Canped hasta bezi aldim ama bel bandi yok üstüne külot giyiliyo.durur mu ki o ya.giyip baksam .benim gibi alan var mi hasta bezini.
Birde kızlar pişik kremi ile pişik önleyici krem farklı şeyler mis .pisik önleyici krem almamız lazım . pisliği önlesin diye
Gecmis olsun canim. Ne kadar zordur simdi. Balli limonlu su ic bol bol. Iliktan biraz sicak sekilde.insallah hemen iyilesirsinÖyle bi hastayım ki anlatamam öksürük ateş halsizlik burun tıkalı gözlerim yanıyor beynim zonkluyor iştah tamamen kapandı napicam kızlar berbat haldeyim
Çok geçmiş olsun ıhlamur ve zorla ç vitamini alsan biraz şu dönem hastalık çok zor olur sana ilerlemedenÖyle bi hastayım ki anlatamam öksürük ateş halsizlik burun tıkalı gözlerim yanıyor beynim zonkluyor iştah tamamen kapandı napicam kızlar berbat haldeyim
canım benim 34 de 2 kiloydu bence iyi 35 bitt8ginde 2 450 olur 36 bitt8ginde 2 700 ve doğana kadar ki inşallah 38 40 i görürsün 3 200 ve üstü olur kismetse allah sağlıklarını versin öncelikle insallahKızlar 33+6 haftalık bebişim. Dün kontrolum vardı kilosu 2 kilo 100 gr . Doktor haftasinna göre güzel dedi . Ama bana biraz az geldi . Ben mı evhamlaniyorum yoksa normal mı.
Sağol canim . mustela aldım pişik kremini .degistiresim var .pisik önleyici kremle.eczaci niye uyarmiyo bilmiyorm ya sinir şeyler.buse terimin yazısıni okudum orda yazıyordu pişik kremi ile pişik önleyici farklı şeyler diyeCan'ım hastane için işini görür zaten evde gece pedi kullandım ben lohusa külotları yada babaanne iççamaşırı dediklerimiz de dururpişik önleyicide içinde çinko oranı yüksek olduğu için uni baby öneririm sebamed bizde yaramamıştı
Keşke odaya gör e eşya alsaydınız . hemn lazım olacaklar dışarda kalsın .saydigin eşyaları ardiye varsa ardiye ye koy.yoksa geçmiş olsun.odaya göre alaydın iyiydişampuan ıslak mendil emzik kutusu ve dalan roxy almamıştık onları da tamamladım yarın kıyafetler yıkanıp utulenecek eşim park yatağı kabul etmedi gitti kızına özel büyüyen beşik aldı cibinlikli uyku seti aldi daha öncede nevresim hazır yorgan yastik takımı almıştı anneannesi de yün yaptı bu kadar eşyayı nereye koyucam diye kara kara düşünüyorum çocuk bu kadar erken gelmez diye bn yatak odamı küçük odaya yapmıştım ilk gün hamile kaldım odada fazlalık bi sandık var o çıksa sığmaz e şimdi ben sifonyerimi de çıkaramam odadan napicam kızlar
ben kendime kullandığım yarim kutu sudocremim var biterse alayim diye yeni kutu almadım bu önleyicidir demi hem cildine gelir mi bilemem bunla denemiş olurumSağol canim . mustela aldım pişik kremini .degistiresim var .pisik önleyici kremle.eczaci niye uyarmiyo bilmiyorm ya sinir şeyler.buse terimin yazısıni okudum orda yazıyordu pişik kremi ile pişik önleyici farklı şeyler diye
şampuan ıslak mendil emzik kutusu ve dalan roxy almamıştık onları da tamamladım yarın kıyafetler yıkanıp utulenecek eşim park yatağı kabul etmedi gitti kızına özel büyüyen beşik aldı cibinlikli uyku seti aldi daha öncede nevresim hazır yorgan yastik takımı almıştı anneannesi de yün yaptı bu kadar eşyayı nereye koyucam diye kara kara düşünüyorum çocuk bu kadar erken gelmez diye bn yatak odamı küçük odaya yapmıştım ilk gün hamile kaldım odada fazlalık bi sandık var o çıksa sığmaz e şimdi ben sifonyerimi de çıkaramam odadan napicam kızlar
Üstünde yazar ne olduğu . pisik önleyici yada pişik kremi diye .ben pisik kremi almışım . değiştircem onleyiciyle.ben kendime kullandığım yarim kutu sudocremim var biterse alayim diye yeni kutu almadım bu önleyicidir demi hem cildine gelir mi bilemem bunla denemiş olurum
Ağla boşver rahatlarsın Can'ımÇok sıkılıyom canım darlaniyo mutsuzum hep aglayasim var biri bişey dese dokunsa ağlamaya geciyom gözümde yaş hazır bekliyor sankikendime ağır gelmeye başladım çok sıkıcıyım boyle bağırıp boyle aglayasim var biri bişey derken boyle yapasim var boyle yatasim var bide mide yanması ayyyy gıcık oldum şuan kendime sizi düşünemiyorum okuyunca
dinletemedim ki canım odayı diğer yere geçirsem olursa ona da mobilyacı gel sok kaldır yapmalı yaza kadar ardiyeye yada diğer odaya koyacam sifonyerimde çorap şal eşarp falan var içinde olmadı yemek odamda kalır nasılsa misafir oturma odasında oluyor hep orda tek masa sandalye ve konsol vardı rahat girer oraya herşey bebeği başka odaya da koyamam kiKeşke odaya gör e eşya alsaydınız . hemn lazım olacaklar dışarda kalsın .saydigin eşyaları ardiye varsa ardiye ye koy.yoksa geçmiş olsun.odaya göre alaydın iyiydi
canım bunu nerden aldın hem uygun hem gayet guzelBenimde odam kucuk canim. O yuzden buyuyen besik almadim cok buyuk cunku. Anne yani besikler var. Ondan aldim ben bi tanede foyatida 80 liraydi. Odada simdilik onu kullanacagim yerim yok cunku
bebek bakım kremi yazıyor canım burda çok tavsiye ettiler bebek içinÜstünde yazar ne olduğu . pisik önleyici yada pişik kremi diye .ben pisik kremi almışım . değiştircem onleyiciyle.
Ahhh iste merak oluyo insanda ama ev musade etmiyo .park beşik aldım ben ev küçük diye.bebek mobilyası tam takım aynı odada durmalı . artık yaparsın biseyler .dinletemedim ki canım odayı diğer yere geçirsem olursa ona da mobilyacı gel sok kaldır yapmalı yaza kadar ardiyeye yada diğer odaya koyacam sifonyerimde çorap şal eşarp falan var içinde olmadı yemek odamda kalır nasılsa misafir oturma odasında oluyor hep orda tek masa sandalye ve konsol vardı rahat girer oraya herşey bebeği başka odaya da koyamam ki
İlki sezeryan sınra normal mı olacak kaç yıl ara var Can'ım bende doğurmak istedim ya riskli Dedi doktor sen hangi sehirdesinİyi akşamlar bizde bugün kontrole gittik bugün tam 36 haftalık olduk kızım biraz tombiş olacak galiba 3089 gr çıktı kilosu haftaya 37. Haftada nst ye gireceğim 37 den sonra her an bekle Dedi doktorum ilki sezeryandı bu inş normal olacak çatı muayenesi olmayacak her şey Doğum anında belli oluyor bazı doktorlar bu muayeneyi yapmıyorlar benim doktorum gibi
Bu arada bugün beşiğimiz geldi kuruldu içim bir tuhaf oldu sanki hep karnımda kalacak böyle yaşayıp gideceğiz gibi hissederken işin ciddiyetini anladım
aslında bende odama önce kullanmaya minik birşey alip beşiği diğer odaya koysam mi diye düşünmüyor degilim ama babası çatlar valla ayırmaz ki yanından gider orda yatar kedi gibi bekliyor eşyalarının başındaBenimde odam kucuk canim. O yuzden buyuyen besik almadim cok buyuk cunku. Anne yani besikler var. Ondan aldim ben bi tanede foyatida 80 liraydi. Odada simdilik onu kullanacagim yerim yok cunku
Canim ben kayseriden aldim. 110 dedi pazarlikla 80 e aldim :) internette hepsiburada da falanda var 130 yaziyorducanım bunu nerden aldın hem uygun hem gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?