Gunaydin hanimlar nasılsınız?TuRuNCu @mbg24 kızlar nasilsiniz?Sizin yazdiklarinizi sancılarınızı okudukca sıranın bizlere geldigini anliyorum.KIzlar emzik kabini nasil sterize ettiniz?Sicak suda kaynatmayiniz diyor?Hasta bezi yada depent almadim.En güzeli hastane icin cocuk beziymis.Camasira konuyormus.Evdede uzun pedler iyi oluyormus.Doğum yapanlar bu konuda bizi bilgilendirirse aslinda.@Lazkiziesma senin ve bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Dogumunu anlattigindada ağladım okurken
Canım geç oldu ama anca sayfaya girdim mesajını okuyunca kendimi gördüm üzülme bütün erkekler aynı çocuğu kucağında görmeyince olayı çok anlamıyorlar aynısı benim kocam beni çok seviyor, çocuğu için fedakarlıktan kaçınmıyor, elimi birşeye vurdurtmuyor ama onu mu alalım şunu mu alalım desem sen bilirsin deyip çıkıyor işin içinden. Süpriz bekleme doğsun sen o zaman gör eşini benimle ilgilenmiyor hep çocukla ilgili şikayet ederken yakalarım seni buralardaKizlar bu ara asiri stresli ve gerginim ozellikle esime karsi... 3yillik evliyiz ve en basindan cocuk istegmz vardi olmadi surekli dr pesinde kostuk esimin isinden dolayi surekli tayin oldk dr degistrdk ve sonunda asilama ile cok sukur hamile kaldm. Hamileligim kolaydi cunku hic naz yapan biri olmadm hatta hamile olmayan kisilerin yapmadigi isleri bile yaptm diyebilirim 2 3 kez ev tasidim vs vs sorun su ki esimden biraz ilgi bekliorm ben nazlanmadgmdan da o nazlamio bebegimin tum alisverisini kendim onun calistgi zamanlar yaptm diyebilirim yoruluyor ofluyor pufluyor diye yine de yaranamadm galiba kendisi benden ilgi beklio nazlanio cocugum icin ne bi surpriz ne bi hayal ne ekstra bisey dusunmuyor cnm cok sikkin napsam ki ben bu adama bebegimizi cok istedgni beni sevdgni biliorm ama ben boyle hayal etmemstm her sey siradanms gibi davranio bi bebek tulumu gorup ay bu cok tatliymis alalim veya aldmbile demiyor benim yaptklarim ona gore cok luks bile...
İnş bulursun canım bi yer hallolur hepsi de merak etme :)
canım bundan aldın mı aldıysan nerden ve kaça aldın bir de içinde sünger yatağı var mi
Almadım canım gelinimiz alacak inş hediye olarak yatağı var mı hiç bilmiyorum kurulumu kaldırması çok kolay diye tercih ettim bakalım gelin alcam bu ara dedi :) fiyatları da 95 le en fazla 110 arasinda sitelerde :)canım bundan aldın mı aldıysan nerden ve kaça aldın bir de içinde sünger yatağı var mi
çok saol canım cvp ladigin için benim de odam kucuk malum lojman odaları küçücük tam bana göreymis tayin olunca da açılır yataklardan alırım harika olur.peki ana kucağı aldınız mı ben uygun ama kullanışlı bişey arıyorum tavsiye edebileceğiniz bişey var miAlmadım canım gelinimiz alacak inş hediye olarak yatağı var mı hiç bilmiyorum kurulumu kaldırması çok kolay diye tercih ettim bakalım gelin alcam bu ara dedi :) fiyatları da 95 le en fazla 110 arasinda sitelerde :)
Rica ederim canım benim ne demek benim de odam küçük oda yapmicam şuan bebeğe ayrı bi oda için hem küçük geliyo bana inş ileride bide oda ayarlamam lazım şuan da onu yapacak ne maddi gücüm var ne de manevi :) bende park yatak alicaktim annemler alacak daha doğrusu oldu ki yatmadı beşikte hemen kaldırıp az yer kaplayacak bişey istediğim için park istiyodum bunu da gelin dedi aliyim diye ana kucağı derken canım ana dizi diye yerde yatirmalik onlardan mı diyosunçok saol canım cvp ladigin için benim de odam kucuk malum lojman odaları küçücük tam bana göreymis tayin olunca da açılır yataklardan alırım harika olur.peki ana kucağı aldınız mı ben uygun ama kullanışlı bişey arıyorum tavsiye edebileceğiniz bişey var mi
ben 4+2 den bu yana kan sulandırıcı igne kullanıyorum cnm dün sonuncuyu yaptım epidural+spinal anesteziyle cumartesi dogum yapıcam inşallahKizlar daha once sezeryan olanlar. Spinalmi oldunuz. Sikayetiniz varmiydi. Ve kan sulandirici ilac kullanip spinal olan yada olacak olan varmi aranizda.
Canim ben cuma gunu gircem doguma ama dr um kestirmiyor igneyi en son persembe sabah yapicam. Aspirini 2 hafta once kestik. Spinal anesteziyi okudum biraz internetten de kan sulandirici ilac kullananlara uygulanmaz diyor. Ve sonrasinda sikayeti olan cok fazla o yuzden korkuyorum biraz. Drumda benim icin farketmez genel anestezi yada spinal anestezi druyla konusur karar verirsin diyor. Kafam karisti iyice.ben 4+2 den bu yana kan sulandırıcı igne kullanıyorum cnm dün sonuncuyu yaptım epidural+spinal anesteziyle cumartesi dogum yapıcam inşallah
evet hani odalarda yanımda taşırım o bakarken ben işimi yaparım mutfaga falan götürürüm ya da banyoya öyle bişey söyle başı hafif yukarıda oluyor tniy Love falan diyorlar ama onlar çok pahalı ben uygun bişey ariyirumRica ederim canım benim ne demek benim de odam küçük oda yapmicam şuan bebeğe ayrı bi oda için hem küçük geliyo bana inş ileride bide oda ayarlamam lazım şuan da onu yapacak ne maddi gücüm var ne de manevi :) bende park yatak alicaktim annemler alacak daha doğrusu oldu ki yatmadı beşikte hemen kaldırıp az yer kaplayacak bişey istediğim için park istiyodum bunu da gelin dedi aliyim diye ana kucağı derken canım ana dizi diye yerde yatirmalik onlardan mı diyosun
Ben almadım canım ama dediğin gibi Tony love ler fln çok pahalı ama uygun olanlar da var onlara bak nette 60-70 e fln var idarelik olanlar bu beşik te hafif bisey aslındaevet hani odalarda yanımda taşırım o bakarken ben işimi yaparım mutfaga falan götürürüm ya da banyoya öyle bişey söyle başı hafif yukarıda oluyor tniy Love falan diyorlar ama onlar çok pahalı ben uygun bişey ariyirum
Sorma o kalça ağrısını dibine kadar yaşayanlardan biride benimKalça ağrısı son ana kadar sürecek mi acaba? Kalça, popo, sırt günlerdir hayattan soğuttu beni, ayakta 1 saat kaldığımda bitiyor günüm. Allahım bir de ben taşınacağım bu hafta içinde, kimsem yok, yardım istediklerim de yalvarmamı bekliyorlar sanırımAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yoğunum ev bakıyoruz koşturuyor ufak ufak topluyorum eşyalarımı. Fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum. Ben sizlerin yazdıklarını okudukça dua ediyorum hepinize, siz de benden, birbirimizden esirgemeyin. Allah yardımcımız olsun.
Belim çok agriyo bugün ter attiriyo adet ağrısı adet sıkıntısı gibi aynı
baby plus çok fonksiyonlu ana kucağına bak dedim canım benim aklım onda kaldı eşimde bu hafta alicakevet hani odalarda yanımda taşırım o bakarken ben işimi yaparım mutfaga falan götürürüm ya da banyoya öyle bişey söyle başı hafif yukarıda oluyor tniy Love falan diyorlar ama onlar çok pahalı ben uygun bişey ariyirum
Olabilir canim gercek sanci bu kadar basit olmaz heralde bi anda bi geldi ter attirdi adet olacagimiz zaman olur ya oyle simdi biraz daha iyi gibiyim8
Yalanci sanci fakan olmasin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?