Çok teşekkür ederim cnm gerçekten dr önemli benim en büyük destekçim dr idi. Bir ara sezeryana alın çok vijdansızsınız dedim ama dr inanmıştı çatı müsait vs normal yapacağıma bende onun sayesinde inandım... Eğer şartlar uygunsa zihnen yapabileceğiniZe odaklanın. Benimkinden daha doğal pozitifi nasip olsun inş size.Çok güzel bi Doğum anısı,verdiğiniz enerji için teşekkür ederim :) inşallah bu doğumunuzda ilki gibi olur darısı tüm doğal Doğum isteyenlere olsun
Ben yedekte dursun nolur nolmazcilardanim canim :) 2 tane yedek takim koydum 10 lu takimin yanina :)
Arkadaşlar benim ablam sata göre 9+3 haftalık hamile ancak ben eski alet ve yaşlı doktora yormak istiyorum, hala bebişi görememişler. Yani önce kalp atışı var demiş, sonra daha önce gördüğü keseyi bulamamış, sonra keseyi bulup bebeşi görememiş inşAllah perşembe farklı bir doktora gideceğiz. Çok uzun yıl bekledi, Rabbim hayırlısını nasip etsin ama yine de dualarınıza ablamı da ekleyin nolur
Benimki boş hala seninki nasıl kapanmadi :)Valiz doldu benimkileri koyacak yer kalmadi :)
Ben de iyiyim sagol. Valla artık gerçektende yuvarlanip gidiyorum. Hayırlısıyla biteydi bu günler. Yorgunluk heyecan bir arada. Allah kolaylik versin cumlemizeÇok şükür iyiyim tskler takip ediyorum ama az yaziyorum sen nasilsin gorusmeyeli?
Anadizi var bende duz yatio hafif Te kalkabilioKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
Canım benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Epidural ile normal doğum yaptım. Benim ağrı eşiğim düşük baya. Ağrıya sızıya pek dayanamam. Epidural çok iyi geldi bana. 4.5 CM açılana kadar kendi sancımı çektim. 8cm olunca etkisi geçti o arada hissettiğim zorladı epey. Bi doz daha istedim. Çok iyi geldi ve kesiyi dikişi hiç hissetmedim. Sonrasında da kötü bir eEtkisi olmadıKızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor
Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...
Kızlar bebek şampuanı vs hepsini bir arada çıkartmak için Nivea Baby adda çantasını aldım nivea da fena bi marka değil diye düşündüm iyi mı ettim bilmiyom
Allah bağışlasın canımBenim ilk bebeğim normal doğum oldu epiduralde yaptırmadım bel fıtığım var..
38-3 de su gelmesiyle 1 cm açıklık ile hastaneye sabah 8 de yattım... Öğlen 12 ye kadar normal sancım ile bekledim 4 cm'di. Suni sancı verdiler 3e kadar açılma tamamlandı. Çatala 3:5 geçe çıkıp 3:10 geçe bebeğim kucağımdaydı.
Özellikle uzun anlattım Allah sabrını da o an kolaylığını da veriyor ki ben regl Ağrı'larına bile dayanamayan biriydim yapabildim
İğne acıtmıyor mu peki ben çok korkuyorum yaCanım benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Epidural ile normal doğum yaptım. Benim ağrı eşiğim düşük baya. Ağrıya sızıya pek dayanamam. Epidural çok iyi geldi bana. 4.5 CM açılana kadar kendi sancımı çektim. 8cm olunca etkisi geçti o arada hissettiğim zorladı epey. Bi doz daha istedim. Çok iyi geldi ve kesiyi dikişi hiç hissetmedim. Sonrasında da kötü bir eEtkisi olmadı
Dünden beri bi sen cvp verdin :) öyle mı sevindim bak buna eşim cantasiyla birlikte çok beğendi onu sırt çantası aldım ama küçük buda işe yarar deyip duruyodu unibaby alcaktim takımı pahalıya geldi tek tek te daha pahalıya geliyodu bende onu aldım ama civil de pahalıydı tam eşim kasadayken gitti gidiyor a bi bakiyim dedim daha uygundu ordan sipariş verdim bende :)Canım ben hep nivea nin ürünlerini kullanıyorum kendimde ona güvenerek kizima da nivea aldım çevremdekilerden de iyi yorumlar duymuştum
Benim ilk bebeğim normal doğum oldu epiduralde yaptırmadım bel fıtığım var..
38-3 de su gelmesiyle 1 cm açıklık ile hastaneye sabah 8 de yattım... Öğlen 12 ye kadar normal sancım ile bekledim 4 cm'di. Suni sancı verdiler 3e kadar açılma tamamlandı. Çatala 3:5 geçe çıkıp 3:10 geçe bebeğim kucağımdaydı.
Özellikle uzun anlattım Allah sabrını da o an kolaylığını da veriyor ki ben regl Ağrı'larına bile dayanamayan biriydim yapabildim
Benim doktor da bana bu hafta istekli olup olmadığımı sordu normal doğuma o anda vazgeçen pes eden anneler oluyor salıyor kendini seninde istekli hevesli olman yapacağına inanman çok önemli dedi. Kadinin şimdiden bu şekilde konuşması çok hoşuma gitti. Doktor cidden önemli bu açıdan sanırımÇok teşekkür ederim cnm gerçekten dr önemli benim en büyük destekçim dr idi. Bir ara sezeryana alın çok vijdansızsınız dedim ama dr inanmıştı çatı müsait vs normal yapacağıma bende onun sayesinde inandım... Eğer şartlar uygunsa zihnen yapabileceğiniZe odaklanın. Benimkinden daha doğal pozitifi nasip olsun inş size.
Şuan kızım makat umarım döner de tekrar güzel anılarımız olur...
Dünden beri bi sen cvp verdin :) öyle mı sevindim bak buna eşim cantasiyla birlikte çok beğendi onu sırt çantası aldım ama küçük buda işe yarar deyip duruyodu unibaby alcaktim takımı pahalıya geldi tek tek te daha pahalıya geliyodu bende onu aldım ama civil de pahalıydı tam eşim kasadayken gitti gidiyor a bi bakiyim dedim daha uygundu ordan sipariş verdim bende :)
Aynen çantasını bende sevmedim Nivea atta çantası güzel ve kullanışlı ben sırt çantası dediğim gibi aldım ama küçük bişey de istiyodum hani hemen içine bi bez bi kıyafet atmalik bişey iyi oldu ama ürünlerinde kararsizdim sen öyle deyince de şimdi rahatladım biraz daha :) unibaby evet pahalı geldi bana da bakalım olmadı şampuan alırım diğeri bitinceİyi etmişsin güle güle kullan ben de internetten almıştım uni Baby nin çantası kullanışlı gelmedi bana. Ben o atta çantasını kullancam ekstra bir bebek bakım çantası da almadım. Üni Baby de Türk malı sanırım o yüzden almak istedim ama hem pahalıydı hem de çantası hoşuma gitmedi
Canım haftasonu memlekete gidip geldik
Bir de okulun son haftası geldi malum e okul kapanışları var onlarla uğraşıyorum hiç girip de okuyamadım. Bugün sözlü mülakatım var adaylık kalkması için, çok şükür o da bitti. Son 4 gün kaldı izne
Sonra hep buralardayım inşallah. Sen napıyosun? Bebek nasıl? İsim konusunda kafan karışmıştı netleşti mi?
Kızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...
Dünden beri bi sen cvp verdin :) öyle mı sevindim bak buna eşim cantasiyla birlikte çok beğendi onu sırt çantası aldım ama küçük buda işe yarar deyip duruyodu unibaby alcaktim takımı pahalıya geldi tek tek te daha pahalıya geliyodu bende onu aldım ama civil de pahalıydı tam eşim kasadayken gitti gidiyor a bi bakiyim dedim daha uygundu ordan sipariş verdim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?