- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Evet bide annemlerden uzaktayım yazın hava ısınır isinmaz kendimi oraya atmayı düşünüyorum bunu da katlar yanımda götürürüm diye düşündüm
Cokk teşekkür ederim canım. Pelit ı nerden almıştın. Onu alayım o vakit.A Armaganhayat Baharcım çikolatalarımız geldi hacışerif'ten. Fena değil. taze ama lezzet olarak kutulu özel ambalajlı olan(pelit marka) daha çok hoşumuza gitti. Lezzetini çok önemsemezsen düşünebilirsin. Alanlar genelde memnun kalmış. Biz ikisini de kıyaslayınca pelit markalı çikolatayı daha lezzetli bulduk.
Günaydın Şubat annisleri bende çok kötüyüm Sağ sol donuslerde heeeeep uyanıyorum sırf şu saate kadar üç kez wc ye gittim afedersiniz kıçım acıyor çok kalcalarim son ay çok zormuş cidden uyku bitti bize sanırım. Çok şükür sağlıklı olsunlarda bunlar çekilir Ayyy şikayet ettim yine
Sen az almişsin ne guzel canim yaaa , ben 13 kg aldim..8.5 aldım canım. Aç karnına öyle çıkıyo. Kilo almak çok ağır geliyo bana 9 değil 8.5sen canım?
Sende iyi almışsın. Sorun etme. Ben çok dikkat ettim ama. O sebepten biraz daha az aldım.Sen az almişsin ne guzel canim yaaa , ben 13 kg aldim..
Evet duraklama donemine girdi bizim bebelerBi kaç gündür doğuran yok galiba
Yanıuo yanıyo içim yanıyoiçdiğim suyun hesabı yok geçiremedim yatamıyorum sürekli şekilden şekle giriyorum geçsin die
Akşam gece yanmadan duramıyorum gndüz bişey yokO ben de de var saat başı kalkıp şu içiyorum.dilim damaging yapısio çok susuyorum..bi de terleme hergün her gün terlemis olarak uyaniyorum
Gunaydin hanimlar nasılsınız?TuRuNCu mbg24 kızlar nasilsiniz?Sizin yazdiklarinizi sancılarınızı okudukca sıranın bizlere geldigini anliyorum.KIzlar emzik kabini nasil sterize ettiniz?Sicak suda kaynatmayiniz diyor?Hasta bezi yada depent almadim.En güzeli hastane icin cocuk beziymis.Camasira konuyormus.Evdede uzun pedler iyi oluyormus.Doğum yapanlar bu konuda bizi bilgilendirirse aslinda.@Lazkiziesma senin ve bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Dogumunu anlattigindada ağladım okurken
Allahım korusun onları :) valla sağlıkla dünyaya helsınde bır sekılde kılo alırlar nasıl olsa :)Aynen oyle herseyden nem kapiyoruz:) bebegim zayif falan Diye uzuldum bi an sonra sagkikli olsun yeter dedim :)
Ben hem bebek hem de doktor için aldım canım. Dün doktorumuza verdik.P
Pelit markayı bende arkadaşımda yedim. Çok beğendim. bebekcikolatası.net veya instagramdan bebek_cikolatası. Hem demir kutuya isim de yazılıyo ben çok beğendim bakın derim. Doktor için de ahşap kutuda ismini basıp yapıyolar.
O ağrı bende de var ve çok fena canımı acıtıyor.bacağımin arası çok fena ağrıyor karnım da yine kasılıyor yatağımiz pazartesi gelicek kıyafetleri de attı makinaya eşim ya kız doğarsa diye odanın şeklini de değiştirdi yatak yeri açıldı ama komodinlerim üst üste kalmak zorunda o kadarda olsun napalim
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810Cokk teşekkür ederim canım. Pelit ı nerden almıştın. Onu alayım o vakit.
Canım bende çok içiyorum suyu karnımı çok şişiriyor göbeğimin kenarında 1 tane incecik çatlak oluşmuş ya nasıl moralim bozuldu inşallah ödem falan oluşmaz tuzu da fazla tüketiyorm ben
bacağımin arası çok fena ağrıyor karnım da yine kasılıyor yatağımiz pazartesi gelicek kıyafetleri de attı makinaya eşim ya kız doğarsa diye odanın şeklini de değiştirdi yatak yeri açıldı ama komodinlerim üst üste kalmak zorunda o kadarda olsun napalim
@tereyagli ile ayni besiklerimiz tahtasi falan var :)
Kaşıntı dan neler çektiğimi bir Allah bilir birde ben sırf bunun için iki hafta erken ayrıldım işten.. Ne yaptım olmadı altı doktor a gittim cildiye kadın doğum dermatoloji iç hastalıkları neler neler hepsi test yaptı temiz artık bişey çıksın da tedavi olayım diyordm. Konu açtm okuyun istersenz.. Bol bol nemlendiriorm şimdi kepeklenio kaşınğm yer.. İlk başta kırmızı kabarık olmuştu yulaf samanı bşraz iyi geliyor du birde sirkeli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?