He işte o kendi kendine kalkma döneminde evet yatırılmaz :) ama şuan için benim de çok avantajlı olacak bu :)Donerken de yatar belki canim da bebek kenarlardan tutup kalkmaya basladigi 7 8 aylik donemde mumkun degil yatamaz yani yatirmam da :)
Katlaniyo evet :)Seninki katlaniyorsa onu al canim. Benim o ozelligine bakmak aklima hic gelmemisti :)
Arada 6 yıl var istanbuldayım Şişli florance Nightingale hastanesi Dr Yusuf Olgaç ssvd destekliyor sanırım arada 2 yıl olması yeterliİlki sezeryan sınra normal mı olacak kaç yıl ara var Can'ım bende doğurmak istedim ya riskli Dedi doktor sen hangi sehirdesin
Bizde bugün gittik canım 34+4 2600gr :) sezaryen olucaksın sanırım senin önce olur. Az kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeğimiziBugün kızımızı gördük. 34+4 teyiz 2.600 gr olmuş . 9 gün önden gidiyormuş ve doğum tarihimiz de belirlendi 17 şubat sabah 8 'de..hadi bakalım hayırlısı. Doğumum Tobb Etu hastanesinde gerceklesecek...
Pelit markayı bende arkadaşımda yedim. Çok beğendim. bebekcikolatası.net veya instagramdan bebek_cikolatası. Hem demir kutuya isim de yazılıyo ben çok beğendim bakın derim. Doktor için de ahşap kutuda ismini basıp yapıyolar.@bahar7684 Baharcım çikolatalarımız geldi hacışerif'ten. Fena değil. taze ama lezzet olarak kutulu özel ambalajlı olan(pelit marka) daha çok hoşumuza gitti. Lezzetini çok önemsemezsen düşünebilirsin. Alanlar genelde memnun kalmış. Biz ikisini de kıyaslayınca pelit markalı çikolatayı daha lezzetli bulduk.
Benim 3.5 yıl olacak ama riskli Dedi doktor ya bende istedim normal Doğum gene de hayırlısı böyleymiş diyorum üzülmüyorum Allah tek sancı da kurtarsın seni deArada 6 yıl var istanbuldayım Şişli florance Nightingale hastanesi Dr Yusuf Olgaç ssvd destekliyor sanırım arada 2 yıl olması yeterli
He işte o kendi kendine kalkma döneminde evet yatırılmaz :) ama şuan için benim de çok avantajlı olacak bu :)
Katlaniyo evet :)
Evet canım ben gece wc ye bile kalktığımda Yarım litreyi deviriyorum çok çok susuyorum yalnız değilsin :)Kızlar ben son 3-4 gündür çok su içmeye başladım ya günde 3 litreyi geçiyor neredeyse bu durumu yaşayan var mı içinizde?
Aynen canım sabitleme de var galiba dimi benim Alcam dediğimde var seninkinde de vardir galiba hafif oluşu da çok iyi bide benim şuan oturduğum odaya koycam küçük olması avantaj benim için yer ayarlamam yazın fln olur ancak yatak odam da çok geniş değil ama bu tarzları yanıma alabilirim :)Hem sallaniyor hem de portatif ve cok hafif ben bile tasidim ama sadece 1 adim :)
Evet bide annemlerden uzaktayım yazın hava ısınır isinmaz kendimi oraya atmayı düşünüyorum bunu da katlar yanımda götürürüm diye düşündümO daha guzel canim :)
günaydın kızlar, yine ben yine bir soru
Zeynep Ela ismi nasıl sizceeşim tek isim diye tutturuyor, 2 isim ben de çok hoşlanmıyorum ama ela tek başına manevi gelmiyor, zeynep te biraz resmi gibi geldi. ikisi bir fazla mı olur sizce yoksa uyumlu gibi de oldu, tam karar veremedim.
Günaydın. .rüyamda sabaha kadar doğurdunuz hepiniz ..tek tek haberlerinizi okuyorum ama bana sıra gelmiyordu bi türlübu grup beni çok etkiliyor sanırım
Benim aylarca kararsız kaldığım iki isimdi Eşim Ela yi seçti ama ben Zeynep ismini çok severim benve çok güzel olmuş ikisi birlikte
Hem anlamlı hem güzel kız ismi sorulduğunda kendi ismimi tavsiye etmek geliyor içimden. Bencillikten değil yanlış anlaşılma olmasın. Saliha belki biraz eski bir isim gibi gelebilir. Yeni isimlerden düşünenlere de hüma cennet kuşu güzel.
Ben kendi kızıma Şeyma ismine karar verdim içime ilk sinen aklıma İlk düşen isim o oldu. Peygamber efendimizin Süt Kardeşinin adı.
Bebislerimizin kilolari ayniBizde bugün gittik canım 34+4 2600gr :) sezaryen olucaksın sanırım senin önce olur. Az kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeğimizi
Canım bende aynen o durumdayım wc gidiyorum 1 litre içiyorum tekrar ödem yapar mı ki bu sular bünyeyeEvet canım ben gece wc ye bile kalktığımda Yarım litreyi deviriyorum çok çok susuyorum yalnız değilsin :)
Sağol canım. Doktorun fiyati dahil 7.500 TL. Ama özel sağlık sigortam var.TOBB bana cok pahalı gelmişti ne kadar a geliyor doğum.. MaşaAllah bebişşe
Annelik_heyecani bak canım bu benim dediğim de kırmızı sini düşünüyorum ama :) yattığı yer direk katlaniyo acaba seninki de öyle mı eşine bir sorarmisin :)
Bayagi genis bsy birsey bir de. Bebek 8 9 aylik olana kadar yatiyormus icinde
Sanmıyorum canım fazla su içmenin hamilelikte zararı olmaz odemde tuz oranı yüksek şeyler tukettigin zaman olur ayakta fazla durmak Hatta oturmak harekette önemli çok. Yine de için rahat etmiyor sa Dr â sor canım:)Canım bende aynen o durumdayım wc gidiyorum 1 litre içiyorum tekrar ödem yapar mı ki bu sular bünyeye
Benim dediğim katlaniyo canım seninki hangisi benim gonderdigim mı annelik heyecan in aldığından mıEneee bu bizin besiktennn :) kirmizisini aldik biz de küçük portatif ve hafif. yattigi yer katlanmiyor ama incecik birsey oluyor kenarlari bez oldugu icin. altta tahta bir zemin de var minik bir dosek de var. Demir kisimlari da cikiyor
Evet büyük baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?