2017 Şubat Anneleri

İlki sezeryan sınra normal mı olacak kaç yıl ara var Can'ım bende doğurmak istedim ya riskli Dedi doktor sen hangi sehirdesin
Arada 6 yıl var istanbuldayım Şişli florance Nightingale hastanesi Dr Yusuf Olgaç ssvd destekliyor sanırım arada 2 yıl olması yeterli

Bizde bugün gittik canım 34+4 2600gr :) sezaryen olucaksın sanırım senin önce olur. Az kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeğimizi

P
Pelit markayı bende arkadaşımda yedim. Çok beğendim. bebekcikolatası.net veya instagramdan bebek_cikolatası. Hem demir kutuya isim de yazılıyo ben çok beğendim bakın derim. Doktor için de ahşap kutuda ismini basıp yapıyolar.

Arada 6 yıl var istanbuldayım Şişli florance Nightingale hastanesi Dr Yusuf Olgaç ssvd destekliyor sanırım arada 2 yıl olması yeterli
Benim 3.5 yıl olacak ama riskli Dedi doktor ya bende istedim normal Doğum gene de hayırlısı böyleymiş diyorum üzülmüyorum Allah tek sancı da kurtarsın seni de

Hem sallaniyor hem de portatif ve cok hafif ben bile tasidim ama sadece 1 adim :)
Aynen canım sabitleme de var galiba dimi benim Alcam dediğimde var seninkinde de vardir galiba hafif oluşu da çok iyi bide benim şuan oturduğum odaya koycam küçük olması avantaj benim için yer ayarlamam yazın fln olur ancak yatak odam da çok geniş değil ama bu tarzları yanıma alabilirim :)

Arkadaşın kızının ismi de zeynep ela ikisini de kullaniyorlar benim cok hosuma gidiyor

Ben de her gece doguruyorun

Şeyma ismi çok guzelll ben de severim

Bizde bugün gittik canım 34+4 2600gr :) sezaryen olucaksın sanırım senin önce olur. Az kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeğimizi
Bebislerimizin kilolari ayni evet canim benim sezaryan olacak , doktor 3.700 gr civari doğar dedi ve alttan cikmasina müsait değilmiş yırtılma çok olurmus o yuzden normal olamayacak doğum..insallah sag salim kucagimiza aliriz yaa..sen kac kg aldin ?

Arkadaşlar benim genital bölgemde sürekli baskı oluyor, bi de sürekli karnım sert oldu, bi de kansız sümüksü bi akıntı geldi bi anda ıslandı çamaşırım korkmalı mıyım?

Annelik_heyecani bak canım bu benim dediğim de kırmızı sini düşünüyorum ama :) yattığı yer direk katlaniyo acaba seninki de öyle mı eşine bir sorarmisin :)

Eneee bu bizin besiktennn :) kirmizisini aldik biz de küçük portatif ve hafif. yattigi yer katlanmiyor ama incecik birsey oluyor kenarlari bez oldugu icin. altta tahta bir zemin de var minik bir dosek de var. Demir kisimlari da cikiyor

Bayagi genis bsy birsey bir de. Bebek 8 9 aylik olana kadar yatiyormus icinde

Evet büyük baya :)

Canım bende aynen o durumdayım wc gidiyorum 1 litre içiyorum tekrar ödem yapar mı ki bu sular bünyeye
Sanmıyorum canım fazla su içmenin hamilelikte zararı olmaz odemde tuz oranı yüksek şeyler tukettigin zaman olur ayakta fazla durmak Hatta oturmak harekette önemli çok. Yine de için rahat etmiyor sa Dr â sor canım:)

Benim dediğim katlaniyo canım seninki hangisi benim gonderdigim mı annelik heyecan in aldığından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…