- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Pozitif bayan bencede karamsar olmayin iki gun sonra baba dahil aglama sesinden yorulacaklardr bebekler Anne memesinde susar biraz buyuyene kadar kotu seyler dusunmeyin hersey insanla oluyor.benim Annem bit hafta yanimda yatti gitti iki gun sonra gel dedim duvatlar ustume geldi sezaryendm bebegi bile alamadim aci oluo sagolsun geldi.ins kolay atlatiriz bu sureci
Nasılsın cnm. Gorunmuyorsun
Evet hatırladim büyük valiz al sen demiştim :) ne koydun o kadar :)Onceki aylarda yine sirt cantasi muhabbeti olmustu kizlarLoveali bana gulmustu canta yetmez bana diyince simdi hastane cantasina koyduklarimi okusa daha cok guler herhalde
Benimde öyle oldu yasağım vardı sonrada ben korktumHemen hemen ayniydi ben hamileligim boyunca neredeyse hic ilişkiye girmedim çoğu zaman yasaktı ve korktumda..herşeyden önemli olan benim için evladimdi :)
İşte haftası önde olanlar önden buyursun lütfenArtık hazırım vallahi hemen gelebilir kizcem
Evet hatırladim büyük valiz al sen demiştim :) ne koydun o kadar :)
Pozitif bayan bencede karamsar olmayin iki gun sonra baba dahil aglama sesinden yorulacaklardr bebekler Anne memesinde susar biraz buyuyene kadar kotu seyler dusunmeyin hersey insanla oluyor.benim Annem bit hafta yanimda yatti gitti iki gun sonra gel dedim duvatlar ustume geldi sezaryendm bebegi bile alamadim aci oluo sagolsun geldi.ins kolay atlatiriz bu sureci
Kızlar bende 10 lu hastane cıkısı aldım bırde kucuk bır pijama takımı daha var dogumuma ınsallah . Alınması gereken baska gıyecek bar mı kı . . 10 lu takım yeter demustım ama aldıklarınızı okuyunca kafam karıştı :)
Bu çantayı bende beğenmiştim FLO da dimi :)Bugun bu cantaya baktim nasil olur bilemedim
ay bn de ayni seyi düşünüodum bgn. seker orani cok yuksek seyler yiyemiorum oyle agdali tatlilar falan ama cikolota ya da sutlu tatli yiyorum sürekli cnm istio napimKizlar aranizda benim gibi cani surekli tatli cikolata falan isteyen var mi? Surekli tatli yiyesim geliyor. Gebelik sekerim falanda yok ustelik
Kızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor
ay bn de ayni seyi düşünüodum bgn. seker orani cok yuksek seyler yiyemiorum oyle agdali tatlilar falan ama cikolota ya da sutlu tatli yiyorum sürekli cnm istio napim
Gördüm :) aslında bende aşağı yukarı bunları koydum :)10 lu hastane cikisi. 2 tane 5 li takim. Yedek penye battaniye. Pelus battaniye. Ince pelus battaniye. 15 tane bez. Islak mendil. Alt acma bezi. Biberon :)
Çok güzel bi Doğum anısı,verdiğiniz enerji için teşekkür ederim :) inşallah bu doğumunuzda ilki gibi olur darısı tüm doğal Doğum isteyenlere olsunBenim ilk bebeğim normal doğum oldu epiduralde yaptırmadım bel fıtığım var..
38-3 de su gelmesiyle 1 cm açıklık ile hastaneye sabah 8 de yattım... Öğlen 12 ye kadar normal sancım ile bekledim 4 cm'di. Suni sancı verdiler 3e kadar açılma tamamlandı. Çatala 3:5 geçe çıkıp 3:10 geçe bebeğim kucağımdaydı.
Özellikle uzun anlattım Allah sabrını da o an kolaylığını da veriyor ki ben regl Ağrı'larına bile dayanamayan biriydim yapabildim
Gördüm :) aslında bende aşağı yukarı bunları koydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?