- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Ya çok korkuttun beni ya kaynanamın dediği çok fazla birşey yok ama tedirgin oldum valla o da kalacak bende kendimi toparlayana kadar ama karışabilir bende öyle herşeye yapım gereği Tamam diyen biriyim ama bırakıp kendim ilgilenmek isterim sonuçta anneliği Herkes Kendi bebeğine bakarak öğreniyor Ayrıca içgüdüsel birşey nasıl bakılması gerektiğini anneleri çok daha iyi bilir İnşallah kimseyi kırmadan atlatırız bu dönemi valla hamilelik bitiyor Daha nasıl doğum yapacağız gibi sorunlarımız kafamızda yer alırken bir de kaynana derdi çıktı iyi mi Rabbim yardımcımız olsun
Hanimlar az once yatiordum yine asiri derecede karnim oynarken bi atmayla cit diye see geldi bariz duydum burdada kizlar yaziodu aklima o geldi oluomus gercekten Boyle bi ses ilginc geldi
Bende Nivea aldım işte bakalım baktım alerjik oluyo fln değişirim artık napimHadi hayırlısı canım..
Son zamanlarda yaşadıklarından dolayı biraz uzaklaştın gibi gelmişti bana. İş güç yoğunluğuymuş
Bebiş iyi canım ,hafyalık kontrollere gidiyoruz. Son 9 günümüz..
İsim konusu hala netleşmedi ama bakalım...:)
Öpüyorum canım
İlk oğlumda fisher price neşeli zürafa şeklinde bi ana kucağı aldım. 2 haftalıkken içine koymaya başladım.Titreşimini ve oyuncaklarını çok seviyordu.
Şuanda internette 100 lira civarı. Zaten en fazla 6-7 ay kullanılıyor. Dönmeyi keşfettiklerinde tehlikeli olabiliyor.
O yüzden çok para verilmemesinden yanayım..
Daha zamanın da var ama bebek ne zaman isterse o zaman geliyor..
Hayırlı haberlerle dönersin inş
Canım sana cvp yazacaktım ama arada unuttum gitti...
Bakım ürünlerini çok irdelemedim hiç ama bebeğin hassas bünyesinin olmasını istemediğim için güvendiğim bir marka yeterli geliyor bana
Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...
Aynen çantasını bende sevmedim Nivea atta çantası güzel ve kullanışlı ben sırt çantası dediğim gibi aldım ama küçük bişey de istiyodum hani hemen içine bi bez bi kıyafet atmalik bişey iyi oldu ama ürünlerinde kararsizdim sen öyle deyince de şimdi rahatladım biraz daha :) unibaby evet pahalı geldi bana da bakalım olmadı şampuan alırım diğeri bitince
Evet büyük baya gider gibi :) set halinde çok hoşuma gitti ama çantası fln iyi oldu ya :)Aynen bitince alırız yenisini :) ama şampuan falan baya büyük
Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...
Hadi hayırlısı canım..
Son zamanlarda yaşadıklarından dolayı biraz uzaklaştın gibi gelmişti bana. İş güç yoğunluğuymuş
Bebiş iyi canım ,hafyalık kontrollere gidiyoruz. Son 9 günümüz..
İsim konusu hala netleşmedi ama bakalım...:)
Öpüyorum canım
İlk oğlumda fisher price neşeli zürafa şeklinde bi ana kucağı aldım. 2 haftalıkken içine koymaya başladım.Titreşimini ve oyuncaklarını çok seviyordu.
Şuanda internette 100 lira civarı. Zaten en fazla 6-7 ay kullanılıyor. Dönmeyi keşfettiklerinde tehlikeli olabiliyor.
O yüzden çok para verilmemesinden yanayım..
Daha zamanın da var ama bebek ne zaman isterse o zaman geliyor..
Hayırlı haberlerle dönersin inş
Canım sana cvp yazacaktım ama arada unuttum gitti...
Bakım ürünlerini çok irdelemedim hiç ama bebeğin hassas bünyesinin olmasını istemediğim için güvendiğim bir marka yeterli geliyor bana
Benim doktorum da hareket et dedi ..
Evet ya :)Doğru canım aynı hisleri ben de yaşıyorum daha bizde kv geçtim kaynım ve kp de var onlar bizde yiyip içecekler yatmaya da belki evlerine giderler. Annem yanımda kalacak zaten onlara gerek yok ama diyemiyorsun işte siz gidin diye. Ben annemle konuştum ben bakmak istiyorum diye. Haklısın öğrenmen gerekli diyor sonuçta senin çocuğun sen ayaklaninca giderim ben diyor ama kv istiyor ki ona muhtaç olim kendi baksın herşeye. Valla lohusa depresyonuna bağlayıp herkese bağırıp kovalicam evdenolacakları görüyorummmm
Seninki yine iyi benim kız gegiriyor gibi sesler çıkarıyor yaaaa
@Kriziantemcicegi yok değil 60-65 kilodur vajinal ultrason yaptırmamış doktora güvenemememişAblanız şişman mı acaba benim de karnım yağlı oldugu için 8 haftalıkken bile vajinal ultrasonda gözüktü
Ederim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyorCanım Allah herşeyin hayırlısını versin.. en iyi zamanı Allah bilir canını hiç sıkma, haberdar et yine bizi sabah..
Eneeeeee bu iyice dogrcam diye hazır :) eve çıkarsam fln demeye başladı dur kız az daha önden gidenlerin olsun öncelik hakkı :)Ederim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyoreve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
Ben de heyecan yaptımEderim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyoreve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
Benim oğlanda 38 de geldi 40 ı beklemedi laf arasında dr birinciden önce gelebilir demişti ay ne bilim şuan karnımı görsen tahta yutmuş gibi tabi Rabbim hayırlısını versin sıra beklemiyor bebişler doğmasa da hanımefendiye selam verir gelirizEneeeeee bu iyice dogrcam diye hazır :) eve çıkarsam fln demeye başladı dur kız az daha önden gidenlerin olsun öncelik hakkı :)
Evet cnim flo da 50 liraya dusmusBu çantayı bende beğenmiştim FLO da dimi :)
Ben de puset var bide kus gozu yaptim onu kullnacamKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
Hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin beklemedeyizBenim oğlanda 38 de geldi 40 ı beklemedi laf arasında dr birinciden önce gelebilir demişti ay ne bilim şuan karnımı görsen tahta yutmuş gibi tabi Rabbim hayırlısını versin sıra beklemiyor bebişler doğmasa da hanımefendiye selam verir geliriz
Hayırlısı canım doğum olursa da inş sağlıkla kurtulursun bebisinle hadi bakalım sabahı beklicez :)Benim oğlanda 38 de geldi 40 ı beklemedi laf arasında dr birinciden önce gelebilir demişti ay ne bilim şuan karnımı görsen tahta yutmuş gibi tabi Rabbim hayırlısını versin sıra beklemiyor bebişler doğmasa da hanımefendiye selam verir geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?