2017 Şubat Anneleri

Benim dediğim katlaniyo canım seninki hangisi benim gonderdigim mı annelik heyecan in aldığından mı

Senin fotografini attiginin aynisi canim foto atma imkanim yok simdi anlatnaya calisim onun icin :) ust kismin icinde sabit demir var katlanmiyor sadece demonte edilip ince bir dikdörtgen halini aliyor

Senin fotografini attiginin aynisi canim foto atma imkanim yok simdi anlatnaya calisim onun icin :) ust kismin icinde sabit demir var katlanmiyor sadece demonte edilip ince bir dikdörtgen halini aliyor
Katlaniyo dediğim işte aşağı iniyor ya onu dedim yatak halinde kalmiyo yanı :) diğerleri öyle de olmuyo bu kadar pratik değil galiba :) bizim gelin alırsa beşikler aynı olacak demekki :) benim erkek ama bende kırmızı düşündüm arkası kız olursa fln diye :)

8.5 aldım canım. Aç karnına öyle çıkıyo. Kilo almak çok ağır geliyo bana 9 değil 8.5 sen canım?

Arkadaşlar benim genital bölgemde sürekli baskı oluyor, bi de sürekli karnım sert oldu, bi de kansız sümüksü bi akıntı geldi bi anda ıslandı çamaşırım korkmalı mıyım?

Sertlik sürekli oluyorsa dr arayın derim sünüksü akıntı bende geldi dr sorduğumda ilaç kullanıyordum ille kanlı olmadığı nadiren oluyor demişti doğum nişanında ve haftanızda önde

Hayirli geceler kizlar yine uyuyamiorum icerde oynuor kaburgalarimi itiyor uyku yok yinelöm löm donuyo

Ben de gunluk 3-3.5 litre icerim suyu ama cok sukur odem de sislik de yok. hic tuz tuketmem ve bol su icerim buna bagliyorum ben de
Canım bende çok içiyorum suyu karnımı çok şişiriyor göbeğimin kenarında 1 tane incecik çatlak oluşmuş ya nasıl moralim bozuldu inşallah ödem falan oluşmaz tuzu da fazla tüketiyorm ben

Ben de gunluk 3-3.5 litre icerim suyu ama cok sukur odem de sislik de yok. hic tuz tuketmem ve bol su icerim buna bagliyorum ben de
Aynen bende o civarda su içiyorum yemeklere extra tuz koymuyorum normal tuz ne kadar katılmışsa o kadar yiyorum. Henüz hiç ödem yok çok şükür.

Allahım usulca kalan güne baktım ve ben şok kansız akıntı benden de geldi ama sanmıyorum nisan olduğunu ..Bugün yine yokladı aynı bel ağrısı. .yalancı sancılar sanırım çünkü pozisyon değiştirince geçiyor

Arkadaşlar benim genital bölgemde sürekli baskı oluyor, bi de sürekli karnım sert oldu, bi de kansız sümüksü bi akıntı geldi bi anda ıslandı çamaşırım korkmalı mıyım?
Senin takvime bakınca doğum da yakın gibi ne olur ne olmaz bi gitsen mı bazılarında kansız olabilirmiş nişan öyle okumuştum.

Eneeeeee hakkaten 18 gün yaziyo

Selamlar.. bizde bugun doktor kontrolunden gecenlerdeniz. 34+2de 2750gram olmus bebisim. Gelisimi 35+5 gibi gorunuyormus. Ilerde olmasi her zaman olumlu manada olmaz dedi doktor. Iri bebeklerde akciger gelisimi geriden gelebiliyormus. Insallah sorunsuz tamamlariz süreci. Bu arada bir sorum olacak süt pompasi alan yada almayi düşünen var mi? Marka tavsiyesinde bulunabilecek olan. Bebis emse bile calisma hayatina baslayinca nasilsa lazim olacak diye dusunuyorum.

bacağımin arası çok fena ağrıyor karnım da yine kasılıyor yatağımiz pazartesi gelicek kıyafetleri de attı makinaya eşim ya kız doğarsa diye odanın şeklini de değiştirdi yatak yeri açıldı ama komodinlerim üst üste kalmak zorunda o kadarda olsun napalim

Yanıuo yanıyo içim yanıyo içdiğim suyun hesabı yok geçiremedim yatamıyorum sürekli şekilden şekle giriyorum geçsin die

Günaydın Şubat annisleri bende çok kötüyüm Sağ sol donuslerde heeeeep uyanıyorum sırf şu saate kadar üç kez wc ye gittim afedersiniz kıçım acıyor çok kalcalarim son ay çok zormuş cidden uyku bitti bize sanırım. Çok şükür sağlıklı olsunlarda bunlar çekilir Ayyy şikayet ettim yine

Sabitlenmesi konusunda fikrim yok canim hic incelemedim orasini zaten dolasmaktan yorulmustum aklima da gelmedi

@tereyagli ile ayni besiklerimiz tahtasi falan var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…