2017 Şubat Anneleri

Benimde odam kucuk canim. O yuzden buyuyen besik almadim cok buyuk cunku. Anne yani besikler var. Ondan aldim ben bi tanede foyatida 80 liraydi. Odada simdilik onu kullanacagim yerim yok cunku
Bende bunun bi benzerini alcam daha doğrusu gelinimiz hediye alacak bide park yatak dusunuyom :)

CAnım yanlış okudun sanırım 70-105 cm diyor depend in orta boyunda kilo değil yani o. Orta boyunu alabilirsin. Ben aldım . Açtım da. Gayet normal.
kg dediler canım sordum eğilemedim çalışan yanlış biliyordu sanırım

Gule gule kullan canim
Daha almadik gelin bu ara alıp gondercek bakalım bunu göndermişti aynısını senin aldığını da benim dediğim de katlayıp kaldırılması daha pratik ti o yüzden onu tercih ettim bende ama senin aldığın da çok hosuma gitmişti :)

70 kiloyum açtım baktım yan bantları yokki .dar bol gelme gibi durumda yok .ped gibi aynı üstüne kilot giyosun .l beden aldim
canım rahat diyosun o zaman sarı paketler var ondan mi aynen bu paket mi bunu gördüm bilsem alırdım bugün

Mutlaka almalisin bebek cok rahat ediyor falan dediler canim bana da alirken ama esim arabaya koyarken dikkat etmedim yer kaplamasina eve gelincede ben uzerimi degistirmeye kalmadan kurmus yani kapaninca ne kadar yer kapliyor bu bilemiyorum :)

Mutlaka almalisin bebek cok rahat ediyor falan dediler canim bana da alirken ama esim arabaya koyarken dikkat etmedim yer kaplamasina eve gelincede ben uzerimi degistirmeye kalmadan kurmus yani kapaninca ne kadar yer kapliyor bu bilemiyorum :)
Kurulumu fln benziyo galiba bende seninkinden alabilirim belki :)

Gecmis olsun,dogum yaklasti senin hayirli saglikli bir dogum diliyorum insallah

Annelik_heyecani bak canım bu benim dediğim de kırmızı sini düşünüyorum ama :) yattığı yer direk katlaniyo acaba seninki de öyle mı eşine bir sorarmisin :)

Eklentiler

• images (1).webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 61
Sordum canim yok besik kismi o sekildeymis. Yanlari ve ayaklari demonteymis:)
Heee beşik kısmı öyle katlanmiyo yanı dimi ben yine benim dediğimi aldiriyim o zaman :) bu arada dönmeye başlayınca yatırılmaz ama arkadaş in şuan 2 yaşına girdi yatabiliyomus ilerisi içinde yatar yanı bi dönmeye başlayınca o ara yatamaz işte

Donerken de yatar belki canim da bebek kenarlardan tutup kalkmaya basladigi 7 8 aylik donemde mumkun degil yatamaz yani yatirmam da :)

Seninki katlaniyorsa onu al canim. Benim o ozelligine bakmak aklima hic gelmemisti :)

Kızlar ben son 3-4 gündür çok su içmeye başladım ya günde 3 litreyi geçiyor neredeyse bu durumu yaşayan var mı içinizde?

Can'ım erkekler genelde kadınların beklentilerini kendiliklerinden anlayamıyorlar. Onu karşına alıp ne bekliyorsan anlatmayındene bence. Biliyorum kendiliğinden yapsın istiyorsun ama sen de diyorsun alıştırdım ben diye. Fazla alıştırmak da iyi olmuyor işte. En iyisi açıkça konuşmak. Eşinin anlayışla karşılayıp biraz da olsa düzeleceğini düşünüyorum. Ama fazla bir beklentiye de girme derim. Çünkü herkesin alıştığı bir yapısı var. İnşaallah çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…