Ay ben sirt cantasini normal zaman icin dusunup aldm yoksa hastaneye bi orta boy valiz ile gidiyoruz esim balayina gitmiosunz 1 bilemedn 2gece dedikce annemle doldurdkOnceki aylarda yine sirt cantasi muhabbeti olmustu kizlar@Loveali bana gulmustu canta yetmez bana diyince simdi hastane cantasina koyduklarimi okusa daha cok guler herhalde
Baby nest de deniyor ben kendim yaptim bierazdan foto atarimKuş gözü ne demek :)
Gule gule kullan cnm bende alirim bugun hereldeİyiymis valla ben baktığımda evet o fiyatlardaydi gerçi bende 75 e aldım :)
Ev tipi ana kucağı çok tavsiye edilen bişey canım bence mutlaka al çünkü evde otururken birşey yaparken hep onu kullanacaksın bu pusetteki ana kucaklari gereksiz zaten ilk başta hastaneden çıkarken veya evden biryere giderken konuyor ondada kucağına alanda olur yani ben tiny love aldım ve beşik gibi zaten küçük olduğu için ilk üç ay yatagimin yanında onda yatiririmKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
Ben almadm cnm sahsen ihtiyac olarak gormuyorm kis bebesi olacagi icin evde koltukta vs derken oyalaniriz gibi geliyor bebek arabami da ev icinde kullanmayi dusunuyorm gezdrmek veya gittgm odaya goturmek icinKızlar sordum ama cevap gelmedi ev tipi ana kucagı alan varmı nasıl bişey aldınız pusetle devamlı oturma Odasında duramaz beli agrır
Bende buna benzer bişey okumuştum kendinizi düşünün her zaman aynı enerjide olmayabiliyoruz gibi bişey yazıyordu günü gününü tutmuyorsa nedeni buymuş dediğin gibi ayrıca 10 hareketten azsa bi doktora görünmek gerek doktorumda böyle söylemişti, sakin kal :)
Yok canım doğum sonrası duruma göre kullanılıyor. Benim son 1 haftam kaldığı için şimdiden alıp koysam mı kenara diye düşündüm 25 lira civarı bişi
Ay ben sirt cantasini normal zaman icin dusunup aldm yoksa hastaneye bi orta boy valiz ile gidiyoruz esim balayina gitmiosunz 1 bilemedn 2gece dedikce annemle doldurdk
Dusunuyorm gereksiz diyecgm sey yok bebege 3 4 takim battaniyesi bezi bakim urunu bana gecelik ped tac terlik vs. Sabahlik hirka corap derken doldu bileBu da lazim olur bak sunu da koyalim dedikce valiz doluyor ya normal bence :)
İyi geceler kızlar... annemin dayısı vefat etti bugün . Akciğer kanseri idi ve son evredeydi ... daha 2 ay olmuştu hastanlığını öğreneli . Babamda aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor ve kendisine bu haberi vermedik henüz. Bugün kemoterapiden çıkıp bana geldiler . Çok halsiz ve yüzü gözü sararmıştı. Babama baktıkça içim şişiyor resmen . Bunu neden yaZdım size bilmiyorum ama benim hamilelik son aylarda hep böyleydi . Rabbim onu başımızdan eksik etmesin . İyi geceler
Kızlar biz eve gelen misafirlere vermek için gülsuyu siselerimizi tamamladık bu akşam çok içime sindi siz de bakın :) sadece içlerine gülsuyu koyma işi kaldı :)
Bunları koymak için de bir tepsimi süsleyeceğiz aynı bu çiçeklerden de taki yastigi yapacağız bitince onları da atarım size :)
En kucuk boy valiz indan sanirim benimki :)
Günaydın kızlar...
Son 8 günümüz
Heyecan ,sevinç ,korku ,endişe...
Bütün duyguları yaşıyorum şu son günlerde.
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşmamızı nasip eylesin yavrularımızla.
İlk doğumda benim gibi süt sıkıntısı olan anneler ,galactago diye bi damla varmış süt arttırıcı olarak. Ocak annelerinden 1-2 kişi memnun kaldıklarını yazmışlar.
Araştırıp alsak mı acaba diye düşünüyorum
Bir de ocak annelerinden 4-5 kişinin göğüslerinde tıkanıklık olmuş. Çok acılı olduğunu anlatıyorlar.
Ben süt pompası almadım ,ihtiyaç halinde kiralamayı düşünüyorum ama acaba ilk günler için şimdiden kiralamak mantıklı mı bilemedim ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Son olarak yine ocak anneleri göğüs yaralarından bahsediyor bol bol. Daha önce bahsettiğim gibi ilk emzirmeden hemen sonra kremleyip kalkan ile kapatırsanız süreci çok rahat atlatırsınız.
Ben doğum öncesi hiç kullanmadım kremi çünkü faydası olduğunu düşünmüyorum. İlk emmeden hemen sonra başlıyor çünkü göğüs yaraları.
Yapılabilecekek en etkili şey kremleyip göğüslerin hava almasını sağlamak..
Günaydın kızlar...
Son 8 günümüz
Heyecan ,sevinç ,korku ,endişe...
Bütün duyguları yaşıyorum şu son günlerde.
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşmamızı nasip eylesin yavrularımızla.
İlk doğumda benim gibi süt sıkıntısı olan anneler ,galactago diye bi damla varmış süt arttırıcı olarak. Ocak annelerinden 1-2 kişi memnun kaldıklarını yazmışlar.
Araştırıp alsak mı acaba diye düşünüyorum
Bir de ocak annelerinden 4-5 kişinin göğüslerinde tıkanıklık olmuş. Çok acılı olduğunu anlatıyorlar.
Ben süt pompası almadım ,ihtiyaç halinde kiralamayı düşünüyorum ama acaba ilk günler için şimdiden kiralamak mantıklı mı bilemedim ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Son olarak yine ocak anneleri göğüs yaralarından bahsediyor bol bol. Daha önce bahsettiğim gibi ilk emzirmeden hemen sonra kremleyip kalkan ile kapatırsanız süreci çok rahat atlatırsınız.
Ben doğum öncesi hiç kullanmadım kremi çünkü faydası olduğunu düşünmüyorum. İlk emmeden hemen sonra başlıyor çünkü göğüs yaraları.
Yapılabilecekek en etkili şey kremleyip göğüslerin hava almasını sağlamak..
ayyy çok güzel canım güle güle kullansın miniğin. bende aynı seninki gibi sade şık oda yapacam kızıma. hatta senin perdelerden yaptıracam. hem sade hem şık duruyor. tekrar güle güle kullanın :)
Günaydın, babana bu haberi hiçbir şekilde duyurmayın
Sen de annenin dayısının cenaze evinde falan bulunma ikinize de moral lazım. Başın sağolsun
Bu hastalığı olumsuz tamamlayanlar olduğu gibi atlatanlar da bar moralini yüksek tut. Allah babana acı çektirmesin
Eline sağlık İlknur çok güzel
Ben de 1 küçük valiz 1 sırt çantası yaptım
Daha taçlar, çikolata, yastık vs ayrı gidecek
Geri sayım çok heyecanlı:)
Canm bebeğin döndü mü senin? Bir de baskı sancı vs sıkıntın var mı?
Ben de sezeryan için 39. Haftanın dolmasını bekliyorum ya, o kadar bekleyebilecek mi endişeliyim
ben pek çocuk odasını kullanmayacam. en azından başlarda o yüzden acele etmiyorum. dolabını felan güzel aldım oda ilerde bir yatak alırız öyle kullanır diye. perdeleri felan da hemen yaptıramam zaten. yaza da olsa olur onlar beşik almadım. küçük bir beşiğimiz var tekerlekli muhtemelen seyyar olarak onu kullanacagız. sonrada park yatak alacagız. Ayyyy hayali bile heyecanlı. saglıkla gelsin miniklerimiz.Ya seninle birlikte bende heyecanlanıyorum.. Allah sağlıkla en güzel şekilde kavuştursun inşallah..
Pompayla ilgili de ben biraz garanticiyim, sıkıntılı zamanlarda bişeyi beklemekten hoşlanmıyorum pek, elimin altında olması daha rahat hissettiriyor o yüzen ne olur ne olmaz diye aldım , kiralama süreci nasıl bilmediğim için bişey diyemedim şimdi..
Çok teşekkür ederiz:) yaptır tabi, foto da at sonra bize:) ben biraz daha dekore edicem ama zamanla, şu an pek gücüm yok bakıp araştırmaya.. yavaş yavaş içime sinerek yapayım diyorum. Allah yavrularımıza en güzellerini yapabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
ben pek çocuk odasını kullanmayacam. en azından başlarda o yüzden acele etmiyorum. dolabını felan güzel aldım oda ilerde bir yatak alırız öyle kullanır diye. perdeleri felan da hemen yaptıramam zaten. yaza da olsa olur onlar beşik almadım. küçük bir beşiğimiz var tekerlekli muhtemelen seyyar olarak onu kullanacagız. sonrada park yatak alacagız. Ayyyy hayali bile heyecanlı. saglıkla gelsin miniklerimiz.
Günaydın, babana bu haberi hiçbir şekilde duyurmayın
Sen de annenin dayısının cenaze evinde falan bulunma ikinize de moral lazım. Başın sağolsun
Bu hastalığı olumsuz tamamlayanlar olduğu gibi atlatanlar da bar moralini yüksek tut. Allah babana acı çektirmesin
Eline sağlık İlknur çok güzel
Ben de 1 küçük valiz 1 sırt çantası yaptım
Daha taçlar, çikolata, yastık vs ayrı gidecek
Geri sayım çok heyecanlı:)
Canm bebeğin döndü mü senin? Bir de baskı sancı vs sıkıntın var mı?
Ben de sezeryan için 39. Haftanın dolmasını bekliyorum ya, o kadar bekleyebilecek mi endişeliyim
Benim çevremde aşırı hassas davrananlarda hep sorun çıktı bence kendini yormadan son ana kadar kişi yaşantısına devam etmeli ne kadar çok pimpirikli olunursa o kadar sorun çıkıyor :)Benimki de öyle diyor hareket et ama tabi abartmadan ve ağır kaldırmadan. Şu ana kadar da hiç sorun olmadı çok şükür. Çalışıyorum günlük ev işlerimi yemeğimi yapıyorum carsiya avm ye rahat rahat gidiyorum :)
Ay evet merakla bekliyorum canım unutma yaz normal yapmak isteyenlere moral olurEderim inş heyecan yapmadan uyursak eşimde sürekli geliyor kesin bak karnın Nasıl aşağıda diye süper moral veriyoreve çıkana kadar kimseye haber etmiycem size yazarım doğurursam
Ama cidden sığmıyorSanirim biz hastaneye tasinacagiz:)
Canm bizim de odamız geldi ama sadece güneşlik var perde olarak. Tek duvarı boyadık ona göre sticker sipariş ettikben pek çocuk odasını kullanmayacam. en azından başlarda o yüzden acele etmiyorum. dolabını felan güzel aldım oda ilerde bir yatak alırız öyle kullanır diye. perdeleri felan da hemen yaptıramam zaten. yaza da olsa olur onlar beşik almadım. küçük bir beşiğimiz var tekerlekli muhtemelen seyyar olarak onu kullanacagız. sonrada park yatak alacagız. Ayyyy hayali bile heyecanlı. saglıkla gelsin miniklerimiz.
Canım benim oğlan çok oldu döneli ve çok aşağıda olduğu için çok sıkıntım oluyor.
Şimdilerde daha da aşağıda. Artık bacaklarımı kapatıp oturamıyorum.
Hepimizin isteği günlerini doldurmaları ama kısmet işte...
canım n11 den bi pijama takımı aldım westline lohusa pijama takımı murdum rengini çok beğendim hatta bayıldım yüzde yüz pamuk bi bak istersenben de kızımın herşeyini yıkadım ütüledim bu gece ama çantasına koymadım yarın da o işi halledicem inşallah kendime de ayrı küçük bir valiz hazirlicam.Bir de pijama almıştım internetten ama biraz ince geldi ve sabahligi yarım kol yazlık bi model gibi üşür muyum acaba onla sizce napim yeni mi alım alırsam nerden alım tavsiyesi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?