2017 Şubat Anneleri

canım allah babana şifa versin başınızdan eksik etmesin torununu görüp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım bi sure daha söylemeyin o hastalık moral isteyen bir hastalık şuan kendi de o durumdayken böyle bi haberle Allah korusun kötü olabilir Rabbim şifasını versin inş

Sen bol bol dua et.Allahım acil şifa versin inşallah korktuğunuza uğratmasın..bu grup fark etmeden dertleşme yerimiz olmuş ben de bazen niye yazdım ki bunları diyorum ama rahatladigimi fark ediyorum..

ben de kızımın herşeyini yıkadım ütüledim bu gece ama çantasına koymadım yarın da o işi halledicem inşallah kendime de ayrı küçük bir valiz hazirlicam.Bir de pijama almıştım internetten ama biraz ince geldi ve sabahligi yarım kol yazlık bi model gibi üşür muyum acaba onla sizce napim yeni mi alım alırsam nerden alım tavsiyesi olan var mi

Evet araştırınca görürüm muhakkak ama çok irdeleyen bir insan değilim. Bebek için ilk iki ay falan birşey kullanmayacağım zaten. Köyden defne sabunumuz zeytinyağımız geliyor onları kullanırım. Sonrasında da bakarım artık.

bence miden gaz olmuş olabilir limonlu su da içtiysen ve gecmediyse artık mecbur uzanıp geçmesini bekleyeceksin
Limonlu su içmedim ama evet mide gazı da var şuan bulantı ve yanma yı tetikliyo işte o afedersin böyle derinden bi gaz çıkarınca ohhhh diyorum şuan onu yapamadım ve berbatim

Kızlar biz eve gelen misafirlere vermek için gülsuyu siselerimizi tamamladık bu akşam çok içime sindi siz de bakın :) sadece içlerine gülsuyu koyma işi kaldı :)

Bunları koymak için de bir tepsimi süsleyeceğiz aynı bu çiçeklerden de taki yastigi yapacağız bitince onları da atarım size :)

Eklentiler

• 1484605372938-661103462.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 135
  • 1484605426752-1365003985.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 125
canım çok güzel olmuş malzemeyi nerden ve ne kadara aldin :)

Cookkkk güzel olmuşlar canım güle güle kullanın inş

Ben intenettwn baktım ama dayanmadım çok tuhaf geldi bana yanlış şeyi mi izledim acaba

Doğrudur bence benim izlediklerim de öyleydi benim Dr masaj yapamasan tek yağ sürsen bile faydası olur dedi

Nerdeyse saat 5-6 dan beri berbat bi şekilde midem yaniyo bulanıyo ama yanma fena naptiysam geçmedi gecmiyo ateş topu yutmuş gibiyim bogazima kadar yanıyorum

Ben deeee

Aslına bakarsan aksine gül kolonyası daha ucuz. Bende yengemlerin gaZına gelip sşpariş ettim ıspartadan geldi. Eet kokusu gül suyundan daha güzel. Ben mevlüttede dalıtacağım içşin 5 lt lik aldım 70 tl tuttu. Bide şişeleri internetten sipariş verdim onda da şişeler 50 cc lik geldi 100 tane anca doldururm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…