Aaa iyiymis sanki daha pahalıydıEvet cnim flo da 50 liraya dusmus
:):):)Doğru canım aynı hisleri ben de yaşıyorum daha bizde kv geçtim kaynım ve kp de var onlar bizde yiyip içecekler yatmaya da belki evlerine giderler. Annem yanımda kalacak zaten onlara gerek yok ama diyemiyorsun işte siz gidin diye. Ben annemle konuştum ben bakmak istiyorum diye. Haklısın öğrenmen gerekli diyor sonuçta senin çocuğun sen ayaklaninca giderim ben diyor ama kv istiyor ki ona muhtaç olim kendi baksın herşeye. Valla lohusa depresyonuna bağlayıp herkese bağırıp kovalicam evdenolacakları görüyorummmm
Seninki yine iyi benim kız gegiriyor gibi sesler çıkarıyor yaaaa
Ben de puset var bide kus gozu yaptim onu kullnacamKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
80dan dusmus indirim vardiAaa iyiymis sanki daha pahalıydı
İyiymis valla ben baktığımda evet o fiyatlardaydi gerçi bende 75 e aldım :)Ben de puset var bide kus gozu yaptim onu kullnacam
80dan dusmus indirim vardi
Sağ saglım kurtulursunuz ınsallah.Yakın Zaman'da size doğum haberi vericem sanırım sabah için randevu aldık dünden bu yana karnımda sertleşmeler var ara ara bugün sürekli yattım yine oldu . Karnım birden aşağı kaydı eşimde farketti ve sürekli wcdeyim ve geçen bahsettiğimden daha fazla avuç içi kadar sümüksü akıntı yine geldi... Çok yaklaştığımızı hissediyorum Bebek gelişimi biraz öndeydi inş kilosu yine artmıştır şuan değişik bir ağlama krizine girmek üzereyim...
Ben de puset var bide kus gozu yaptim onu kullnacam
Canım dogurcam gıbı kendını sartlama yer degıstırmıs olabılır suyuna bakar dr alttan bakar kanala yakınlığına bakar.benımde öyle rıskım var yatıorum sureklı drum almaya nıyetlı degıl buyutucez bebegı dıor.2cm var basını dayamıstı kanala dr yatış verdı çalışamaz raporu anında verdı 32 haftalıkken.sıkma canını hayırlısı olsun inşallahSağolun kızlar yok duygusallığım ikinci bebişe hazırmıyım diye... Duşumu aldım kasılmalar düzenli değil ama daha önce yaşadığım için yakınlaştığımızı hissediyorum Bebek'in hareketlerinden belli şuan top gibi aşağıya bastırıyor sabah ola hayrola
İnşallah çok istiyorum doğal bi Doğumum olsun epizyosuz epiduralsiz inşallah nasip olur :)Çok teşekkür ederim cnm gerçekten dr önemli benim en büyük destekçim dr idi. Bir ara sezeryana alın çok vijdansızsınız dedim ama dr inanmıştı çatı müsait vs normal yapacağıma bende onun sayesinde inandım... Eğer şartlar uygunsa zihnen yapabileceğiniZe odaklanın. Benimkinden daha doğal pozitifi nasip olsun inş size.
Şuan kızım makat umarım döner de tekrar güzel anılarımız olur...
Nivea eskiden çok severek kullandığım bi markaydı ta ki içerisinde paraben ve türevi olduğunu öğrenene kadar gerçi raf ömrünün uzunluğundan anlamalıydım etiket okumaya bi süredir başladım sizde bi araştırın istersenizCanım ben hep nivea nin ürünlerini kullanıyorum kendimde ona güvenerek kizima da nivea aldım çevremdekilerden de iyi yorumlar duymuştum
Bu arada bazı arkadaşlar sorunca yazar mısın demişti ben unuttum kim olduğunu.. 34+2 de gittiğimde doktora perine masajını sordum biraz erken bi dahaki randevu da konuşalım tekrar dedi.
Ben intenettwn baktım ama dayanmadım çok tuhaf geldi banaNasıl bir masaj bu canım. :)
Doğrudur doğruBen intenettwn baktım ama dayanmadım çok tuhaf geldi banayanlış şeyi mi izledim acaba
henuz almadım ama baby plus 6 fonksiyonlu ana kucaginda karar kildil onu alıcazKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
canım allah sağlıcakla kurtarsın hem bebeğini hem de seni inşallah. hayırlı haberler ver bizlere insallahEderim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyoreve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?