2017 Şubat Anneleri

bebek bakım kremi yazıyor canım burda çok tavsiye ettiler bebek için
Önleyici bulamazsam bende ondan alayim bari .gormustum aldığım eczanede sudocrem . bana da kuzenim tavsiye etti mustelayi küçük bebeği var .
Mantıklı değil mi sence .pisik olmadan pişik önleyici sürülür . pisik olunca pişik kremi sürülür

allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

Günaydın kızlar
Evde olmanın bugün itibari ile tadını çıkarıcam... artık işe gitmek Yok sabahın köründe
Ben de dün ayrıldım izne. 37. haftam bitti dün itibarı ile. Artık ev işlerine odaklanacağım.

Günaydın...doğumlu rüyalar görmekten yoruldum yaa nedir bu..beklemek istemiyorum daha 3 hafta var ama bilinçaltım hep bekleyişte sanırım daha temizlik var bebeğim kendine gel
Ben de ara ara görüyorum. Rüyalarımda çok kolay oluyor doğumum inşallah gerçekte de öyle olur.

Eksikler neysede kıyafetleri yıkayın artık. En azından hastaneye götürecek kadar bulunsun elinizin altında. Eksikler tamamlanır birşekilde.
Evt hastaneye gideceklere öncelik vermek mantıklı. Diğerleri hallolur nasılsa.

Çok güzeller ellerine sağlık. Güle güle kullansın bebeğin.

Bana da hala yapmadı doktor. Dün 37.haftam bitti. Bugün de kontrolüm vardı ve çalışamaz raporumu aldım. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Bugün 14 şubata Doğum tarihimizi aldık :)
Kızım da 34+4 te 47 cm ve 2408 gr olmuş
Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde doğumun gerçekleşir.

Kanama için canım. Kanaman çok olursa ped yeterli gelmeyebilir. Ben her ikisinden de koydum. Hem ped hem de depend.

Ben orta boy aldım caınm ki sen 63 kilosun ben 75 i geçtim. Büyük boy çok rahat olmayabilir.

Kucuk sallanir besik al canim bence yaniniz icin. Buyuyen besik boyutlari mutlaka farkli bir oda istiyor maalesef

Aynı benm esim he .esyalarin başına gidip gidip burda kızımla ben yatcam diyi

korur destekler diyor sudocremde ben losyon kullanmam asla bu bildiğim bi krem aynı şekilde önceden kullanıcam pisik olmasını beklemem bende :)

Aynı benm esim he .esyalarin başına gidip gidip burda kızımla ben yatcam diyi
aynen artık kıskanıyorum eşyalarını seviyor paketliyor toz olmasın diye evde ne zaman bulamasam eşyaların olduğu odada kızımla ben bunu yapacam yanında uyutucam şuraya gidicem bunu alicam ve heran aklı kızında :) illa en iyisi neyse o olsun kızıma sn kötüsünü alma bak diye uyarıyor:)

@bahar7684 Baharcım çikolatalarımız geldi hacışerif'ten. Fena değil. taze ama lezzet olarak kutulu özel ambalajlı olan(pelit marka) daha çok hoşumuza gitti. Lezzetini çok önemsemezsen düşünebilirsin. Alanlar genelde memnun kalmış. Biz ikisini de kıyaslayınca pelit markalı çikolatayı daha lezzetli bulduk.

Benim eşimde aynı ya demek benimki numune değilmiş böyle babalar varmış .

fiyatı baya uygunmuş canım eşim daha bebek 3 aylıkken saydamını set olarak sipariş etmişti bakalım bi hayırlısı ile saglikla doğsalardı
Ayyy valla biran önce gelseler .biran önce derken zaman geçsin zamanın da gelsinler tabi .oyyy zaman gecmiyo

canım ben depend büyük oluyor diye alamadim senin üründe de büyük beden sparis etmissin kac kilosun

CAnım yanlış okudun sanırım 70-105 cm diyor depend in orta boyunda kilo değil yani o. Orta boyunu alabilirsin. Ben aldım . Açtım da. Gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…