2017 Şubat Anneleri

:):):)

Sağ Sağ saglım kurtulursunuz ınsallah.

Canım dogurcam gıbı kendını sartlama yer degıstırmıs olabılır suyuna bakar dr alttan bakar kanala yakınlığına bakar.benımde öyle rıskım var yatıorum sureklı drum almaya nıyetlı degıl buyutucez bebegı dıor.2cm var basını dayamıstı kanala dr yatış verdı çalışamaz raporu anında verdı 32 haftalıkken.sıkma canını hayırlısı olsun inşallah

Kizlar merhaba, daha once konusuldu mu takip edemedim ama, benim bebegim donmuyor hala.. 34. haftadayım, endiselenmek icin erken mi dersiniz?

İnşallah çok istiyorum doğal bi Doğumum olsun epizyosuz epiduralsiz inşallah nasip olur :)

Daha vakit var döner inşallah zaten biliyorsunuzdur Doğum esnasında dönenler bile oluyor hakkımızda hayırlısı nE ise o olsun

Bu arada bazı arkadaşlar sorunca yazar mısın demişti ben unuttum kim olduğunu.. 34+2 de gittiğimde doktora perine masajını sordum biraz erken bi dahaki randevu da konuşalım tekrar dedi.

Canım ben hep nivea nin ürünlerini kullanıyorum kendimde ona güvenerek kizima da nivea aldım çevremdekilerden de iyi yorumlar duymuştum
Nivea eskiden çok severek kullandığım bi markaydı ta ki içerisinde paraben ve türevi olduğunu öğrenene kadar gerçi raf ömrünün uzunluğundan anlamalıydım etiket okumaya bi süredir başladım sizde bi araştırın isterseniz

Son düzenleme:
Ben intenettwn baktım ama dayanmadım çok tuhaf geldi bana yanlış şeyi mi izledim acaba
Doğrudur doğru yummyysweets perine kaşlarını yani alt bölge kaslarini esnetip güçlendirmek için yapılan bir masaj parmak ve yağ ile. Bende daha hiç yapmadım ama kesiksiz normal doğuma çok faydalı olduğunu okudum onun için doktora danışttim. Şimdilik kegel egzersizine ve haftada bir kaç gun büyük pilates topu ile hafif egzersizler yapmaya devam ediyorum. Umarım faydası olur.

Nerdeyse saat 5-6 dan beri berbat bi şekilde midem yaniyo bulanıyo ama yanma fena naptiysam geçmedi gecmiyo ateş topu yutmuş gibiyim bogazima kadar yanıyorum

Saat 4 ten bu yana bişey de yemedim normalde aç kalamazdim ama canım istemiyo midem çok fena

İyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler

Ederim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyor eve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
canım allah sağlıcakla kurtarsın hem bebeğini hem de seni inşallah. hayırlı haberler ver bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…