2017 Şubat Anneleri

Çok güzel bi Doğum anısı,verdiğiniz enerji için teşekkür ederim :) inşallah bu doğumunuzda ilki gibi olur darısı tüm doğal Doğum isteyenlere olsun
Çok teşekkür ederim cnm gerçekten dr önemli benim en büyük destekçim dr idi. Bir ara sezeryana alın çok vijdansızsınız dedim ama dr inanmıştı çatı müsait vs normal yapacağıma bende onun sayesinde inandım... Eğer şartlar uygunsa zihnen yapabileceğiniZe odaklanın. Benimkinden daha doğal pozitifi nasip olsun inş size.

Şuan kızım makat umarım döner de tekrar güzel anılarımız olur...

Arkadaşlar benim ablam sata göre 9+3 haftalık hamile ancak ben eski alet ve yaşlı doktora yormak istiyorum, hala bebişi görememişler. Yani önce kalp atışı var demiş, sonra daha önce gördüğü keseyi bulamamış, sonra keseyi bulup bebeşi görememiş inşAllah perşembe farklı bir doktora gideceğiz. Çok uzun yıl bekledi, Rabbim hayırlısını nasip etsin ama yine de dualarınıza ablamı da ekleyin nolur

Ablanız şişman mı acaba benim de karnım yağlı oldugu için 8 haftalıkken bile vajinal ultrasonda gözüktü

Kızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır

Kızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor
Canım benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Epidural ile normal doğum yaptım. Benim ağrı eşiğim düşük baya. Ağrıya sızıya pek dayanamam. Epidural çok iyi geldi bana. 4.5 CM açılana kadar kendi sancımı çektim. 8cm olunca etkisi geçti o arada hissettiğim zorladı epey. Bi doz daha istedim. Çok iyi geldi ve kesiyi dikişi hiç hissetmedim. Sonrasında da kötü bir eEtkisi olmadı

Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...

ama daha senin var

Kızlar bebek şampuanı vs hepsini bir arada çıkartmak için Nivea Baby adda çantasını aldım nivea da fena bi marka değil diye düşündüm iyi mı ettim bilmiyom

Canım ben hep nivea nin ürünlerini kullanıyorum kendimde ona güvenerek kizima da nivea aldım çevremdekilerden de iyi yorumlar duymuştum

Allah bağışlasın canım

İğne acıtmıyor mu peki ben çok korkuyorum ya

Canım ben hep nivea nin ürünlerini kullanıyorum kendimde ona güvenerek kizima da nivea aldım çevremdekilerden de iyi yorumlar duymuştum
Dünden beri bi sen cvp verdin :) öyle mı sevindim bak buna eşim cantasiyla birlikte çok beğendi onu sırt çantası aldım ama küçük buda işe yarar deyip duruyodu unibaby alcaktim takımı pahalıya geldi tek tek te daha pahalıya geliyodu bende onu aldım ama civil de pahalıydı tam eşim kasadayken gitti gidiyor a bi bakiyim dedim daha uygundu ordan sipariş verdim bende :)

Ayy canım ne güzel bir doğum inşallah bu doğumun da böyle olur ben de çok istiyorum böyle normal bir doğum :)

Benim doktor da bana bu hafta istekli olup olmadığımı sordu normal doğuma o anda vazgeçen pes eden anneler oluyor salıyor kendini seninde istekli hevesli olman yapacağına inanman çok önemli dedi. Kadinin şimdiden bu şekilde konuşması çok hoşuma gitti. Doktor cidden önemli bu açıdan sanırım

Son düzenleme:

İyi etmişsin güle güle kullan ben de internetten almıştım uni Baby nin çantası kullanışlı gelmedi bana. Ben o atta çantasını kullancam ekstra bir bebek bakım çantası da almadım. Üni Baby de Türk malı sanırım o yüzden almak istedim ama hem pahalıydı hem de çantası hoşuma gitmedi

Aynen çantasını bende sevmedim Nivea atta çantası güzel ve kullanışlı ben sırt çantası dediğim gibi aldım ama küçük bişey de istiyodum hani hemen içine bi bez bi kıyafet atmalik bişey iyi oldu ama ürünlerinde kararsizdim sen öyle deyince de şimdi rahatladım biraz daha :) unibaby evet pahalı geldi bana da bakalım olmadı şampuan alırım diğeri bitince

Hadi hayırlısı canım..
Son zamanlarda yaşadıklarından dolayı biraz uzaklaştın gibi gelmişti bana. İş güç yoğunluğuymuş
Bebiş iyi canım ,hafyalık kontrollere gidiyoruz. Son 9 günümüz..
İsim konusu hala netleşmedi ama bakalım...:)
Öpüyorum canım

Kızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır

İlk oğlumda fisher price neşeli zürafa şeklinde bi ana kucağı aldım. 2 haftalıkken içine koymaya başladım.Titreşimini ve oyuncaklarını çok seviyordu.
Şuanda internette 100 lira civarı. Zaten en fazla 6-7 ay kullanılıyor. Dönmeyi keşfettiklerinde tehlikeli olabiliyor.
O yüzden çok para verilmemesinden yanayım..

Daha zamanın da var ama bebek ne zaman isterse o zaman geliyor..
Hayırlı haberlerle dönersin inş

Canım sana cvp yazacaktım ama arada unuttum gitti...
Bakım ürünlerini çok irdelemedim hiç ama bebeğin hassas bünyesinin olmasını istemediğim için güvendiğim bir marka yeterli geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…