi . Ben mı evhamlaniyorum yoksa normal mı.
Sezeryan mi olacaksın canımBugün 14 şubata Doğum tarihimizi aldık :)
Kızım da 34+4 te 47 cm ve 2408 gr olmuş
Dr iyi dediyse sorun yoktur cnm fazla düşünme cnm . Benim 32+ 0 da 2270 gr dı. İlerideydi .. bende normal senin
Bugün 14 şubata Doğum tarihimizi aldık :)
Kızım da 34+4 te 47 cm ve 2408 gr olmuş
Kızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
İyi akşamlar bizde bugün kontrole gittik bugün tam 36 haftalık olduk kızım biraz tombiş olacak galiba 3089 gr çıktı kilosu haftaya 37. Haftada nst ye gireceğim 37 den sonra her an bekle Dedi doktorum ilki sezeryandı bu inş normal olacak çatı muayenesi olmayacak her şey Doğum anında belli oluyor bazı doktorlar bu muayeneyi yapmıyorlar benim doktorum gibi
Bu arada bugün beşiğimiz geldi kuruldu içim bir tuhaf oldu sanki hep karnımda kalacak böyle yaşayıp gideceğiz gibi hissederken işin ciddiyetini anladım
İyi akşamlar bizde bugün kontrole gittik bugün tam 36 haftalık olduk kızım biraz tombiş olacak galiba 3089 gr çıktı kilosu haftaya 37. Haftada nst ye gireceğim 37 den sonra her an bekle Dedi doktorum ilki sezeryandı bu inş normal olacak çatı muayenesi olmayacak her şey Doğum anında belli oluyor bazı doktorlar bu muayeneyi yapmıyorlar benim doktorum gibi
Bu arada bugün beşiğimiz geldi kuruldu içim bir tuhaf oldu sanki hep karnımda kalacak böyle yaşayıp gideceğiz gibi hissederken işin ciddiyetini anladım
Bugün kızımızı gördük. 34+4 teyiz 2.600 gr olmuş . 9 gün önden gidiyormuş ve doğum tarihimiz de belirlendi 17 şubat sabah 8 'de..hadi bakalım hayırlısı. Doğumum Tobb Etu hastanesinde gerceklesecek...
Doğumdan sonraki kanama için kullanıliyo işte canım doğru almissin yanı :)Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak bizim bu grupta hastane çantası için deepend külot koyan arkadaşları okuduğum için bende aldım ama nerede kullanacağını anlamadım. ben doğumdan sonraki kanama için ped amacıyla aldım ama idrar için falan deniyor.Ped amacıyla kullanamaz mıyım bilgisi olan var mı. Tşk.
Kızlar 33+6 haftalık bebişim. Dün kontrolum vardı kilosu 2 kilo 100 gr . Doktor haftasinna göre güzel dedi . Ama bana biraz az geldi . Ben mı evhamlaniyorum yoksa normal mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?