2017 Şubat Anneleri

Canım son 10 günüm kaldı ama şikayetlerim iyice artmaya başladı.
Artık doğumun iyice yaklaştığını hissediyorum.
Bebek çok fena baskı yaptığı için yürümekte ve oturup kalkmakta çok zorlanıyorum.
Gününü beklemez bu oğlan diyorum ama bakalım :)

Canım geç oldu ama anca sayfaya girdim mesajını okuyunca kendimi gördüm üzülme bütün erkekler aynı çocuğu kucağında görmeyince olayı çok anlamıyorlar aynısı benim kocam beni çok seviyor, çocuğu için fedakarlıktan kaçınmıyor, elimi birşeye vurdurtmuyor ama onu mu alalım şunu mu alalım desem sen bilirsin deyip çıkıyor işin içinden. Süpriz bekleme doğsun sen o zaman gör eşini benimle ilgilenmiyor hep çocukla ilgili şikayet ederken yakalarım seni buralarda. Ne sıkıntılı hamilelikler geçiren arkadaşlar var burada o yüzden herşeyi takma kafana. Ayyy erkek işte ayol ne anlar hamilelikten doğumdan

İyi pazarlar kızlar
Şaka gibi bir rüya gördüm bebeğin dönmemesini o kadar takmışım ki rüyamda çatala çıkmışım dığuruyordum son ıkınma da uyandım :) :) boğazım gerçekten o anı yaşamış gibi hala acıyor oğlumun doğumda boğazım böyle tahriş olmuştu...
Bu rüya etkisiyle valize koydum elimde olanları hastane için... Bebeğin park yatağını şimdi kuracağız. Eşim evdeyken koltuk kanepeleri çektirip silip süpüreyim diyorum iki bacak aramda müthiş baskı var bu korkuyla bugün her işi yaparım sanırım

canım bundan aldın mı aldıysan nerden ve kaça aldın bir de içinde sünger yatağı var mi
Almadım canım gelinimiz alacak inş hediye olarak yatağı var mı hiç bilmiyorum kurulumu kaldırması çok kolay diye tercih ettim bakalım gelin alcam bu ara dedi :) fiyatları da 95 le en fazla 110 arasinda sitelerde :)

Almadım canım gelinimiz alacak inş hediye olarak yatağı var mı hiç bilmiyorum kurulumu kaldırması çok kolay diye tercih ettim bakalım gelin alcam bu ara dedi :) fiyatları da 95 le en fazla 110 arasinda sitelerde :)
çok saol canım cvp ladigin için benim de odam kucuk malum lojman odaları küçücük tam bana göreymis tayin olunca da açılır yataklardan alırım harika olur.peki ana kucağı aldınız mı ben uygun ama kullanışlı bişey arıyorum tavsiye edebileceğiniz bişey var mi

Rica ederim canım benim ne demek benim de odam küçük oda yapmicam şuan bebeğe ayrı bi oda için hem küçük geliyo bana inş ileride bide oda ayarlamam lazım şuan da onu yapacak ne maddi gücüm var ne de manevi :) bende park yatak alicaktim annemler alacak daha doğrusu oldu ki yatmadı beşikte hemen kaldırıp az yer kaplayacak bişey istediğim için park istiyodum bunu da gelin dedi aliyim diye ana kucağı derken canım ana dizi diye yerde yatirmalik onlardan mı diyosun

Kizlar daha once sezeryan olanlar. Spinalmi oldunuz. Sikayetiniz varmiydi. Ve kan sulandirici ilac kullanip spinal olan yada olacak olan varmi aranizda.

Kizlar daha once sezeryan olanlar. Spinalmi oldunuz. Sikayetiniz varmiydi. Ve kan sulandirici ilac kullanip spinal olan yada olacak olan varmi aranizda.
ben 4+2 den bu yana kan sulandırıcı igne kullanıyorum cnm dün sonuncuyu yaptım epidural+spinal anesteziyle cumartesi dogum yapıcam inşallah

Kalça ağrısı son ana kadar sürecek mi acaba? Kalça, popo, sırt günlerdir hayattan soğuttu beni, ayakta 1 saat kaldığımda bitiyor günüm. Allahım bir de ben taşınacağım bu hafta içinde, kimsem yok, yardım istediklerim de yalvarmamı bekliyorlar sanırım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yoğunum ev bakıyoruz koşturuyor ufak ufak topluyorum eşyalarımı. Fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum. Ben sizlerin yazdıklarını okudukça dua ediyorum hepinize, siz de benden, birbirimizden esirgemeyin. Allah yardımcımız olsun.

ben 4+2 den bu yana kan sulandırıcı igne kullanıyorum cnm dün sonuncuyu yaptım epidural+spinal anesteziyle cumartesi dogum yapıcam inşallah
Canim ben cuma gunu gircem doguma ama dr um kestirmiyor igneyi en son persembe sabah yapicam. Aspirini 2 hafta once kestik. Spinal anesteziyi okudum biraz internetten de kan sulandirici ilac kullananlara uygulanmaz diyor. Ve sonrasinda sikayeti olan cok fazla o yuzden korkuyorum biraz. Drumda benim icin farketmez genel anestezi yada spinal anestezi druyla konusur karar verirsin diyor. Kafam karisti iyice.

evet hani odalarda yanımda taşırım o bakarken ben işimi yaparım mutfaga falan götürürüm ya da banyoya öyle bişey söyle başı hafif yukarıda oluyor tniy Love falan diyorlar ama onlar çok pahalı ben uygun bişey ariyirum

Ben almadım canım ama dediğin gibi Tony love ler fln çok pahalı ama uygun olanlar da var onlara bak nette 60-70 e fln var idarelik olanlar bu beşik te hafif bisey aslında

Sorma o kalça ağrısını dibine kadar yaşayanlardan biride benim sabah kalkınca fena oluyo gün içinde de bacagima vuruyo heralde agirlastik iyice ondan oluyo galiba bide genişleme oldukça onun etkisi midir nedir az kaldı dayancaz mecbur biraz daha yardım konusuna da gelince öyle bi zaman olmuş ki artık tırnağın varsa başını kaşı derler ya aynen öyleyiz Allah bizlere yardım etsin artık ne diyelim kötü olmuş bu halde ev taşıma işi

Allahım ne kadar yanlış bir adamla evliyim..bunu bu aşamada anlıyor olmak iğrenç bir durum...sabahtan beri camları siliyorum ..yardım eder belki diye bugün yaptım ama nerde...bilgisayarın başından kalkmadı o orda oyun oynuyor ben 9 aylık hamile halimle kovalar kaldırıp cam siliyorum..bari kovaları sen taşı ..ama nerde onda o düşünce. .sonra ben çarşıya gidiyorum dedi deli oldum bağırdım çağırdım ama o da durmuyor o da bağırıyor insan olan biraz anlayışlı olur ama beni bu halde bırakıp gitti..ne beddualar ettim beni bu hale getiriyor ya Allah onu bin beter etsin ..eve de almayacağım ne hali varsa görsün

baby plus çok fonksiyonlu ana kucağına bak dedim canım benim aklım onda kaldı eşimde bu hafta alicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…