2017 Şubat Anneleri

Doğru canım aynı hisleri ben de yaşıyorum daha bizde kv geçtim kaynım ve kp de var onlar bizde yiyip içecekler yatmaya da belki evlerine giderler. Annem yanımda kalacak zaten onlara gerek yok ama diyemiyorsun işte siz gidin diye. Ben annemle konuştum ben bakmak istiyorum diye. Haklısın öğrenmen gerekli diyor sonuçta senin çocuğun sen ayaklaninca giderim ben diyor ama kv istiyor ki ona muhtaç olim kendi baksın herşeye. Valla lohusa depresyonuna bağlayıp herkese bağırıp kovalicam evden olacakları görüyorummmm

Hanimlar az once yatiordum yine asiri derecede karnim oynarken bi atmayla cit diye see geldi bariz duydum burdada kizlar yaziodu aklima o geldi oluomus gercekten Boyle bi ses ilginc geldi

Seninki yine iyi benim kız gegiriyor gibi sesler çıkarıyor yaaaa

Bende Nivea aldım işte bakalım baktım alerjik oluyo fln değişirim artık napim

Ayy heyecanlandım ben sımdı. canım inşallah sapasağlam cıkarsınız ıkınızde. Allah bır avazda kurtarsın ınsallahh :)

Aynen bitince alırız yenisini :) ama şampuan falan baya büyük

Sakin ol bakalım
34 haftalık olmuşsun hiç korkma
Senden daha az haftada Doğum yapan bir sürü anne var
Allah ömür verdikten sonra 6 aylık da Yaşar
Germe kendini hiç sakin ol
Haftan gayet güzel

Biraz o da var ama iş yoğunluğu genelde
Çok az kalmış
Sağlıkla gelsin kuzucuk

Evet ya :)

Sağolun kızlar yok duygusallığım ikinci bebişe hazırmıyım diye... Duşumu aldım kasılmalar düzenli değil ama daha önce yaşadığım için yakınlaştığımızı hissediyorum Bebek'in hareketlerinden belli şuan top gibi aşağıya bastırıyor sabah ola hayrola

Canım Allah herşeyin hayırlısını versin.. en iyi zamanı Allah bilir canını hiç sıkma, haberdar et yine bizi sabah..

Canım Allah herşeyin hayırlısını versin.. en iyi zamanı Allah bilir canını hiç sıkma, haberdar et yine bizi sabah..
Ederim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyor eve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam

Normal iğneden daha zor değil. Yine epidural ile istiyorum doğumu. Kendi sancım daha zor geldi iğne acısından. Ama dedim ya benim ağrı eşiğim düşük. Doğum sancısı zordu benim için.

Ederim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyor eve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
Eneeeeee bu iyice dogrcam diye hazır :) eve çıkarsam fln demeye başladı dur kız az daha önden gidenlerin olsun öncelik hakkı :)

Eneeeeee bu iyice dogrcam diye hazır :) eve çıkarsam fln demeye başladı dur kız az daha önden gidenlerin olsun öncelik hakkı :)
Benim oğlanda 38 de geldi 40 ı beklemedi laf arasında dr birinciden önce gelebilir demişti ay ne bilim şuan karnımı görsen tahta yutmuş gibi tabi Rabbim hayırlısını versin sıra beklemiyor bebişler doğmasa da hanımefendiye selam verir geliriz

Hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin beklemedeyiz

Hayırlısı canım doğum olursa da inş sağlıkla kurtulursun bebisinle hadi bakalım sabahı beklicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…