2017 Şubat Anneleri

Seninde mi öyleydi :) çok zor dönemler den geçtik ama şükürler olsun bugünlere geldik az kaldı Rabbim hayırlısıyla tamamına da erdirsin inş :)
Hemen hemen ayniydi ben hamileligim boyunca neredeyse hic ilişkiye girmedim çoğu zaman yasaktı ve korktumda..herşeyden önemli olan benim için evladimdi :)

Kızlar kendinize çanta aldınız mı bebişin eşyalarını koymak için ben sırt çantası alayım diyorum rahat olur diye düşünüyorum
Ben hem kol cantasi aldim hemde küçük sirt cantasi ..çünkü bebek arabasina en uygun kol cantasi asiliyor gibi geldi

Ben bebegin kiyafetlerini en kucuk boy tekerlekli valize koydum ama benimkileri almadi ben de ayri bi canta hazirlayacagim kocamda kucucuk bebege ne hazirladin 1 gun icin diyo ya bende anlamadim ki nasil doldu o valiz

Benim de 2 kucuk valiz doldu ama bi daha elden gecirecem azaltacam fazla geldi gozume

Benim de 2 kucuk valiz doldu ama bi daha elden gecirecem azaltacam fazla geldi gozume

Ben elden gecirdim ama bebegin 10 lu hastane cikisi var. 2 tanede 5 li takim var. 1 pelus, 1 nohut, 2 de penye battaniye var. Bez islak mendil falanda olunca ancak kapando valiz

Arkadaslar 34 haftalik hamileyim ben de .daha önceleri de kaniyordu burnum ama ama su üç gündür daha da çoğaldı. Doktora sorduk bi skntl olmaz dedi ama yine de paniklemiyor değilim. Burun kanamasi yaşayan var mı benim gibi

B
Ben elden gecirdim ama bebegin 10 lu hastane cikisi var. 2 tanede 5 li takim var. 1 pelus, 1 nohut, 2 de penye battaniye var. Bez islak mendil falanda olunca ancak kapando valiz
Bana battaniye çok gibi geldi tecrübeli de değilim ama bu güne 4 battaniye ediyor

Kızlar kendinize çanta aldınız mı bebişin eşyalarını koymak için ben sırt çantası alayım diyorum rahat olur diye düşünüyorum
Ben de senin gibi dusundm ve sirt cantasi aldm cnm en guzeli bence hem cocugu tasiyip hem diger turlu canta zor olur gibi hem de daha hos duruyor

B

Bana battaniye çok gibi geldi tecrübeli de değilim ama bu güne 4 battaniye ediyor

Bende tecrubeli degilim ama Ya kirlenirse diye aldim o kadar battaniyeyo nohut battaniyeye de penyenin uzerinden bebegi sararim dedim. Pelusda eve getirirlen diye dusundum

Onceki aylarda yine sirt cantasi muhabbeti olmustu kizlar Loveali bana gulmustu canta yetmez bana diyince simdi hastane cantasina koyduklarimi okusa daha cok guler herhalde

Ben alt açma bezlerinden de aldım. Üç dört tane ondan koyarim alt açarken kirlenirsr diye. hastane çıkışının bi penye battaniyesi var zaten bi de ince peluş battaniye var onu koyarım yeter diye düşünüyorum normal peluş battaniye koymayacağım çok kalin geldi bana bilemedim tecrübeli anneler bi yardim eder fikir verir belki bize şimdi
Bende tecrubeli degilim ama Ya kirlenirse diye aldim o kadar battaniyeyo nohut battaniyeye de penyenin uzerinden bebegi sararim dedim. Pelusda eve getirirlen diye dusundum

Yani yardim ederler belki :) alt acma bezlerinden de koydum canim ben herseyin yedegi olsun diye koydum bol bol :) bi kayseri soguk malum. :) koydum kalin kalin :)

Ya çok korkuttun beni ya kaynanamın dediği çok fazla birşey yok ama tedirgin oldum valla o da kalacak bende kendimi toparlayana kadar ama karışabilir bende öyle herşeye yapım gereği Tamam diyen biriyim ama bırakıp kendim ilgilenmek isterim sonuçta anneliği Herkes Kendi bebeğine bakarak öğreniyor Ayrıca içgüdüsel birşey nasıl bakılması gerektiğini anneleri çok daha iyi bilir İnşallah kimseyi kırmadan atlatırız bu dönemi valla hamilelik bitiyor Daha nasıl doğum yapacağız gibi sorunlarımız kafamızda yer alırken bir de kaynana derdi çıktı iyi mi Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar kaynanaydi misafirdi derken niye simdiden kendinizi uzuyorsunuz? Her sey guzel olur insallah ama son gunlerinizin tadini cikarin derim ben. Misafirler 1 saat oturur gider kaynananiza da tamam anne deyip gecin benim gibi ama yapmayin ben kaynanamla yasiyorum cunku. Bu yontem cok ise yariyor :) benim kv herseye karismaz ben sorarim canim isterse onu da aklima yatarsa yaparim. Bebek doguncada aynisi olacak. Mesela gecen sey dedi anne yani besigi kurarken gece annelik_heyecani yorulurda bebek uyumazsa o uyusun diye ben yanima alirim bebegi dedi gulerek ama iyi niyetli olarak mesela. Aman anne uyuturum ben sen rahatsiz olma dedim. Ama baktim uyumuyor 1 2 saat veririr sallasin bebegi ben uyuyup dinleneyim de sutum gelsin :)

Hanimlar az once yatiordum yine asiri derecede karnim oynarken bi atmayla cit diye see geldi bariz duydum burdada kizlar yaziodu aklima o geldi oluomus gercekten Boyle bi ses ilginc geldi

Pozitif bayan bencede karamsar olmayin iki gun sonra baba dahil aglama sesinden yorulacaklardr bebekler Anne memesinde susar biraz buyuyene kadar kotu seyler dusunmeyin hersey insanla oluyor.benim Annem bit hafta yanimda yatti gitti iki gun sonra gel dedim duvatlar ustume geldi sezaryendm bebegi bile alamadim aci oluo sagolsun geldi.ins kolay atlatiriz bu sureci

canım bundan aldın mı aldıysan nerden ve kaça aldın bir de içinde sünger yatağı var mi

Canım ben aldim bundan 90 TL ye civil den. içinde de sünger değil de elyaf gibi birseyden yatak var. Çok kaliteli diyemem ama sağlam görünüyor

Bu sugar Beşik öyle anadizi gibi hafif değil her odaya taşımak zorunda olabilir biraz canım bebek mağazalarında o tiny love in modeline benzer şeyler var 120 TL falandı ben sormuştum bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…