2017 Şubat Anneleri

Cokk teşekkür ederim canım. Pelit ı nerden almıştın. Onu alayım o vakit.

Güanydınn Annişler

Yine gece uyuyamayanlar var.. bende yaymadan 2 saat önce sıvı alımını bırakıp 2-3 kez wc ye gitsemde yattıktan sonda yine 2 kez gidiyorum bu arada bende canped mesane pedi aldım . Arkadaşımda bi kaç tane hasta bezi verecek yeter sanırım. Birde sudokrem aldım ama pişik öncesinde kullanılır sanırım . Bu fayda etmezse bepantholün pişik Kremide duydum onu kullanırım...

Eklentiler

• IMG_4980.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46

Geceleri donmek artik bir iskence hele ki yataktan kalkmak ve ayagimi yere basmak. Benim yatagim biraz yuksek cunku geceleri esim uyaniyor artik ben donerken kalkip beni kaldiriyor yataktan

Günaydın, çok uzun süre oldu yazmadım. Çok sıkıntılı bir genelik geçirdim çünkü ama neyse ki bu haftalara kadar geldim. 36+3 olduk bugün. Doktorumla 38. haftayı bitirince sezaryan olması kararını verdik. Az kaldı baya benim de çeşitli şikayetlerim var tabi. Çok ödem topladım. Çok su içmeme ve tuzsuz yememe rağmen. Üst bacağımın içi aşırı ağrı ve sızı yapıyor. Ne olur ne olmaz ultrasona girdim ve hep ödem olmuş dedi doktor. Ellerimi günün yarısında tam bükemiyorum. Bazı parmaklarım takılıyor (tetik parmak). Belim ağrımadı hiç. 3-4 defa midem yandı ama çok yıpratmadı beni. Gece rahat uyuyorum ama 2-3 defa tuvalete kalkıyorum ben de. 35+6 da 3 kiloyu geçmişti be 49 cmdi. Bi 10 gün kadar ileri. Gebelik şekerim var o yüzden de olabilir yapısal da olabilir dedi doktor (eşim 4.2 doğmuş). Şafak sayıyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Gunaydin hanimlar nasılsınız? TuRuNCu mbg24 kızlar nasilsiniz?Sizin yazdiklarinizi sancılarınızı okudukca sıranın bizlere geldigini anliyorum.KIzlar emzik kabini nasil sterize ettiniz?Sicak suda kaynatmayiniz diyor?Hasta bezi yada depent almadim.En güzeli hastane icin cocuk beziymis.Camasira konuyormus.Evdede uzun pedler iyi oluyormus.Doğum yapanlar bu konuda bizi bilgilendirirse aslinda.@Lazkiziesma senin ve bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Dogumunu anlattigindada ağladım okurken

Günaydın canım, kasılmalar devam ediyor ama o günkü gibi düzenli olmadığı için biraz daha rahatım.. yine de gözüm seyirse ay doğum mu başlıyo diye düşünmeden edemiyorum:))) hıçkırsam doğum belirtisi sanıyorum:))) inşallah sağlıkla zamanında kucaklarımıza alırız minişlerimizi..

Ben hem bebek hem de doktor için aldım canım. Dün doktorumuza verdik.
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882

O ağrı bende de var ve çok fena canımı acıtıyor.

Cokk teşekkür ederim canım. Pelit ı nerden almıştın. Onu alayım o vakit.
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-bebek-cikolatasi-yelkenli-P148181810
ben bunu aldım canım.

Canım bende çok içiyorum suyu karnımı çok şişiriyor göbeğimin kenarında 1 tane incecik çatlak oluşmuş ya nasıl moralim bozuldu inşallah ödem falan oluşmaz tuzu da fazla tüketiyorm ben

Ayy inşallah çoğalmaz benim de kasıklarımda vardı 2-3 taneydi 4-5 tane oldu yukarılarda birşey yok. Karnım öne doğru çok çıkıyor devamı gelmez inşallah pehlivan gibi yağlı geziyorum

Aynen benim de komodinlerim öyle olacak napalm artık

@tereyagli ile ayni besiklerimiz tahtasi falan var :)

Güle güle kullan canım sen de

Çok geçmiş olsun yanıt için teşekkür ederim. Kaşıntı için doktorum nemlendirme tavsiye etti.Sadece ılık su ile yıkayıp sürekli nemli tutuyorum.Nem için de saf zeytin yağı karıştırılmış alkolsüz bebe yağı sürüyorum Biraz zor oluyor kokusu vs ama kaşıntı başladığı an iyi geliyor.. Bu kaşınmaların Bebeğe zararı olup olmadığı konusunda endişem vardı ama testler temiz çıkınca rahatladık.. Çekerim artık ne yapayım.. Son haftalar Allah(cc) hepimizin yardımcısı olsun..

Mersin annelerinden kimler var kızlar? Hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…