- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.382
- 748
o zman tansiyon problemin yoksa bir limon az su ic canım gazını çıkartmaya yardım edecektirLimonlu su içmedim ama evet mide gazı da var şuan bulantı ve yanma yı tetikliyo işte o afedersin böyle derinden bi gaz çıkarınca ohhhh diyorum şuan onu yapamadım ve berbatim
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar canimKızlar biz eve gelen misafirlere vermek için gülsuyu siselerimizi tamamladık bu akşam çok içime sindi siz de bakın :) sadece içlerine gülsuyu koyma işi kaldı :)
Bunları koymak için de bir tepsimi süsleyeceğiz aynı bu çiçeklerden de taki yastigi yapacağız bitince onları da atarım size :)
Nerdeyse saat 5-6 dan beri berbat bi şekilde midem yaniyo bulanıyo ama yanma fena naptiysam geçmedi gecmiyoateş topu yutmuş gibiyim bogazima kadar yanıyorum
Benmde gece olunca 2 katına çıkıyo düz yatamıyorum arkama çift kırlent alıp hafif oturur pozisyonda deniyorum az da olsa hafifliyo şuanda da var ne yapsm rahatlayamıyrmÇok fena ya hiç bu kadar uzun surmemisti
Uyuyabileler coooook şanslı annelersiniz bn yine uykusuz göz altı torbalı devam ediyorum
Bende mı alsam acaba şimdi düşününce banada az geldi ya :)
Benimki boş hala seninki nasıl kapanmadi :)
Kizlar gunaydin. Iki sabahtir bebegimin hareketleri cok uzun araliklarla oluyor ustelik cok az hareket ediyor. Ama aksamlari hareketli kafama takildi. Siz de de oluyor mu sanki hareketleri azaldi. Geceleri falan uykum kaciyir hareketini hissetmeyince
Günaydın canım.
Aynı haftalarda değiliz ama senin haftalarda genelde çok hareketliydi benimki.
Özellikle akşam daha hareketli oluyordu.
Hareketin az olduğunu düşündüğünde bir şeyler yiyip bekle bakalım..
Benim şu 2 gündür azaldı baya hareketler ama takip halindeyim ben de..
Galactago yu simdiden mi kullanmamiz gerekiyirmusGünaydın kızlar...
Son 8 günümüz
Heyecan ,sevinç ,korku ,endişe...
Bütün duyguları yaşıyorum şu son günlerde.
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşmamızı nasip eylesin yavrularımızla.
İlk doğumda benim gibi süt sıkıntısı olan anneler ,galactago diye bi damla varmış süt arttırıcı olarak. Ocak annelerinden 1-2 kişi memnun kaldıklarını yazmışlar.
Araştırıp alsak mı acaba diye düşünüyorum
Bir de ocak annelerinden 4-5 kişinin göğüslerinde tıkanıklık olmuş. Çok acılı olduğunu anlatıyorlar.
Ben süt pompası almadım ,ihtiyaç halinde kiralamayı düşünüyorum ama acaba ilk günler için şimdiden kiralamak mantıklı mı bilemedim ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Son olarak yine ocak anneleri göğüs yaralarından bahsediyor bol bol. Daha önce bahsettiğim gibi ilk emzirmeden hemen sonra kremleyip kalkan ile kapatırsanız süreci çok rahat atlatırsınız.
Ben doğum öncesi hiç kullanmadım kremi çünkü faydası olduğunu düşünmüyorum. İlk emmeden hemen sonra başlıyor çünkü göğüs yaraları.
Yapılabilecekek en etkili şey kremleyip göğüslerin hava almasını sağlamak..
Bende buna benzer bişey okumuştum kendinizi düşünün her zaman aynı enerjide olmayabiliyoruz gibi bişey yazıyordu günü gününü tutmuyorsa nedeni buymuş dediğin gibi ayrıca 10 hareketten azsa bi doktora görünmek gerek doktorumda böyle söylemişti, sakin kal :)Simdi bsyler yedim yan tarafima yattim hareketlendi 5 dk kadar sinra tekrar hareketleri azaldi canim. Aksamlari cok sert tekmeliyor sabahlari cok sakin 2 gundur. Biraz internete goz gezdirdim az once 12 saat araliginda 10 tekmeden az ise hareketi o zaman endise etmek gerekiyormus yaziyordu. Baska bir yerde de bebekler bu haftalarinda derin uykuya dalabiliyormus diye okumustum ne kadar dogru bilemiyorum
Ben epidural normal diyordum ama epiduralinde zararı şöyle böyle denince kafam karıştı offf şimdi kendimi sadece normal doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak tabi farklı durum gelisirse o ayrıKızlar epiduralsiz normal doğum yapan var mı aranızda daha önce bu benim ilk doğumum olacak normal düşünüyorum ama o bele vurulan iğneden çok çok korkuyorum . İğne olmadan çok mu zor oluyor
Galactago yu simdiden mi kullanmamiz gerekiyirmus
Böyle normal doğum yapan arkadaşlar hikayelerini anlatirsa bizede moral olur Teşekkürler bende normal doğal doğumdan yanayım bir sıkıntı olmazsaBenim ilk bebeğim normal doğum oldu epiduralde yaptırmadım bel fıtığım var..
38-3 de su gelmesiyle 1 cm açıklık ile hastaneye sabah 8 de yattım... Öğlen 12 ye kadar normal sancım ile bekledim 4 cm'di. Suni sancı verdiler 3e kadar açılma tamamlandı. Çatala 3:5 geçe çıkıp 3:10 geçe bebeğim kucağımdaydı.
Özellikle uzun anlattım Allah sabrını da o an kolaylığını da veriyor ki ben regl Ağrı'larına bile dayanamayan biriydim yapabildim
ayyy çok güzel canım güle güle kullansın miniğin. bende aynı seninki gibi sade şık oda yapacam kızıma. hatta senin perdelerden yaptıracam. hem sade hem şık duruyor. tekrar güle güle kullanın :)Bu arada minik kızımın halısı da geldi teyzeler:) şimdi odamız boş olduğu için küçük görünüyor ama bilerek küçük aldım , zamanla oyun halısıydı, minik boyama masasıydı oyuncaklarıydı derken zaten dolacak Allah nasip ederse.. teyzeler beğendi mi diye soruyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?