Önleyici bulamazsam bende ondan alayim bari .gormustum aldığım eczanede sudocrem . bana da kuzenim tavsiye etti mustelayi küçük bebeği var .bebek bakım kremi yazıyor canım burda çok tavsiye ettiler bebek için
allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.Çok sıkıntılı bir gebelik yaşadım ve yaşıyorm her anına şükür ediyorum ama inanın artık sıkıldım bunaldım bebegim ne halde acaba .. Önce mide bulantısı dört ay sonra eşimle aram bozuldu hepten sonra kaşıntı belası cıktı ki en acısı bu çare bulamıyorum bıktım kaşınmaktn şimdi öksürük tuttu. Babam borçlarından dolayı evi terk etti ortada yok ulaşamıyıruz.. Evim cok soğuk nefret ediyorum arka cephe kap karanlık Allahım ın her gününe cok şükür. Ama nolur bana da Dua edin herşey güzel olsun inanın yoruldum
Ben de dün ayrıldım izne. 37. haftam bitti dün itibarı ile. Artık ev işlerine odaklanacağım.Günaydın kızlar
Evde olmanın bugün itibari ile tadını çıkarıcam... artık işe gitmek Yok sabahın köründe
Ben de ara ara görüyorum. Rüyalarımda çok kolay oluyor doğumum inşallah gerçekte de öyle olur.Günaydın...doğumlu rüyalar görmekten yoruldum yaa nedir bu..beklemek istemiyorum daha 3 hafta var ama bilinçaltım hep bekleyişte sanırımdaha temizlik var bebeğim kendine gel
Evt hastaneye gideceklere öncelik vermek mantıklı. Diğerleri hallolur nasılsa.Eksikler neysede kıyafetleri yıkayın artık. En azından hastaneye götürecek kadar bulunsun elinizin altında. Eksikler tamamlanır birşekilde.
Çok güzeller ellerine sağlık. Güle güle kullansın bebeğin.Eki Görüntüle 1939319 Eki Görüntüle 1939315 El emeği göz nuru kızımın süsleri
Bana da hala yapmadı doktor. Dün 37.haftam bitti. Bugün de kontrolüm vardı ve çalışamaz raporumu aldım. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi.Kızlar bana hiç açıklık kontrolü yapmadılar. .alttan muayene olmadım yani. .benim. gibi olan var mı ? Gerçi bu durumdan çok memnunum ama son anda sıkıntı olsun istemiyorum ..normal doğum istiyorum inşallah öyle olur..
Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde doğumun gerçekleşir.Bugün 14 şubata Doğum tarihimizi aldık :)
Kızım da 34+4 te 47 cm ve 2408 gr olmuş
Kanama için canım. Kanaman çok olursa ped yeterli gelmeyebilir. Ben her ikisinden de koydum. Hem ped hem de depend.Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak bizim bu grupta hastane çantası için deepend külot koyan arkadaşları okuduğum için bende aldım ama nerede kullanacağını anlamadım. ben doğumdan sonraki kanama için ped amacıyla aldım ama idrar için falan deniyor.Ped amacıyla kullanamaz mıyım bilgisi olan var mı. Tşk.
Ben orta boy aldım caınm ki sen 63 kilosun ben 75 i geçtim. Büyük boy çok rahat olmayabilir.bu arada depend sadece büyük boy vardı e ben 63 kiloydum şuan dogum sonrasi da gidicektir baya bunun orta boyu bile en az 70 kg yazıyor büyük olmaz mi bana kızlar düzgün durur mu sizce eşim başka yere en azından orta boya bakayım diyor küçük boyu yok mudur ki
aslında bende odama önce kullanmaya minik birşey alip beşiği diğer odaya koysam mi diye düşünmüyor degilim ama babası çatlar valla ayırmaz ki yanından gider orda yatar kedi gibi bekliyor eşyalarının başında
Aynı benm esim he .esyalarin başına gidip gidip burda kızımla ben yatcam diyiaslında bende odama önce kullanmaya minik birşey alip beşiği diğer odaya koysam mi diye düşünmüyor degilim ama babası çatlar valla ayırmaz ki yanından gider orda yatar kedi gibi bekliyor eşyalarının başında
korur destekler diyor sudocremde ben losyon kullanmam asla bu bildiğim bi krem aynı şekilde önceden kullanıcam pisik olmasını beklemem bende :)Önleyici bulamazsam bende ondan alayim bari .gormustum aldığım eczanede sudocrem . bana da kuzenim tavsiye etti mustelayi küçük bebeği var .
Mantıklı değil mi sence .pisik olmadan pişik önleyici sürülür . pisik olunca pişik kremi sürülür
çok saol canım bakayım bi tam bana görememiş buCanim ben kayseriden aldim. 110 dedi pazarlikla 80 e aldim :) internette hepsiburada da falanda var 130 yaziyordu
çok saol canım bakayım bi tam bana görememiş bu
aynen artık kıskanıyorum eşyalarını seviyor paketliyor toz olmasın diye evde ne zaman bulamasam eşyaların olduğu odada kızımla ben bunu yapacam yanında uyutucam şuraya gidicem bunu alicam ve heran aklı kızında :) illa en iyisi neyse o olsun kızıma sn kötüsünü alma bak diye uyarıyor:)Aynı benm esim he .esyalarin başına gidip gidip burda kızımla ben yatcam diyi
Benim eşimde aynı yaaynen artık kıskanıyorum eşyalarını seviyor paketliyor toz olmasın diye evde ne zaman bulamasam eşyaların olduğu odada kızımla ben bunu yapacam yanında uyutucam şuraya gidicem bunu alicam ve heran aklı kızında :) illa en iyisi neyse o olsun kızıma sn kötüsünü alma bak diye uyarıyor:)
fiyatı baya uygunmuş canım eşim daha bebek 3 aylıkken saydamını set olarak sipariş etmişti bakalım bi hayırlısı ile saglikla doğsalardıKızıma küvet bakır masraba küvet filesi birde gözüne burnuna su kaçmasın diye şapka aldım. Cok tatlıya
http://m.n11.com/bebek-banyo-kuvet-seti-5-parca-kampanya-fiyati-P138519781
sevindim çok çok tşk.Doğumdan sonraki kanama için kullanıliyo işte canım doğru almissin yanı :)
Ayyy valla biran önce gelseler .biran önce derken zaman geçsin zamanın da gelsinler tabi .oyyy zaman gecmiyofiyatı baya uygunmuş canım eşim daha bebek 3 aylıkken saydamını set olarak sipariş etmişti bakalım bi hayırlısı ile saglikla doğsalardı
canım ben depend büyük oluyor diye alamadim senin üründe de büyük beden sparis etmissin kac kilosunvolkicansu hasta bezi de bu bel bandı yok kullanabilirim inşallah . 8 tane var içinde
http://m.n11.com/canped-anatomik-hasta-bezi-buyuk-8-adet-P145092918
Rica ederim canımsevindim çok çok tşk.
Agliyom zaten :)Ağla boşver rahatlarsın Can'ım
100-150cm bel diyor canım l icinvolkicansu hasta bezi de bu bel bandı yok kullanabilirim inşallah . 8 tane var içinde
http://m.n11.com/canped-anatomik-hasta-bezi-buyuk-8-adet-P145092918
canım ben depend büyük oluyor diye alamadim senin üründe de büyük beden sparis etmissin kac kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?