- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.382
- 748
canım allah babana şifa versin başınızdan eksik etmesin torununu görüp büyütmeyi nasip etsin inşallah...İyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler
Canım bi sure daha söylemeyin o hastalık moral isteyen bir hastalık şuan kendi de o durumdayken böyle bi haberle Allah korusun kötü olabilir Rabbim şifasını versin inşİyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler
soda içtin mi canimSaat 4 ten bu yana bişey de yemedim normalde aç kalamazdim ama canım istemiyo midem çok fena
Sen bol bol dua et.Allahım acil şifa versin inşallah korktuğunuza uğratmasın..bu grup fark etmeden dertleşme yerimiz olmuş ben de bazen niye yazdım ki bunları diyorum ama rahatladigimi fark ediyorum..İyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler
bence miden gaz olmuş olabilir limonlu su da içtiysen ve gecmediyse artık mecbur uzanıp geçmesini bekleyeceksinHerşeyi yaptım
Nivea eskiden çok severek kullandığım bi markaydı ta ki içerisinde paraben ve türevi olduğunu öğrenene kadar gerçi raf ömrünün uzunluğundan anlamalıydım etiket okumaya bi süredir başladım sizde bi araştırın isterseniz
Limonlu su içmedim ama evet mide gazı da var şuan bulantı ve yanma yı tetikliyo işte o afedersin böyle derinden bi gaz çıkarınca ohhhh diyorum şuan onu yapamadım ve berbatimbence miden gaz olmuş olabilir limonlu su da içtiysen ve gecmediyse artık mecbur uzanıp geçmesini bekleyeceksin
canım çok güzel olmuş malzemeyi nerden ve ne kadara aldin :)Kızlar biz eve gelen misafirlere vermek için gülsuyu siselerimizi tamamladık bu akşam çok içime sindi siz de bakın :) sadece içlerine gülsuyu koyma işi kaldı :)
Bunları koymak için de bir tepsimi süsleyeceğiz aynı bu çiçeklerden de taki yastigi yapacağız bitince onları da atarım size :)
Cookkkk güzel olmuşlar canım güle güle kullanın inşKızlar biz eve gelen misafirlere vermek için gülsuyu siselerimizi tamamladık bu akşam çok içime sindi siz de bakın :) sadece içlerine gülsuyu koyma işi kaldı :)
Bunları koymak için de bir tepsimi süsleyeceğiz aynı bu çiçeklerden de taki yastigi yapacağız bitince onları da atarım size :)
Ben intenettwn baktım ama dayanmadım çok tuhaf geldi banayanlış şeyi mi izledim acaba
Nerdeyse saat 5-6 dan beri berbat bi şekilde midem yaniyo bulanıyo ama yanma fena naptiysam geçmedi gecmiyoateş topu yutmuş gibiyim bogazima kadar yanıyorum
Cookkkk güzel olmuşlar canım güle güle kullanın inş
Çok fena ya hiç bu kadar uzun surmemistiDoğrudur bence benim izlediklerim de öyleydibenim Dr masaj yapamasan tek yağ sürsen bile faydası olur dedi
Ben deeee
İvet adaş imin süsleri adı gibi pek güzel olmuşlarTeşekkür ederiz kızımın adaşı :)
canım çok güzel olmuş malzemeyi nerden ve ne kadara aldin :)
tereyagli ekmek eline sağlık çok güEl olmış. Benimkilerde haZır ama ben gül suyu yerine gül kolonyası oldurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?