2017 Şubat Anneleri

Yani kasmamak lazim o kadar :)

Kızlar bende 10 lu hastane cıkısı aldım bırde kucuk bır pijama takımı daha var dogumuma ınsallah . Alınması gereken baska gıyecek bar mı kı . . 10 lu takım yeter demustım ama aldıklarınızı okuyunca kafam karıştı :)

Hemen hemen ayniydi ben hamileligim boyunca neredeyse hic ilişkiye girmedim çoğu zaman yasaktı ve korktumda..herşeyden önemli olan benim için evladimdi :)
Benimde öyle oldu yasağım vardı sonrada ben korktum

Kızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor

İnş canım hepimiz güzel haberlerle gelelim hep inş

Öyle olmuyor canım malesef işte:) ben eşimden başka kimseye tahammül edemiyorum. Herkes yaşadığını biliyor.. o yüzden kendi annem bile yoruyor bazen beni. Ağlama sesinden yorulmak da yine babadan babaya değişiyor. Kişilik meselesi biraz bu işler. O yüzden ben insan değil sükuneti tercih ediyorum.

Ben yedekte dursun nolur nolmazcilardanim canim :) 2 tane yedek takim koydum 10 lu takimin yanina :)

Kızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor

Benim ilk bebeğim normal doğum oldu epiduralde yaptırmadım bel fıtığım var..
38-3 de su gelmesiyle 1 cm açıklık ile hastaneye sabah 8 de yattım... Öğlen 12 ye kadar normal sancım ile bekledim 4 cm'di. Suni sancı verdiler 3e kadar açılma tamamlandı. Çatala 3:5 geçe çıkıp 3:10 geçe bebeğim kucağımdaydı.

Özellikle uzun anlattım Allah sabrını da o an kolaylığını da veriyor ki ben regl Ağrı'larına bile dayanamayan biriydim yapabildim

Fullialein ,nerelerdesin canım ?
Her şey yolunda mı ?

Canım haftasonu memlekete gidip geldik
Bir de okulun son haftası geldi malum e okul kapanışları var onlarla uğraşıyorum hiç girip de okuyamadım. Bugün sözlü mülakatım var adaylık kalkması için, çok şükür o da bitti. Son 4 gün kaldı izne
Sonra hep buralardayım inşallah. Sen napıyosun? Bebek nasıl? İsim konusunda kafan karışmıştı netleşti mi?

Çok güzel bi Doğum anısı,verdiğiniz enerji için teşekkür ederim :) inşallah bu doğumunuzda ilki gibi olur darısı tüm doğal Doğum isteyenlere olsun

Kızlar gögüs ucu için ben birkaç haftadır garmastan krem sürüyorum doktor vermişti cok iyi geldi.ayva çekirdegini suya koyup jel haline getirip kullananlarda memnunmuş onuda denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…