2017 Şubat Anneleri

Bende olmadım çatı muaynesi. 1 ay önce ılteosonla baktı ama o başkaydı. 38. Hftda yapıyom dedi çatı muaynesini. Zaten erken gelmeye kalkarsa o zaman bakıyoruz telaşlanma dedi. Nst de hiç girmedim cuma günü yine gidicem bakalım hayırlısı

Benim doktorum da ilk doğum ve normal istediğim için 37. Haftada çatı kontrolünü yaparız dedi

Kızlar 33+6 haftalık bebişim. Dün kontrolum vardı kilosu 2 kilo 100 gr . Doktor haftasinna göre güzel dedi . Ama bana biraz az geldi . Ben mı evhamlaniyorum yoksa normal mı.

Kızlar 33+6 haftalık bebişim. Dün kontrolum vardı kilosu 2 kilo 100 gr . Doktor haftasinna göre güzel dedi . Ama bana biraz az geldi . Ben mı evhamlaniyorum yoksa normal mı.
Dr iyi dediyse sorun yoktur cnm fazla düşünme cnm . Benim 32+ 0 da 2270 gr dı. İlerideydi .. bende normal senin

İyi akşamlar bizde bugün kontrole gittik bugün tam 36 haftalık olduk kızım biraz tombiş olacak galiba 3089 gr çıktı kilosu haftaya 37. Haftada nst ye gireceğim 37 den sonra her an bekle Dedi doktorum ilki sezeryandı bu inş normal olacak çatı muayenesi olmayacak her şey Doğum anında belli oluyor bazı doktorlar bu muayeneyi yapmıyorlar benim doktorum gibi
Bu arada bugün beşiğimiz geldi kuruldu içim bir tuhaf oldu sanki hep karnımda kalacak böyle yaşayıp gideceğiz gibi hissederken işin ciddiyetini anladım

Benim takip oldugum hastanede 38 de yapıyorlar ama dün başka doktora sordum gerek yok doğum anına kadar dedi

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak bizim bu grupta hastane çantası için deepend külot koyan arkadaşları okuduğum için bende aldım ama nerede kullanacağını anlamadım. ben doğumdan sonraki kanama için ped amacıyla aldım ama idrar için falan deniyor.Ped amacıyla kullanamaz mıyım bilgisi olan var mı. Tşk.

Birebir aynı günlerimiz :)) bakalım kim önce doğum yapacak birbirmize haber verelim.. Bende çatı muanesi olmak istemiyorum doğum anında zaten olacak.. Benim bebeğim de 36+6 gözüktü.. Kiloya 2900 dedi ama bilmiyorm ben cihazlara pek güvenmiyorm pekte tombik olmasın doğacak kadar olsun ins.. 3500 iyidir:)

Birebir aynı günlerimiz :)) bakalım kim önce doğum yapacak birbirmize haber verelim.. Bende çatı muanesi olmak istemiyorum doğum anında zaten olacak.. Benim bebeğim de 36+6 gözüktü.. Kiloya 2900 dedi ama bilmiyorm ben cihazlara pek güvenmiyorm pekte tombik olmasın doğacak kadar olsun ins.. 3500 iyidir:)

Doğumdan sonraki kanama için kullanıliyo işte canım doğru almissin yanı :)

Canped hasta bezi aldim ama bel bandi yok üstüne külot giyiliyo.durur mu ki o ya.giyip baksam .benim gibi alan var mi hasta bezini.
Birde kızlar pişik kremi ile pişik önleyici krem farklı şeyler mis .pisik önleyici krem almamız lazım . pisliği önlesin diye

Benimde 34+6 da 2310 g. Bence bize gore seninki gywt normal canim. Seninde kayseride oldugunu hatirliyorum. Doktorun kim

Öyle bi hastayım ki anlatamam öksürük ateş halsizlik burun tıkalı gözlerim yanıyor beynim zonkluyor iştah tamamen kapandı napicam kızlar berbat haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…