70 kiloyum açtım baktım yan bantları yokki .dar bol gelme gibi durumda yok .ped gibi aynı üstüne kilot giyosun .l beden aldim100-150cm bel diyor canım l icin
Ağlarken de biraz eşine ver veristir herzaman böyle fırsat cikmazAgliyom zaten :)
Bende bunun bi benzerini alcam daha doğrusu gelinimiz hediye alacak bide park yatak dusunuyom :)Benimde odam kucuk canim. O yuzden buyuyen besik almadim cok buyuk cunku. Anne yani besikler var. Ondan aldim ben bi tanede foyatida 80 liraydi. Odada simdilik onu kullanacagim yerim yok cunku
Gule gule kullan canimBende bunun bi benzerini alcam daha doğrusu gelinimiz hediye alacak bide park yatak dusunuyom :)
Bu ara o da sıkıntılı o yüzden çok bişey diyemiyomAğlarken de biraz eşine ver veristir herzaman böyle fırsat cikmaz
kg dediler canım sordum eğilemedim çalışan yanlış biliyordu sanırımCAnım yanlış okudun sanırım 70-105 cm diyor depend in orta boyunda kilo değil yani o. Orta boyunu alabilirsin. Ben aldım . Açtım da. Gayet normal.
Daha almadik gelin bu ara alıp gondercek bakalım bunu göndermişti aynısını senin aldığını da benim dediğim de katlayıp kaldırılması daha pratik ti o yüzden onu tercih ettim bende ama senin aldığın da çok hosuma gitmişti :)Gule gule kullan canim
canım rahat diyosun o zaman sarı paketler var ondan mi aynen bu paket mi bunu gördüm bilsem alırdım bugün70 kiloyum açtım baktım yan bantları yokki .dar bol gelme gibi durumda yok .ped gibi aynı üstüne kilot giyosun .l beden aldim
Daha almadik gelin bu ara alıp gondercek bakalım bunu göndermişti aynısını senin aldığını da benim dediğim de katlayıp kaldırılması daha pratik ti o yüzden onu tercih ettim bende ama senin aldığın da çok hosuma gitmişti :)
kg dediler canım sordum eğilemedim çalışan yanlış biliyordu sanırım
Kurulumu fln benziyo galiba bende seninkinden alabilirim belki :)Mutlaka almalisin bebek cok rahat ediyor falan dediler canim bana da alirken ama esim arabaya koyarken dikkat etmedim yer kaplamasina eve gelincede ben uzerimi degistirmeye kalmadan kurmus yani kapaninca ne kadar yer kapliyor bu bilemiyorum :)
Gecmis olsun,dogum yaklasti senin hayirli saglikli bir dogum diliyorum insallahKızlar şimdi hastaneden geldim.
Aksi gibi kendi doktorum izinliymiş.
Nst yapıldı ,bir kaç kez 80e vuran sancılarım oldu ama genel olarak iyi dendi.
Doktoruma haber verdiler ama o da yatışımın yapılıp gözlenmemi istedi.
Ben kendi isteğimle çıktım.
Tekrar yoğun ağrılar başlarsa gideceğim.
Kurulumu fln benziyo galiba bende seninkinden alabilirim belki :)
Annelik_heyecani bak canım bu benim dediğim de kırmızı sini düşünüyorum ama :) yattığı yer direk katlaniyo acaba seninki de öyle mı eşine bir sorarmisin :)
Heee beşik kısmı öyle katlanmiyo yanı dimi ben yine benim dediğimi aldiriyim o zaman :) bu arada dönmeye başlayınca yatırılmaz ama arkadaş in şuan 2 yaşına girdi yatabiliyomus ilerisi içinde yatar yanı bi dönmeye başlayınca o ara yatamaz işteSordum canimyok besik kismi o sekildeymis. Yanlari ve ayaklari demonteymis:)
Heee beşik kısmı öyle katlanmiyo yanı dimi ben yine benim dediğimi aldiriyim o zaman :) bu arada dönmeye başlayınca yatırılmaz ama arkadaş in şuan 2 yaşına girdi yatabiliyomus ilerisi içinde yatar yanı bi dönmeye başlayınca o ara yatamaz işte
Heee beşik kısmı öyle katlanmiyo yanı dimi ben yine benim dediğimi aldiriyim o zaman :) bu arada dönmeye başlayınca yatırılmaz ama arkadaş in şuan 2 yaşına girdi yatabiliyomus ilerisi içinde yatar yanı bi dönmeye başlayınca o ara yatamaz işte
Can'ım erkekler genelde kadınların beklentilerini kendiliklerinden anlayamıyorlar. Onu karşına alıp ne bekliyorsan anlatmayındene bence. Biliyorum kendiliğinden yapsın istiyorsun ama sen de diyorsun alıştırdım ben diye. Fazla alıştırmak da iyi olmuyor işte. En iyisi açıkça konuşmak. Eşinin anlayışla karşılayıp biraz da olsa düzeleceğini düşünüyorum. Ama fazla bir beklentiye de girme derim. Çünkü herkesin alıştığı bir yapısı var. İnşaallah çözersiniz.Kizlar bu ara asiri stresli ve gerginim ozellikle esime karsi... 3yillik evliyiz ve en basindan cocuk istegmz vardi olmadi surekli dr pesinde kostuk esimin isinden dolayi surekli tayin oldk dr degistrdk ve sonunda asilama ile cok sukur hamile kaldm. Hamileligim kolaydi cunku hic naz yapan biri olmadm hatta hamile olmayan kisilerin yapmadigi isleri bile yaptm diyebilirim 2 3 kez ev tasidim vs vs sorun su ki esimden biraz ilgi bekliorm ben nazlanmadgmdan da o nazlamio bebegimin tum alisverisini kendim onun calistgi zamanlar yaptm diyebilirim yoruluyor ofluyor pufluyor diye yine de yaranamadm galiba kendisi benden ilgi beklio nazlanio cocugum icin ne bi surpriz ne bi hayal ne ekstra bisey dusunmuyor cnm cok sikkin napsam ki ben bu adama bebegimizi cok istedgni beni sevdgni biliorm ama ben boyle hayal etmemstm her sey siradanms gibi davranio bi bebek tulumu gorup ay bu cok tatliymis alalim veya aldmbile demiyor benim yaptklarim ona gore cok luks bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?