- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Benimde 34+6 da 2310 g. Bence bize goreseninki gywt normal canim. Seninde kayseride oldugunu hatirliyorum. Doktorun kim
Benim dediğim katlaniyo canım seninki hangisi benim gonderdigim mı annelik heyecan in aldığından mı
Katlaniyo dediğim işte aşağı iniyor ya onu dedim yatak halinde kalmiyo yanı :) diğerleri öyle de olmuyo bu kadar pratik değil galiba :) bizim gelin alırsa beşikler aynı olacak demekki :) benim erkek ama bende kırmızı düşündüm arkası kız olursa fln diye :)Senin fotografini attiginin aynisi canim foto atma imkanim yok simdi anlatnaya calisim onun icin :) ust kismin icinde sabit demir var katlanmiyor sadece demonte edilip ince bir dikdörtgen halini aliyor
8.5 aldım canım. Aç karnına öyle çıkıyo. Kilo almak çok ağır geliyo bana 9 değil 8.5Bebislerimizin kilolari aynievet canim benim sezaryan olacak , doktor 3.700 gr civari doğar dedi ve alttan cikmasina müsait değilmiş yırtılma çok olurmus o yuzden normal olamayacak doğum..insallah sag salim kucagimiza aliriz yaa..sen kac kg aldin ?
Arkadaşlar benim genital bölgemde sürekli baskı oluyor, bi de sürekli karnım sert oldu, bi de kansız sümüksü bi akıntı geldi bi anda ıslandı çamaşırım korkmalı mıyım?
Canım bende çok içiyorum suyu karnımı çok şişiriyor göbeğimin kenarında 1 tane incecik çatlak oluşmuş ya nasıl moralim bozuldu inşallah ödem falan oluşmaz tuzu da fazla tüketiyorm benBen de gunluk 3-3.5 litre icerim suyu ama cok sukur odem de sislik de yok. hic tuz tuketmem ve bol su icerim buna bagliyorum ben de
Aynen bende o civarda su içiyorum yemeklere extra tuz koymuyorum normal tuz ne kadar katılmışsa o kadar yiyorum. Henüz hiç ödem yok çok şükür.Ben de gunluk 3-3.5 litre icerim suyu ama cok sukur odem de sislik de yok. hic tuz tuketmem ve bol su icerim buna bagliyorum ben de
Senin takvime bakınca doğum da yakın gibi ne olur ne olmaz bi gitsen mıArkadaşlar benim genital bölgemde sürekli baskı oluyor, bi de sürekli karnım sert oldu, bi de kansız sümüksü bi akıntı geldi bi anda ıslandı çamaşırım korkmalı mıyım?
Eneeeeee hakkaten 18 gün yaziyoAllahım usulca kalan güne baktım ve ben şokkansız akıntı benden de geldi ama sanmıyorum nisan olduğunu ..Bugün yine yokladı aynı bel ağrısı. .yalancı sancılar sanırım çünkü pozisyon değiştirince geçiyor
Aynen oyle herseyden nem kapiyoruz:) bebegim zayif falan Diye uzuldum bi an sonra sagkikli olsun yeter dedim :)Fakültede kontrol altındayım canım ben . Ayy valla dedın ya insan herşeyden nem kapıyor
Aynen canım sabitleme de var galiba dimi benim Alcam dediğimde var seninkinde de vardir galiba hafif oluşu da çok iyi bide benim şuan oturduğum odaya koycam küçük olması avantaj benim için yer ayarlamam yazın fln olur ancak yatak odam da çok geniş değil ama bu tarzları yanıma alabilirim :)
Eneee bu bizin besiktennn :) kirmizisini aldik biz de küçük portatif ve hafif. yattigi yer katlanmiyor ama incecik birsey oluyor kenarlari bez oldugu icin. altta tahta bir zemin de var minik bir dosek de var. Demir kisimlari da cikiyor
Evet büyük baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?