2017 Şubat Anneleri

Ayy en
Ayy en korktuğum sey bu ıster . Ne yaptı bacım kv .

çok güzel güzel günlerde kullanın küçük hanımla

Ay dur daha henüz hazırlıklar bitmedi. Topun ağzında ilk biz varız ben daha 10 gün gelsin istemiyorum.

Çok güzelmiş güle güle kullansın bebeğin inşallah.

Vanım çok hoş bi seçim nereden ve kaça aldın acaba

Teşekkür ederiz teyzeler:) daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.. endeleslove canım internetten aldım confetti halı markası , 117 tl ydi ücretsiz kargo, 10 tl de indirim kuponu verdi 107 tl ye gelmiş oldu..

Slm herkese...bizim hazirliklarimiz tamam çok şükür cantamizi ne olur ne olmaz 32 haftada hazirdi..34 haftada odamizi hazirladik..hastane için lokum beyaz mavi badem sekerimizi de aldik..evimizde temizlendi..son haftalarda olup hazirlik yapmayanlara sasiyorum doğrusu acaba benmi pimpirikliyim diye suphelendim kendimden bizim doktorda yemek yap sadece kalkma yerinden diyo evde is yapmakta neymiş

Benim 2 . Bebeğim Can'ım ama ben çok sitreskiyim . Arkadaşımın ilk bebeği benden daha iyi bence daha sakin ben o kalabalığı görünce mahvoldum o daha sakin ama masaalah
Seviyorsa belki kalabalığı :) herkes gelemez öyle yoğunluğa inşallah bizde üstesinden geliriz tatlı telaşelerimizin :)

Benim 17 haftama kadar yasağım vardı zaten sonrada ben korktum hep hala da öyleyim bebeği koruma içgüdüsü oldu galiba 4 ay hep yatmak zorunda kalıp risk olunca bugun e geldik valla az kaldı zaten :)
Ayni şeyleri yassmisiz valla :)

Ne güzel senin hazırlıklar bitmiş. Çalıştığım için temizlik işini bu haftaya bıraktım mecburen. Cuma ayrıldım izne. Hem kontrollerde bir olumsuzluk çıkmayınca biraz da rahat davrandım hem de doğuma yakın olursa ev daha temiz olur diye düşündüm. O yüzden de bu haftalara kadar beklettim temizlik işini.

Sen izne geç ayrilmissin da Ondn cnm ben 32 de ayrildim isim çok rahat olmadigi için ztn doktorda istemedi...bide heran herşey olabilir diye biraz tedirginim :)

Kızlar kontrole gittim bugün nst ye girdim çok sıkıcı gerçekden sancı çıkmadı herşey normal gidiyp dedi doktorumuz 1 şubat için kararlaşdırdık normal doğum 37+5 deyiz 3300 olmuşuz kilosu korkutuyo 2 hafta var daha doğuramazmışım gibime geliyo babasına benzediğini söyledi yüzünü net gördük bu sefer tombiş bi kız hareketleri de normal dedi 51 cm de boyumuz

Kızlar kendinize çanta aldınız mı bebişin eşyalarını koymak için ben sırt çantası alayım diyorum rahat olur diye düşünüyorum

Benimki d 37+1de 3100 çıktı. Merak etme çatın müsait olduğu sürece sıkıntı olmaz. Çatı muayenesi yaptı mı doktorun. benimki bu cumartesi 38+1 de yapacak bakalım o zaman belli olacak doğum şekli. ben normal istiyorum ama bakalım.

Kızlar kendinize çanta aldınız mı bebişin eşyalarını koymak için ben sırt çantası alayım diyorum rahat olur diye düşünüyorum
Ben bi tane sırt çantası aldım. Hem kol çantasına göre daha kullanışlı hem de büyük.

masAllah barekAllah kilosuna bakma şimdi tombik gibi ama ultrason yanılma payı da olabilir Allah ım sağlıkla gelmesini nasip etsin. İnş benim de perşembe kontrol bakalım bu hafta da biz ne olduk :)

Ben sırt çantası aldım bebişin kileri ona koydum kendimin kileri de evde olan küçük bi valiz e koydum

Bugun bu cantaya baktim nasil olur bilemedim

Eklentiler

• received_1229316593816934.webp
    31 KB · Görüntüleme: 80
  • received_1229316537150273.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 76
Benim 3.5 yıl olacak ama riskli Dedi doktor ya bende istedim normal Doğum gene de hayırlısı böyleymiş diyorum üzülmüyorum Allah tek sancı da kurtarsın seni de
Facebook ta Ssvd grubu var bu gruba katılırsan iki çocuk arası 17 ay olup sezeryan sonrası normal doğum yapanların hikayelerini okuyabilirsin grupta 25 bin üye var kafana takılan tüm soruları içtenlikle cevaplayan ssvd destekleyen doktorlar ebeler ve ssvd yapan tecrübeli arkadaşlar var hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın sezeryan sonrası bir süre yatıp ağrı sancı çekip hem bebeğinle hem diğer çocuğunla ilgilenmek zor olacak ama normal Doğum öyle mi hastanede bile kalış süresi az hemen ayağa kalkıp toparlanıyorsun sütün hemen geliyor bebeğin daha sağlıklı sen daha pozitif oluyorsun
Hepimize hayırlı doğumlar dilerim

Benim doktorum da hareket et dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…